Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Planlı...Adamın arabası bile yok. Ev demiyorum bakın. Çalışan bir adam 31 yaşında. İyi kötü bir arabası olur. Neden mobinge uğradım deyip işten ayrılıyor? Çünkü eşinin durumu çok iyi. Kendini yormak istemiyor ki. Hadi ya hepsini geçtim biz yanlış yorumlar yapıyoruz. İnsan az akıllı olur be. Karısının iki gönlünü eder de bu zenginliğin sefasını sürer. Buna rağmen bile artist artist küsüyor. Kızın sevgisinden emin. Gitmez diyor. Düpedüz sevmiyor.

Ah canım sankı benim ıcımden gecenlerı anlatmışsın yaşantımı herkes bu durumda sana şunu söyleyim dedın gibi başta neyse sonda daha beter aklın varsa ayrıl sana kötü fıkır olmak ıstemem ama soğukluk gırdıyse çocuk olmadan bıtmesı azda olsa sevgı varsa gıtmezzz ben o hatayı yaptım aynı oyleydık bızde tek farkımız benim annemın babamın durumu yokdu ama kendim çalıştığım ıcın yıllardır hiç boseyım eksik degıldı gelınlıgımı bıle kendım almış ınsanım ama olmuyor bıde çocuk oldu üstüne kufurler hakaretler yalanlar dolanlar artı karakolluk bıle olduk ama çocuğum var mecburum sımdı kötüsünüz önce ıyıdıya senı kandırana kdar aradan zaman gecsın gene kandıracak seni çocuk ıcın gene o ılgıler alakalar gene bı sure çok güzel geçecek ama sonrası gene hüsran çok şey var ben hala çalışıyorum çocuğuma bile bakamıyorum borç çok eşyamı bile kendim aldım oduryorum senden daha kötü bir haldeyım ama becburum yolun başından dön kimse degısmezzzz kımseeeee annesının dıbındeyım hergun biz onda o bizde gızlı bırseyım kalmadı evım sanık gördüler danık oldum pıs oldum yetısemıyorum ama mecburum aklımı başına al sevgı aşk gelıp gecıcı sen acırsan acınacak hale düşersin öbür yüzünü gösterkı korkun oldunu anlamasın çocuk dusunme

Eşinin biraz aşağılık kompleksi oluşmuş olabilir. Bence otur konuş madem bu kadar dert ediyorsun ona yapamadığını söyle. Bu sorunların evliliği bitirmek için yeterli olup olmadığını kafanda artıları eksileriyle hesapla. Eninde sonunda boşanacaksan çocuk düşünme mesela önce emin ol. Evlilik iki tarafın da fedakarlığını ister. Olmadı yapabiliyorsun bir süre ücretsiz izne ayrıl ve işten çıkarıldığını söyle. Bakalım nasıl bir yol izleyecek

Tamam tok gözlü de gözü şimdi acıkmış o zaman.
Ben konu sahibinin isteklerini abes bulmuyorum ki. Ama hakikaten kızıyorum artık. Evlenirken her şeyi tölere edip edip bu böyle çıktı denmesine.
Burada genç bir sürü bekar var onlara da örnek olsun.
Burada konu sahibi en fazla boşanır çocuk da yok denedim olmadı der ama bide bunun göre göre,bile bile çocuk yapan versiyonları var.
Çocuğu yapıyor sonra diyor ki bu adam eve gelmiyor,kumar oynuyor,ilgisiz. Çocuktan önce nasıldı? Aynı. E ne diye yaptın çocuğu ?

Adam evlenirken eşyaları tam almamış,takısını yapmamış. Muhtemelen kız isteme falan da alaladedir. Sonra bizim tok gözlü,iyi niyetli kızlarımız aman olsun olsun diyor ya. Bu erkekler kendilerini bi b.k sanıyor. Diyor ki benimle evleniyor tabi eksik olsa da önemli değil sonuçta kocası benim. Lütfediyor adam kendini.

Anam eskiden kadınlar lütfedip evlenirdi şimdi şimdi erkekler lütfediyor şaka gibi.
Ha konu sahibi evlilik devam etsin diyorsa başta ki tölerasnlara devam edecek. Kendine kendisi harcayacak yok ben böyle özel hissetmiyorum diyorsa bi tekme hooop kapıya koyacak adamı. Adam dedim ama inşallah adamlara hakaret olmaz

Sana bir de ben 3 yıllık evliligimi anlatayim da gör arkadasım özelden yazayım dedim ama mesaj gonderilmiyor

Ailesi karşı çıksa ne çıkmasa ne? Arkasında dursa ne durmasa ne? İşi gücü olan kadın. Niye aile evine geri dönmek zorundaymış gibi yazdınız onu anlayamadım sadece.yoksa tespitleriniz çok doğru.kendisi 30 küsür yaşında ana kuzusu.karşısındaki kadını da öyle sanıyor demek ki.

Boşa gitsin .

Diyecek sözüm yok. Doğruya doğru.

Arkadaşlar gerekenleri yazmışlar
Her türlü sorun bir şekilde çözülebilir, insan ortak yol arayabilir
Ancak sen ağlarken uyuyan adam var ya , ben harcadım o da şimdi harcasın diyen adam var ya merhametsizdir
Erkeğin merhametsizi çekilecek çile değil
Bilmem boşanmaya gider mi bu evlilik ama en azından çocuk yapma uzunca bir müddet

Denginiz olmayan biriyle evlenmişsiniz.
Yani sizinde dediğiniz gibi evet maddi durum değişir ama karakter değişmez.
Allah yardımcınız olsun evlilik sürecinde.

Aklıma eşimin amcasının kızı geldi

Çok çok zenginlerdi
Kız tabi çok baskıyla büyütülmüş

O kendi istediği değil de babasının yanında çalışan bir adamın oğluyla evlendirildi

Amcanın yanında nasıl pasif dururlardı
Tabi sonra amca iflas etti
İlk tekmeyi vuran da bu damat ve ailesi idi

O kadar güzel bir cümle kurdun ki Baba evindeki standartlar koca evinde yoksa o evliliğin bir anlamı olmuyor.Böyle biriyle evlenseydim boşanırdım sanırım

1- kesinlikle ailenizin size aldığı evi satıp o parayla yeni bir mülk veya araç edinmeyin zira boşanma durumunda yarısı onun ama sermayesi ailenizden. Kabul edilemez bir durum . Hatta o kirayı lütfen saklayin alistirmayin o kiraya guvenmesin aileniz onu sizin için gelir kapısı yaptı .
2- kesinlikle hamile kalmayın.

Birçok erkek böyle oluyor siz ne kadar çok verirseniz sizden daha çok istiyorlar. Bu yüzden erkeklere evlilikte sorumluluk almaları adına çok yardım edilmemesi gerekiyor. Keşke şu yazdıklarınızın hiçbirini yapmasaydınız.

Bu adam kesinlikle senin dengin degil.
Sana tavsiyem kesinlikle cocuk yapma. Buyuk ihtimal bu adamla uzun surmez evliliginiz. Esin seni resmen kandirmis. Kendini maddi manevi kullandirma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…