Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

Egolanmak nedir ya. İlk defa görüyorum böyle bir kullanım.
Fazla anlam yüklemişsiniz konu sahibi adamı bir salın. Gidip seni affettip falan dersiniz şimdi suratına maazallah.
Çocuk ciddi anlamda ego kasiyordu. Anlatamadim galiba neyse beni onun salmaasi lazım kiskandirma planı kurmuştu arkadssida onayladı ve nereye gitsem arkamdan geliyor koşa koşa gidip istediğim şeyi getirmeler vb

Çocuk ciddi anlamda ego kasiyordu. Anlatamadim galiba neyse beni onun salmaasi lazım kiskandirma planı kurmuştu arkadssida onayladı ve nereye gitsem arkamdan geliyor koşa koşa gidip istediğim şeyi getirmeler vb
o zaman tekrar bir teklif edin belki bu sefer olumlu cevap verir.

Siz de hoşlanıyorsanız karşılık verin o zaman. Neden çatışıyorsunuz ki adamla. İlk söylediğiniz de pat diye sorunca bir şey diyemedi belki de hoşlanıyordur.
Ya da hiç bulaşmayın. Anlaşabilmeniz zor gibi görünüyor buradan.

Sizi kıskandırmak için oyun kurdularsa kız koluna girince neden paniklesin
Oyunu öyle kurmuşlar ya.
Çok çelişkili geldi bana

bir zamanlar benimde böyle bakıştığım bir çocuk vardı ama baktım çocuktan hareket yok saldım gitti. onunla mı uğraşcaz bide ya? hiç sevmem öyle pasif erkekleri. klişe bi laf var ya hani "ne gözr alabildim ne gözümü alabildim"
gözün çıksın yani. madem adım atmıcaksın bişey yapmıcaksın ne diye bakıyosun. sinir oldum ya

Seni sabaha kadar çok güzel bir şekilde rencide ederdim ama tutacağım kendimi zaten üsluptan dolayı banlanacaksın seninle beraber gelmek istemiyorum. Sana deli divane olduğunu zannettiğin adamla başarılar
Burada birkaç yıl önce bir konu okumuştum.yine aynı adam bakıyor ediyor mevzusu yapıyordu konu sahibi, sonra adam bir süre sonra işe geri dönmüş ve evlendiğini söylemiş. o konu sahibi de "aslında o evlenmedi, sırf beni kıskandırmak için, ben adım atayım diye yalan söylüyor, hatta geçende yanıda bir kadınla geldi güya karısıymış, ben hiç karısı olduğunu sanmıyorum, hatta ben yürüdüm arkamdan adam manalı manalı bakıyordu hala, bana açıp evlilik resimlerini göstermedi, sosyal medyaya da koymamış, elindeki yüzüğü ben kıskanayım diye taktı kesin" diyordu. bu konuları açan konu sahiplerinin normal hayatta nasıl insanlar olduğunu cidden merak ediyorum. çok enteresan kişilikler gerçekten. ama sandığımız gibi nadir olmadıklarını görüyorum ben son zamanlarda açılan konulardan.

Ayakta alkışlıyorum yorumunuzu şuan disardayim gelince yaptığı şeyi anlatacam kısaca kız kankasini getirip samimi hale sokup kıskandırdı beni bu olaydan sonra şimdide görmen lazım berbat biir şekilde nereye gitsem arkamda

Benim bu durumla alakam yok .

Çooooook iyi hatırlıyorum o konuyu. Yorum da yazmıştım. Adamın karısıyla da tanışmıştı bu arada. Karısının kendini kıskandırmak için tuttuğu biri olduğuna inanıyodu. Hiç karı koca gibi değiller diyodu

Yok hiç nadir değiller. Platonik olan insanlar karşıdaki kişinin nefes almasını bile kendini yoruyor. Çok karşılaştım ben. Hatta geçen bir arkadaşıma açık açık söyledim. Direkt ilgisini söylemediği sürece şöyle baktı böyle davrandılara anlam yükleme diye. yardırgamıyorum o yüzden hiç. Ancak keşke çevrelerinde kendilerine silkelemeye çalışan insanlara dinleseler.

Kiskandirma oyununda kullandığı kızla konuştum. Ve onayladı deli değilim merak etmeyin

Ben hiç karşılaşmadım inanın o yüzden algılayamıyorum da. hani bir odada olsak, biride bana bu cümleleri kursa sanırım kapıyla mesafemi falan hesaplamaya çalışırım. inanın o kadar değişik geliyor bana. Kimseyi de dinlemezler, çünkü onlar için olabildiğince gerçek bu konular. hadi gerçek bile olsa yani bu adam ne sanıyorda beni, benimle böyle dalga geçmeye, aşağılamaya had görüyor kendinde deyip sinirlenmez mi? buradan ilgi kırıntısı çıkarmaya çalışmakta çok değişik.

Bunu kendinize yazdınız heralde son zamanlarda kendi kendine gelin güvey olan birkaç konu okudum ama sizinkisi de acayipmiş. Şaka gibisiniz biraz sakinleşip hareketlerden anlam çıkarmayı bırakmalısınız
Hm tamam aynen öyle ben sevgilim var diyince olduğu yere bile ayak basmadim kizla konuştum ve bana senin sevip sevmediğini öğrenmek için böyle bir oyun kurduk dedi

Boyle bir hastalik vardi erotomani

Hm tamam aynen öyle ben sevgilim var diyince olduğu yere bile ayak basmadim kizla konuştum ve bana senin sevip sevmediğini öğrenmek için böyle bir oyun kurduk dedi
Kızla niye konuştunuz?
İki açıdan bakalım: 1. istemediğiniz ve size dik dik bakan biri var ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği kişiyle ne konuştunuz ki? 2. Aslında hoşlandığınız biri var ve sevgilisi olduğunu söyledi, siz sevgilisi olan kişiye nasıl konu açıp bu noktaya geldiniz, açık açık benim gönlüm var demişsiniz altını kazımışsınız. Görmüş geçirmiş biri olarak şunu söyleyeyim eğer böyle birşey yaptılarsa bir araya gelip gülüşmüş dahi olabilirler. Kızla siz niye konuşuyorsunuz ki? Gerçekten sevgilisi olsa idi sizi orada rezil etseydi ne münasebet ne soruyorsun sevgilimde gözün mü var deseydi ne olacaktı? Sevgilisi olan birine de yanaşan bir tip gibi bir imaj vermişsiniz.
Bana kızla niye konuştuğunuzu açıklayabilir misiniz? Kız oyun kurduk diyince ne tepki verdiniz? Çocuğa gidip kallavi bir küfür etmediniz mi? Ben oyuncak mıyım seni bir daha yakınımda görmek istemiyorum demediniz mi?

Kız mesaj atmış olabilir mi acaba????
Ne bilelim ki biz? Her defasında kızla konuştum yazmışsınız, kız bana mesaj attı yazmamışsınız ki.
Ekleme: Kız mesaj attıysa da koca adama gidip yüzüne tükürmek hakkınızdı. Şu anda size karşı ergence bir oyun oynanmış siz de kabul etmişsiniz gibi görünüyordur tepki vermediyseniz.

Son düzenleme:
Ben burada açılan bir konuyu hatırlıyorum. Kız biriyle flörtleşiyordu. Sonra kızı kıskandırmak için yaptığı hareketler vardı. Kız bu kıskandırma hareketlerini takip etti. Sonra bir görüntülü konuşmada adamın sevgilisi açtı telefonu. Kendini tanıttı. Meğer sevgilisi ile birlikte konu açan kızla eğleniyorlarmış. Temiz bir insana benziyorsunuz. Emin olun hayat bu kadar temiz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…