- 4 Eylül 2023
- 191
- 74
- 27
-
- Konu Sahibi papatyavenusss
Teşekkür ederim yorumunuz içinAdamın aşkından öldüğünü hiç sanmıyorum öncelikle yazayım bunu. Siz demişsiniz yA pişman gibi davranıyor diye %0.5 ihtimal sizi seviyor olsa bile sizi kullanır sizinle dalga geçer aldatır artık ne ise 2-3 aya tüm kursa malzeme olursunuz dedim.
Şimdi sorun şu: ben o kadar olumsuz tablo çizdim adam sizi sevmiyor yazdım. Siz gidip taaaaa en sondaki aşkından ölen bir adam olsa bile….(ki bile yazıp yine olumsuz tablo çizmişim) gidip o söze odaklandınız. Niye? Çok aşık olduğunuzu biz anladık zaten. Bir de düşünün kurstakiler nasıl anlamışlar ki sizinle oyun kuracak seviyeye gelmişler. Kusura bakmayın şimdi yazınca kızıyorsunuz ama başka türlü de anlamıyorsunuz.
Adam mı öldürdüm yoksa tecavüz mu ettim bu ne kin ve düşmanlık? Buna da cevap verir misin"Felan" diyen birisi için fazla yorum yapmışsınız kızlar
Siz bu çocuğu nerede görüyorsunuz bu kadar?Hiç sorma ciddençocuk aşırı ergen biriydi ağır ergen olabilir hatta yaptığı seyden bir ornek vereyim bir gün kütüphaneden çıktım mola vermek amaçlı baktım oda çıkmış telefonla konuşuyor böyle sanki sevgilisiyle kavga ediyor halde ama sürekli bana bakıyor bende alla alla diyip bu bana niye bakıyor diye düşündüm meğer çocuk kendi kendine sevgilisiyle telefonla konuşuyor gibi yapıyormuş ama karşıda kimse yok bak yemin ederim ki çok uzun olduğu için böyle bir şey yaptığına nasıl emin oldun diyebilrisin ama durum bu.... Ve de bir gün merdivende karşılaştık daha tanışmiyoruz yol verdi bana sonra çocuksu bir yüz ifadesiyle omzuma çarpıp koşarak merdivenden indi..
Teşekkürler kurs merkeziydiSiz bu çocuğu nerede görüyorsunuz bu kadar?
Ben aynı işyerindesiniz sanmıştım.
Çocuk diyoruz ama 28 yaşında adammış dediğinize göre de.
Eğer tavırları saçma geliyorsa bakmayın, görmezden gelin.
Yok 7 8 kere bunları yaptı en son arkadaşım arayınca telefonu çaldıBak valla dalga geçmiyorum ama girişten itibaren sorun var.
Şimdi biz sürekli karşılıklı bakışıyorduk beni görünce heyecanlanıyordu flört kıvamındaydık ve onun konuşma girişimleri olmuştu arkadaşlarım yanımda olduğu için konuşamamıştık. (ARKADŞLAR VAR DİYE KONUŞAMADIĞINI YA DA KONUŞACAKSA SİZE AÇILACAĞINI NEREDEN BİLİYORSUNUZ?,BİLMİYORSUNUZ)
Yine telefonda kimseyle konuşmuyordu demişsiniz bir yerde. İnşallah arama yapmamışsınızdır. Kimseyle konuşmadığını nasıl anladınız? Bakın bu çocuğun peşinde olmaktır kendini açık etmektir.
Tamam işte salak galiba diyip üstüne düşmeyecektiniz. Düşmüşsünüz yA da düşmüş gibi görünmüşsünüz. Bence aradan zaman geçmişse çocukla yüzleşmeye değmez yine totosunu kaldırmış olursunuz, illa konuşacaksanız da yüzüne bunları söylemeyin buradan bakınca çocuğu sürekli takip etmişsiniz gibi görünüyor.Yok 7 8 kere bunları yaptı en son arkadaşım arayınca telefonu çaldı
Ne yapmam gerekiyor oyun kurup kızı getirdi? Nasıl bir hesap sorayım sizce. Evet fotoğrafta şuydu bir cafede limonata içerken pipet ağzındayken poz verip profil yapmıştıTamam işte salak galiba diyip üstüne düşmeyecektiniz. Düşmüş yA da düşmüş gibi görünmüşsünüz. Bence aradan zaman geçmişse çocukla yüzleşmeye değmez yine totosunu kaldırmış olursunuz, illa konuşacaksanız da yüzüne bunları söylemeyin buradan bakınca çocuğu sürekli takip etmişsiniz gibi görünüyor.
Düşme nedenim şuydu bu hallerini görüyordum ve heyecandan cocuksulastigini düşündüm ve galiba hiç kız arkadaşı olmamış diye düşündüm yoksa oldukça itici gelmişti ama bir yandan bana kibarliklari temiz gülümsemesi olsun bu tarz şeyleri de olunca ikisi arasında kaldım ve duygularım ağır basıp gidip söyledim.Tamam işte salak galiba diyip üstüne düşmeyecektiniz. Düşmüşsünüz yA da düşmüş gibi görünmüşsünüz. Bence aradan zaman geçmişse çocukla yüzleşmeye değmez yine totosunu kaldırmış olursunuz, illa konuşacaksanız da yüzüne bunları söylemeyin buradan bakınca çocuğu sürekli takip etmişsiniz gibi görünüyor.
çocuksun... fElan diyen kişiyle değil sevgili arkadaş bile olmam ben. umarım gerçekten lisedesindir, zeka olarak orda kalmana daha çok üzülürüm... şuan lise 1-2 koridorlarında dikkat çekmeye çalışan yüksek sesle konuşan fElan diyen ve kavgaya son derece açık çirkef bir kızın günlüğünü okuyoruz... 28 yaşında bir adam! böyle komik şeyler yapan bir kadınla sadece dalga geçer çünkü... lisedeyse evet bu haller olabilir...Adam mı öldürdüm yoksa tecavüz mu ettim bu ne kin ve düşmanlık? Buna da cevap verir misin
Benim liseli öğrencilerim bile şöyle hareketler yapanları "cringe" olarak nitelerçocuksun... fElan diyen kişiyle değil sevgili arkadaş bile olmam ben. umarım gerçekten lisedesindir, zeka olarak orda kalmana daha çok üzülürüm... şuan lise 1-2 koridorlarında dikkat çekmeye çalışan yüksek sesle konuşan fElan diyen ve kavgaya son derece açık çirkef bir kızın günlüğünü okuyoruz... 28 yaşında bir adam! böyle komik şeyler yapan bir kadınla sadece dalga geçer çünkü... lisedeyse evet bu haller olabilir...
Sizin daha önce ilişkileriniz oldu mu? İlk görüşte aşk olmuş sizinki de muhtemelen. Çünkü ilk gün size çarptığını falan hatırlıyorsunuz.Düşme nedenim şuydu bu hallerini görüyordum ve heyecandan cocuksulastigini düşündüm ve galiba hiç kız arkadaşı olmamış diye düşündüm yoksa oldukça itici gelmişti ama bir yandan bana kibarliklari temiz gülümsemesi olsun bu tarz şeyleri de olunca ikisi arasında kaldım ve duygularım ağır basıp gidip söyledim.
Haklısın teşekkür ederimçocuksun... fElan diyen kişiyle değil sevgili arkadaş bile olmam ben. umarım gerçekten lisedesindir, zeka olarak orda kalmana daha çok üzülürüm... şuan lise 1-2 koridorlarında dikkat çekmeye çalışan yüksek sesle konuşan fElan diyen ve kavgaya son derece açık çirkef bir kızın günlüğünü okuyoruz... 28 yaşında bir adam! böyle komik şeyler yapan bir kadınla sadece dalga geçer çünkü... lisedeyse evet bu haller olabilir...
Teşekkür ederim galiba sizde iyi yorum yapıp Altan laf çakanlardansinizSizin daha önce ilişkileriniz oldu mu? İlk görüşte aşk olmuş sizinki de muhtemelen. Çünkü ilk gün size çarptığını falan hatırlıyorsunuz.
Konumdan uzaklaşman için ? Daha ne soyleyebilirim.?Benim liseli öğrencilerim bile şöyle hareketler yapanları "cringe" olarak niteler
Öff, öyle bi hakkın yok, anlamıyor musun? Canım istedikçe yazarım.Konumdan uzaklaşman için ? Daha ne soyleyebilirim.?
Baktım ortalık karışmış senin de yardıma ihtiyacın var. Güzel bir tablo göremedim böyle alttan alttan işleyeyim dedim. İşlediysem ne ala:)Teşekkür ederim galiba sizde iyi yorum yapıp Altan laf çakanlardansinizsağol her şey icin
Samimi değildiniz yani yorumlarinizdaBaktım ortalık karışmış senin de yardıma ihtiyacın var. Güzel bir tablo göremedim böyle alttan alttan işleyeyim dedim. İşlediysem ne ala:)
Lisedeyim de de ona göre konuşalım... uydurma yani hikaye. 26 yaşındaki kadınlar etrafındaki erkeklerle saatlerce bakışmaz, 28 yaşında koca adam da bakışayım biraz daha diye düşünüp birini reddetmez... ayrıcaa 26 yaşındaki bir kadın karşısındaki erkeğin kurs koridorunda yara bandı aramak için koşturmasını değil, garsona tavrını, annesi ve kız kardeşleriyle olan diyaloglarını falan önemser... bi de kız arkadaşı koluna girmiş de kıskandırmış? 28 yaşımda bana yakın erkek arkadaşım bana bunu teklif etse ona ağır küfür ederim bırak koluna girmeyi büyük dalga geçerimm...Konumdan uzaklaşman için ? Daha ne soyleyebilirim.?
Öff, öyle bi hakkın yok, anlamıyor musun? Canım istedikçe yazarım.
Ettiğin hakaret, beddua ve küfürler sana bi güzel ceza olarak dönecek, senin yüzünden ben de arada kaynayacağım ama olsun, seni çıldırttım ya, değdi