- 25 Ağustos 2014
- 20.333
- 48.170
- Konu Sahibi papatyavenusss
Yaa tüh, dileseydin keşkeYok senden özür dilemiyorum ilk yorumuna da baktım üslubun girisin saçma. Neyse daha fazla seninle muhatap olmayacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa tüh, dileseydin keşkeYok senden özür dilemiyorum ilk yorumuna da baktım üslubun girisin saçma. Neyse daha fazla seninle muhatap olmayacam
Hangi ana okulunda yaşanıyor bu olaylar?
Kızın saçını falan çekmeyin bari.
Dert diye anlattınız ama ben gülüms
Yaa tüh, dileseydin keşke
Olsa dilerimYaa tüh, dileseydin keşke
Teşekkür ederim çok güzel yorumlarYaşın kaç bilemiyorum ama eğer 20 li yaşlardaysan bu arkadaşa yüz verme, iletişim kurma, dikkate alma artık.
Utanacak bir şey yok, medeni cesaret gösterip konusmussun ama oğlan oyun peşinde. O utangac görünen tavırlara aldanma.
Eğer bir erkek bir kızdan hoslandiysa bakisma ile kalmiyor. Şöyle biraz inceleyip mevzu yaratıyorlar sonra da bir şekilde flört başlıyor.
Bak sen hoslanmissin ve ilgini gostermissin, o ise red etmiş eğer bir niyeti olsa zaten balıklama atlardi. Senin Ilgın bakislarin hoşuna gidiyor olabilir ama hepsi bu. Orası artık neresidir iş yeri mıdır bilmiyorum ama bu da buranın delisi herhalde de geç. Zihnini işgal etmesine değmez bu dengesiz arkadaşın.O konuşmadan sonra yaptığı davranışların hiç bir anlamı yok, tamamen kafanı karıştırıp ilgiyi üzerinde tutmaya çalışıyor. Amaç ne? Amaç yok kendi de bilmiyor.
İnsanlar böyle ortamlarda çok dedikodu yapar, dikkat çekmemeye çalış.
Aklında olsun, yeni bir ortama girdiğinde veya o ortama biri girdiğinde bu bakismalar bir aydan fazla surduyse artık ciddiye alma.
Aslında konuşma girişimleri olduğu için ve arkadaşlarım yanıma geldiği için olmamıştı o yüzden bende ben adım atayım dedim. Hayır utanmiyorum o yaptığı davranışlar sonrası yüzüme bakamayan o. ilgimle beslenme ego tatmini olsun egllence oyun ne ararsan var sadece çok mide bulandırıcı zamanında haddini bildirdim zaten. 28 yaşında biri ama yaptığı ergenlige şaşarsın herhalde bir ben baktım buna bu kadar şaşırıp saçmaladigina göre tek bildiğim Allah kurtarmış 25 yaşındayım efendi olgun sandım ama ortaokul da bile yapılmayan şeyler yaptı bana çok şükür vicdanım rahat hiç bir şey yapmadım. Yorumunu çok beğendim cok sağol.Teşekkür ederim çok güzel yorumlar
Böylelikle çok kalitesiz basit ucuz bir insan olduğunu gördüm aynen tek kafamı karıştıran o yaptığı şeylerdi dediğin gibi kendide demek bilmiyor ne yaptığını. Utangaç tavırlarını sevdiğim için yalandan roller mi dersin,çok iğrenç şeyler yapıyordu ya ajitasyonlar vb.28 yaşında ama aşırı çocuksuYaşın kaç bilemiyorum ama eğer 20 li yaşlardaysan bu arkadaşa yüz verme, iletişim kurma, dikkate alma artık.
Utanacak bir şey yok, medeni cesaret gösterip konusmussun ama oğlan oyun peşinde. O utangac görünen tavırlara aldanma.
Eğer bir erkek bir kızdan hoslandiysa bakisma ile kalmiyor. Şöyle biraz inceleyip mevzu yaratıyorlar sonra da bir şekilde flört başlıyor.
Bak sen hoslanmissin ve ilgini gostermissin, o ise red etmiş eğer bir niyeti olsa zaten balıklama atlardi. Senin Ilgın bakislarin hoşuna gidiyor olabilir ama hepsi bu. Orası artık neresidir iş yeri mıdır bilmiyorum ama bu da buranın delisi herhalde de geç. Zihnini işgal etmesine değmez bu dengesiz arkadaşın.O konuşmadan sonra yaptığı davranışların hiç bir anlamı yok, tamamen kafanı karıştırıp ilgiyi üzerinde tutmaya çalışıyor. Amaç ne? Amaç yok kendi de bilmiyor.
İnsanlar böyle ortamlarda çok dedikodu yapar, dikkat çekmemeye çalış.
Aklında olsun, yeni bir ortama girdiğinde veya o ortama biri girdiğinde bu bakismalar bir aydan fazla surduyse artık ciddiye alma.
Ya rica ederim ama ilk okul çocuğu gibi bir saçını çekmediği kalmış. Yaşı da büyük, kazık kadar adam olmuş artık ayip. Acaba zekası mi noksan Boş ver, cidden kafa yormaya değmez.Aslında konuşma girişimleri olduğu için ve arkadaşlarım yanıma geldiği için olmamıştı o yüzden bende ben adım atayım dedim. Hayır utanmiyorum o yaptığı davranışlar sonrası yüzüme bakamayan o. ilgimle beslenme ego tatmini olsun egllence oyun ne ararsan var sadece çok mide bulandırıcı zamanında haddini bildirdim zaten. 28 yaşında biri ama yaptığı ergenlige şaşarsın herhalde bir ben baktım buna bu kadar şaşırıp saçmaladigina göre tek bildiğim Allah kurtarmış 25 yaşındayım efendi olgun sandım ama ortaokul da bile yapılmayan şeyler yaptı bana çok şükür vicdanım rahat hiç bir şey yapmadım. Yorumunu çok beğendim cok sağol.
Bir şey söyleyeyim mi sacimi çekmedi ama merdivende karşılaştık o inerken ben çıkıyordum çocuklar gibi tuhaf hale girip omzuma çarptı koşarak indi sonrası o zaman da tuhafıma gitmişti ama kafamda başka problemler vardı umursamadım yani onu da yaptı saç çekmedi ama omuz çarptıYa rica ederim ama ilk okul çocuğu gibi bir saçını çekmediği kalmış. Yaşı da büyük, kazık kadar adam olmuş artık ayip. Acaba zekası mi noksan Boş ver, cidden kafa yormaya değmez.
Sen daha çok gençsin bol bol gez, eğlen. Zaten bu numunelikten daha iyisi çıkar karşına.
Çok ozur dilerim ama yuh artık. Oğlanı ormanda kurtlar büyütmüş sanırım. Sinirim bozuldu. Neyse bak bu sana tecrübe olsun, böyle bir erkek modeli de var. Umarım bir daha karşına böyle biri çıkmaz ama çıkarsa ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun ne yapmaman gerektigini deBir şey söyleyeyim mi sacimi çekmedi ama merdivende karşılaştık o inerken ben çıkıyordum çocuklar gibi tuhaf hale girip omzuma çarptı koşarak indi sonrası o zaman da tuhafıma gitmişti ama kafamda başka problemler vardı umursamadım yani onu da yaptı saç çekmedi ama omuz çarptı
Sagol canım güzel yorumların için basiretim bağlandı işte bende merhametliyim cocuksuluklarini gördüm soğudum ama hiç konuşmadan kestirip atarsam içimde kalir diye düşündüm sonradan üzülüyordu bayağı peşimde koştu artık ilgim kesildi diye mi bilmiyorum her neyse valla şuan kurtuldugum için şükrediyorum ergen birinden anlam aramak benim hatamYa rica ederim ama ilk okul çocuğu gibi bir saçını çekmediği kalmış. Yaşı da büyük, kazık kadar adam olmuş artık ayip. Acaba zekası mi noksan Boş ver, cidden kafa yormaya değmez.
Sen daha çok gençsin bol bol gez, eğlen. Zaten bu numunelikten daha iyisi çıkar karşına.
Valla 5 6 kere telefonda kimse yokken sevgilisi varmış kavga ediyor izlenimi vermisti ya da sevgilisiyle buluşuyor haller ciddi anlamda karşıda telefonda kimse yok bilmiyorum sessiz kısık sesle konuşan biriydi arkadaşım pisirik diyordu sanki hiç kiz arkadaşı olmamış gibi davranıyor ne bileyim biraz da ilgi görünce abartılı bir saçmalığa bürünüyor dışarıdan farkedilir şekilde akıl sorunu var mı bilemedim ama normal değil yaniÇok ozur dilerim ama yuh artık. Oğlanı ormanda kurtlar büyütmüş sanırım. Sinirim bozuldu. Neyse bak bu sana tecrübe olsun, böyle bir erkek modeli de var. Umarım bir daha karşına böyle biri çıkmaz ama çıkarsa ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun ne yapmaman gerektigini de
Sagol canım güzel yorumların için basiretim bağlandı işte bende merhametliyim cocuksuluklarini gördüm soğudum ama hiç konuşmadan kestirip atarsam içimde kalir diye düşündüm sonradan üzülüyordu bayağı peşimde koştu artık ilgim kesildi diye mi bilmiyorum her neyse valla şuan kurtuldugum için şükrediyorum ergen birinden anlam aramak benim hatam
Valla 5 6 kere telefonda kimse yokken sevgilisi varmış kavga ediyor izlenimi vermisti ya da sevgilisiyle buluşuyor haller ciddi anlamda karşıda telefonda kimse yok bilmiyorum sessiz kısık sesle konuşan biriydi arkadaşım pisirik diyordu sanki hiç kiz arkadaşı olmamış gibi davranıyor ne bileyim biraz da ilgi görünce abartılı bir saçmalığa bürünüyor dışarıdan farkedilir şekilde akıl sorunu var mı bilemedim ama normal değil yani
Valla 5 6 kere telefonda kimse yokken sevgilisi varmış kavga ediyor izlenimi vermisti ya da sevgilisiyle buluşuyor haller ciddi anlamda karşıda telefonda kimse yok bilmiyorum sessiz kısık sesle konuşan biriydi arkadaşım pisirik diyordu sanki hiç kiz arkadaşı olmamış gibi davranıyor ne bileyim biraz da ilgi görünce abartılı bir saçmalığa bürünüyor dışarıdan farkedilir şekilde akıl sorunu var mı bilemedim ama normal değil yani
İnan yakında da uzakta da sevgilisi yok bende başta uzaktan sevgilisi mi var diye düşündüm ama yok yani bilmiyorum kendini değerli gösterme peşinde ,ben tercih ediliyorum hallerinde,kiskanilmayi falan çok seviyor bende çözemedim yani..Bir erkeğin bir kadından daha olgun olması gerek ki ilişki yürüsün. Bu kafayla bir sevgili edinebilecegini pek sanmıyorum ama neden telefonda sevgilisi ile konuşuyor numarasi yaptı bunu ben de anlamadım. Yani ben bekarken ve daha 20lerin başındayken iş yerimdeki bir çalışma arkadaşımın böyle yoğun bakışlarından rahatsız olduğum için arkadaşımdan rica edip iş yerime çiçek gondertmisligim var, görsün de sevgilim var diye düşünüp açılmasin diye ama... Diğer arkadaşlar bu durumu fark edip dedikoduya başlamışlardı. Bak seninki geldi seninki gitti diye konuşuyorlardı bir de. Benim de hiç alakam yok isimde gucumdeyim. Böyle şeyler de beni acayip sinirlendirir ustelik.Zor durumda kalmamak için böyle önünü kestim ben. Bunlar kadınsal korunma davranışları ama... Acaba gerçekten uzakta bir sevgilisi var seninle de göz capkinligi mi yapiyordu? Neyse neyse dua et kapilmamissin dengesize.
Aklı başında hiç bir kadın böyle birini tercih etmez, değer vermez. Günü gelir karşısına biri çıkar ve bunu ona onurunu kıra kıra söyler. Rahat ol... Kafana takma, iyi gecelerİnan yakında da uzakta da sevgilisi yok bende başta uzaktan sevgilisi mi var diye düşündüm ama yok yani bilmiyorum kendini değerli gösterme peşinde ,ben tercih ediliyorum hallerinde,kiskanilmayi falan çok seviyor bende çözemedim yani..
Telefonla kendi kendine konuşuyor yani iki üç kere sevgilisiyle konuşuyor halleri falan yaptı. yani 10 dakikalık sohbetimiz olmuştu ozguvensiz olduğunu farketmiştim. Şahsen ben bunun sevgililik namına bir şey bildiğinden de emin değilim beni kendinden uzak tutmaya çalışsaydi ben daha hiç onu tanimiyorken kutuphanedeyiz moladan çıktım sürekli telefonla konuşuyor diğer gözü sürekli bende hallere girip tuhaf tuhaf kavga ediyor gibi yaptı benimde dikkatimi çekti valla daha sonra katlanarak artan bu tarz davranışlar falanBir erkeğin bir kadından daha olgun olması gerek ki ilişki yürüsün. Bu kafayla bir sevgili edinebilecegini pek sanmıyorum ama neden telefonda sevgilisi ile konuşuyor numarasi yaptı bunu ben de anlamadım. Yani ben bekarken ve daha 20lerin başındayken iş yerimdeki bir çalışma arkadaşımın böyle yoğun bakışlarından rahatsız olduğum için arkadaşımdan rica edip iş yerime çiçek gondertmisligim var, görsün de sevgilim var diye düşünüp açılmasin diye ama... Diğer arkadaşlar bu durumu fark edip dedikoduya başlamışlardı. Bak seninki geldi seninki gitti diye konuşuyorlardı bir de. Benim de hiç alakam yok isimde gucumdeyim. Böyle şeyler de beni acayip sinirlendirir ustelik.Zor durumda kalmamak için böyle önünü kestim ben. Bunlar kadınsal korunma davranışları ama... Acaba gerçekten uzakta bir sevgilisi var seninle de göz capkinligi mi yapiyordu? Neyse neyse dua et kapilmamissin dengesize.
İyi geceler canım çok sağol her şey içinAklı başında hiç bir kadın böyle birini tercih etmez, değer vermez. Günü gelir karşısına biri çıkar ve bunu ona onurunu kıra kıra söyler. Rahat ol... Kafana takma, iyi geceler
ne bu basın açıklaması mı yapmışÇocuk bence senden hoşlanmıyor, sen öyle algılıyorsun dediler diye millete küfür, hakaret, beddua saydıran konu sahibi benden böyle bi ricada bulunmuş, her şeyi söyleyemezmişiz, vay be, bunu diyen de hakaret kıyamet
Mesaj başlığına bak yalnız; Allah belanı versin cümlesinden sonra kibar bi adım
Eki Görüntüle 3297859
Millete açıktan küfür kıyamet hakaret, bana da özelden "her şeyi söyleyemezsiniz" diye demagoji, brifingne bu basın açıklaması mı yapmış
hey allahımMillete açıktan küfür kıyamet hakaret, bana da özelden "her şeyi söyleyemezsiniz" diye demagoji, brifing