Yeni tanıştığım erkekte sizce sıkıntı mı var

Adamın genel hali tavrı sorunlu. "Gerekirse evlenmek istediğini söyledi" ne demek mesela ? Ne demek gerekirse ? Kurum eğitiminde tanıştığınız bu adamdan uzak durmanızı öneririm. Evinize de almayın.

Profildeki yaşınız doğru mu ? Adam kaç yaşında ben 41 o ise 35 yasinda

Polim mi yapıyorsunuz İlişki dediğiniz şeyde hiçbir şey doğru değil ki!

İki sene önce bir erkekle kurum eğitimimiz tanıştım. O zamanlar bana hisleri olduğunu farkettim ama bana açılamadı bir türlü. Arada bana mesaj atıyordu bende onu kendimden uzaklastirdim.aradan 1 yıl geçti ve bu çocuk bana mesaj attı benden çok hoşlandığını gerekirse evlenmek istediğini söyledi.cok şaşırdım ama çocuktan etkilenmedigimi de inkar edemem.1 aydır flörtlesiyoruz.ona biz neyiz dedim sevgili mi arkadaş mi bu ilişkinin adı ne dedim sevgili olalim dedi.farkli şehirlerdeyiz benimle ciddi anlamda tanışmak için bulunduğum şehire gelecek ama benim evimde kalmak için çok ısrar ediyor.benim istemediğim hiçbir şeyi yapmayacağını söylüyor.Dün gecede benden çok hoşlandığını beni çok arzuladığını ve beni seksi bulduğunu söyledi. Ben konuşma bitince iyi gclr çıkıyorum ben dedim.sana ozel bisey sormak istiyorum dedi.sor dedim.Kendine hiç dokunuyormusun masturbasyon yapiyormusun dedi tutuldum kaldım hicbisey yazamadım.sizce ilk ayda bu konuları konuşmak normal mi ?
Sapık kaç kaç

Aslında o ciddi bir ilişki istediğini aile olup çocuk istediğini yaşının geçtiğini dile getirdi.Ben ona net cevap vermedim hiç .Bu yaklaşımlarının hiçbirini de kabul etmedim.ama böyle şeyler normalmiş ben abartıyormuşum onu sapık yerine koyuyormuşum.rahat olmam kendimi böyle sinirlendirmemem gerekiyormuş.abartiyormusum

Aslında saflık değil herseyin farkındayım ben ama şu ana kadar kimseyle çıkmadım sadece günümüzde bunları konuşmak normal mi onu merak ettim.yoksa kesinlikle ona güvenmiyorum sanırım sadece onunla oyalaniyorum o kadar

Aslında saflık değil herseyin farkındayım ben ama şu ana kadar kimseyle çıkmadım sadece günümüzde bunları konuşmak normal mi onu merak ettim.yoksa kesinlikle ona güvenmiyorum sanırım sadece onunla oyalaniyorum o kadar
Vakit kaybı. Yaşın geçiyo. Onla vakit kaybetme. Onun amacı cinsellik.

konu fake değilse, gerçekse bu kişi sırtlan. amacı da yatmak. avına adım adım giden çok sabırlı sırtlan. asla ama asla evine alma. asla diyorum bak. sakın böyle bir hata yapma. niyeti sadece senle yatmak. sen onun için skorsun. seni sevdiği falan da yok. pisliğin teki.
Sabırlı sırtlan mı? 😀

Adam malın teki, akıllı bi kadının karşısına çıksa ta ta ta öldün çık olacaktı ps oyunlarındaki gibi ama saf birinin karşısına çıkmış maalesef.

Hayir hep böyle dengesizler çıktı karşıma. Sanırım cekiyorum boylelerini
Çekmiyorsun. Direkt seviyorsun. Yoksa boşu boşuna böyle boş beleş bi tiple uzun süre sohbet edemezdin. Direkt def ederdin. Aklı başında hiçbir kadın onunla selamlaşmaz bunu bil. Direkt amacını anlar insan.

Bunlar kişisel konular. İlk günden cinsellik de yaşayabilirsiniz. İstediğinizi konuşabilirsiniz.
Normal olmayan adamın tavırları.

İki sene önce bir erkekle kurum eğitimimiz tanıştım. O zamanlar bana hisleri olduğunu farkettim ama bana açılamadı bir türlü. Arada bana mesaj atıyordu bende onu kendimden uzaklastirdim.aradan 1 yıl geçti ve bu çocuk bana mesaj attı benden çok hoşlandığını gerekirse evlenmek istediğini söyledi.cok şaşırdım ama çocuktan etkilenmedigimi de inkar edemem.1 aydır flörtlesiyoruz.ona biz neyiz dedim sevgili mi arkadaş mi bu ilişkinin adı ne dedim sevgili olalim dedi.farkli şehirlerdeyiz benimle ciddi anlamda tanışmak için bulunduğum şehire gelecek ama benim evimde kalmak için çok ısrar ediyor.benim istemediğim hiçbir şeyi yapmayacağını söylüyor.Dün gecede benden çok hoşlandığını beni çok arzuladığını ve beni seksi bulduğunu söyledi. Ben konuşma bitince iyi gclr çıkıyorum ben dedim.sana ozel bisey sormak istiyorum dedi.sor dedim.Kendine hiç dokunuyormusun masturbasyon yapiyormusun dedi tutuldum kaldım hicbisey yazamadım.sizce ilk ayda bu konuları konuşmak normal mi ?
Kendine hiç dokunuyor musun? Allah askina size böyle salakça bir soru soran biri sizce normal olabilir mi😅 bir de " sana özel bir soru sormak istiyorum" diyen tiplere uyuz oluyorum. Bu sorunun ardından sapıkça bir soru geleceği kilometreler ötesinden anlaşılıyor.
İlk ayı falan bırakın böyle mantıksız sorular soran birinin normal olmadığını anlayın önce.

Normal olmadığını siz de gayet iyi biliyorsunuz sevgili "yeni üye" 😁
Buralarda yeni üye olup da cinsellik içeren konu açanlara pek iyi gözle bakmıyoruz biz 🤣🤣🤣🤣

Back
X