bu neydi ?!

Sonuna kadar okudum tamamen bana aşık gibi gelmedi
Arkadaşlarımın yanında telefonu açmaması sizden bahsetmemesi
Sürekli cinselliğe getirmesi konuyu vsvsvs kendinizi çekin bir süre tavır yapmayın trip atmayın neden aramadın diye zaten kendini belli eder

Sen şimdi adamın öpüşme bakirliğini aldın
Artık senle evlenmek zorunda :)
35 sene senle öpüşmeyi beklemiş düşünsene

sinirlenip aradım 3 kez acmadı sımdı de annesının hastanede fotosunu atıyor hastanedeyım yazmıs ama o uygulamada da bır suru kız eklemıs sımdı gordum kafayı yedırtıcek bana

Bakın hala adamı akamaya çalışıyorsunuz. Önemli olan zaten iş yerinize ya da onun iş yerine gitmeniz değil insan normal arkadaşlarınıda çağırıyor iş yerine. ilişkinizin normal olmadığı ve adamın size abuk sabuk yok sevgilim olmadı diye yalan söylediğide belliyken siz devam etmek istiyorsanız siz bilirsiniz ama o adam attığı o yalanlara ve görmeden verilen evlilik vaadine bu kadar kolay kandığınız için arkanızdan çok fena dalga geçiyordur haberiniz olsun.

Allah aşkına neyin zorlaması bu ısrarla neden sürekli arıyıp daha sonra utanıp üzüleceğiniz ben bunu nadıl yaptım diyeceğiniz şeyler yapıyorsunuz. Bırakın ne hali varsa görsün şurada bir allahın kulu bile normal görmedi ilişkinizi farkındamısınız. Daha ağır şeyler yaşamadan gözüm açıldı diye sevineceğinize hala daha nasıl üzülürüm derdindesiniz galiba

ayrılmak için aradım açmadı o sırada o uygulamaya girdim silmek için bir baktım o kızları tekrar eklemiş. o sırada annesinin hastanedeki fotosunu atmış hastanedeyim açamadım yazdı bende ben sen mesgulsun dıye rahatsız etmemek ıcın yazmıyorum bıle sen karı kız eklıyorsun dedım onlar normal arkdaslarım sıldıgım ıcın trıp attılar seslerı kesılsın dıye gerı ekledım dedı cevap yazmadan her yerden engelledım ve sıldım. gerçekten ucuz kurtuldum haklsınız aptalım ben aptal.

Annesi hasta bu kizlarin hatır gönül trip islerinde, aç sirtlan iste canim.. yedekte tutayim kafasi.

Anlatirsan gözün açılır diye istememis..

Sadece geçmiş olsun demişsiniz ameliyattan çıkan anne onun annesi olduğuna göre üstüne düşmesi gereken kişi de sizsiniz. Bu kişi için söylemiyorum ama ben sizi ilişkide çok tutuk buldum

Tüm mesajları okudum ve size geçmiş olsun demek istiyorum.

Dindar biri olarak ve dindar erkekleri bilen biri olarak size şunu söyleyebilirim ki, bu adamın 35 yaşında olup bakir kalması saçmalığın daniskası. Bir kere günahtan sakınan biri olsa dediğiniz gibi sizinle yakınlaşmaya çalışmaz. İkincisi eğer bu yaşına kadar sabredip bakir kalıp hatta öpüşmemişse sizi evine çıkarıp öpmeye kalkmaz. Bu yalanları söylerken kendi zekasından ve sizin zekanızdan da mı utanmadı acaba?

Bir de o kadar dindarsa ve niyeti de iyiyse neden cinsellik hakkında sizinle buluşmadan önce konuşuyor? Konunun buraya gelmesi bile garip yani. Ben biriyle tanışsam konuşsam bana bu meseleleri açsa direk engellerim. Erkekler cidden çok acayip varlıklar. Biri bana bir platformdan selamun aleyküm yazmıştı... okuyup cevap vermediğimi görünce çirkinleşti. Halbuki ne kadar da dindar bir yaklaşım sergilemişti, asla inanmıyorum. Sosyal medyada beni ekleyenlere yazanlara hiç geri dönüş yapmadım.

Bir de ben yapışkan erkeklerden hiç hoşlanmıyorum. Birine ilk buluşmadan sonra ikinci buluşmayı istemediğimi dile getirdim, bir ısrar bir ısrar... Dedim ne oluyoruz.. Zaten etkilenmemiştim, bu durumdan sonra da iyice soğudum. Nasıl ısrar ettiğine de bağlı tabi, ısrar var ısrar var yani... Dindar ve bu konularda hassas olduğumdan ciddi düşünmediğim hiç kimseyle ikinci defa buluşmam.

Sizi arkadaş ortamından uzak tutup bahaneler sıralıyor ve kendisinden de arkadaşlarınıza bahsetmenizi istemiyorsa bunun altından hiç hoş şeyler çıkmayacak emin olun.
Muhtemelen evli yada bir ilişkisi var. Sizide herşey açığa çıkmadan yatağa atma peşinde.
Arkanıza bakmadan kaçın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…