Yeni tanıştığım erkekte sizce sıkıntı mı var

İki sene önce bir erkekle kurum eğitimimiz tanıştım. O zamanlar bana hisleri olduğunu farkettim ama bana açılamadı bir türlü. Arada bana mesaj atıyordu bende onu kendimden uzaklastirdim.aradan 1 yıl geçti ve bu çocuk bana mesaj attı benden çok hoşlandığını gerekirse evlenmek istediğini söyledi.cok şaşırdım ama çocuktan etkilenmedigimi de inkar edemem.1 aydır flörtlesiyoruz.ona biz neyiz dedim sevgili mi arkadaş mi bu ilişkinin adı ne dedim sevgili olalim dedi.farkli şehirlerdeyiz benimle ciddi anlamda tanışmak için bulunduğum şehire gelecek ama benim evimde kalmak için çok ısrar ediyor.benim istemediğim hiçbir şeyi yapmayacağını söylüyor.Dün gecede benden çok hoşlandığını beni çok arzuladığını ve beni seksi bulduğunu söyledi. Ben konuşma bitince iyi gclr çıkıyorum ben dedim.sana ozel bisey sormak istiyorum dedi.sor dedim.Kendine hiç dokunuyormusun masturbasyon yapiyormusun dedi tutuldum kaldım hicbisey yazamadım.sizce ilk ayda bu konuları konuşmak normal mi ?
Gerekirse evlenmek ne demek anlayamadım o kısmı?

Ama malesef erkeklerde görünüşe bakıyorum.begenmedigi kızları onlarda kabul etmiyor.Tabi elektrik alamadiktan sonra hicbisey olmuyor malesef

Benim çevremdei bekar erkekler var hemen beni uyariyorlar bunlar tekin değil sana yanaşırlarsa yüz verme diyor arkadaslar.melesef bunuda kamu kurumunun içinde yaşıyoruz.kimin eli kimin cebinde belli değilmiş. Ortam çok bozuk cidden

Back
X