Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

papatyavenusss

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
191
74
27
Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum öncelikle biraz uzun olabilir oldukça kısaltmaya çalışıyorum. Ne yapmam gerektiği hakkında fikir verirseniz sevinirim.

Şimdi biz sürekli karşılıklı bakışıyorduk beni görünce heyecanlanıyordu flört kıvamındaydık ve onun konuşma girişimleri olmuştu arkadaşlarım yanımda olduğu için konuşamamıştık.

Daha sonra ben olayı netleştirmek için gidip sordum bana karşı hissin var mı diye oda hayatımda biri var dedi. Bende egolandığını görünce kendimi savunmak için o zaman neden biz sürekli bakışıyorduk bende bakışmalarimizdan bana karşı hissin var sandım dedim. Oda birden kem kum edip yanlış hissettirmişsem özür dilerim çok özür dilerim öyle bakıyordum yani diyip gitti.

Ertesi gün gelmiş böyle egolanıyor yanıma gelip konuşup konuşmama arasında gidip geliyor ego tavan tabi planlarım var diyip bana duyuruyor.

Neyse daha sonra ben uzak durdum olduğu yere ayak bile basmadim baktım bir gün kız kankasini getirmiş,samimi samimi hallere girmişler ben yoktum benim geldigimi anlayınca kız hemen çocuğun koluna girdi göze sokar gibi sonra bende bu muymuş sevgilisi diye bakınca bu kafasını felan sağa sola sallıyor sanki kızın kolundan cikacak çıkamıyor bana hesap verir gibi davranıyor felan.

Önceden de böyle kıskandırma felan yapmaya çalışıyordu beş altı kez telefonla konuşur gibi yapıp bana bakıp tepkimi olcmeler alacele işi varmış gibi çıkıp bana bakmalar vs.

Neyse ben sineye çekip yine uzak durdum bir geldim yüzüme bakamiyor utançtan kafasını egiyor berbat bir halde,nereye gitsem arkamda dolanıyor konuşmak için çırpınıyor her hareketimden bir anlam çıkarma peşinde bir ışık peşinde ben a noktasindaysam o b de geçiyor yüzüne bakınca hemen mahcup oluyor benden uzak noktaya geçip oturuyor felan peşimde dolanıyor felan ben bir şey istedim koşa koşa gidip kendisi getirdi sürekli peşimde dolanıyor baya üzgün durgun pişman halde bu arada sevgilisi yokmuş yalan söylemiş?

Sizce uzak mı durmalıyım,affetmek için şans mı vermeliyim açıkçası bana çok ergence ve çocuksu geliyor ve gururum incildi.

''bana karşı hissin mi var'' çok ani bir tepki olmamış mı ya pat diye sorunca afallamıştır çocukcağız. Siz de biraz gözlerinizi çocuğun üstünden alın belki çocuk sadece bakışarak flört etmeyi seviyordur. Hoşlantısı varsa adım atar zaten

Yani yapma Allah aşkına. Şöyle baktı böyle baktı gel der gibi baktı git der gibi baktı yok başını eğdiden başka bir şey yok.

Bakışlardan fazla anlam çıkarmışsın. Yok demiş işte çocuk açık açık daha ne yapsın. İstese ne mani olabilir ki?

Boşver önüne bak gerçekten hoşlanan biri çıkar karşına:)

Yanii şu erkekleri başımıza bela eden de hep ardından koşan Kızlar. Sonra da ilk mesajı bile atmaya erinen erkekler , hesap ödemeye tenezzül etmeyenler ,naza çekenler …türemeye devam ediyor
.gelip gidip ilgini test ediyor egosu okşanıyor başka bir amaç yok .neden bakıştık ya o zaman diye sormak da biraz kezbanca

Pat diye sormam saçma ama onun yaptıkları doğru mudur

Valla bayılıyorum böyle şak diye gidip konuşan kızlara. Keşke bana karşı ne hissediyorsun demek yerine bi kahve içelim mi deseydin. Eğer kabul ederse tepkisine bakardın kabul etmezse de arkadasca teklif etmiştim ne var bunda derdin. Konuya gelince adam sizden o kadar hoşlanmıyor ki yalan söylemiş sevgilim var vs diye. Muhtemelen ilginizi seviyor ve arkadaş ortamında da bu kız bana hasta konusunun oznesisiniz. Ben olsam olduğu ortamdan ne kaçarım ne kovalarım yokmuş gibi davranırım anlam yüklemem. Biri sorarsa da ne bileyim bakıp duruyordu bana biraz ilgimi çekmişti ama fikrim değişti aşırı cekingen ben sevmem utangaç erkek derdim. Kulağına gitsin de utangaç olmadığını ispatlamak icin size laf atıp dursun siz de takmayın. Tavsiyem başka birini bulun bu adam vakit kaybi

Yaşlar 15 ve altı değilse çok gereksiz haller tavırlar. Bu hal içinde olan yetişkin erkek yA da bir kadın ne ilişki sürdürebilir ne de evlenebilir.
Ben 25 çocuk 28 yaşında bence benlik bir sorun yok benim pat diye sorma nedenim sınavım vardı kafamı kurcaliyordu sordum ama kıskandırma felan diğer şeyleri o yaptı

İkinizinde bekar insanlar olduğunuzu varsayarak söylüyorum,bişeyler hisseden iki insan için böyle oyunlara gerek var mı? Ya çocuk sevgilisi olduğu halde sizin ona ilginizin farkında ve acaba burdan da bişey koprabilirmiyim diye düşünüyor yada siz fazla anlam yüklüyorsunuz iki seçenek var. İkisinde güzel değil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…