bu neydi ?!

Ya biliyorum,bilmez miyim ben de bekarlığı dibine kadar sıyırdım.
O yaşlarda eve gitmek,oynaşmak bana tuhaf gelmedi ne yalan söyleyeyim.
Arkadaş da güvenmediyse bitirecek o zaman ne diyeyim.

Allah Allah herkes kaç diyor!
Bir tek ben beğendim adamı demek...
Neyi beğendin
35 yaşına kadar hiç öpüşmediğüni söyleyen bir adamı mı?
Olay eve gütmek istemesi vs değil
Adam salakça yalanlar söylüyor resmen dalga geçiyor kızla

Bilmiyorum ama bana bu yazdıklarınızdan sonra objektif olarak çocuk inandırıcı gelmedi.Acaba Adana'ya mı gitti ona açıkçası inanmadım,bence gitmedi.Dosya işinide planlamış seni ee götürmek için bu bana hoş bir durum gelmedi planlandığı için açıkçası.Bence kendinizi geri çekin.İçimdeki ses bu ilişki sürmez diyor ne yazıkki

Ya biliyorum,bilmez miyim ben de bekarlığı dibine kadar sıyırdım.
O yaşlarda eve gitmek,oynaşmak bana tuhaf gelmedi ne yalan söyleyeyim.
Arkadaş da güvenmediyse bitirecek o zaman ne diyeyim.

yok yani ilişki yaşadığın kişiyle yaşarsın zaten tabi ki olacak da
bu daha ilişki olmadan yapayım gitsin modunda

hatta düşündüm de adam evli bile olabilir hee...
hani bu kadar gizli saklı??

Neyi beğendin
35 yaşına kadar hiç öpüşmediğüni söyleyen bir adamı mı?
Olay eve gütmek istemesi vs değil
Adam salakça yalanlar söylüyor resmen dalga geçiyor kızla
Ya var öyle tipler bence.
Kıza bu kadar atlaması da bu yüzden gibime geldi zaten.
Hani hiç kimseyle öpüşmemiş bir erkeğin güzel bir kadının onun flört teklifini kabul etmesiyle,ben iyimişim ya havasına girmesi.
Anlatamadım ama neyse...

yok yani ilişki yaşadığın kişiyle yaşarsın zaten tabi ki olacak da
bu daha ilişki olmadan yapayım gitsin modunda

hatta düşündüm de adam evli bile olabilir hee...
hani bu kadar gizli saklı??
Gizlemek istemesi bana da yanlış geldi,yalan değil.
Evli olsa,eve alması büyük cesaret yani ne bileyim.
Avukat da değilim hani...

hep böyle derler canım.. bil yani
sevişecek sırayla kız var ama ben seni seçtim !!!!! yersen!!!!

Ayy 35 yaşına kadar öpüşmemiş bir erkek olamaz ya öyle olsaydı atlamazdı hemen
Nasıl var öyle tipler?
Adam yurt dışında falan okumuş mühendis

Ya o sosyal medya annelerimizin de kullandığı belli sosyal medyalarsa eyvallah ama çapkın erkeklerin kullandığı gibi telefon sallamalı, yakındaki kızları avlamalı bir uygulamaysa, ki öyle gibi duruyor, ben sana oradaki erkeklerin mantıklarını söyleyeyim; (en iyi tabirle) VUR KAÇ... Nereden biliyorum? Yorumlarımda okuyanlar olmuştur arkadaş çevrem dediğim kişiler hep eşimin bekar arkadaşları... Hiç de tanıştırmazlar bizlerle o kızları.

Hem zaten aklı başında biri 35 yaşında bir adamın hiç öpüşmeme ihtimalini sorgular. Sen hoşlandığın için pozitif bakmaya çalışıyorsun bence canım. Yoksa akıllı bir kıza benziyorsun duygusal bir şeyler hissetmesen anında çözerdin durumu.Asla normal bir şey değil çünkü bu. Yalan olduğu zaten net bir şekilde açık da içimden iyi ki yalan diyorum o derece... Hoş sen zaten çözmüşsün de bana ne amaçla yalan söylüyor olabilir sorusunun cevabını duygusallıktan verememişsin gibi geliyor. VURUP KAÇMAK için sözüm ona yalandan güven aşılıyor.

Bir daha bence o kendini zeki zanneden pislik adamın yanına yaklaşmayın derim.

vur kaç ne demek , nasıl oluyor

35 yaşında 1 ay sadece mesajlaştığı kadınla evlenmeyi düşünüyor. gel yaşayacağın evi gör falan..
e hani hiç öpüşmemişti ?
1 ayda mesajlaşarak mecnun oldu da öpüşesi mi geldi?

sen öpüşmeyi biliyosun nasıl bu kadar rahatsın dediğimde hiç mi film izlemedim dağda mı yaşadım sanki falan dedi. ama hiç öpüşmeyen biri o kadar rahat olamaz gibi hissettim.

Insanları neden kariyer sınıflandırmasına göre aşağıda ya da yukarıda görüyorsunuz?

kandırıyor demi bana da öyle geldi... zaten 6 gün önce buluştuk şoka mı girdim ne yaptım sadece dünden beri mantıklı düşünebildim ve hiçbir şey yazmıyorum ona.

aslında hep dikkatli olmaya çalıştım bir şey sorunca hemen kanıtlıyordu mesela gece 2 de görüntülü arıyordum yanında kimse var mı diye açıyordu...bunun gibi şeylerde denedim hep.

beni rahatsız eden zaten evine bahaneyle gitmemiz oldu. orda kendimi çok kötü hissettim. sonra dedim ki acaba kötü hissetmesem mi sevgiliyiz sonuçta. kafam karıştı ama ileri gitmedim.

yüzyüze iki kez görüştük ama hep görüntülü konuşuyorduk o yüzden sevgili moduna girdik aslında....

aranızda ne yaşadınız, ne duygular hissettiniz bilemeyiz buraya genelde çok üstünkörü yazıyoruz ama belli ki sevmiş etkilenmişsiniz.. ama yazdığınız şekliyle bakınca aklıma iki şey geldi. bir kere sizin de dediğiniz gibi bakir olması bana çok saçma geldi. erkekler bu konuda çocuk gibi davranıyorlar. sanki anlamıyoruz. bunu demesinin sebebi kendini sizinle aynı duruma getirmek yani bak ikimiz de birbirimizin ilki olucaz vs vs. bu fikirle bir kızı tavlamak çok romantik gelmiş olabilir. ama yemezler...
İlk düşüncem kahve olayından sonra sizin cinsel bir şey yaşamayacağınızı anlamış ve uzaklaşmış, tanışma amacı da buymuş.
ikincisi o kadar kötüniyetli değil, evet sizle bişeyler yaşamak istiyor ama fikrinizi de anlamış durumda biraz kafasını toparlamak istiyor.
siz biraz kendi haline bırakın, kendinizi başka şeylerle meşgul edin, yazdığında normal cevap yazın soğuk davranmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…