bu neydi ?!

Ben olsam kaptırmadan şans verirdim. İnternetten tanışmanız şüpheci olmanızı gerektiriyor evet. Yani o programdan pek çok kız indirmiş olabilir. Dikkatli olun ama ayrılınacak bir durum da yok. Belli de olmaz yani şans vermek lazım.
İlişkilerin dinamikleri de çok farklıdır. Biz eşimle elele tutuşup sevgili olmuş, ikinci buluşmada öpüşmüş dördüncüde sevişmiştik. Altıncı ayımızda tatil yapmıştıldördüncü yılımızda da evlendik. Hatta bana dört yılda sıkılır ayrılırsınız sevişme diye akıl veren stratejik arkadaşlar falan hala göster ama elletme modunda evlenmeye çalışıyorlar.

teşekkür ederim inşallah bir daha bu tip biriyle karşılaşmam midem bulandı erkeklerden hepsinden soğudum

bunları erken yaşamak sorun değil aslında, o an öyle hissedilirse yaşanıladabilir , sorun şu ki ben o anda böyle bir şey hissetmiyordum , biraz daha zaman gerekliydi.

evine götürmeye çalışması falan o andan itibaren modum düşüşe geçti zaten ...

ona sorduğumda verdiği cevaplar beni aptal yerine koyan cinsten. ikinci buluşmada sordum zaten neden ilgin azaldı bir sorun mu var insan gibi sordum trip atan biri değilim. öyle bir şey yok üst üste dışarı çıkmak zorunda kaldım sen öyle hissettin dedi. tamam dedim eee adana'ya gitti 1 gün boyunca aramadı ama o süreçte karı kız eklemiş.

uğraşamam yani böyle saçmasapan şeylerle ben düz bi isanım sorun varsa söyler sevmiyosa söyler gider hala daha beni aptal yerine koyuyor yok kızlar arkadaşıymış neden sildin demişler sesleri kesilsin diye eklemiş. hee heeee yani. sinirim bozuluyor bu lakayıtlıklarına...

bunları sizin açtığınız fake profiller için mi söyledi?

E bu taciz ki zaten.
His yoksa yol verin gitsin

Bu adam büyük ihtimal birden fazla kızla görüsüyo bu sebeple herseyi gizli saklı yapıyor kimseye söylemiyo instagrama eklemiyo falan yakalanmamak için

Profil resminde gayet hoş bir kadın olarak görünüyorsun. Fiziksel özellikleri nasıldı o kişinin.

çok teşekkür ederim.

açıkçası genel geçer anlamda yakışıklı değil , ben bebek yüzlü sevmiyorum biraz çirkin erkek seviyorum nedense ... omuzları genişti.

mesela benim boyum 1.73 onun 1.75 ti boyu da çok uzun değil ama yanında yine de iri kalmıyordum o yüzden dert etmedim boyunu da...

Tanistiginiz kisi sansliymis, size denk gelmis ama kiymet bilememis.
Surekli farkli kizlarla mesajlasmaktan beyni yanmis sanirim, guzel bir birliktelik firsati varken cok yanlis davranmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…