- 4 Eylül 2023
- 191
- 74
- 27
-
- Konu Sahibi papatyavenusss
Teşekkür ederim güzel yorumun için iyiki varsınAslında üyelerin tam olarak dalga geçtiğini düşünmeyin. Bakın burada mutlu/mutsuz, evli/bekar, boşanmış kayınvalideye bayram temizliği yapmış, eltisiyle önce küsmüş sonra kanka olmuş yani feleğin çemberinden geçmiş kadınlar var. 28 yaşında böyle haller içinde olan adamdan bir yol olmaz. Uzak durun. Güldükleri şey varsa o da sizin bu adamın hal ve hareketlerinden yola çıkarak sizden hoşlandığını düşünmenizden ziyade, hoşlanıyorsa da adama yanaşacağınızı düşünmeleri. Evet böyle bir adama yanaşırsanız gülerler.
Ekleme: Yaşlarınız büyükmüş bu durumu sorgulayıp arkadaş çevrenizde durduk yere birlikte anılmayın.
Affetmek şöyle çok üzgün ve pismandi %1 ihtimal bir adım atabilir miyim diye düşündüm ve buraya sordumBence hemen affedip gelinligini sec. Ailem sizinkileri bekliyo tarih belirlemek icin de. Bakalim ona ne diycek
Unut gitsin daha fazla da kicini kaldirma. Erkeklere cok yuz verip hoslandigini o acilmadan belli ettin mi aninda bu salak modlara girerler. Direkt sil kafandan. Yaklasmaya calisirsa da ben olsam ters tepki veririm. Tersim pistir. Pisman ederim.Affetmek şöyle çok üzgün ve pismandi %1 ihtimal bir adım atabilir miyim diye düşündüm ve buraya sordum
Haklısın cidden valla bende bazen utanıyorum böyle birine açıldığım icinee cok safça yaklaşıyorsunuz olaya gülerler yani. ne alaka ya 28 yaşındaki adam omuz atmış da, kıskandırmış da. gerçek üstü yani durum, bi de böyle bir erkek için beni seviyor mu triplerindesiniz.
Teşekkür ederim benimde tersim pistir ve aşırı yaklaşmaya çalışıyor haddini bildirecem merak etme bir de başka bir erkekle konuştum diye salak salak hallere giriyorUnut gitsin daha fazla da kicini kaldirma. Erkeklere cok yuz verip hoslandigini o acilmadan belli ettin mi aninda bu salak modlara girerler. Direkt sil kafandan. Yaklasmaya calisirsa da ben olsam ters tepki veririm. Tersim pistir. Pisman ederim.
Çok aşırı ergen biri ya of anlatamam yaşamak görmek gerekiyorduSizin omzunuza kasıtlı olarak çarpa cesaretini gösteren biri sevse zaten duramaz açılırdı hemen. Belki canı sıkıldığı için sizile oyun oynamak istiyor.
Şey burada Instagram hesabımı atayım ve nasıl biriyim bak olur mu? Ve çocuğunda nasıl biri olduguna bakBurada birkaç yıl önce bir konu okumuştum.yine aynı adam bakıyor ediyor mevzusu yapıyordu konu sahibi, sonra adam bir süre sonra işe geri dönmüş ve evlendiğini söylemiş. o konu sahibi de "aslında o evlenmedi, sırf beni kıskandırmak için, ben adım atayım diye yalan söylüyor, hatta geçende yanıda bir kadınla geldi güya karısıymış, ben hiç karısı olduğunu sanmıyorum, hatta ben yürüdüm arkamdan adam manalı manalı bakıyordu hala, bana açıp evlilik resimlerini göstermedi, sosyal medyaya da koymamış, elindeki yüzüğü ben kıskanayım diye taktı kesin" diyordu. bu konuları açan konu sahiplerinin normal hayatta nasıl insanlar olduğunu cidden merak ediyorum. çok enteresan kişilikler gerçekten. ama sandığımız gibi nadir olmadıklarını görüyorum ben son zamanlarda açılan konulardan.
Aynen yok peşinde koşmadım hem de hiçcanim ömür gecmez boyle bos islerle.sen birak bunlari anlam cikarma.ciddi birseyler isteyen gelir net konusur.insanlarda farkli izlenim birakirsin sonra.insanlarin pesinden kosuyormuşsun havasi veriyorsun
Kız yaşamadık değil yaşadıkta 12-13 yaşında falandıkYaşamayinca demesi kolay oluyor saygı duyuyorum
Bir şey yapmıyor kii??Haklısın ama yaptıkları saçma değil mi
Çok aşırı ergen biri ya of anlatamam yaşamak görmek gerekiyordu
Haklisinn dalga geçtiğine eminim ama daha sonrası neden bu kadar peşimde olduğuna inan anlam veremedimBen burada açılan bir konuyu hatırlıyorum. Kız biriyle flörtleşiyordu. Sonra kızı kıskandırmak için yaptığı hareketler vardı. Kız bu kıskandırma hareketlerini takip etti. Sonra bir görüntülü konuşmada adamın sevgilisi açtı telefonu. Kendini tanıttı. Meğer sevgilisi ile birlikte konu açan kızla eğleniyorlarmış. Temiz bir insana benziyorsunuz. Emin olun hayat bu kadar temiz değil.
AhhahahaKız yaşamadık değil yaşadıkta 12-13 yaşında falandık
Haklisinn dalga geçtiğine eminim ama daha sonrası neden bu kadar peşimde olduğuna inan anlam veremedim
Bu platformda konu açarken kim duymak istediklerinizi söyleyeceğimiz garantisini verdi size? Burada konu açarken her türlü eleştiriye, bakış açısına ve hayat tecrübelerine dair yapılan yorumlara hazır olmanız gerekir. Tüm konu boyunca duymak istediklerinize ılımlısınız duymak istemediklerinize çemkiriyorsunuz. Kimse sizin kum torbanız değil. Gerçek hayatta çıkarmadığınız sesinizi burda da biraz kısın lütfen.Kendi kendime gelin güvey olmadim karaktersiz olan o çocuk benim bir suçum yok. Sürekli benimle oyun oynayan biri aşırı çocuksu ve saçma biri sorunlu olan o ona nedense bir kaç kişi hariç kimse sorunlu karaktersiz koskaca adamin yaptığı şeylere bak dememişsiniz erkek seviciligi felan mi bu aynen de beni görünce hemen eli kolu birbirine karışıp kağıt ve kalemleri düşürdü sonra hiç tanımadan gulumseyerek selam verip ilgimi çekip bakışmaya basladik daha sonra konuşma girişimleri oldu ben gidip sorunca hayatımda biri var dedi ve ego kasti. ve de ksikandirmak için plan kurdu hiçbiri üzerine tepki göstermedim şimdide berbat bir halde peşimde koşuyor karşimda ki 28 yaşında ve bu hallere girerken utanımiyor da ben mi sorgulayinca fikir almak isteyince suclaniyorum.
İçerik 16Çocuk 28 yaşında ben 25
Hakli olabilirsiniz gerçek hayatta cikarmadigim ses derken ? Haddini bildirecem merak etmeyin sadece kızma nedenim çocuk yerine bana yüklenmek çocuk hiç bir şey yapmamış gibi haller ben bu soruyu kizlarsoruyor adlı platformda da sordum ve belki yüzlerce kişi bana çocuğun sıkıntılı olduğunu anlattı bu platformda yorumlar ilginç geldiBu platformda konu açarken kim duymak istediklerinizi söyleyeceğimiz garantisini verdi size? Burada konu açarken her türlü eleştiriye, bakış açısına ve hayat tecrübelerine dair yapılan yorumlara hazır olmanız gerekir. Tüm konu boyunca duymak istediklerinize ılımlısınız duymak istemediklerinize çemkiriyorsunuz. Kimse sizin kum torbanız değil. Gerçek hayatta çıkarmadığınız sesinizi burda da biraz kısın lütfen.