Sevgilimin bağlanma problemi var ve kafasının karışık olduğunu söyledi.

Merhaba, 1.5 ay önce iş yerimden biriyle bir ilişkiye başladık, her şey güzel gidiyordu ancak iş yerinden kimseye belli edemiyoruz çünkü patronumuz benim halamın eşi. bazı şeyler kesinleşmeden duyurmama kararı aldık,ben 24 yaşındayım o da 34 yaşında son 2 yıldır oldukça tatsız şeyler yaşamış ailesi tarafından biz ilk tanıştığımızda da dengesi kaymıştı o yüzden işe bazen içerek geliyordu.İçinden çıkılamaz olduğunu düşündüğü problemler yaşayınca 1 şişe içip sızdığını görüyorum ilişkimizin başından beri.Ancak ben bu konuda hassas olduğumu söyleyince dikkatli davranmaya başladı.Benimle ciddi şeyler düşündüğünü söylüyor ama bazen çok tahammülsüz davranıyor ve geçen iş yerinde tartıştık ben de büyük bir tepki verdim diye benden ayrılmak istedi, çok üzüldüm böyle olunca yine de bana karşı bir adım atmadı istemiyorum seni diye diretti hatta. Biraz vakit geçtiğinde tekrar konuştuk aslında ailesi arkasında olmadığı böyle yaptığını anladım.Onun öncesinde her şey gayet iyi gidiyordu arkadaşlarıyla tanıştık ama sanırım ikizler burcu olmasında kaynaklı git gel yaşıyor. Ne yapmamı önerirsiniz bazen rest çekmek istiyorum kalbimi kırdığını düşünüyorum ama sonrasında buna değeceğini zor bir dönemden geçtiğini hatırlıyorum.
Eşek kadar adam ne istediğini bilmiyor.Hem içiyor hemde psikolojik sıkıntıları var diyorsunuz. Özel güçleriniz falan yoksa düzelmez. Gençsiniz neden böyle ne istediğini bilmeyen bir adamla ısrarla kalmaya devam etmek istiyorsunuz?

istemediğini söylediğinde, biz iş yerinde tartışmıştık sonra ben de kitap fırlattım ona doğru o da çok sinirlendi ben bir anda parladım falan dedim ama şu an çok gerginiz sonrasında konuşalım dedi. üstüne gittim akşam konuşmak istedim, bana biraz müsaade et çalışmam lazım dedi ben de belki de bu bir işarettir deyip konuyu ayrılığa getirdim o da tamam sen bilirsin dedi, aslında amacım o değildi sadece kaygıdan öyle davrandım.
İstemediğini söylediğinde dediğiniz: istemediği siz misiniz?

istemediğini söylediğinde, biz iş yerinde tartışmıştık sonra ben de kitap fırlattım ona doğru o da çok sinirlendi ben bir anda parladım falan dedim ama şu an çok gerginiz sonrasında konuşalım dedi. üstüne gittim akşam konuşmak istedim, bana biraz müsaade et çalışmam lazım dedi ben de belki de bu bir işarettir deyip konuyu ayrılığa getirdim o da tamam sen bilirsin dedi, aslında amacım o değildi sadece kaygıdan öyle davrandım.
ayrılık için blöf mü yaptın?

10 yaş büyük fark + içkisi var + sizden ayrılmak istemiş, sizi istemiyor. Neden bu inat. Yüzüne bile bakmamanız lazım siz 1,5 aylık birşey için peşine düşmüşsünüz.

Ailen seni 24 yaşında kendinden 10 yaş büyük, alkolik ve seni ''istemeyen'' birisinin peşinde koş diye mi büyüttü?

Neyse devam et kendine bunu layık görüyorsun demekki :)

Sanki 15 yıllık kocan. 1.5 aydır sevgili olduğun biri hakkında bunları anlatıyorsun ve problem sadece bağlanma mı?
Gerçeklere bilerek mi gözlerini kapatıyorsun. Yoksa böyle iliskiler sana çekici mi geliyor. Senin derdin adamın ayrılmış olması zaten. Geri gelirse sorun kalmayacak senin için. O yüzden ne desek boş biliyorum.

20 li yaşlardaki erkeklere kıran mı girdi hem ya 10 yaş çok fazla.Sizin yaşlara yakın yakışıklı, işi gücü yerinde erkeği bulacak kapasiteniz yok demekki ben böyle düşünüyorum.

Eşek kadar adam ne istediğini bilmiyor.Hem içiyor hemde psikolojik sıkıntıları var diyorsunuz. Özel güçleriniz falan yoksa düzelmez. Gençsiniz neden böyle ne istediğini bilmeyen bir adamla ısrarla kalmaya devam etmek istiyorsunuz?
Aşık olduk birbirimize o yüzden de size danışmaya karar verdim, aynı iş yerinde olduğumuz için sürekli dikkat etmek zorundayız hatta dışarda bile birisi görür diye el ele tutuşamıyoruz geç saat değilse. Sadece sorunları olduğunda içiyor onu da benimle beraber olduktan sonra azalttı zaten

evlenin allahin alkolik ezik adamiyla
sonra konu acarsiniz bol bol zaten, KKnin gediklilerinden olursunuz

Aşık olduk birbirimize o yüzden de size danışmaya karar verdim, aynı iş yerinde olduğumuz için sürekli dikkat etmek zorundayız hatta dışarda bile birisi görür diye el ele tutuşamıyoruz geç saat değilse. Sadece sorunları olduğunda içiyor onu da benimle beraber olduktan sonra azalttı zaten
Sadece sen aşıksın

20 li yaşlardaki erkeklere kıran mı girdi hem ya 10 yaş çok fazla.Sizin yaşlara yakın yakışıklı, işi gücü yerinde erkeği bulacak kapasiteniz yok demekki ben böyle düşünüyorum.
Pardon da benim kapasitem gayet yerinde, mühendisim ve yüksek yapıyorum. işimde kendimi geliştirmek için çalışıyorum ingilizcem anadilim gibi almanca kursuna gidiyorum. karşımdaki adam da oldukça zeki, yakışıklı ve sorumluluk almayı bilen biri. Bizim yaşlarımızdaki erkekler de olgun değil ve kariyerlerinin başındalar ama siz bunları akıl edemediniz herhalde

Pardon da benim kapasitem gayet yerinde, mühendisim ve yüksek yapıyorum. işimde kendimi geliştirmek için çalışıyorum ingilizcem anadilim gibi almanca kursuna gidiyorum. karşımdaki adam da oldukça zeki, yakışıklı ve sorumluluk almayı bilen biri. Bizim yaşlarımızdaki erkekler de olgun değil ve kariyerlerinin başındalar ama siz bunları akıl edemediniz herhalde
Tamam burada yazılanları Türkçe anlamıyorsan İngilizceye çevirerek oku belki o zaman anlarsın. Adam sizi istemiyor ve gerçekten 10 yaş çok fazla. Ayrıca bana kitap fırlatan kişiye deli gibi aşık olsam da kitap fırlattığı an bitmiştir benim için. Sizde boşuna debelenmeyin ya da debelenin ya banane

aynı iş yerinde ilişki yaşanmasının doğru olduğunu düşünmüyorum, bu sınırlamalar da senin için külfet işte zaten. bence hayrına olmuş ayrılmak aslında

İçkili işe gelmiyor, işe geldiğinde gece içmiş oluyor. Aile konusunda da benim ailem de oldukça problemli, annem babam ayrı. Babamla uzun yıllar görüşmediğim oldu.
Ay adamın her yaptığı saçmalığı aklamak için o kadar kendinizi yırtmışsınız ki, olay ben de problemli bir insanıma kadar gelmiş. O zaman ne diye bu konuyu açtınız? Adamın yaptığı her şeyi normalleştirdiyseniz şu konuyu açmanızın mantığı nedir?

Siz kendinizi kandırıyorsunuz. İsterseniz 18 dili anadiliniz gibi konuşun bu gerçek değişmeyecek. Adam sizi istemiyor, varlığınız ya da yokluğunuz onu etkilemiyor, siz de burada bahane sıralıyorsunuz onun için. Konunun başından beri her yorumunuz adam için bir bahane.

Bağlanma problemi derken başka biriyle falan asla bir durumu yok, bütün hayatını bizim üzerimize kurmaya çalışıyor. İkimiz de mühendisiz o müdür olduğu için işi çok stressli o yüzden bazen çok geriliyor.
Kıyamam içip azip sapıtmasi falan bu yüzden demek e tabii bunlar hoşgörülebilir şeyler sakin bırakmayın sıkı sıkı tutun bizimde kızlarımız var evlerden uzak

Bağlanma problemi derken başka biriyle falan asla bir durumu yok, bütün hayatını bizim üzerimize kurmaya çalışıyor. İkimiz de mühendisiz o müdür olduğu için işi çok stressli o yüzden bazen çok geriliyor.
Bu arada sen merak etme arada başkaları da oluyor o sebepsiz uzaklasmiyor sen giderken o dönüyordu yavrum sana yakalanması sence mümkün mü
Cesaretin varsa sen onu bir de ayrıldığı esine sor :) genelleme yapmıyorum ama yüzde 90 i için diyorum ki iyi bir şey olsa karısı bosamazdi iki iki dört

Back
X