Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

tamam siz uzak durun, normal değil ikisi de gayet açık.

Teşekkürler kız kankasina sordum oda bana ona söyleme ama çok ısrar etti sevip sevmediğini anlamam için ve kiskandirma planı kurduk diyip özür diledik burda üyeler bana gülüyor ama durum bu yani
Aslında üyelerin tam olarak dalga geçtiğini düşünmeyin. Bakın burada mutlu/mutsuz, evli/bekar, boşanmış kayınvalideye bayram temizliği yapmış, eltisiyle önce küsmüş sonra kanka olmuş yani feleğin çemberinden geçmiş kadınlar var. 28 yaşında böyle haller içinde olan adamdan bir yol olmaz. Uzak durun. Güldükleri şey varsa o da sizin bu adamın hal ve hareketlerinden yola çıkarak sizden hoşlandığını düşünmenizden ziyade, hoşlanıyorsa da adama yanaşacağınızı düşünmeleri. Evet böyle bir adama yanaşırsanız gülerler.
Ekleme: Yaşlarınız büyükmüş bu durumu sorgulayıp arkadaş çevrenizde durduk yere birlikte anılmayın.

Umarım trollsunuzdur wlflelcla. Sizinle sevgili olmak için çırpınmasına gerek var mı sizce? Adam kahve içmeyi teklif etse buluşmaya gelinlikle gidecek gibi bir haliniz var.
Abartmışsınız... Gelinlikle gitmek olmaz da belki çeyize tencere takımı falan bakılır.

Kız kankasının size böyle bir şey söylediğine kesinlikle inanmıyorum. Herkes kendi kendinize gelin güvey olduğunuzu söylediği için uydurdunuz bence.

Yargılamak nerde yazdıklarımda? Platonik olunca insanın beyni mantıklı düşünemiyor. Saçmaladığınızın farkına varın diye söylüyoruz. Çoğu kişi bu tarz düşüncelere kendi kendine kapılmıştır platonikken.

Peki o zaman size mantıklı bir soru sorayım: bu arkadaş madem senin peşinde deli divane oluyor sen gidip açılınca neden karşılık vermedi?

Benle dalga geçiyorlar ya ben bir şey yapmadım açılmamla dalga geçiyorlar bende bakismanin hoşlanma olmadığını biliyorum ama kendim yaşadım konuşup konuşmama arasında gidip geldiği için çok kez konuşma girişimi yaptığı için bende yetişkin olduğumuz için ben sorayım dedim kesinlikle normal biri değil zaten uzak duruyorum

Teşekkürler kız kankasina sordum oda bana ona söyleme ama çok ısrar etti sevip sevmediğini anlamam için ve kiskandirma planı kurduk diyip özür diledik burda üyeler bana gülüyor ama durum bu yani
Neden başta yazmadınız bunu da kıskandırmaya çalışıyor diye kendi çıkarımınızı yazdınız?

Gerçekten anlam yüklemiyorum konuyu okursaniz sevgilisi yokmuş yalan söylediğini söyledim ve çocuk ergen biri cidden 28 yaşında omzuma çarpmıştı mesela..
Her koşulda saçmalamış çocuk. Bence uzak durun dengesizin teki demek ki. Sevdiğinden emin olmak için kıskandırmak ne ne gerek var çok salakça. Daha akıllı birileri çıkacaktır karşınıza bence bundan koşarak uzaklaşın

Kız ve oğlan normal değil dimi peki benim suçum var mı beni yargılayıp guluyorlar
ee cok safça yaklaşıyorsunuz olaya gülerler yani. ne alaka ya 28 yaşındaki adam omuz atmış da, kıskandırmış da. gerçek üstü yani durum, bi de böyle bir erkek için beni seviyor mu triplerindesiniz.

Teşekkürler düzgün yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…