Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

bir zamanlar benimde böyle bakıştığım bir çocuk vardı ama baktım çocuktan hareket yok saldım gitti. onunla mı uğraşcaz bide ya? hiç sevmem öyle pasif erkekleri. klişe bi laf var ya hani "ne gözr alabildim ne gözümü alabildim"
gözün çıksın yani. madem adım atmıcaksın bişey yapmıcaksın ne diye bakıyosun. sinir oldum ya
Ya ben bakismayi gectim bu nasıl bir ergenlik çocukluk 28 yaşında bir adam şaşkınım üzgünüm olgun ve dürüst iyi niyetli görünüyordu halbuki

Ben anladım ya kankası denen kız sana oyun yaptık diye yalan söylemiş.
Ya da siz tavır ve hareketleri yanlış yorumluyorsunuz.
Hayır cidden panikledi kafasını sağa sola çevirip kolundan çıkma girişiminde bulundu tavır ve davranışları hiç bir zaman yanlış yorumlamadim hatta kaç kere bakisip bu çocuk benle ilgileniyor dediğim kişiler gelip teklif ettiler . Benim buna sorma nedenim açıkçası kafamı kurcaliyordu iyi efendi görünüyordu diye sordum kafamda netleştirmek için ayrıca ertesi gün kendi başıma kalorfierde duruyordum baktım konuşup konuşmama arasında kaldı 🤷🏻‍♀️ sonrada bu kızla böyle bir şey yaptılar daha sonra da böyle ciddi anlamda acayip peşimde

Valla bayılıyorum böyle şak diye gidip konuşan kızlara. Keşke bana karşı ne hissediyorsun demek yerine bi kahve içelim mi deseydin. Eğer kabul ederse tepkisine bakardın kabul etmezse de arkadasca teklif etmiştim ne var bunda derdin. Konuya gelince adam sizden o kadar hoşlanmıyor ki yalan söylemiş sevgilim var vs diye. Muhtemelen ilginizi seviyor ve arkadaş ortamında da bu kız bana hasta konusunun oznesisiniz. Ben olsam olduğu ortamdan ne kaçarım ne kovalarım yokmuş gibi davranırım anlam yüklemem. Biri sorarsa da ne bileyim bakıp duruyordu bana biraz ilgimi çekmişti ama fikrim değişti aşırı cekingen ben sevmem utangaç erkek derdim. Kulağına gitsin de utangaç olmadığını ispatlamak icin size laf atıp dursun siz de takmayın. Tavsiyem başka birini bulun bu adam vakit kaybi
Teşekkür ederim içimi ferahlandirdin kendi kendine telefonda konuşup duran biri ve burada gelip insanlar beni suçluyor beni gördüğü zaman elindeki kağıt ve kalemleri düşürdü ve ilk adımı o attı bana hiç tanımıyordum gülümseyerek selam verdi ve onu farkettmem için gereken her şeyi yaptı bende giidp insanca sordum

Hayır cidden panikledi kafasını sağa sola çevirip kolundan çıkma girişiminde bulundu tavır ve davranışları hiç bir zaman yanlış yorumlamadim hatta kaç kere bakisip bu çocuk benle ilgileniyor dediğim kişiler gelip teklif ettiler . Benim buna sorma nedenim açıkçası kafamı kurcaliyordu iyi efendi görünüyordu diye sordum kafamda netleştirmek için ayrıca ertesi gün kendi başıma kalorfierde duruyordum baktım konuşup konuşmama arasında kaldı 🤷🏻‍♀️ sonrada bu kızla böyle bir şey yaptılar daha sonra da böyle ciddi anlamda acayip peşimde
O zaman şöyle olabilir mi? Sizin aranızda geçen ilk diyaloğu çevresine anlattı. Kız da biz bir oyun yapalım ona diyip kanına girdi. Çocuk anlattığına pişman oldu kızın tavırlarından rahatsız oldu. Çevresine söylediği için vicdan yapıyor bu nedenle garip garip hareketler içinde. Kız oyun içinde ise adam gidip muhakkak anlatmıştır. Burada bahsettiğiniz çocuk benimle ilgileniyor dediğiniz ve teklif eden kişiler kim? Ne teklif ettiler sevgili olmak anlamında mı? Eğer öyle ise, arkanızdan çok fena dedikodu dönüyor.

Yaşlar 15 ve altı değilse çok gereksiz haller tavırlar. Bu hal içinde olan yetişkin erkek yA da bir kadın ne ilişki sürdürebilir ne de evlenebilir.
Çok çok çok haklısın ben insanca sordum sormazdim aslında ama efendi gelmişti konuşma girişimleri de olmuştu bir de sinava çalışıyordum ona göre sorup sınavdan sonra konuşabiliriz diyecektim ama neye uğradığımi şasirdim cidden kimse inanmıyor ama kız gelip bana kıskandırmak için yaptığını itiraf etti daha sonra çocuk benim peşimden koşuyor gözlemlediğim şey 10 dakika bir sohbet etmiştik aynı siniftayiz bu arada ozguvensiz biri, yersiz bir ego kasıyor sen bana aşıksın havalarına giriyor ve sanırım ciddi anlamda sevgilisi felan olmamış olsa bile böyle çocuksu bir şekilde olmuş ne yaptığını ne yapacağını bilmiyor.

O zaman şöyle olabilir mi? Sizin aranızda geçen ilk diyaloğu çevresine anlattı. Kız da biz bir oyun yapalım ona diyip kanına girdi. Çocuk anlattığına pişman oldu kızın tavırlarından rahatsız oldu. Çevresine söylediği için vicdan yapıyor bu nedenle garip garip hareketler içinde. Kız oyun içinde ise adam gidip muhakkak anlatmıştır. Burada bahsettiğiniz çocuk benimle ilgileniyor dediğiniz ve teklif eden kişiler kim? Ne teklif ettiler sevgili olmak anlamında mı? Eğer öyle ise, arkanızdan çok fena dedikodu dönüyor.
Ha şöyle anlatayım. Dediniz ki siz tavır ve davranışları yanlış yorumlayan biri misiniz diye bende dedim ki daha önce tüm ilişkilerim bakismayla başladı karşı taraf adım attı ve sevgili olduk.. hayır çocuk kimseye anlatmamisti biz çocukla aynı siniftayiz diğer hiç bir erkek kız bilmiyor sadece bu kız biliyordu ben kızın yanında çağırdım. bir konuşabilir miyiz dedim daha sonra bana öyle cevap verdi bende baktım karşımda havalanir halde dedim sen böyle davrandığın için sordum neyse ertesi gün tek başıma koridorda duruyordum kaloriferde oda konuşup konuşmama arasında yanıma kadar gelip tekrar sınıfa döndü neyse ben yine uzak durdum asla bir konuşma araştırma girişimim yoktu. Sonra da bu kız bizim sınıfta değil geçen seneden beri arkadaşlar bunlar. Gelmişti işte ben yoktum samimi hale girmislerdi sonra beni koridorda görünce kız ne yapayım ne yapayım diyip pat diye çocuğun koluna girdi sonra çocuk başta tepki vermedi sonra da açıkçası ben tuhaf şekilde baktım yani bu ne tarzında arkadaş olduklarini biliyordum bana kendisi arkadaşız demişti dedim acaba bu mu sevgilisi yani bu bir panikledi böyle abartılı ve aşırı hallere girdi sonra bir geldi yüzüme bakamiyor sürekli peşimde arkadaşlarımda diyor hep senin peşinde ne ayak felan

İkinizinde bekar insanlar olduğunuzu varsayarak söylüyorum,bişeyler hisseden iki insan için böyle oyunlara gerek var mı? Ya çocuk sevgilisi olduğu halde sizin ona ilginizin farkında ve acaba burdan da bişey koprabilirmiyim diye düşünüyor yada siz fazla anlam yüklüyorsunuz iki seçenek var. İkisinde güzel değil malesef 🥲
Sevgilisi yok aslında durum cidden karmakarışık toksik bir kıvama geldi farkındayım.

Üniversitedeyken yakın bir arkadaşım vardı. Adı Sevgi. Sevgi İsmail diye başka bir arkadaşımızın sürekli ona baktığını hatta bakmak ne kelime gözleriyle soydugunu, ona olan aşkından yandığını, sevgiyi görünce yüzünün kızardığını hatta utancından onunla konusamayip köşe bucak kaçtığını söylerdi. Birgün Sevgi'nin olmadığı bir ortamda İsmail bana "ya şu yanınızdaki kıza öyle sinir oluyorum ki, nereye gitsem karşıma çıkıyor, sürekli gözetliyor ve bakışlarından rahatsız oluyorum. Allah aşkına uyar şunu kendimi taciz ediliyor gibi hissediyorum" dedi. Bilmem anlatabildim mi..
Sorun şu ki ben ona belki hiç bakmiyordum bile. Kendisi beni görünce hemen eli ayağına karışıp kağıt ve kalemleri düşürdü ve hiç tanımıyorken bana gülümseyerek selam verdi daha sonra da belkide hoşlandığını anlamam için her şeyi yaptı olay o kadar tuhaf ki farkındayım ama beni kıskandırmak için plan kurup çabalayan,garip biri ha belki 7 8 kere telefonda kimse yokken konuşup tepkimi ölçtü bussuru şeyler yani kız bile dedi sevip sevmediğini anlamadık böyle bir sey yaptık özür dilerim diye

Seni sabaha kadar çok güzel bir şekilde rencide ederdim ama tutacağım kendimi 🤗 zaten üsluptan dolayı banlanacaksın seninle beraber gelmek istemiyorum. Sana deli divane olduğunu zannettiğin adamla başarılar
Olayları bizzat yasamadigin için böyle bol keseden konuşmak her zaman kolay kesin ve keskin kararlar vermek unutma ki hiç bir şey göründüğü gibi değildir.

Ha şöyle anlatayım. Dediniz ki siz tavır ve davranışları yanlış yorumlayan biri misiniz diye bende dedim ki daha önce tüm ilişkilerim bakismayla başladı karşı taraf adım attı ve sevgili olduk.. hayır çocuk kimseye anlatmamisti biz çocukla aynı siniftayiz diğer hiç bir erkek kız bilmiyor sadece bu kız biliyordu ben kızın yanında çağırdım. bir konuşabilir miyiz dedim daha sonra bana öyle cevap verdi bende baktım karşımda havalanir halde dedim sen böyle davrandığın için sordum neyse ertesi gün tek başıma koridorda duruyordum kaloriferde oda konuşup konuşmama arasında yanıma kadar gelip tekrar sınıfa döndü neyse ben yine uzak durdum asla bir konuşma araştırma girişimim yoktu. Sonra da bu kız bizim sınıfta değil geçen seneden beri arkadaşlar bunlar. Gelmişti işte ben yoktum samimi hale girmislerdi sonra beni koridorda görünce kız ne yapayım ne yapayım diyip pat diye çocuğun koluna girdi sonra çocuk başta tepki vermedi sonra da açıkçası ben tuhaf şekilde baktım yani bu ne tarzında arkadaş olduklarini biliyordum bana kendisi arkadaşız demişti dedim acaba bu mu sevgilisi yani bu bir panikledi böyle abartılı ve aşırı hallere girdi sonra bir geldi yüzüme bakamiyor sürekli peşimde arkadaşlarımda diyor hep senin peşinde ne ayak felan
Yani şu yazdıklarınızdan bile belli 25, 28 yaşlarında olmadığınız. Nerden tutsan elinde kalan bir konu. Sürekli çelişkili ifadeler kullanıyorsunuz sonra insanlar size inanmıyor diye insanları azarlıyorsunuz. Bir ilginçsiniz gerçekten.

Ben hiç karşılaşmadım inanın o yüzden algılayamıyorum da. hani bir odada olsak, biride bana bu cümleleri kursa sanırım kapıyla mesafemi falan hesaplamaya çalışırım. inanın o kadar değişik geliyor bana. Kimseyi de dinlemezler, çünkü onlar için olabildiğince gerçek bu konular. hadi gerçek bile olsa yani bu adam ne sanıyorda beni, benimle böyle dalga geçmeye, aşağılamaya had görüyor kendinde deyip sinirlenmez mi? buradan ilgi kırıntısı çıkarmaya çalışmakta çok değişik.
Haddini bildirmeyecegimi nereden biliyorsun?

Ne bilelim ki biz? Her defasında kızla konuştum yazmışsınız, kız bana mesaj attı yazmamışsınız ki.
Ekleme: Kız mesaj attıysa da koca adama gidip yüzüne tükürmek hakkınızdı. Şu anda size karşı ergence bir oyun oynanmış siz de kabul etmişsiniz gibi görünüyordur tepki vermediyseniz.
Tepki vermeyecegimi nereden çıkarıyorsunuz ki? Oyle bir had bildirecem ki neye uğradığını şaşıracak sadece peşimde çok uğraştı aşırı üzgün ve pişman göründüğü için başka birşey yapmış olabilir mi acaba diye buradan yorumlar almak istedim onunla asla sevgili olmam hiç oluru yok

X