Cheery'nin Karatay Günlüğü - Hedef 10 Kilo

15 Ekim 2015 - Perşembe
@7.45

Peynir + Zeytin + Domates + Salatalık + Maydanoz + Yeşil Çay
@08.15
Kahve
@13.20
Ispanak + Yoğurt + Yumurta
@20.00
Tavuk + Cacık
@20.30
Türk Kahvesi
Spor
Yapılmadı:/

kuzum ben pzartesi bsladim ama diyete..70.40tim 1 haftada 68.50 oldum

sen sabah neler yedin peki cnm:*
Benim ayni standart hic degismiyor ben pinarin ac bitir sosini almistim 180 graminda 3.5 karbonhidrat var hergun 4 5 tanesini dograyip 2 yumurtayla beraber yiyorum tereyaginda. 10 zeytin domates salata ceviz 1 cay bardagi biraz peynir zaten artik midem okadar kuculmuski 2 ceviz birazda yumurta yememle doydum:)

Canım sen boyunu ve hedef kilonu yazmış mıydın, belki de ben bulamadım, Geçen hafta 75,400 le başlamıştın, dün 71,90 dun bunları biliyorum sadece:)
ben 13 ekimde başladim 75.400le bugun sabah ac karnina tartildigimda 71.600 ciktim hedef kilom 55-58

ayy ne guzel.sen bu diyete baslayali kacgun oldu cnm?

Beslenmeni anlatirmisin sabah aksam
son 2,5 günü yazıyorum size, bu arada çalışıyorum öğlen işyerinde ne çıkarsa ona göre yiyiyorum

çarşamba sabah:1 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, domates/salatalık, 2 ceviz
çarşamba öğlen:1 dilim ekmek, 3 zeytin, peynir, 3 ceviz, 1 avuç üzüm (normalde musakka pilav vardı çok yağlı olduğundan yememiştim)
ara öğün;1 mandalina
çarşamba akşam:1 dilim ekmek, pırasa yemeği, salata

perşembe sabah:1,5 dilim ekmek, peynir, 3 zeytin, domates/salatalık, 2 ceviz
perşembe öğlen:yarım dilim ekmek, nohut,
perşembe ara öğün:1 avuç üzüm, 1 mandalina
perşembe akşam:1 dilim ekmek, nohut, salata

cuma sabah:1,5 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, domates/salatalık,3ceviz
cuma öğlen:yarım dilim ekmek, 2 tane haşlanmış tavuk but, salata

akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemiyorum en geç 7,30 da bitmiş oluyor yemeğim...

Cheery bişey sorabilirmiyim şimdi akşama köfte yapacaz kurbanliktan kaldi kendi yaginda tavada pisirecez kactane yemeliyim kofteyi

Menu iyi guzelde calistiginiz icinde zor anlayabiliyorum ama yanlislar var menude

Simdi şöyle bişey var karatay diyetinde ekmek hiç yok onun yerine sabahlari 1 cay bardagi ceviz findik fistik kabuklu olmak şartiyla kirip öyle yiyeceksiniz digeride meyve yemek yasak meyve sadece sabah yiyebilirsiniz oda çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…