bu neydi ?!

Hiç güven duyamadım,hatta okurken istemediginiz bir sey basınıza gelecek diye de korktum.Adamın amacı belli.Zaten uygulamadan hemen eklemesi,sürekli abartı sözler söylemesi kendine güvendirmeye calısır izlenimi bıraktı.

burda iyi niyetli olanlar erken evlenmiş olabilir.
benim gibi maalesef geç evlenenlerin dünyasından haber veriyorum:
bir kemal sunal seslendirmesiyle
"o tünelin ucu b*mb*k bir yere çıkıyor"
29 yaşında 10 senedir tanıdığım sınıf arkadaşımla evliyim.

Er mi geç mi bilemiyorum.

Ama bu kadar açık oynayan adama da düşmem yani

yememeye çalıştım salakta değilim aslında edevlet şifresini verince güven geldi

evet bunlar hep şüpheli eve alıştırmaya çalışıyor olabilir ikinci görüşmemizde daha sakin ve ılımlıydı ve daha romantik tavırları vardı sanki korkutmak istemiyor gibi. gerizekalı ya ne gerek var ki böyle şeylere erkekleri hiç anlamıyorum gerçekten.

Depar atarak ve hunharca koşarak uzaklaş adamdan

biz fazla iyi düşünüyor da olabiliriz gibi görünüyor .. keşke şu yorumunuz gerçek olsaydı da bende kullanılmış hissinden çıkabilseydim

kendimi salak gibi hissediyorum bu his o kadar kötü ki arayıp sövesim var ama yapmayacağım.....

Sirtlan, arasan sovsen de bisi degismez. Simdi birbaska av la vakit geciriyor olabilir. Onu sömürmesi bitsin arayabilir yazabilir.

birçok kez denedim kendisininden e devlet sifresini istedim verdi bende güvendim işte akademisyenler kandırılamaz mı ? ikili ilişkilerde iyi değilimdir belki de mesleğimle ilgisi yok ki bunun...
E devlet şifresi ni istemene gerek yok
Adam abuk sabuk konuşuyor gidiyorsun onla buluşuyorsun
Piskolojin normal değil
Adam dalga geçmiş resmen

ne hastalığı bence yalan.

konu sahibesi bahsetmişmiydi annem hasta falan diye sürekli konuşuyormuşsunuz.
hiç bahsetmemişti kalça ve dizden ameliyat oldu dedi bende neden haber vermedin dedim bende sabah işe gitmiştim işteyken aradılar eve geldim sonra sana yazdım dedi....

Bence çok süphecisin.adamın ilk deneyimi olabilirsin.o yüzden acemice davranıyor Bence planlı sinsi degil

ilk defa öpüşmüyordu kesinlikle.

hiç bahsetmemişti kalça ve dizden ameliyat oldu dedi bende neden haber vermedin dedim bende sabah işe gitmiştim işteyken aradılar eve geldim sonra sana yazdım dedi....

iyide ameliyat günü önceden alınır.
hani hemen evlenelim diyor ya ara hastanenin ismini sor annene geçmiş olsun çiçeği göndermek istiyorum de. bakalım nasıl kıvıracak?

Son düzenleme:

bu kadar basit bir hale düşmüş olmak beni çok rahatsız ediyor .... üzgünüm hemde çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…