- 25 Ağustos 2014
- 20.334
- 48.170
-
- Konu Sahibi papatyavenusss
Ay ne hakkın var ya, etmezsen etmeO kadar eminsen sana hakkiimi helal etmiyorum her hareketinden anlam çıkaran dedin ya o değil sensin.! Ciddi anlamda hakkımı helal etmiyorum sana çok yazık çünkü gördüklerimi görmeden yaptığın yorum acınası..
Ben zaten sevgilim var dedikten sonra neden peşimden bu kadar koşup benimle sevgili olma isteğini sorguladım g...ttenn anlayan sizsinizAy ne hakkın var ya, etmezsen etmeBi de bu demagoji türü var, helal etmezmiş, iftira mi attım hakkını mı yedim, fikrimi söyledim ve arkasındayım da, güldürme milleti gece gece.
Senden sormaz mıBen buradan ciddi anlamda çıkıyorum.. yazdığım günü lanet olsun cidden nasıl insanlarsiniz kalpleriniz taş olmuş o çocuktan farkınız yok onun bana yaptığı manipülasyonlari rezilliklerin hepsinin nedenini anlıyorum sizin gibi karaktersiz olduğu icinmiş. O kadar çok aglattiniz ki beni Allah umarım yazdiginiz her kelimeden hesap sorar.
Adam öyle bir şey dememiş öyle bir harekette bulunmamışBen zaten sevgilim var dedikten sonra neden peşimden bu kadar koşup benimle sevgili olma isteğini sorguladım g...ttenn anlayan sizsiniz
Terbiyesizsin.Ben zaten sevgilim var dedikten sonra neden peşimden bu kadar koşup benimle sevgili olma isteğini sorguladım g...ttenn anlayan sizsiniz
Ben dedim beni bu kadar aglattiniz ya inşallah Allah sorar sizden anlamak yerine saldırı yapan herkesin canı cehennemeSenden sormaz mı
Allah belanı versinn ciddi anlamda söylüyorum umarım Allah belanı verirTerbiyesizsin.
Sana kötü bi haberim var; peşinde falan koşmuyor
Allah sizin gibi kadın ve erkeklerin şerrinden korusun gerçekten, bela gibisiniz, nefes alsa üstüne alınıp bi ton iftira atarsınız. Adama acıdım.
Affetsem mi demiş bi de jfkskfksk tövbe ya.
Tamam işte sen hakaret ediyorsun sallıyorsun ya senden hesap sormaz mı arkadaşım? Soruma cevap alamadımBen dedim beni bu kadar aglattiniz ya inşallah Allah sorar sizden anlamak yerine saldırı yapan herkesin canı cehenneme
Beddua döner dolaşır sahibini bulur, ben senin adına da bela dilemiyorum, Allah sana akıl fikir versin sadece, haydi selametle.Allah belanı versinn ciddi anlamda söylüyorum umarım Allah belanı verir
Beddua da etti banaTamam işte sen hakaret ediyorsun sallıyorsun ya senden hesap sormaz mı arkadaşım? Soruma cevap alamadım
İngilizce kurs merkeziydi. Çocuk aşırı ergen biri inanılmaz geliyor ama öyle Instagram hesabimi ekler misin? PapatyavenussKuzum 25-28 yaşlarında sınıfta ne yapıyorsunuz? Yüksek lisans öğrencisi misiniz?
Çocuk masum falan değil, çocuk akıllı çocuk cin gibi. Sizinle gönül eğlendirmek yA da konuşmalarınızı diğerleriyle paylaşarak sizi küçük düşürmek istiyor çocuk yılan yılan. Bu yaşadıklarınıza kılıf uydurmaya çalışan iyi tarafından bakmaya çalışan ise sizsiniz masumsunuz yani. Aradığınız cevap bu ise doğrusu bu.
Yaşlar neden önemli, eğer 16-17 yaştan bahsediyorsanız çocuk aşık diyeceğiz mesela. 25-28 ise çok fena bir ortamda ve durum içindesiniz. Bu yüzden önemli. Uzaklaşın o ortamdan.
Haklı olduğum için korkmuyorum kimin belasını verecek görürsünBeddua döner dolaşır sahibini bulur, ben senin adına da bela dilemiyorum, Allah sana akıl fikir versin sadece, haydi selametle.
Ya bir şey diyeceğim olmayacak. Kabul olmaz diyim geçeyimBeddua da etti bana
Konumdan uzaklaşir misiniz yeter artikTamam işte sen hakaret ediyorsun sallıyorsun ya senden hesap sormaz mı arkadaşım? Soruma cevap alamadım
Defolup gider misin yoksa suç duyurusunda bulunacamBenim böyle bir arkadaşım vardı, evlerden ırak, o bana baktı, yanımdan yürürken nefes aldı, merdivenden çıkarken başını sağa çevirdi, kesin bana aşık.. sürekli böyleydi. İşin kötü tarafı, kimsenin de kendisini salladığı yoktu, biz söyleyince bize sinirlenirdiBu zihniyet gerçekten korkunç.
Bi de Instagram adresini yazmış
Az sonra siteden şutlanacaksın zaten küfür ettiğin için.Konumdan uzaklaşir misiniz yeter artik
AhahahahahhahahahahahahahahahahahahahaDefolup gider misin yoksa suç duyurusunda bulunacam