Eski hatalarım evliliğimi zehirliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vala bu kadında o kadar potansiyel var yarın bir gün kırdığı fındıklar ortaya çıkar diye baştan önlem almış olabilir
+ bekaret takıntılı adamlara tam müstehak kadın tipi
E adam da -eğer kendi talebi değilse- bu neyin çabası kardeşim, ne alaka diye düşünemediyse saf mıdır yoksa hak etmiş midir bilemiyorum.
Tabii bunu doktor tanısı, hastane evrağı diye düşünerek söylüyoruz.
Belki başka türlü ispat ettiyse orasını bilemeyiz.
Onda da yine adamın işine gelmiştir muhtemelen.
Ama ucundan kıyısından anlamış olmalıydı.

Anlamadıysa bile şu an bilinçli ya da bilinçsiz sefasını sürüyor aslında.
Ara sıra ıssız adam triplerinde, ona dokunan bir şey yok.
Belki gerçekten bunalıyor adam ama konu sahibi arada eğer konuyu eşi açmazsa kontrollü (!) bir biçimde konuşup gazını (!) alıyormuş.

Konu sahibi yerim sağlam zannederek büyük hata yapıyor.

Konu sahibi kocan çok mu zengin? Amacın ilişkini tamir etmek, kocanla mutlu olmak değil de evliliği devam ettirmek. Kv ile içli dışlı oluyorsun ki adam boşanma kararı aldığında kendi ailesini de karşısına almış olsun diye. Adamın başka şeyler cagristiracagi için gitmek istemeyeceği yerlere başkaları üzerinden tatil planlıyorsun. Adamı zerre düşündüğün yok hep onu köşeye sıkıştırarak istediğini yaptırıyorsun. İnanılmaz derecede bencilsin. Hala derdin cicek böcek hediye

Son mesajları okudumda kocanı kandırdın tamam ama insan kendini bu denli nasıl kandırabilir ya😄 sizi çıplak olarak ilk kez kocanız görse ne yazar gurur duymuşsunuz ,adama boynuz takmışsınız, hatta kocanıza da değil eski sevgilinizi kocanızla aldatmışsınız, ahlak nerede? Hala yok bedenim yok bilmem ne, ahlak kafada başlar öğretmen hanım. Oğlan verdim yok ikinciyi veririm sanki soyunuz kanınız kraliyet kanı, adam noel babanın 8. Geyiği olmuş derdi ne. Siz bi dalı tutmadan diğerini bırakmazsınız yakında o dalda gelir çünkü er yada geç kocanız sizi şutlayacak, ayrılsanız yine iyi, ailesi tüm çevreniz esas sebebi öğrenecek bence öğrenmeden siz yanınıza bi geyik daha alır işinizi garantilersiniz.

Ay öğretmensin şu anda tatildesin niye gel yazlığa gidelim havamız değişsin demedin de kocayı yalnız yolladın. İçten içe ben burada kv'ye hizmet ederken o da beni orada aldatsın bu sayede eşitlenelim diye düşünüyorsun.
Bir de konunun çoğunu okudum, yaptığın planlar falan... Tam bir köylü kurnazısın.
Bir süre önce döndük zaten. Oğlumun oyun grubu başlıyor yakında.
Bilgi de değil kanıt arkadaşlar hepiniz aklı başında yorumlar yaparken karşımızda her şeyi zar sanan bunun raporunu utanmasa boynuna asıp gezecek birinin olduğunun farkında olarak yapın
Ya ne raporu? Birisinin imalı ve ısrarlı sorusunu "kocamdan önce kimseyle hiç bir şekilde olmadım, o da biliyor bunu" diye cevapladım, başkası kelime makaslayıp senaryo kuruyor, bir başkası da kocası hastaneye götürüp rapor aldırmışa kadar götürecek korkarım. Tamam benim hayatım size garip ama bazıları nasıl hayatlara sahip onu da ben anlamıyorum. evet niye utanayım, büyük şehirde büyüdüm, üniversiteyi bile ailemle kalarak okudum, öğrenciyken sevgililerim olsa da hiç biriyle birlikte gibi bir niyetim olmadı. böyle özel bir şeyi seneye nerede olacağını bilmediğin, hak etmeyen biriyle yaşayacak kadar naif olmamalı bir kadın. . eşim hiç sormadı, aramızda hiç konusu da geçmedi. Yaz tatili bitip, eskileri kapatıp, tekrar buluşunca daha eylülde, kim ne der demeden, eşimin bekar evine taşındım ve onun bir şey sormasına hiç gerek kalmadı.

Kayın ailenin yanına taşınmada bile bir sürü amaç güdüyorsunuz.
Ama en berbatı eski yavuklu(!) ile aynı masaya oturup göndermeli şarkı açıp masayı koparmanız(!)
Onun ilişkinize katkısı nedir?
Bizi aydınlatın.
Herkes beni çok seviyor/eski sevgiliyi takmayacak kadar müthiş biriyim/eski sevgili de beni nasıl sevdiğini görsün??
Hangisi?
Biraz yanlış anlamışsınız. Gittiğimiz düğün zaten eski sevgilisinindi, o da bekarken yan komşumdu, kaç yıllık tanıdıkları.
Arkadaşlarımızla masadayken normal olarak hafif gergindiler, hep ikimize bakıyorlar filan. Bilmiyorum, öyle bi şaka içimden geldi. zannettikleri gibi rahatsız olmadığımı göstermek istedim. hepsi koptu, Bi kaç tanesi katılarak güldü, eşim kızardı, çevredekiler bize bakıyor... Son kısmı siz daha iyi anlatmışsınız.

Konu sahibi kocan çok mu zengin? Amacın ilişkini tamir etmek, kocanla mutlu olmak değil de evliliği devam ettirmek. Kv ile içli dışlı oluyorsun ki adam boşanma kararı aldığında kendi ailesini de karşısına almış olsun diye. Adamın başka şeyler cagristiracagi için gitmek istemeyeceği yerlere başkaları üzerinden tatil planlıyorsun. Adamı zerre düşündüğün yok hep onu köşeye sıkıştırarak istediğini yaptırıyorsun. İnanılmaz derecede bencilsin. Hala derdin cicek böcek hediye
eşim zengin değil, benim gibi kamuda. Kayınbabam taşımacılık işi yapıyor, hali vakti yerinde sayılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X