Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

Ay ne hakkın var ya, etmezsen etme Bi de bu demagoji türü var, helal etmezmiş, iftira mi attım hakkını mı yedim, anlattıklarına dayanarak fikrimi söyledim ve arkasındayım da, güldürme milleti gece gece.

Ben buradan ciddi anlamda çıkıyorum.. yazdığım günü lanet olsun cidden nasıl insanlarsiniz kalpleriniz taş olmuş o çocuktan farkınız yok onun bana yaptığı manipülasyonlari rezilliklerin hepsinin nedenini anlıyorum sizin gibi karaktersiz olduğu icinmiş. O kadar çok aglattiniz ki beni Allah umarım yazdiginiz her kelimeden hesap sorar.

Ay ne hakkın var ya, etmezsen etme Bi de bu demagoji türü var, helal etmezmiş, iftira mi attım hakkını mı yedim, fikrimi söyledim ve arkasındayım da, güldürme milleti gece gece.
Ben zaten sevgilim var dedikten sonra neden peşimden bu kadar koşup benimle sevgili olma isteğini sorguladım g...ttenn anlayan sizsiniz

Senden sormaz mı

Ben zaten sevgilim var dedikten sonra neden peşimden bu kadar koşup benimle sevgili olma isteğini sorguladım g...ttenn anlayan sizsiniz
Terbiyesizsin.
Sana kötü bi haberim var; peşinde falan koşmuyor
Allah sizin gibi kadın ve erkeklerin şerrinden korusun gerçekten, bela gibisiniz, karşıdaki nefes alsa üstüne alınıp bi ton iftira atarsınız. Adama acıdım.
Affetsem mi demiş bi de jfkskfksk tövbe ya.

Allah belanı versinn ciddi anlamda söylüyorum umarım Allah belanı verir

Kuzum 25-28 yaşlarında sınıfta ne yapıyorsunuz? Yüksek lisans öğrencisi misiniz?
Çocuk masum falan değil, çocuk akıllı çocuk cin gibi. Sizinle gönül eğlendirmek yA da konuşmalarınızı diğerleriyle paylaşarak sizi küçük düşürmek istiyor çocuk yılan yılan. Bu yaşadıklarınıza kılıf uydurmaya çalışan iyi tarafından bakmaya çalışan ise sizsiniz masumsunuz yani. Aradığınız cevap bu ise doğrusu bu.
Yaşlar neden önemli, eğer 16-17 yaştan bahsediyorsanız çocuk aşık diyeceğiz mesela. 25-28 ise çok fena bir ortam ve durum içindesiniz. Bu yüzden önemli. Uzaklaşın o ortamdan.

İngilizce kurs merkeziydi. Çocuk aşırı ergen biri inanılmaz geliyor ama öyle Instagram hesabimi ekler misin? Papatyavenuss

Benim böyle bir arkadaşım vardı, evlerden ırak, o bana baktı, yanımdan yürürken nefes aldı, merdivenden çıkarken başını sağa çevirdi, kesin bana aşık.. sürekli böyleydi. İşin kötü tarafı, kimsenin de kendisini salladığı yoktu, biz söyleyince bize sinirlenirdi Bu zihniyet gerçekten korkunç.
Bi de Instagram adresini yazmış

Defolup gider misin yoksa suç duyurusunda bulunacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…