- 4 Eylül 2023
- 191
- 74
- 27
-
- Konu Sahibi papatyavenusss
Koşmuyorum bir kere sordum geri çekildim.Babam bir dizi izlerken artık kızlar mı erkeklerin peşinden koşuyor demişti ki kendisi de yakışıklıdır aslında...
Ergen tavırları olan birinden koşarak uzaklaşın. Uğraşılmaz , yorulursunuzBenim acilmam dışı yaptigim bir şey yok karşıdaki çocuk gibi mimik ve ifadeleri abartılı tuhaf halleri bile çocuksu ergen yani
Ben yalan soylemiyorum benim için kiskandirma oyunu kurduğunu kız kendisi anlattı.Benim bir arkadaşım var çocuk buna derslerde falan bakıyormuş öyle diyordu bunu beğeniyor ölüp bitiyor ama dindar ve utangaç olduğundan gelemiyor sanıyordu hatta çocuğun ikiziylede samimilerdi.çocuğu instagramda ekledi çocukta muhtemelen sınıf arkadaşı olduğundan kabul etti.ondan sonra bu kız iyice coştu en son ikizine söylemiş bu olayı o da çocuğa demiş çocukta herşeyin farkındayım çok rahatsız oluyorum oluru yok demiş.benim arkadaş ne dedi dersiniz?çocuğun ona gelecek özgüveni yokmuş ikizindende utanmış ondan öyle demişikizinede düşman oldu en son çocuk instagramı kapattı başka açtı falan aklıma bu olay geldi.siz çocuğa demişsiniz çocukta yok demiş yani neden sizi reddetmiş madem size ilgisi var saçmalık.
TesekkurlerErgen tavırları olan birinden koşarak uzaklaşın. Uğraşılmaz , yorulursunuz
Kız o da bisey mi benim bir sene görüştüğüm biri vardı. Çocuk evlenmek istiyordu ailesi ile tanistirdi falan ama hep oyunlarla. Ortama tesadüf gibi sokmalar, telefonu annesine vermeler vs.. Ben rahatsız oldum çocuktan çok hoşlanıyorum ama evlilik için daha tanımıyorum diyorum. Bu da ailemle tanışmak için ısrar ediyor. Bunalıp en sonunda kavga ettim biz daha bisey yaşamadık hep ailenle konuşuyoruz diye. O kavga sonrası peşimden koştu barıştık söz verdi ama bir hafta sonra gene aynısı. Gene kavga ettik bu kez ikimizde aramadık. Ayrıldık mı ayrılmadık mi bilmiyorum saçma sapan kafalardayiz ikimizde. Neyse laf sokan iki üç mesaj attı bir hafta sonra, sadece laf sokuyor ama ben bunları söylemen yanlış rahatsız edici yazdıkların vs yazdım sonra öyle kesildi. Ayrılıktan 10 gün, o mesajlardan 3 gün sonra bir kızla konuşmaya başladı. Ortak arkadaslar cok bir sekilde bir yerlerde haberi dönüyor. Dedim kıskandırmaya çalışıyor seviyor beni baya. Sonra bir ay sonra kıza evlenme teklif etti. Dedim ben erken dedim ya nispet yapıyor bana bana yüzük alalim demiştiBurada birkaç yıl önce bir konu okumuştum.yine aynı adam bakıyor ediyor mevzusu yapıyordu konu sahibi, sonra adam bir süre sonra işe geri dönmüş ve evlendiğini söylemiş. o konu sahibi de "aslında o evlenmedi, sırf beni kıskandırmak için, ben adım atayım diye yalan söylüyor, hatta geçende yanıda bir kadınla geldi güya karısıymış, ben hiç karısı olduğunu sanmıyorum, hatta ben yürüdüm arkamdan adam manalı manalı bakıyordu hala, bana açıp evlilik resimlerini göstermedi, sosyal medyaya da koymamış, elindeki yüzüğü ben kıskanayım diye taktı kesin" diyordu. bu konuları açan konu sahiplerinin normal hayatta nasıl insanlar olduğunu cidden merak ediyorum. çok enteresan kişilikler gerçekten. ama sandığımız gibi nadir olmadıklarını görüyorum ben son zamanlarda açılan konulardan.
O zaman sizi oraya alalım daha fazla üzülmeyin burada.Hakli olabilirsiniz gerçek hayatta cikarmadigim ses derken ? Haddini bildirecem merak etmeyin sadece kızma nedenim çocuk yerine bana yüklenmek çocuk hiç bir şey yapmamış gibi haller ben bu soruyu kizlarsoruyor adlı platformda da sordum ve belki yüzlerce kişi bana çocuğun sıkıntılı olduğunu anlattı bu platformda yorumlar ilginç geldi
Tamam bu daha kötü o zaman direkt hertürlü muhabbeti kesin ne yaptığını boşverin.siz böyle ne yaptığıyla ilgilenirseniz o da hala bana ilgisi var diye düşünür.Ben yalan soylemiyorum benim için kiskandirma oyunu kurduğunu kız kendisi anlattı.
Kesinlikle öyle 28 yaşında biri nasıl böyle bir şey yapabilir ya anlam veremedim kestim kendisi bana yanaşıyor bir şey istedim arkadaşımdan dedim ki,yara bandı var mı parmağım demire değdi hafif kanıyor bu bunu duyar duymaz baktım koşa koşa gitti istediğim şeyi aldı getirdi. Elinde getirmiş böyle tutmuş felan masum çocuklar gibi durmuş bana bakıyorTamam bu daha kötü o zaman direkt hertürlü muhabbeti kesin ne yaptığını boşverin.siz böyle ne yaptığıyla ilgilenirseniz o da hala bana ilgisi var diye düşünür.
Ayrica ben açıldım ve geri çekildim açıldıktan sonra yaptgii şey şu kızla kiskandirma oyunu kurmasi,ve ben arkadaşımdan yara bandı istedim bir hişim dersten çıktı hemen gidip kendisi getirmiş elinde tutuyor masum masum burada öyle bir anlatiyorlar ki sanki ben çocuğun her şeyinden bir şey çıkartan delinin tekiyim... İnsan tabi üzülür. Yani açıldıktan sonra gidip benim istediğim şeyi dersten hemen çıkıp getirmesi aşırı normal?O zaman sizi oraya alalım daha fazla üzülmeyin burada.
Yeni bir bilgi daha eklendi hikayeye hadi bakalımKesinlikle öyle 28 yaşında biri nasıl böyle bir şey yapabilir ya anlam veremedim kestim kendisi bana yanaşıyor bir şey istedim arkadaşımdan dedim ki,yara bandı var mı parmağım demire değdi hafif kanıyor bu bunu duyar duymaz baktım koşa koşa gitti istediğim şeyi aldı getirdi. Elinde getirmiş böyle tutmuş felan masum çocuklar gibi durmuş bana bakıyor
Aptal misiniz salak misiniz nesiniz siz yav malmisiniz yoksa arkadaş iki ay boyunca yaşadığım her ayrıntıyı buraya yazsam burası roman olur ne aptal kafalarsiniz yaYeni bir bilgi daha eklendi hikayeye hadi bakalım
Hikayeye yeni bir bilgi eklenmedi mal misiniz siz ya ne biçim bir kafa yasiyon kızım sen bir oku önce yazdığımı İSTEDİGİM BİR SEYİ KOSA KOSA GİTTİ GETİRDİ DİYE YAZMİSİM sana bur da ayrıntısıyla yara bandı istedim kostu gitti getirdi hepsini mi yazayım????? Abi siz iyimisiniz ne düşünüyorsunuz ne yaşıyorsunuz Allah akıl fikir versinAptal misiniz salak misiniz nesiniz siz yav malmisiniz yoksa arkadaş iki ay boyunca yaşadığım her ayrıntıyı buraya yazsam burası roman olur ne aptal kafalarsiniz ya
Daha yazdığım şeyi okuyup zihin süzgecinden bile geçirmeden hikayeye yeni bilgi eklendi yazmış aman aman ne önemli bir hikayede kadınlar kulübü de bana altın takıyor bende burda en cringe anilarimi anlatıyorum. Demek ki çocuktan çok etkilendim ağır olgun ve efendi gözüküyordu tüm bunları yapması hayal kırıklığı yaşattı ve burdan insanlık namına yardım istedim adım deliye çıktı erotamaniye çıktı platonik bir deliye çıktı herkes ordan burdan duyduğu hikayelerle üstüme geliyor.Hikayeye yeni bir bilgi eklenmedi mal misiniz siz ya ne biçim bir kafa yasiyon kızım sen bir oku önce yazdığımı İSTEDİGİM BİR SEYİ KOSA KOSA GİTTİ GETİRDİ DİYE YAZMİSİM sana bur da ayrıntısıyla yara bandı istedim kostu gitti getirdi hepsini mi yazayım????? Abi siz iyimisiniz ne düşünüyorsunuz ne yaşıyorsunuz Allah akıl fikir versin
Felan değil; falan.Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum öncelikle biraz uzun olabilir oldukça kısaltmaya çalışıyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında fikir verirseniz sevinirim.
Şimdi biz sürekli karşılıklı bakışıyorduk beni görünce heyecanlanıyordu flört kıvamındaydık ve onun konuşma girişimleri olmuştu arkadaşlarım yanımda olduğu için konuşamamıştık.
Daha sonra ben olayı netleştirmek için gidip sordum bana karşı hissin var mı diye oda hayatımda biri var dedi. Bende egolandığını görünce kendimi savunmak için o zaman neden biz sürekli bakışıyorduk bende bakışmalarimizdan bana karşı hissin var sandım dedim. Oda birden kem kum edip yanlış hissettirmişsem özür dilerim çok özür dilerim öyle bakıyordum yani diyip gitti.
Ertesi gün gelmiş böyle egolanıyor yanıma gelip konuşup konuşmama arasında gidip geliyor ego tavan tabi planlarım var diyip bana duyuruyor.
Neyse daha sonra ben uzak durdum olduğu yere ayak bile basmadim baktım bir gün kız kankasini getirmiş,samimi samimi hallere girmişler ben yoktum benim geldigimi anlayınca kız hemen çocuğun koluna girdi göze sokar gibi sonra bende bu muymuş sevgilisi diye bakınca bu kafasını felan sağa sola sallıyor sanki kızın kolundan cikacak çıkamıyor bana hesap verir gibi davranıyor felan.
Önceden de böyle kıskandırma felan yapmaya çalışıyordu beş altı kez telefonla konuşur gibi yapıp bana bakıp tepkimi olcmeler alacele işi varmış gibi çıkıp bana bakmalar vs.
Neyse ben sineye çekip yine uzak durdum bir geldim yüzüme bakamiyor utançtan kafasını egiyor berbat bir halde,nereye gitsem arkamda dolanıyor konuşmak için çırpınıyor her hareketimden bir anlam çıkarma peşinde bir ışık peşinde ben a noktasindaysam o b de geçiyor yüzüne bakınca hemen mahcup oluyor benden uzak noktaya geçip oturuyor felan peşimde dolanıyor felan ben bir şey istedim koşa koşa gidip kendisi getirdi sürekli peşimde dolanıyor baya üzgün durgun pişman halde bu arada sevgilisi yokmuş yalan söylemiş?
Sizce uzak mı durmalıyım,affetmek için şans mı vermeliyim açıkçası bana çok ergence ve çocuksu geliyor ve gururum incildi.
Şu cocukcagiz ne kadar masum çıktı ya''bana karşı hissin mi var'' çok ani bir tepki olmamış mı yapat diye sorunca afallamıştır çocukcağız. Siz de biraz gözlerinizi çocuğun üstünden alın belki çocuk sadece bakışarak flört etmeyi seviyordur. Hoşlantısı varsa adım atar zaten
Tabi ki canım kesinlikle öyledir açıldıktan sonra beni ksikandirmak için oyun kurgulayan ve kız bunu kabul etti ve ben arkadaşımdan yara bandı istedim sınıfta koşa koşa gidip bana getirdi aynen kesinlikle anlam çıkaran benim.Felan değil; falan.
Falan gruptan ayrıldı cidden
Bence de burada her hareketten anlam çıkaran biri var ama o kişi bahsettiğin çocuk değil
O kadar eminsen sana hakkiimi helal etmiyorum her hareketinden anlam çıkaran dedin ya o değil sensin.! Ciddi anlamda hakkımı helal etmiyorum sana çok yazık çünkü gördüklerimi görmeden yaptığın yorum acınası..Tabi ki canım kesinlikle öyledir açıldıktan sonra beni ksikandirmak için oyun kurgulayan ve kız bunu kabul etti ve ben arkadaşımdan yara bandı istedim sınıfta koşa koşa gidip bana getirdi aynen kesinlikle anlam çıkaran benim.
Seninle sevgili olmak istese zaten olurdu, engel olan ne? Bunun için nasıl bi bahane bulup senaryo yazdın? Sevgilim var demesi son noktadır, kafam karışık falan bile dememiş, direkt biri var demiş, bunu da mı anlamıyorsun? Duymak istediklerini söyleyemedik, kusura bakma. Ayrıca burası erkekler veya erkekleri savunma kulübü değil iddia ettiğin gibi; kendini küçük düşürme, kendine gel diye çırpınan kadınların kulübü, anlayana.Tabi ki canım kesinlikle öyledir açıldıktan sonra beni ksikandirmak için oyun kurgulayan ve kız bunu kabul etti ve ben arkadaşımdan yara bandı istedim sınıfta koşa koşa gidip bana getirdi aynen kesinlikle anlam çıkaran benim.