- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
Bir doktora öğrencisi olarak bu adam hakkında veri toplayıp onları güzelce analiz edersen sonucun kabak gibi meydanda olduğunu göreceksin29 yaşındayım
35 yaşında yahuneden öpüşmemesi kötü bişey mi
hakkaten ya, ben de dini sebepleri düşünüp acaba olabilir mi dedim de, bunu düşünecek adam da gider bambaşka yerlerde kız bulur hatta erken evlenir35 yaşında yahu
Öpüşmediyse (dini sebepler hariç) çok garip bir durum olur
35 yaşında yahu
Öpüşmediyse (dini sebepler hariç) çok garip bir durum olur
iyide ameliyat günü önceden alınır.
hani hemen evlenelim diyor ya ara hastanenin ismini sor annene geçmiş olsun çiçeği göndermek istiyorum de. bakalım nasıl kıvıracak?
Sen tam bir profesyonele çatmışsın adam bildiğin kitabını yazmış sana okuyor.benim eşimin ilk sevgilisiydim adam beni öpmek için 3 ay bekledi en son ben öptüm adamı.ilk buluşmadan yok kahve yok öpüşüp ileri gitme falan bildiğin ağına düşürmeye çalışmış.
Erkeklerin klasik savunmasıdır sevişebileceğim pek çok kız var seninle neden aylarca uğraşayım sevmesem lafı. Şöyle bir şey var ki tek gecelik ilişki yaşamak efor ve bazen de para ister sürekli sosyalleşmen gerekir her canın istediğinde birini bulabilmek zordur. Onun yerine birkaç ay takılıp cinsel ihtiyacını giderebilecek birinin olması her zaman daha iyidir. Sıkılınca da ayrılırlar ve vicdani azap da çekmezler sonuçta sevgiliydik kafalar uyuşmadı ayrıldık ne var bunda deyip geçerler. Hem size şey demiş ya böyle bir platformda senin gibi düzgün birini gördüğüm için şaşırdım falan, madem düzgün olmayan bir platformsa onun ne işi varmış orda? 35 yaşında öpüşmemiş erkek olmaz,imkansıza yakın. Olsa bile çok heyecanlanırdı ilk kez seninle yaşadığında ve ileri gidemezdi muhtemelen. Adam çok baskıcı ve evlilik vaadiyle kadınları yumuşatabileceğini biliyor direkt ayrılın her yerden de engelleyin nasıl güvendiniz anlayamadım. Arkadaşlarla tanıştırmamak zaten başlı başına belirti. Erkekler sevdiği zaman sevdiği kadını değerli bir nişan gibi taşıyor ve sevdiği arkadaşlarıyla tanıştırmak istiyorlar. Yalan üstüne yalan yani hiç gerek yok kart zampara
Bak canım adam milletin sırf sosyalleşmek karşı cinslerle tanışmak için kullandığı o programları kullanıyor, hiç tanımadığı kadına durmadan istek atabilecek kadar girişken ama 35 senedir hiç sevgilisi olmamış. Kimseyle öpüşmedim diyor bir ayda sizin dudaklara yapışmış bu size mantıklı geliyor mu. Ayrıca cinsellik için beni ne yapsın beni ne yapsın demişsinizde adam belki el değmemiş seviyor. Hem öyle istediğinde o adamla beraber olacak kızlar öyle adamlara vantuz gibi yapışıyorlar. Kimse yok yere kendini kullandırmıyor yani. Ama sizle öyle bir derdi yok. Sizle adam beraber olup bıraksa bile konumunuzdan dolayı çevrenize rezil olmamak için hiç bir şeyi ortaya dökmezsiniz Onun için temiz iş yani hem uğraşıpta ne yapmış bir ayda evine gidecek kadar tav olmuşsunuz görmeden sevgili muhabbetine bağlamışsınız. Ama cinsellik konusunda geri durunca oda uzaklaşmış zaten bir süre sonra birkez daha yoklar baktı sizde gene iş yok alır voltasını zaten. Allah bilir sizle aynı anda başkaları ilede yazışıyor bu kadar saf olmayın lütfen. Kızlar beyaz atlı prens bekler erkekler değilBir adam 35 yaşında ve bekarsa görmediği bir kızla evlilik muhabbeti yapıyorsa bilinki niyeti farklıdır.Ayrıca bir erkek ciddi düşündüğü kızı saklamaz kusura bakmayın argo tabir ile takıldığı kızları saklar. Adam size bir sürü açık vermiş ama siz ısrarla görmek istememişsiniz. Sizin mantıklı bulduğunuz açıklamalar burda hiçbir kadını ikna edemedi çünkü mantıklı değil. Bence siz uzun süredir yalnız olduğunuz için ilgisi hoşunuza gitmiş gerçekleri görmek istememişsiniz. Bir adamı tanımak için e devletine bakmak yetmez. Sosyal ortamına bakacaksınız arkadaşlarıyla ailesi ile tanışacaksınız ki tanıyabilin ama adam sizi sosyal ortamından kaçırdığı gibi sizin ortamınızda da bilinmek istememiş yani sizin bedeniniz dışındaki hayatınızla hiç ilgilenmemiş. E devlet size bir adamın nişanlı ya da sevgilisi olduğunu söylemez mesela o yüzden o şifreyi vermesine çokta güvenmeyin derim.
Adam saglam papuc degil. Kariyeri olmasi, seffaf gibi gorunmesi duzgun bir insan oldugunu gostermez.Niyeti evlilik vaadi ile kandirip cinsellik yasamak.
Ben suan sizin yerinizde olsam cok fazla sure gecmesine izin vermeden hemen arar terk ederdim.. Ama aramama, ilgisizlik olayina falan asla deginmeden tamamiyle kendi onurumu kurtarmaya yonelik bir bahaneyle yapardim bunu..
Mesela; Daha fazla icimde tutarsam sana haksizlik etmis olacagim. O geceden sonra senden sogudum. Gercekten belirli bir sebebi yok sanirim ten uyumu dedikleri sey bu. Bu iliskiye daha fazla devam edemeyecegim kusura bakma.. Gibi
Acaba sizin calistiginiz yerdeki baska biriyle daha munasebeti oldu da foyasi ortaya cikacak diye mi istemiyor arkadaslariniza soylemenizi?
Neden mesaj yazmıyorsunuz yazsanıza? Adam düşünülen gibi biri çıkmazsa orda annesi ameliyat olmuş belki bir sürü şeyle uğraşıyor ve siz böyle bir durumda yanında olmamış oluyorsunuz, bu bir ihtimal. Fakat bana da adam sanki kendisini çok masum göstererek sizi ürkütmeden kaba bir tabirle yatağa atmaya çalışıyormuş gibi geliyor. Çünkü 35 koskoca 35 yaşında bir erkek hem de yurtdışında master yapmış bir erkek kimseyle birlikte olmıycak öpüşmiycek bile? E o zaman buluştuğunuz ilk gün sizle zorla eve çıkıp nasıl rahat rahat öpüştü? Çünkü gayet profesyonel. O yaşına kadar öpüşmemiş adamın eli ayağı titrer napıcağını şaşar. Sizinki masum görünüp sizi kafalamaya çalışıyor, bu da 2.ve en yüksek ihtimal. Fakat yine de yazın size bu yönünü elbet göstericek. Göstermezse de belki düzgün biridir boşu boşuna elinizdekinden olmayın bence
İşte adamın tüm ihtimallerini bir kenara bırakıp diyorum ki ben de sizin anneniz ameliyat olsa öncelik olarak aranmayı karşıdan mı beklerdiniz yoksa ilk boşlukta siz mi arardınız? Ben kendi adıma konuşayım aranıp sorulmak ilgi görmek annemin durumunun sorulması hoşuma giderdi.beni ilk gördüğünde heyecanlandı eli ayağı karıştı birbirine doğru. ama eve rahatça götürmesi ve rahatça öpüşmesi bana tecrubelıymıs gıbı hıssettırdı... en so konstugumuzda annesı ameılayttan cıkmıstı ve gecmıs olsun demıstım.... 24 saatı gectı hıc yazmadı. illa ki bir boşluğu olmuştur bana ihtıyac duysaydı 3 saniyede olsa arayabilirdi hıcbır sey yapmıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?