- 4 Eylül 2023
- 191
- 74
- 27
-
- Konu Sahibi papatyavenusss
Pat diye sormam saçma ama onun yaptıkları doğru mudur''bana karşı hissin mi var'' çok ani bir tepki olmamış mı yapat diye sorunca afallamıştır çocukcağız. Siz de biraz gözlerinizi çocuğun üstünden alın belki çocuk sadece bakışarak flört etmeyi seviyordur. Hoşlantısı varsa adım atar zaten
Yaşamayinca demesi kolay oluyor saygı duyuyorumBana çocuğun hareketlerine,bakışlarına fazla anlam yüklüyormuşsunuz gibi geldi. Size karşı bir şey hissetseydi açık açık sormuşsunuz ona göre bir cevap verirdi. Bence irdelemeyi bırakın
Çocuk 28 yaşında ben 25yaşlar kaç okul koridorlarında ergen oyunları gibi bu neee
Haklısın ama yaptıkları saçma değil miNe bakışmaymış arkadaş, forum bakışma konusundan kırılıyor, sanırım biz millet olarak gözlerimizle konuşuyoruz diyeceğim ama kim bu bakışmadan cesaretlenip aşkı-ilan etse eli boş dönüyor.
Yok yasadigimi biliyorum her hareketinden anlam cikartmadim. Ve benim istediğim şeyi koşa koşa getiren de o yaniHer hareketinden anlam çıkarmaya çalışan sizsiniz ama:)
O da sizden görüp çıkarmaya başlamış olabilir tabii.
Ben 25 çocuk 28 yaşında bence benlik bir sorun yok benim pat diye sorma nedenim sınavım vardı kafamı kurcaliyordu sordum ama kıskandırma felan diğer şeyleri o yaptıYaşlar 15 ve altı değilse çok gereksiz haller tavırlar. Bu hal içinde olan yetişkin erkek yA da bir kadın ne ilişki sürdürebilir ne de evlenebilir.