Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

Ben yalan soylemiyorum benim için kiskandirma oyunu kurduğunu kız kendisi anlattı.

Kız o da bisey mi benim bir sene görüştüğüm biri vardı. Çocuk evlenmek istiyordu ailesi ile tanistirdi falan ama hep oyunlarla. Ortama tesadüf gibi sokmalar, telefonu annesine vermeler vs.. Ben rahatsız oldum çocuktan çok hoşlanıyorum ama evlilik için daha tanımıyorum diyorum. Bu da ailemle tanışmak için ısrar ediyor. Bunalıp en sonunda kavga ettim biz daha bisey yaşamadık hep ailenle konuşuyoruz diye. O kavga sonrası peşimden koştu barıştık söz verdi ama bir hafta sonra gene aynısı. Gene kavga ettik bu kez ikimizde aramadık. Ayrıldık mı ayrılmadık mi bilmiyorum saçma sapan kafalardayiz ikimizde. Neyse laf sokan iki üç mesaj attı bir hafta sonra, sadece laf sokuyor ama ben bunları söylemen yanlış rahatsız edici yazdıkların vs yazdım sonra öyle kesildi. Ayrılıktan 10 gün, o mesajlardan 3 gün sonra bir kızla konuşmaya başladı. Ortak arkadaslar cok bir sekilde bir yerlerde haberi dönüyor. Dedim kıskandırmaya çalışıyor seviyor beni baya. Sonra bir ay sonra kıza evlenme teklif etti. Dedim ben erken dedim ya nispet yapıyor bana bana yüzük alalim demişti kac kere , erken alma dedim ondan. Ondan bir ay sonra nisan yaptı. Dedim noluyor bu da kıskandırmak için iyice sapıttı. Bakacak benden ses yok nisani atacak. Ondan üç ay sonra da nikah haberi geldi. Kızla çok iyi anlasmis evlenmiş falan değil yani beni kıskandırmak için evlendi kafasindaydim.. bazen insanın basireti bağlanıyor işte kafa gidiyor. İnşallah çok mutlu olur o ayrı tabi

O zaman sizi oraya alalım daha fazla üzülmeyin burada.

Tamam bu daha kötü o zaman direkt hertürlü muhabbeti kesin ne yaptığını boşverin.siz böyle ne yaptığıyla ilgilenirseniz o da hala bana ilgisi var diye düşünür.
Kesinlikle öyle 28 yaşında biri nasıl böyle bir şey yapabilir ya anlam veremedim kestim kendisi bana yanaşıyor bir şey istedim arkadaşımdan dedim ki,yara bandı var mı parmağım demire değdi hafif kanıyor bu bunu duyar duymaz baktım koşa koşa gitti istediğim şeyi aldı getirdi. Elinde getirmiş böyle tutmuş felan masum çocuklar gibi durmuş bana bakıyor

O zaman sizi oraya alalım daha fazla üzülmeyin burada.
Ayrica ben açıldım ve geri çekildim açıldıktan sonra yaptgii şey şu kızla kiskandirma oyunu kurmasi,ve ben arkadaşımdan yara bandı istedim bir hişim dersten çıktı hemen gidip kendisi getirmiş elinde tutuyor masum masum burada öyle bir anlatiyorlar ki sanki ben çocuğun her şeyinden bir şey çıkartan delinin tekiyim... İnsan tabi üzülür. Yani açıldıktan sonra gidip benim istediğim şeyi dersten hemen çıkıp getirmesi aşırı normal?

Yeni bir bilgi daha eklendi hikayeye hadi bakalım

Aptal misiniz salak misiniz nesiniz siz yav malmisiniz yoksa arkadaş iki ay boyunca yaşadığım her ayrıntıyı buraya yazsam burası roman olur ne aptal kafalarsiniz ya
Hikayeye yeni bir bilgi eklenmedi mal misiniz siz ya ne biçim bir kafa yasiyon kızım sen bir oku önce yazdığımı İSTEDİGİM BİR SEYİ KOSA KOSA GİTTİ GETİRDİ DİYE YAZMİSİM sana bur da ayrıntısıyla yara bandı istedim kostu gitti getirdi hepsini mi yazayım????? Abi siz iyimisiniz ne düşünüyorsunuz ne yaşıyorsunuz Allah akıl fikir versin

Daha yazdığım şeyi okuyup zihin süzgecinden bile geçirmeden hikayeye yeni bilgi eklendi yazmış aman aman ne önemli bir hikayede kadınlar kulübü de bana altın takıyor bende burda en cringe anilarimi anlatıyorum. Demek ki çocuktan çok etkilendim ağır olgun ve efendi gözüküyordu tüm bunları yapması hayal kırıklığı yaşattı ve burdan insanlık namına yardım istedim adım deliye çıktı erotamaniye çıktı platonik bir deliye çıktı herkes ordan burdan duyduğu hikayelerle üstüme geliyor.

Abi siz ne yaşıyorsunuz ya insanliktan mi çıktınız nedir bazı üyeleri tenzih ediyorum olayın saçmalığına rağmen düzgün yorum yapıp beni anlayanlara çok teşekkür ediyorum ama beni erotomani bilmem deli takintili yalanci gelin güvey oldun sen diyenlerede hakkımı helal etmiyorum

Felan değil; falan.
Falan gruptan ayrıldı cidden
Bence de burada her hareketten anlam çıkaran biri var ama o kişi bahsettiğin çocuk değil

Şu cocukcagiz ne kadar masum çıktı ya hayret doğrusu nispet yapmak için arkamdan plan uygulayan biri aşırı masum..

Felan değil; falan.
Falan gruptan ayrıldı cidden
Bence de burada her hareketten anlam çıkaran biri var ama o kişi bahsettiğin çocuk değil
Tabi ki canım kesinlikle öyledir açıldıktan sonra beni ksikandirmak için oyun kurgulayan ve kız bunu kabul etti ve ben arkadaşımdan yara bandı istedim sınıfta koşa koşa gidip bana getirdi aynen kesinlikle anlam çıkaran benim.

O kadar eminsen sana hakkiimi helal etmiyorum her hareketinden anlam çıkaran dedin ya o değil sensin.! Ciddi anlamda hakkımı helal etmiyorum sana çok yazık çünkü gördüklerimi görmeden yaptığın yorum acınası..

Seninle sevgili olmak istese zaten olurdu, engel olan ne? Bunun için nasıl bi bahane bulup senaryo yazdın? Sevgilim var demesi son noktadır, kafam karışık falan bile dememiş, direkt biri var demiş, bunu da mı anlamıyorsun? Duymak istediklerini söyleyemedik, kusura bakma. Ayrıca burası erkekler veya erkekleri savunma kulübü değil iddia ettiğin gibi; kendini küçük düşürme, kendine gel diye çırpınan kadınların kulübü, anlayana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…