Red flag değil. Bana illa çalışacaksın derse itici gelirdi. Memur olduğum halde işim zor çok yoruluyorum bir kaç ay falan ara vermek istiyorum( ücretsiz izin) o da istersen bırak benim için fark etmez dedi. Hem dinlenmek hemde mesleğin farklı kollarını araştırmak vs için. Temelli bırakmam çünkü geçinemeyiz
O yüzden çalışıp çalışmama kararını kadına bırakanlar benim için green flag.Çalışması için zorlaması veya çalışmaması için zorlaması red flag.
Babası yok. O yüzden anneye bağlı bir yandan anlıyorum tek erkek çocuk annesini bırakmama isteğini de işte. Ama ben uzak ilçede bari oturalım diyince tamam demişti :)
Başka birini bulmama ihtimalim var onu geçtim. Gerçekten sevdiğim özellikleri de var. Onunla konuşmayı dertleşmeyi seviyorum. Gülüşünü bakışını seviyorum. Espirilerini seviyorumm...
Tam görücü değil ben tipini beğenip ilk adımı atmıştım :))
Ben de ortak yakınlıkta şehirde yaşayalım diyorun onun işi sıkıntıya giriyor ve pek gönlü yok
Tek olumlu yazan siz olmuşsunuz. Farklı bakış açısı için teşekkürler.
Memleketinde iş imkanı var artı olarak annesi de orada şehiri çok seviyor. Bir iki yıl başka yerde yaşasada oraya dönmek istiyor.
Mühendis okulu bitirince hemen iş bulmuş ve daha iyi iş buldukça değiştiriyor. 1 yıl olmadı başlayalı ama 3 kere iş değiştirdi. İlk 2 işi çok iyi değildi hem çalıştı hem yeni yer aradı bulunca ona geçiş yaptı. Ben mesela mezun olunca daha uzun süre iş aramıştım. İleride yükselir mi bilmiyorum. Çok hedefleri yok gibi atıyorum memur olsa oh şükür der konuyu kapatır ama o şansı pek olmadığı için kendini geliştirmeye çalışıyor mühendislikte nasıl işliyor bu durumlar bilmiyorum ne kadar geliştirir kestiremiyorum.
Çiçek konusunda anlamayabilir en şatafatlısı değil ama aldığının 2 tık üstünü alsa ben tamamdım zaten :) Böyle şey de söylenmez. Arkadaşımın çiçeğini görmüştüm 700 lira civarı falan o da çok değil. çok beğenmiştim sonra bana bundan almaz dedim içimden almadı gerçekten djdjd