- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.466
- 73
- 32
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
Pikachuhep böyle derler canım.. bil yani
sevişecek sırayla kız var ama ben seni seçtim !!!!! yersen!!!!
Benzer durum (evine gitme, kahve içme değil de; sosyal medya aracılığıyla tanışma ve bir cafede görüşme, akabinde aşkımlar canım hitapları) benim de başıma yine benzer bir şekilde, doktora yeterlik sınavına hazırlanırken gelmişti. Danışman hocam bir gün çağırıp "O gözlerle kitapları okuyacağına, karşındaki adamın niyetini oku. Yazık olacak" demişti. O gün beklentilerimi sonlandırıp, hiç olmamış gibi hayatıma devam ettim. O da aramadı.
Diyeceğim o ki; bir şey yapmayın. Tezinize odaklanın. Gayrısı yalan.
Sevgiler.
Annesi ameliyat olduğu için giden birinin iletişime aravermesi gayet doğal ama bu adamın diğer davranışları da şüpheli ve bu şüpheli davranışları neticesinde ben adamın annesini bahane ederek başka işler çevirmeye gittiğini düşünüyorum.
Davranışları çelişkili, görüşmeye devam edeceksen dikkatli olmalısın.
acaba onun yalanlarını arkadaşlarım farkeder diye mi öyle istedi ? mesela şuan burda konu açtım ve yorumlar gerçekleri söylüyor o da aynı şeyden çekindi belki de.Aynen katılıyorum
Arkadaşlarıyla tanıştırmaması ve sizin arkadaşlarınızla tanışmaması çok büyük bir işaret ne yönde olduğuna dair .
İşte bana pek zorla gibi gelmedi.
Kızı sürüklemedi ya.
duymak istediğim bu işte normal değil gerçekten de demek ki....eve gel demek elini öpmeler...
ay bi an yaşadıklarımı hatırladım da
valla ben olsam direk silerdim
bunların hiçbiri normal değil
gerçekten evi kapattı suları elektriği falan ve bavulu bagaja yerleştirdi nereye gitti bilmiyorum tabii konum istemedim aramız bozuktu zaten dün...Bilmiyorum ama bana bu yazdıklarınızdan sonra objektif olarak çocuk inandırıcı gelmedi.Acaba Adana'ya mı gitti ona açıkçası inanmadım,bence gitmedi.Dosya işinide planlamış seni ee götürmek için bu bana hoş bir durum gelmedi planlandığı için açıkçası.Bence kendinizi geri çekin.İçimdeki ses bu ilişki sürmez diyor ne yazıkki
yok yani ilişki yaşadığın kişiyle yaşarsın zaten tabi ki olacak da
bu daha ilişki olmadan yapayım gitsin modunda
hatta düşündüm de adam evli bile olabilir hee...
hani bu kadar gizli saklı??
Bana da öyle geldi , konu sahibinin tavrına , yaşantısına göre ağız yapıyor bence.Konu sahibi işinde gücünde kendi dünyasında yaşayan bir kadın ya hani , böyle kadın ne ister , evlilik ister diye düşünüp ona göre ayak yapıyor.Evine filan gitme bence konu sahibi sen bu insanın.O platforma da kız düşürmek için girdiğine eminim.adam profesyonel sevişgen değilse bende bir şey bilmiyorum.
Ben adamın yalancı olduğuna değil senin buna inanmana şaşırdım
Bide eğitimcisin Allahım ya
Akedemisyenim diyor
birçok kez denedim kendisininden e devlet sifresini istedim verdi bende güvendim işte akademisyenler kandırılamaz mı ? ikili ilişkilerde iyi değilimdir belki de mesleğimle ilgisi yok ki bunun...
hep böyle derler canım.. bil yani
sevişecek sırayla kız var ama ben seni seçtim !!!!! yersen!!!!
Ben de anladım da adam o türden değil.Öyleymiş gibi taklit yapıyor.Ben anladım sizi
Ya o sosyal medya annelerimizin de kullandığı belli sosyal medyalarsa eyvallah ama çapkın erkeklerin kullandığı gibi telefon sallamalı, yakındaki kızları avlamalı bir uygulamaysa, ki öyle gibi duruyor, ben sana oradaki erkeklerin mantıklarını söyleyeyim; (en iyi tabirle) VUR KAÇ... Nereden biliyorum? Yorumlarımda okuyanlar olmuştur arkadaş çevrem dediğim kişiler hep eşimin bekar arkadaşları... Hiç de tanıştırmazlar bizlerle o kızları.
Hem zaten aklı başında biri 35 yaşında bir adamın hiç öpüşmeme ihtimalini sorgular. Sen hoşlandığın için pozitif bakmaya çalışıyorsun bence canım. Yoksa akıllı bir kıza benziyorsun duygusal bir şeyler hissetmesen anında çözerdin durumu.Asla normal bir şey değil çünkü bu. Yalan olduğu zaten net bir şekilde açık da içimden iyi ki yalan diyorum o derece... Hoş sen zaten çözmüşsün de bana ne amaçla yalan söylüyor olabilir sorusunun cevabını duygusallıktan verememişsin gibi geliyor. VURUP KAÇMAK için sözüm ona yalandan güven aşılıyor.
Bir daha bence o kendini zeki zanneden pislik adamın yanına yaklaşmayın derim.
aranızda ne yaşadınız, ne duygular hissettiniz bilemeyiz buraya genelde çok üstünkörü yazıyoruz ama belli ki sevmiş etkilenmişsiniz.. ama yazdığınız şekliyle bakınca aklıma iki şey geldi. bir kere sizin de dediğiniz gibi bakir olması bana çok saçma geldi. erkekler bu konuda çocuk gibi davranıyorlar. sanki anlamıyoruz. bunu demesinin sebebi kendini sizinle aynı duruma getirmek yani bak ikimiz de birbirimizin ilki olucaz vs vs. bu fikirle bir kızı tavlamak çok romantik gelmiş olabilir. ama yemezler...
İlk düşüncem kahve olayından sonra sizin cinsel bir şey yaşamayacağınızı anlamış ve uzaklaşmış, tanışma amacı da buymuş.
ikincisi o kadar kötüniyetli değil, evet sizle bişeyler yaşamak istiyor ama fikrinizi de anlamış durumda biraz kafasını toparlamak istiyor.
siz biraz kendi haline bırakın, kendinizi başka şeylerle meşgul edin, yazdığında normal cevap yazın soğuk davranmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?