-
- Konu Sahibi papatyavenusss
tamam siz uzak durun, normal değil ikisi de gayet açık.Çok şükür düzgün yorum yaptınız evet cidden çocuk 28 yaşında ben 25 evet aşırı ergen biriydi nasıl desem mesela koridorda bilerek omzuma carpmalar ciddi anlamda yalandan telefon konuşmalari felan .. evet kankasi olan bir kız vardı o dedi kusura bakma seni kıskandırmak istedik kafamdan uydurmuyorum
Omuza çarptiysa aşıktır, otoyolda, yoğun trafik varken çelme takarsa evlenmek istiyor, binanın tepesinden aşağı atarsa da çocuk yapmanın zamanı geldi demektir.Omzunuza çarptıysa aşıktır.
Ben hiç bir şey yapmadım . Kendisi yaptı.yaşlar kaç okul koridorlarında ergen oyunları gibi bu neee
Kız ve oğlan normal değil dimi peki benim suçum var mı beni yargılayıp guluyorlartamam siz uzak durun, normal değil ikisi de gayet açık.
Aslında üyelerin tam olarak dalga geçtiğini düşünmeyin. Bakın burada mutlu/mutsuz, evli/bekar, boşanmış kayınvalideye bayram temizliği yapmış, eltisiyle önce küsmüş sonra kanka olmuş yani feleğin çemberinden geçmiş kadınlar var. 28 yaşında böyle haller içinde olan adamdan bir yol olmaz. Uzak durun. Güldükleri şey varsa o da sizin bu adamın hal ve hareketlerinden yola çıkarak sizden hoşlandığını düşünmenizden ziyade, hoşlanıyorsa da adama yanaşacağınızı düşünmeleri. Evet böyle bir adama yanaşırsanız gülerler.Teşekkürler kız kankasina sordum oda bana ona söyleme ama çok ısrar etti sevip sevmediğini anlamam için ve kiskandirma planı kurduk diyip özür diledik burda üyeler bana gülüyor ama durum bu yani
Abartmışsınız... Gelinlikle gitmek olmaz da belki çeyize tencere takımı falan bakılır.Umarım trollsunuzdur wlflelcla. Sizinle sevgili olmak için çırpınmasına gerek var mı sizce? Adam kahve içmeyi teklif etse buluşmaya gelinlikle gidecek gibi bir haliniz var.
Kız kankasının size böyle bir şey söylediğine kesinlikle inanmıyorum. Herkes kendi kendinize gelin güvey olduğunuzu söylediği için uydurdunuz bence.Yorumlarınız çok sert yalnız yargılayıcı ben beni kiskandirdigi kizaa sordum ve oda sevip sevmediğini anlamak için kiskandirma planı kurduk özür dilerim dedi ??? Gelinlik derken ? Sence benim için böyle bir çabaya giren biri varken gelinlik anlayamadım ben tam tersi konuyu okursan yüzüme bakamayip konuşmak için yanıma gelip garip hareketler yapıp gittiğini istediğim şeyi koşup kendi getirdigini soyledim
Benle dalga geçiyorlar ya ben bir şey yapmadım açılmamla dalga geçiyorlar bende bakismanin hoşlanma olmadığını biliyorum ama kendim yaşadım konuşup konuşmama arasında gidip geldiği için çok kez konuşma girişimi yaptığı için bende yetişkin olduğumuz için ben sorayım dedim kesinlikle normal biri değil zaten uzak duruyorumAslında üyelerin tam olarak dalga geçtiğini düşünmeyin. Bakın burada mutlu/mutsuz, evli/bekar, boşanmış kayınvalideye bayram temizliği yapmış, eltisiyle önce küsmüş sonra kanka olmuş yani feleğin çemberinden geçmiş kadınlar var. 28 yaşında böyle haller içinde olan adamdan bir yol olmaz. Uzak durun.
Neden başta yazmadınız bunu da kıskandırmaya çalışıyor diye kendi çıkarımınızı yazdınız?Teşekkürler kız kankasina sordum oda bana ona söyleme ama çok ısrar etti sevip sevmediğini anlamam için ve kiskandirma planı kurduk diyip özür diledik burda üyeler bana gülüyor ama durum bu yani
Her koşulda saçmalamış çocuk. Bence uzak durun dengesizin teki demek ki. Sevdiğinden emin olmak için kıskandırmak neGerçekten anlam yüklemiyorum konuyu okursaniz sevgilisi yokmuş yalan söylediğini söyledim ve çocuk ergen biri cidden 28 yaşında omzuma çarpmıştı mesela..
Abartmışsınız... Gelinlikle gitmek olmaz da belki çeyize tencere takımı falan
Orada yazdım ya,uzun olucak oldukça kısaltıyorum diyeNeden başta yazmadınız bunu da kıskandırmaya çalışıyor diye kendi çıkarımınızı yazdınız?
Ağır efendi duruyordu ve 28 yaşında bunları yaptigina anlam veremedimErgen olduğunu düşündüğünüz birinden ne istiyorsunuz peki? Neden davranışlarına bir anlam yüklemeye çalışıyorsunuz? Reddetmiş sizi bitmiş gitmiş. Boşverin ergenlerle uğraşmayı.
ee cok safça yaklaşıyorsunuz olaya gülerler yani. ne alaka ya 28 yaşındaki adam omuz atmış da, kıskandırmış da. gerçek üstü yani durum, bi de böyle bir erkek için beni seviyor mu triplerindesiniz.Kız ve oğlan normal değil dimi peki benim suçum var mı beni yargılayıp guluyorlar
Öyle olsun ama bence kısaltırken gerçek olanı yazmak çıkarımlarınızdan kısaltma yapmak daha mantıklı olurduOrada yazdım ya,uzun olucak oldukça kısaltıyorum diye
Aynen öyle aslında benim şaşırma nedenim ağır olgun efendi duruyordu ona şok oldumee cok safça yaklaşıyorsunuz olaya gülerler yani. ne alaka ya 28 yaşındaki adam omuz atmış da, kıskandırmış da. gerçek üstü yani durum, bi de böyle bir erkek için beni seviyor mu triplerindesiniz.
Kuzum şaka şuka güldük geçtik falan tamam da. Bu çocuk ne mi yapmaya çalışıyor? Bu çocuk senden hoşlanmadığını anlatmaya çalışıyor. Sen boş yere ümitlenme diye de abuk subuk şeyler yapmış.Orada yazdım ya,uzun olucak oldukça kısaltıyorum diye
Artık olayların lisede geçtiğini biliyorsunuz. Hala neden anlam vermeye çalışıyorsunuz?Ağır efendi duruyordu ve 28 yaşında bunları yaptigina anlam veremedim
Teşekkürler düzgün yorumunuz içinyaşınızı falan bilmiyorum ama lisede değilseniz normal değil düşündüğünüz hele karşınızdaki cocuk daha beter garip. niye kıskandırsın yani size. deli falan yada yani. eğer kıskandırmaya çalışıyorsa da hiç yol olmaz ondan ben diyim size. normal özgüvenli, sağlık insan davranışı değil.