• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neydi ?!

Benzer durum (evine gitme, kahve içme değil de; sosyal medya aracılığıyla tanışma ve bir cafede görüşme, akabinde aşkımlar canım hitapları) benim de başıma yine benzer bir şekilde, doktora yeterlik sınavına hazırlanırken gelmişti. Danışman hocam bir gün çağırıp "O gözlerle kitapları okuyacağına, karşındaki adamın niyetini oku. Yazık olacak" demişti. O gün beklentilerimi sonlandırıp, hiç olmamış gibi hayatıma devam ettim. O da aramadı.

Diyeceğim o ki; bir şey yapmayın. Tezinize odaklanın. Gayrısı yalan. :KK25:

Sevgiler.

işte makale taramaktan erkek tarayamadık o yüzden bu hallere düştüm.... beklentilerimi bende sonlandırdım şuanda yorumlar yardımcı oluyor gerçekten. hiçbir şey yapmayacağım...

Annesi ameliyat olduğu için giden birinin iletişime aravermesi gayet doğal ama bu adamın diğer davranışları da şüpheli ve bu şüpheli davranışları neticesinde ben adamın annesini bahane ederek başka işler çevirmeye gittiğini düşünüyorum.
Davranışları çelişkili, görüşmeye devam edeceksen dikkatli olmalısın.

annesi için gitmeden iki gün önceden bana eskisi gibi yazmamaya başladı.bilmiyorum e devletinden bakmıştım kesinlikle evli değil ama başka işler çeviriyordur belki olabilir....

Aynen katılıyorum
Arkadaşlarıyla tanıştırmaması ve sizin arkadaşlarınızla tanışmaması çok büyük bir işaret ne yönde olduğuna dair .
acaba onun yalanlarını arkadaşlarım farkeder diye mi öyle istedi ? mesela şuan burda konu açtım ve yorumlar gerçekleri söylüyor o da aynı şeyden çekindi belki de.

İşte bana pek zorla gibi gelmedi.
Kızı sürüklemedi ya.

beni sürüklemedi tabi ki ama ona ben arabada beklemek istiyorum dosyayı alıp gel dedim hem iki dakika evi görmüş olursun ileride belki burda yaşarız lütfen gel dedi sonra da arabanın kapısını açtı ısrar etti. yani istemesem yine gitmezdim tabii ama ne bileyim çok isteyerekte gitmedim. evin bütün odalarını gösterdi yok burası çamaşır odası burası calısma odam ... devamında evden dosyayı alıp çıksaydık bu hareketi sevimli ve hoş bile olabilirdi. ama dosya falan almadı.

Hiç düşünecek kafa yoracak bi belirsiz yok bunda...
O uygulamadan sürekli kız düşürüp yatağa atabildiklerini atan erkek profili...
Ay temizmiş, spora gidermiş ev erkeği...Pehhhhh..
cinsel muhabbet açıyor hemen..
Eve gidelim demesi de ondan...Bakireliğine dokunamasa da yüzeysel cinsellik yaşar mıyım diye bakmış...Ya da ileri gidersek belki ona da izin verir sonra atarım başımdan demiş..Bu tipler hemen lafı evliliğe getirirler ilk 1 ayda, evini görecekmişsin de yaşayacağın yere bakacakmışsın....Allahııııımmm...Ne kadar basit ve iğrenç taktikler, karşıdakini de aptal yerine koyuyor..

Ha bir de şu laf var ya tam bir klasiktir bak, aynısı bana da söylenmişti nette ben kaliteyim sen de kalitesin bu iğrenç ortamda karşılaştık ne mutlu bize ayağı: "senin gibi kaliteli güzel vs insanı burda görmek şaşırttı " felan..

Aman hemen sil aklından engelle her yerden lütfen..
Annesinin ameliyat olduğu da kesinlikle yalan bi hatun işi var orda veya başka bi numara aha da buraya yazıorum ama düşünöe bile. Öyle uygulamalardan adam çıkmaz..Lütfen prim vermeyin böyle heriflere....Birdaha asla ulaşamasın sana..Ve sana tavsiyem 1 aydır tanıdıgın 1 kere görüştüğün birinin evine asla yalnız girme neyle karsılacagını bilemezsin her sey olabilirdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum ama bana bu yazdıklarınızdan sonra objektif olarak çocuk inandırıcı gelmedi.Acaba Adana'ya mı gitti ona açıkçası inanmadım,bence gitmedi.Dosya işinide planlamış seni ee götürmek için bu bana hoş bir durum gelmedi planlandığı için açıkçası.Bence kendinizi geri çekin.İçimdeki ses bu ilişki sürmez diyor ne yazıkki
gerçekten evi kapattı suları elektriği falan ve bavulu bagaja yerleştirdi nereye gitti bilmiyorum tabii konum istemedim aramız bozuktu zaten dün...

yok yani ilişki yaşadığın kişiyle yaşarsın zaten tabi ki olacak da
bu daha ilişki olmadan yapayım gitsin modunda

hatta düşündüm de adam evli bile olabilir hee...
hani bu kadar gizli saklı??

edevletine bakmıştım evli değil..... aslında buluştuktan sonraki pazartesi beni çalıştığı yere çağırdı gel gel diye ısrar etti ofisimi gör falan filan ama haftasonu gece çıktığım için trip attım gitmedim.

adam profesyonel sevişgen değilse bende bir şey bilmiyorum.
Bana da öyle geldi , konu sahibinin tavrına , yaşantısına göre ağız yapıyor bence.Konu sahibi işinde gücünde kendi dünyasında yaşayan bir kadın ya hani , böyle kadın ne ister , evlilik ister diye düşünüp ona göre ayak yapıyor.Evine filan gitme bence konu sahibi sen bu insanın.O platforma da kız düşürmek için girdiğine eminim.

Ben adamın yalancı olduğuna değil senin buna inanmana şaşırdım
Bide eğitimcisin Allahım ya
Akedemisyenim diyor

birçok kez denedim kendisininden e devlet sifresini istedim verdi bende güvendim işte akademisyenler kandırılamaz mı ? ikili ilişkilerde iyi değilimdir belki de mesleğimle ilgisi yok ki bunun...

35 yaşında bir insanın hiç gormedigi sadece telefon üzerinden görüştüğü birine evlilikten bahsetmesi hiç gerçekçi değil.
Bekaret meselesine de gelince, nasıl ki hiç opusmemis olması yalansa (sizi ilk buluşmada zorla eve çıkarıp hiç cekinmeden öpmesi bunu kanıtliyor bence), ilişki yaşamadığını söylemesi de yalan ve komik. Sadece siz bakireyim deyince o da kendini beğendirmek için rahatça saçma yalanlar soylemis. Keşke 35 yaşına kadar hiç opusmemis biriyle ne işim olur ben mi ogreticem deseydiniz o zaman dökülebilirdi :)

Ya o sosyal medya annelerimizin de kullandığı belli sosyal medyalarsa eyvallah ama çapkın erkeklerin kullandığı gibi telefon sallamalı, yakındaki kızları avlamalı bir uygulamaysa, ki öyle gibi duruyor, ben sana oradaki erkeklerin mantıklarını söyleyeyim; (en iyi tabirle) VUR KAÇ... Nereden biliyorum? Yorumlarımda okuyanlar olmuştur arkadaş çevrem dediğim kişiler hep eşimin bekar arkadaşları... Hiç de tanıştırmazlar bizlerle o kızları.

Hem zaten aklı başında biri 35 yaşında bir adamın hiç öpüşmeme ihtimalini sorgular. Sen hoşlandığın için pozitif bakmaya çalışıyorsun bence canım. Yoksa akıllı bir kıza benziyorsun duygusal bir şeyler hissetmesen anında çözerdin durumu.Asla normal bir şey değil çünkü bu. Yalan olduğu zaten net bir şekilde açık da içimden iyi ki yalan diyorum o derece... Hoş sen zaten çözmüşsün de bana ne amaçla yalan söylüyor olabilir sorusunun cevabını duygusallıktan verememişsin gibi geliyor. VURUP KAÇMAK için sözüm ona yalandan güven aşılıyor.

Bir daha bence o kendini zeki zanneden pislik adamın yanına yaklaşmayın derim.

chek-in - yer bildirimi yapılan uygulama var ya ordan işte. gerçi bence hepsi o amaçla kullanılıyordur. evet sorguladım ve inanmadım zaten hiç öpüşmemesine... pozitif bakmaya çalışmıyorum tam aksine soğumak istiyorum. ama şüphe içime geldiği anda ve ona söylediğim anda ustalıkla ekarte ediyor.

35 yaşında bir insanın hiç gormedigi sadece telefon üzerinden görüştüğü birine evlilikten bahsetmesi hiç gerçekçi değil.
Bekaret meselesine de gelince, nasıl ki hiç opusmemis olması yalansa (sizi ilk buluşmada zorla eve çıkarıp hiç cekinmeden öpmesi bunu kanıtliyor bence), ilişki yaşamadığını söylemesi de yalan ve komik. Sadece siz bakireyim deyince o da kendini beğendirmek için rahatça saçma yalanlar soylemis. Keşke 35 yaşına kadar hiç opusmemis biriyle ne işim olur ben mi ogreticem deseydiniz o zaman dökülebilirdi :)

aranızda ne yaşadınız, ne duygular hissettiniz bilemeyiz buraya genelde çok üstünkörü yazıyoruz ama belli ki sevmiş etkilenmişsiniz.. ama yazdığınız şekliyle bakınca aklıma iki şey geldi. bir kere sizin de dediğiniz gibi bakir olması bana çok saçma geldi. erkekler bu konuda çocuk gibi davranıyorlar. sanki anlamıyoruz. bunu demesinin sebebi kendini sizinle aynı duruma getirmek yani bak ikimiz de birbirimizin ilki olucaz vs vs. bu fikirle bir kızı tavlamak çok romantik gelmiş olabilir. ama yemezler...
İlk düşüncem kahve olayından sonra sizin cinsel bir şey yaşamayacağınızı anlamış ve uzaklaşmış, tanışma amacı da buymuş.
ikincisi o kadar kötüniyetli değil, evet sizle bişeyler yaşamak istiyor ama fikrinizi de anlamış durumda biraz kafasını toparlamak istiyor.
siz biraz kendi haline bırakın, kendinizi başka şeylerle meşgul edin, yazdığında normal cevap yazın soğuk davranmayın.

yazdıklarınız çok doğru bende aynı şekilde düşünüyorum bana sizin söyledğiniz ikinci seçenek gibi geliyor çünkü beni hayatından çıkartmıyor ve ikinci buluşmamızda cinsel yaklaşmadı sadece öpücük kondurdu mesela biraz daha romantikti bir şeyler yaşamayacağımızı anladı sanırım, sana her seferinde biraz daha aşık oluyorum dedi. ama 24 saattir yazmamasını açıklayamadım işte.

Back