Böyle bir durumda ben olsam atacağım adım belli ama önemli olan benim değil sizin düşünceniz ve yapacaklarınız.
Size birkaç soru soracağım, ister burada cevaplayın, isterseniz kendi içinizde cevaplayın.
Allah herkese sağlıklı ömürler versin, aileden birinin ölümü halinde eş dahi olsa kimse kimseye cenazeye gitme konusunda engel olamaz ama diyelim ki ailenizden biri hasta ve sizin mutlaka gitmeniz gerekiyor, eşiniz ölüm hariç, asla ailene gidemezsin derse ne yapacaksınız?
Bugün çocuğunuz yok, yarın bir gün hamile kaldınız, doğum yapacaksınız ki kadınların gözü doğumda annesini arar, eşiniz annenizin bırakın evinize, hastaneye bile gelmesine olay çıkarırsa ne yapacaksınız?
Ben eşlerin eşinin veya kendi ailesi dahi olsa, eğer hiç affedilmeyecek şeyler yaşanmışsa birbirlerini görmek istememelerine saygı duyarım, eş istemediği kişilerle görüşmeme hakkına sahiptir ama ölüm, hastalık, doğum, özel durumlarda kendi görüşmese, aynı ortamda bulunmak istemese bile eşi desteklemeli, manen yanında olmalı ve engellememelidir.
Eşiniz bunları yapabilecek mi?