Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

Bu nasıl bir rezillik bu nasıl bir ahmazlik aptal misin kızım ne halin varsa görsün psikolojik ilaç felan mi kullaniyorsun
Halüsinasyonlarını anlatınca ben senin bazı psikolojik sorunların olduğunu düşünmüştüm oysa 🥲 Koşarak gitti getirdi istediğim şeyi diyo:KK53: ay affetsem mi diyodun bi de, bak yine gülesim geldi ona hdjsjdjskdkskkf Affet kız.

Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum öncelikle biraz uzun olabilir oldukça kısaltmaya çalışıyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında fikir verirseniz sevinirim.

Şimdi biz sürekli karşılıklı bakışıyorduk beni görünce heyecanlanıyordu flört kıvamındaydık ve onun konuşma girişimleri olmuştu arkadaşlarım yanımda olduğu için konuşamamıştık.

Daha sonra ben olayı netleştirmek için gidip sordum bana karşı hissin var mı diye oda hayatımda biri var dedi. Bende egolandığını görünce kendimi savunmak için o zaman neden biz sürekli bakışıyorduk bende bakışmalarimizdan bana karşı hissin var sandım dedim. Oda birden kem kum edip yanlış hissettirmişsem özür dilerim çok özür dilerim öyle bakıyordum yani diyip gitti.

Ertesi gün gelmiş böyle egolanıyor yanıma gelip konuşup konuşmama arasında gidip geliyor ego tavan tabi planlarım var diyip bana duyuruyor.

Neyse daha sonra ben uzak durdum olduğu yere ayak bile basmadim baktım bir gün kız kankasini getirmiş,samimi samimi hallere girmişler ben yoktum benim geldigimi anlayınca kız hemen çocuğun koluna girdi göze sokar gibi sonra bende bu muymuş sevgilisi diye bakınca bu kafasını felan sağa sola sallıyor sanki kızın kolundan cikacak çıkamıyor bana hesap verir gibi davranıyor felan.

Önceden de böyle kıskandırma felan yapmaya çalışıyordu beş altı kez telefonla konuşur gibi yapıp bana bakıp tepkimi olcmeler alacele işi varmış gibi çıkıp bana bakmalar vs.

Neyse ben sineye çekip yine uzak durdum bir geldim yüzüme bakamiyor utançtan kafasını egiyor berbat bir halde,nereye gitsem arkamda dolanıyor konuşmak için çırpınıyor her hareketimden bir anlam çıkarma peşinde bir ışık peşinde ben a noktasindaysam o b de geçiyor yüzüne bakınca hemen mahcup oluyor benden uzak noktaya geçip oturuyor felan peşimde dolanıyor felan ben bir şey istedim koşa koşa gidip kendisi getirdi sürekli peşimde dolanıyor baya üzgün durgun pişman halde bu arada sevgilisi yokmuş yalan söylemiş?

Sizce uzak mı durmalıyım,affetmek için şans mı vermeliyim açıkçası bana çok ergence ve çocuksu geliyor ve gururum incildi.
Böyle birine harcayacak enerjiniz ve zamanın varsa buyrun deneyin.Adam bildiğin dengesiz ,kafa yormaya değmeyecek adamlar için ne kadar uğraşıyorsunuz.......
Abla tavsiyesi kendinizi sevip, değer verdikçe böyle adamları gözünüz,gönlünüz görmüyor........

Böyle birine harcayacak enerjiniz ve zamanın varsa buyrun deneyin.Adam bildiğin dengesiz ,kafa yormaya değmeyecek adamlar için ne kadar uğraşıyorsunuz.......
Abla tavsiyesi kendinizi sevip, değer verdikçe böyle adamları gözünüz,gönlünüz görmüyor........
Teşekkür ederim diğer iki üç üyenin yorumlarını okudunuz mu sizin gibi yazmak yerine neler yazmışlar

İngilizce kurs merkeziydi. Çocuk aşırı ergen biri inanılmaz geliyor ama öyle Instagram hesabimi ekler misin? Papatyavenuss
Ben kişisel hesabımda doğrudan tanımadığım kimse ile ekleşmiyorum site kurallarına da uygun olup olmadığını bilmiyorum.
Üzüldüğünüzü anladım ancak kötü sözlerinizi bir köşeye koyuyorum.
Yaşadıklarınızı öğrencilerimin de karşılaştığı durumlar çerçevesinde değerlendirip tekrar yazayım. Bakın yaşlar farklı ise durum farklıdır. Ama yaşlar söylediğiniz gibi ise durumunuz hayal ettiğiniz bir durum değil. Bunu farketmemenizi anlamlandıramadı kimse.
Eleştirenler olacaktır ama günümüzde birçok kurs merkezi evlilik flört için sosyalleşmeyen ya da öğrenirken sosyalleşeyim partner bulayım yerine döndü. Siz bu niyette değilseniz de çevrenizde bu niyetle kursta planlar vardır.
25 yaşında bir kadının bir erkeğe açık açık benden hoşlanıyor musun benimle niye flörtleştin demesi olabilir hatta doğaldır. Ancak karşı taraf sevgilim var dediğinde 28 yaşındaki adamın bunu doğru yA da yanlış söylemesi sizin umurunuzda olmamalıydı. Üstünü kaşıdıkça olay büyür birileri duyar farklı anlamlar yükler. Çocuk egolu hareketlerde bulunuyor demişsiniz. Egolu çocuğun hala gtünü kaldırmak niye? Kız size bunu söylediyse sen de rezilsin ne haliniz varsa görün beni alet etmeyin demeliydiniz. Çocuğu da bir köşeye çekip aranızdaki konuşmayı başkalarına meze edip oyuncu bulup arkanızdan iş çevirmenin saçmalalığı için hesap sormalıydınız.
Çocuk bunu başkalarına anlatmış demek ki. Şimdiki tavırları ya anlattığı için pişmanlıktan, ya da yine saçma bir oyun içindesiniz. Ne o kıza güvenin ne o çocuğa.
Bu saatten sonra hesap sormanın alemi yok, surat asmanın alemi yok. Süsleneceksiniz pozitif olacaksınız kursunuza devam edeceksiniz, başka arkadaşlarınızla buluşacaksınız, güleceksiniz. Ve muhattap olmayacaksınız.
Diğer ihtimal aşkından ölen bir adam olsun. O adam sizi çoooook üzer. 3 aya tekmeyi basar çevresine ne yaşadıysanız anlatır.

Son düzenleme:
Ben kişisel hesabımda doğrudan tanımadığım kimse ile ekleşmiyorum site kurallarına da uygun olup olmadığını bilmiyorum.
Yaşadıklarınızı öğrencilerimin de karşılaştığı durumlar çerçevesinde değerlendirip tekrar yazayım.
Eleştirenler olacaktır ama günümüzde birçok kurs merkezi evlilik flört için sosyalleşmeyen ya da öğrenirken sosyalleşeyim partner bulayım yerine döndü. Siz bu niyette değilseniz de çevrenizde bu niyetle kursta planlar vardır.
25 yaşında bir kadının bir erkeğe açık açık benden hoşlanıyor musun benimle niye flörtleştin demesi olabilir hatta doğaldır. Ancak karşı taraf sevgilim var dediğinde 28 yaşındaki adamın bunu doğru yA da yanlış söylemesi sizin umurunuzda olmamalıydı. Üstünü kaşıdıkça olay büyür birileri duyar farklı anlamlar yükler. Çocuk egolu hareketlerde bulunuyor demişsiniz. Egolu çocuğun hala gtünü kaldırmak niye? Kız size bunu söylediyse sen de rezilsin ne haliniz varsa görün beni alet etmeyin demeliydiniz. Çocuğu da bir köşeye çekip aranızdaki konuşmayı başkalarına meze edip oyuncu bulup arkanızdan iş çevirmenin saçmalalığı için hesap sormalıydınız.
Çocuk bunu başkalarına anlatmış demek ki. Şimdiki tavırları ya anlattığı için pişmanlıktan, ya da yine saçma bir oyun içindesiniz. Ne o kıza güvenin ne o çocuğa.
Bu saatten sonra hesap sormanın alemi yok, surat asmanın alemi yok. Süsleneceksiniz pozitif olacaksınız kursunuza devam edeceksiniz, başka arkadaşlarınızla buluşacaksınız, güleceksiniz. Ve muhattap olmayacaksınız.
Diğer ihtimal aşkından ölen bir adam olsun. O adam sizi çoooook üzer. 3 aya tekmeyi basar çevresine ne yaşadıysanız anlatır.
Yaşadıklarınızı öğrencilerimin de karşılaştığı durumlar çerçevesinde değerlendirip tekrar yazayım.
Çok sağol teşekkür ederim aşkından ölen adam dediniz orayi anlamadım sadece. Aslında çocuğun çocuksu bir fotosu vardı sadece o fotodan bile nasıl 28 yaşında bir adam bunu profil yaptı diye düşünür bana hak verirsiniz diye düşündüm her sey için sağol evet hesap soracam çocuktan haddini bildirecem her şey için sağol biraz mutlu ettiğin için

Çok sağol teşekkür ederim aşkından ölen adam dediniz orayi anlamadım sadece. Aslında çocuğun çocuksu bir fotosu vardı sadece o fotodan bile nasıl 28 yaşında bir adam bunu profil yaptı diye düşünür bana hak verirsiniz diye düşündüm her sey için sağol evet hesap soracam çocuktan haddini bildirecem her şey için sağol biraz mutlu ettiğin için
Adamın aşkından öldüğünü hiç sanmıyorum öncelikle yazayım bunu. Siz demişsiniz yA pişman gibi davranıyor diye %0.5 ihtimal sizi seviyor olsa bile sizi kullanır sizinle dalga geçer aldatır artık ne ise 2-3 aya tüm kursa malzeme olursunuz dedim.
Şimdi sorun şu: ben o kadar olumsuz tablo çizdim adam sizi sevmiyor yazdım. Siz gidip taaaaa en sondaki aşkından ölen bir adam olsa bile….(ki bile yazıp yine olumsuz tablo çizmişim) gidip o söze odaklandınız. Niye? Çok aşık olduğunuzu biz anladık zaten. Bir de düşünün kurstakiler nasıl anlamışlar ki sizinle oyun kuracak seviyeye gelmişler. Kusura bakmayın şimdi yazınca kızıyorsunuz ama başka türlü de anlamıyorsunuz.

Şu cocukcagiz ne kadar masum çıktı ya :KK66: hayret doğrusu nispet yapmak için arkamdan plan uygulayan biri aşırı masum..
Ay ne diyon abla ya ne sen normalsin ne de o bakıştığın çocuk normal. Artık iş yerinde mi bakışıyorsun ne yapıyorsun bilmiyorum ama az çocuktan gözlerini al da işine odaklan. Patavatsız gibi gidip sormuşsun bana hislerin mi var diye istediğin yanıtı almayınca çocuğun her hareketini kendine çekiyorsun. Sana oyun oynasalar kız koluna girince çocuk zaten afallamaz. Kendinizi çok şişiriyorsunuz bazen ama balon gibi patlarsınız he her şeyi bu kadar kendinize yormayın işine odaklanacağına çocuğun göz hareketlerini bile takip ediyorsun ve bu çok rahatsız edici taciz boyutu. Biraz sal çocuğu hoşlanıyorsa zaten adım atar

Bu tarz ilişkilerim benim lise yıllarındaydı yaaa siz 26 yaşında mısınız gerçekten?
Hiç sorma cidden :KK43: çocuk aşırı ergen biriydi ağır ergen olabilir hatta yaptığı seyden bir ornek vereyim bir gün kütüphaneden çıktım mola vermek amaçlı baktım oda çıkmış telefonla konuşuyor böyle sanki sevgilisiyle kavga ediyor halde ama sürekli bana bakıyor bende alla alla diyip bu bana niye bakıyor diye düşündüm meğer çocuk kendi kendine sevgilisiyle telefonla konuşuyor gibi yapıyormuş ama karşıda kimse yok bak yemin ederim ki çok uzun olduğu için böyle bir şey yaptığına nasıl emin oldun diyebilrisin ama durum bu.... Ve de bir gün merdivende karşılaştık daha tanışmiyoruz yol verdi bana sonra çocuksu bir yüz ifadesiyle omzuma çarpıp koşarak merdivenden indi..🤦🏻‍♀️ 🤷🏻‍♀️

Ay ne diyon abla ya ne sen normalsin ne de o bakıştığın çocuk normal. Artık iş yerinde mi bakışıyorsun ne yapıyorsun bilmiyorum ama az çocuktan gözlerini al da işine odaklan. Patavatsız gibi gidip sormuşsun bana hislerin mi var diye istediğin yanıtı almayınca çocuğun her hareketini kendine çekiyorsun. Sana oyun oynasalar kız koluna girince çocuk zaten afallamaz. Kendinizi çok şişiriyorsunuz bazen ama balon gibi patlarsınız he her şeyi bu kadar kendinize yormayın işine odaklanacağına çocuğun göz hareketlerini bile takip ediyorsun ve bu çok rahatsız edici taciz boyutu. Biraz sal çocuğu hoşlanıyorsa zaten adım atar
Aynen teşekkür ederim dediğin gibi olsun 🙂

Hiç sorma cidden :KK43: çocuk aşırı ergen biriydi ağır ergen olabilir hatta yaptığı seyden bir ornek vereyim bir gün kütüphaneden çıktım mola vermek amaçlı baktım oda çıkmış telefonla konuşuyor böyle sanki sevgilisiyle kavga ediyor halde ama sürekli bana bakıyor bende alla alla diyip bu bana niye bakıyor diye düşündüm meğer çocuk kendi kendine sevgilisiyle telefonla konuşuyor gibi yapıyormuş ama karşıda kimse yok bak yemin ederim ki çok uzun olduğu için böyle bir şey yaptığına nasıl emin oldun diyebilrisin ama durum bu.... Ve de bir gün merdivende karşılaştık daha tanışmiyoruz yol verdi bana sonra çocuksu bir yüz ifadesiyle omzuma çarpıp koşarak merdivenden indi..🤦🏻‍♀️ 🤷🏻‍♀️
Piyasada adam mı kalmadı yahu salıverin gitsin

Çocuk 28 yaşında ben 25
Yaa çok afedersiniz ama gerçekten max 16 oldugunuzu dusundum :))
Fazla cocuksu buldum bu aranizdaki iliskiyi/flortlesmeyi.
Acaba uzerinize aliniyor olabilir misiniz? Yani adamin kankasi oylesine gelmistir, sizle ilgisi yoktur belki. Sizin yaninizda telle konusuyorum izlenimi vermiyordur, gercekten telefonla konusuyordur? Neden adamin her hareketinin sizle alakali oldugunu dusunuyorsunuz?

Bak valla dalga geçmiyorum ama girişten itibaren sorun var.
Şimdi biz sürekli karşılıklı bakışıyorduk beni görünce heyecanlanıyordu flört kıvamındaydık ve onun konuşma girişimleri olmuştu arkadaşlarım yanımda olduğu için konuşamamıştık. (ARKADŞLAR VAR DİYE KONUŞAMADIĞINI YA DA KONUŞACAKSA SİZE AÇILACAĞINI NEREDEN BİLİYORSUNUZ?,BİLMİYORSUNUZ)
Yine telefonda kimseyle konuşmuyordu demişsiniz bir yerde. İnşallah arama yapmamışsınızdır. Kimseyle konuşmadığını nasıl anladınız? Bakın bu çocuğun peşinde olmaktır kendini açık etmektir.

X