Merhaba, 1.5 ay önce iş yerimden biriyle bir ilişkiye başladık, her şey güzel gidiyordu ancak iş yerinden kimseye belli edemiyoruz çünkü patronumuz benim halamın eşi. bazı şeyler kesinleşmeden duyurmama kararı aldık,ben 24 yaşındayım o da 34 yaşında son 2 yıldır oldukça tatsız şeyler yaşamış ailesi tarafından biz ilk tanıştığımızda da dengesi kaymıştı o yüzden işe bazen içerek geliyordu.İçinden çıkılamaz olduğunu düşündüğü problemler yaşayınca 1 şişe içip sızdığını görüyorum ilişkimizin başından beri.Ancak ben bu konuda hassas olduğumu söyleyince dikkatli davranmaya başladı.Benimle ciddi şeyler düşündüğünü söylüyor ama bazen çok tahammülsüz davranıyor ve geçen iş yerinde tartıştık ben de büyük bir tepki verdim diye benden ayrılmak istedi, çok üzüldüm böyle olunca yine de bana karşı bir adım atmadı istemiyorum seni diye diretti hatta. Biraz vakit geçtiğinde tekrar konuştuk aslında ailesi arkasında olmadığı böyle yaptığını anladım.Onun öncesinde her şey gayet iyi gidiyordu arkadaşlarıyla tanıştık ama sanırım ikizler burcu olmasında kaynaklı git gel yaşıyor. Ne yapmamı önerirsiniz bazen rest çekmek istiyorum kalbimi kırdığını düşünüyorum ama sonrasında buna değeceğini zor bir dönemden geçtiğini hatırlıyorum.