Bak canım adam milletin sırf sosyalleşmek karşı cinslerle tanışmak için kullandığı o programları kullanıyor, hiç tanımadığı kadına durmadan istek atabilecek kadar girişken ama 35 senedir hiç sevgilisi olmamış. Kimseyle öpüşmedim diyor bir ayda sizin dudaklara yapışmış bu size mantıklı geliyor mu. Ayrıca cinsellik için beni ne yapsın beni ne yapsın demişsinizde adam belki el değmemiş seviyor. Hem öyle istediğinde o adamla beraber olacak kızlar öyle adamlara vantuz gibi yapışıyorlar. Kimse yok yere kendini kullandırmıyor yani. Ama sizle öyle bir derdi yok. Sizle adam beraber olup bıraksa bile konumunuzdan dolayı çevrenize rezil olmamak için hiç bir şeyi ortaya dökmezsiniz Onun için temiz iş yani hem uğraşıpta ne yapmış bir ayda evine gidecek kadar tav olmuşsunuz görmeden sevgili muhabbetine bağlamışsınız. Ama cinsellik konusunda geri durunca oda uzaklaşmış zaten bir süre sonra birkez daha yoklar baktı sizde gene iş yok alır voltasını zaten. Allah bilir sizle aynı anda başkaları ilede yazışıyor bu kadar saf olmayın lütfen. Kızlar beyaz atlı prens bekler erkekler değil
Bir adam 35 yaşında ve bekarsa görmediği bir kızla evlilik muhabbeti yapıyorsa bilinki niyeti farklıdır.Ayrıca bir erkek ciddi düşündüğü kızı saklamaz kusura bakmayın argo tabir ile takıldığı kızları saklar. Adam size bir sürü açık vermiş ama siz ısrarla görmek istememişsiniz. Sizin mantıklı bulduğunuz açıklamalar burda hiçbir kadını ikna edemedi çünkü mantıklı değil. Bence siz uzun süredir yalnız olduğunuz için ilgisi hoşunuza gitmiş gerçekleri görmek istememişsiniz. Bir adamı tanımak için e devletine bakmak yetmez. Sosyal ortamına bakacaksınız arkadaşlarıyla ailesi ile tanışacaksınız ki tanıyabilin ama adam sizi sosyal ortamından kaçırdığı gibi sizin ortamınızda da bilinmek istememiş yani sizin bedeniniz dışındaki hayatınızla hiç ilgilenmemiş. E devlet size bir adamın nişanlı ya da sevgilisi olduğunu söylemez mesela o yüzden o şifreyi vermesine çokta güvenmeyin derim.