Yeni tanıştığım erkekte sizce sıkıntı mı var

ilk aydan gormeden etmeden cok seviyorum-ciddiyim- gerekirse evlenelim demek ne kadar sacmaysa evinde kalayim diye israr etmek, kendine dokunup dokunmadigini sormak da o kadar sacma.
adam sizi sevmiyor. sadece çoğu Türk kadininin "seviyorum ölüyorum, evlenelim" muhabbetini duymadan ayni yataga yapmayacağını bildigi için ezberledigi sozleri söylüyor

İki sene önce bir erkekle kurum eğitimimiz tanıştım. O zamanlar bana hisleri olduğunu farkettim ama bana açılamadı bir türlü. Arada bana mesaj atıyordu bende onu kendimden uzaklastirdim.aradan 1 yıl geçti ve bu çocuk bana mesaj attı benden çok hoşlandığını gerekirse evlenmek istediğini söyledi.cok şaşırdım ama çocuktan etkilenmedigimi de inkar edemem.1 aydır flörtlesiyoruz.ona biz neyiz dedim sevgili mi arkadaş mi bu ilişkinin adı ne dedim sevgili olalim dedi.farkli şehirlerdeyiz benimle ciddi anlamda tanışmak için bulunduğum şehire gelecek ama benim evimde kalmak için çok ısrar ediyor.benim istemediğim hiçbir şeyi yapmayacağını söylüyor.Dün gecede benden çok hoşlandığını beni çok arzuladığını ve beni seksi bulduğunu söyledi. Ben konuşma bitince iyi gclr çıkıyorum ben dedim.sana ozel bisey sormak istiyorum dedi.sor dedim.Kendine hiç dokunuyormusun masturbasyon yapiyormusun dedi tutuldum kaldım hicbisey yazamadım.sizce ilk ayda bu konuları konuşmak normal mi ?
Ben yeni tanıdığım adamı asla evime kabul etmem zaman çok kötü olmuş geçen nette bişey okudum cok etkilendim zaten evinde kalmayı isteyen adamdan da hayır gelmez iyi birisi olsa yeni tadınığı kızın evinde kendisinin kalmasını teklif etmez

Sevmiyor açık açık söylemiş yatacak kadın arıyor gerekirse evlenirmis bak bak ve siz hala bunu engellemediniz mi

Ya adamın ki de bi umut işte daa. Hele bi kendimi onun evine atayım bi şekilde aklına girer yatağa atarım diyor, net. Hem barınma bedava hem seks. Sırtlanımız çok zeki....

Yaş 16 sandım ta ki ilk yorumu görene kadar..

Abazayım diye bas bas bağırıyor siz sıkıntı var mı diye soruyorsunuz. Amacını anlayamadınız mı?

Evinize filan almayın. Pişman olursunuz.

İki sene önce bir erkekle kurum eğitimimiz tanıştım. O zamanlar bana hisleri olduğunu farkettim ama bana açılamadı bir türlü. Arada bana mesaj atıyordu bende onu kendimden uzaklastirdim.aradan 1 yıl geçti ve bu çocuk bana mesaj attı benden çok hoşlandığını gerekirse evlenmek istediğini söyledi.cok şaşırdım ama çocuktan etkilenmedigimi de inkar edemem.1 aydır flörtlesiyoruz.ona biz neyiz dedim sevgili mi arkadaş mi bu ilişkinin adı ne dedim sevgili olalim dedi.farkli şehirlerdeyiz benimle ciddi anlamda tanışmak için bulunduğum şehire gelecek ama benim evimde kalmak için çok ısrar ediyor.benim istemediğim hiçbir şeyi yapmayacağını söylüyor.Dün gecede benden çok hoşlandığını beni çok arzuladığını ve beni seksi bulduğunu söyledi. Ben konuşma bitince iyi gclr çıkıyorum ben dedim.sana ozel bisey sormak istiyorum dedi.sor dedim.Kendine hiç dokunuyormusun masturbasyon yapiyormusun dedi tutuldum kaldım hicbisey yazamadım.sizce ilk ayda bu konuları konuşmak normal mi ?
Uzak dur bence. Duygusal bag kurmadan tanimadan etmeden bu kadar curetkar olmakta nesi? Adam size sadece cinsellik icin yaklasan bir abaza gibi gorundu bana. Ki su an boyle yapabilen vaktiyle acilirmista gayet demek ki o zaman begenmis belli etmis ama muadiliniz varmis gerek gormemis diyorum.

Cok haklısınız kendisine direk bitti yazdım mesajımı okudu göründü ve hic bir cvp yazmadı.artik bisey diyemez

Kendine hiç dokunuyor musun? Allah askina size böyle salakça bir soru soran biri sizce normal olabilir mi😅 bir de " sana özel bir soru sormak istiyorum" diyen tiplere uyuz oluyorum. Bu sorunun ardından sapıkça bir soru geleceği kilometreler ötesinden anlaşılıyor.
İlk ayı falan bırakın böyle mantıksız sorular soran birinin normal olmadığını anlayın önce.
Yok merak etmeyin benim sinirlendiğimi anladi zaten .bitirdim de artık yazamaz

erkek evlenmeye hemen karar vermez.
evlilik deyince bizim saf kızlarımız oo niyeti ciddiymiş bak evlilik diyo diye matah bişey sanıyor.
adam katıksız abazan bas engeli geç.

Back
X