bu neydi ?!

evi toplamış gitmiş derken o kısmı anlayamadım
taşınmış gibi mi komple

bu arada dosyayı almaması çok komik olmuş

Konunuzu cok dikkatli okudum. Adam resmen oyuncu. 35 yasinda bir muhendis hic opusmemis ve ilk gorustugunuz an sizinle opusuyor? Tam profesyonel bir kadin avcisi.
Bundan uzak durun yazik olur sizd

yorumlarınıza güveniyorum gerçekten... haklısınız. neden bu kadar efor sarfetti onu çözemedim işte...

Öncelikle araştırma görevlisi olup da bu şekilde, nokta, virgül kullanmadan yazmanızı çok yadırgadım. Okumakta okadar zorlandım ki.......
Bu tipik kız düşüren tiplerden işte, yani çok belli etmiş kendisini.

Yas kac?

annesinin rahatsızlığına bağladım ben onu. kendinize ne değer verirseniz karşınızdaki de onu verir . ki ben tavrınızı takdir ettim gerçekten. 24 saattir yazmaması evet gıcık bişey ama sizden de ilgi bekliyo olabilir. ne bileyim ben iyi düşünmek istiyorum yaa :) bu arada ben de adanadayım yapabileceğim bişey olursa haber verin

çok uzun bir konu oldu hatalar olmuş olabilir ve sinirliyim yazarken bile ellerim titriyordu dikkatli olamadım kusura bakmayın bir de ben mühendisim normal yazım bile berbattır.

Bu adami hic samimi ve inandirici bulmadim. 35 yasinda ve hic opusmemis bir erkek?? Ayrica daha yeni tanismissiniz ve surekli evlilikle ilgili seyler diyor,gel yasayacagin evi gor vs. Cocuk olsa inanmaz. Sizi yataga atmak icin altyapi yapmis. 24 saattir iletisim neden kurmaz ayrica bir erkek? Bilemedim.

Bunu diyen adam bakir miymiş? Yersen.....

Aslında ustalıkla yapmıyor işte bak bu kadar insan görüyor gerçek amacını. Herkes için aynı sana özel değil tabi. Kimse içinde bulunduğu durumla ilgili sağlıklı düşünemiyor. Ama inan bunları ben sana yazmış olsam ve ne yapayım sence ne bu desem sende dışarıdan 3. kişi olarak baktığında "yalancı bu adam kaç kurtul" dersin.

Anladığım kadarıyla fıstık gibi kızsın. Böyle şeylere gerek yok. Karşına hayatının erkeği elbet çıkacak. Bu adamla boşa vakit kaybetme.

Daha ilk buluşmada seni eve gelmeye mecbur bırakması...
Seni evine alıştırmaya çalışıyor. Daha rahat gel de sevişelim mantığı direk. Seni korkutup uzaklaştırmamak için de sürekli evlilik fikrini ortaya atıyor. NET. Hiçbir erkek bukadar kısa sürede aşk ciciş evlilik moduna girmez kısa sürede bunlardan bahsediyorsa alacağı vardır %90. Dikkatli ol niye arkadaşlarının duymasını istemiyo? Niye kendi arkadaşları varken teli açmıyo? İnstagramda neden eklemiyor? Şüpheli....

Konu sahibine onlarca aynı tarz yorum yazılmış adamın ne olduğunu burdan bile herkes anlıyor, ama kendisi hala, bilemedim,... mı acaba? gibi yorumlar yapıyor. Sizin de yaşınız küçük değil ikili ilişkilerde bu kadar safsanız sizin de bir şeyler yaşayıp akıllanmanız gerek demek ki. Geç bile kalmışsınız hatta, böyle çakalları biz de karşılaşa karşılaşa bin km den tanır olduk . Sizin de musibet yaşaya yaşaya öğrenmeniz gerek demek ki.

Zaten herkes aynı yönde yorum yapmış, eklenecek fazla bir şey yok. Bana da güven vermedi.

35 yaşında okumuş aklı başında bir insan, nasıl hiç görüşmeden aşktan, evlilikten vs. bahsediyor? Ve madem bu hızla ilerliyor, neden kimse bilmemesi gerekiyor? Yok evi göstermeler, yok begenmezsen baska yere taşınırız demeler....bu neyin hızı. Normalde bu kafada olan ve gereckten ciddi düşünen insan bunu paylaşmadanda duramaz.

Bu arada, hiç öpüşmeyen deneyimsiz eleman kendini öpüşürken ele vermedi mi? Yoksa doğal yetenek mi acaba?

adam sızı kesınlıkle sevmıyor uzgunum çat dıye soyledım ama daha yarısında boyle ınsanın yuzune bırsey demek ıcın bır dogrulur da durursunuz ya sabrım gelmedı tam dıyecektım dur dedım belkı sona dogru degısır sona yaklastıkca hıc suphem kalmadı

kesınlıkle sızı sevmıyor deger vermıyor ama hoslanıyor guzel buluyor bu ayrı

Ay evet bide hiç öpüşmedim vs demesi.. ya tamamen kandırmaya yönelik yani.. biz görebiliyoruz bunu uzaktan okadar bariz belliki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…