- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.218
- 898
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
E devlet şifresini verince noluo ki? Evli demedi zaten kimse.. E devlette çapkın sahtekar değil falan mı yazio?29 yaşındayım
Sen şimdi adamın öpüşme bakirliğini aldınbeni ilk gördüğünde heyecanlandı eli ayağı karıştı birbirine doğru. ama eve rahatça götürmesi ve rahatça öpüşmesi bana tecrubelıymıs gıbı hıssettırdı... en so konstugumuzda annesı ameılayttan cıkmıstı ve gecmıs olsun demıstım.... 24 saatı gectı hıc yazmadı. illa ki bir boşluğu olmuştur bana ihtıyac duysaydı 3 saniyede olsa arayabilirdi hıcbır sey yapmıyor....
Bakın hala adamı akamaya çalışıyorsunuz. Önemli olan zaten iş yerinize ya da onun iş yerine gitmeniz değil insan normal arkadaşlarınıda çağırıyor iş yerine. ilişkinizin normal olmadığı ve adamın size abuk sabuk yok sevgilim olmadı diye yalan söylediğide belliyken siz devam etmek istiyorsanız siz bilirsiniz ama o adam attığı o yalanlara ve görmeden verilen evlilik vaadine bu kadar kolay kandığınız için arkanızdan çok fena dalga geçiyordur haberiniz olsun.çalıştığım üniye gelmek istedi birkaç defa işte erkekler seni yalnız sanmasın istiyorum demişti. ama kız arkadaşlarımın bilmesini kesinlikle istemiyordu 3 kez söyledi kızı arkadaşlarına ilişkimizin detaylarını anlatma diye...
ayrılmak için aradım açmadı o sırada o uygulamaya girdim silmek için bir baktım o kızları tekrar eklemiş. o sırada annesinin hastanedeki fotosunu atmış hastanedeyim açamadım yazdı bende ben sen mesgulsun dıye rahatsız etmemek ıcın yazmıyorum bıle sen karı kız eklıyorsun dedım onlar normal arkdaslarım sıldıgım ıcın trıp attılar seslerı kesılsın dıye gerı ekledım dedı cevap yazmadan her yerden engelledım ve sıldım. gerçekten ucuz kurtuldum haklsınız aptalım ben aptal.Allah aşkına neyin zorlaması bu ısrarla neden sürekli arıyıp daha sonra utanıp üzüleceğiniz ben bunu nadıl yaptım diyeceğiniz şeyler yapıyorsunuz. Bırakın ne hali varsa görsün şurada bir allahın kulu bile normal görmedi ilişkinizi farkındamısınız. Daha ağır şeyler yaşamadan gözüm açıldı diye sevineceğinize hala daha nasıl üzülürüm derdindesiniz galiba
Annesi hasta bu kizlarin hatır gönül trip islerinde, aç sirtlan iste canim.. yedekte tutayim kafasi.ayrılmak için aradım açmadı o sırada o uygulamaya girdim silmek için bir baktım o kızları tekrar eklemiş. o sırada annesinin hastanedeki fotosunu atmış hastanedeyim açamadım yazdı bende ben sen mesgulsun dıye rahatsız etmemek ıcın yazmıyorum bıle sen karı kız eklıyorsun dedım onlar normal arkdaslarım sıldıgım ıcın trıp attılar seslerı kesılsın dıye gerı ekledım dedı cevap yazmadan her yerden engelledım ve sıldım. gerçekten ucuz kurtuldum haklsınız aptalım ben aptal.
Anlatirsan gözün açılır diye istememis..Bakın hala adamı akamaya çalışıyorsunuz. Önemli olan zaten iş yerinize ya da onun iş yerine gitmeniz değil insan normal arkadaşlarınıda çağırıyor iş yerine. ilişkinizin normal olmadığı ve adamın size abuk sabuk yok sevgilim olmadı diye yalan söylediğide belliyken siz devam etmek istiyorsanız siz bilirsiniz ama o adam attığı o yalanlara ve görmeden verilen evlilik vaadine bu kadar kolay kandığınız için arkanızdan çok fena dalga geçiyordur haberiniz olsun.
Sadece geçmiş olsun demişsiniz ameliyattan çıkan anne onun annesi olduğuna göre üstüne düşmesi gereken kişi de sizsiniz. Bu kişi için söylemiyorum ama ben sizi ilişkide çok tutuk buldumbeni ilk gördüğünde heyecanlandı eli ayağı karıştı birbirine doğru. ama eve rahatça götürmesi ve rahatça öpüşmesi bana tecrubelıymıs gıbı hıssettırdı... en so konstugumuzda annesı ameılayttan cıkmıstı ve gecmıs olsun demıstım.... 24 saatı gectı hıc yazmadı. illa ki bir boşluğu olmuştur bana ihtıyac duysaydı 3 saniyede olsa arayabilirdi hıcbır sey yapmıyor....
Çok doğru karar.Tebrik ederimsildim ve engelledim her yerden.............
Afferinnnsildim ve engelledim her yerden.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?