Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor sizce?

Kuzum şaka şuka güldük geçtik falan tamam da. Bu çocuk ne mi yapmaya çalışıyor? Bu çocuk senden hoşlanmadığını anlatmaya çalışıyor. Sen boş yere ümitlenme diye de abuk subuk şeyle

Artık olayların lisede geçtiğini biliyorsunuz. Hala neden anlam vermeye çalışıyorsunuz?
Aynen cidden tuhaf yanı benimde başıma böyle biri geldi

Öyle olsun ama bence kısaltırken gerçek olanı yazmak çıkarımlarınızdan kısaltma yapmak daha mantıklı olurdu

Bencede.

Omuza çarptiysa aşıktır, otoyolda, yoğun trafik varken çelme takarsa evlenmek istiyor, binanın tepesinden aşağı atarsa da çocuk yapmanın zamanı geldi demektir.
Omzuma carptiysaa aşık diye bir şey demedim omzuma çarptığını yani ergen biri olduğunu anlatmak istedim keşke yazmasaydim cidden pişman oldum

Adamın umrunda değil sizi kiskansirmaya çalışmıyor diyorsunuz bizzat kıskandrdigı kızla mmesajlastim kendisi söyledi seni ksikandirmak sevgini ölçmek için böyle bir oyun kurduk.

Sizin omzunuza kasıtlı olarak çarpa cesaretini gösteren biri sevse zaten duramaz açılırdı hemen. Belki canı sıkıldığı için sizile oyun oynamak istiyor.

Kezbanlik için sormadım ego kastı bende bu yüzden sordum dedim.

Adamın umrunda değil sizi kiskansirmaya çalışmıyor diyorsunuz bizzat kıskandrdigı kızla mmesajlastim kendisi söyledi seni ksikandirmak sevgini ölçmek için böyle bir oyun kurduk.
Bu söylediğiniz bana inandırıcı gelmiyor işte. Hem başta belirtmediniz hem de böyle bir şey olsa bile kız bunu size söylemez. Çünkü arkadaşıyla arası bozulur.

Bir de sizden çok fazla L leyla3412 vibe ı alıyorum

dedikleriniz doğruysa bile adam sizinle dalga geçiyor, diğer kızı da yanına almış alay etmişler resmen. kendinize saygınız varsa uzak durursunuz bu kişilerden. maskaraya çevirmişler diye yorumlanır böyle şeyler.

Bu söylediğiniz bana inandırıcı gelmiyor işte. Hem başta belirtmediniz hem de böyle bir şey olsa bile kız bunu size söylemez. Çünkü arkadaşıyla arası bozulur.
İster inandırıcı gelsin ister gelmesin başta yazmama sebebim kızın koluna girince çocuğun sevgili sanmamdan dolayı paniklemesinden anlarsınız diye düşündüm arkadaşıyla konuşmuyorlar zaten. Bende sorgulayinca anlatti

Kız böyle bir şeyi size söyleyip neden sizin için arkadaşıyla arasını bozsun?

Evet dalga geçiyor gelince yüzüme bile bakamadi kafasını sürekli egiyor birde kız koluna girince sevgili sandım diye panikledi tek anladığım normal biri olmadığını zaten onceside yalandan telefon konuşmaları felan yapıyordu.

Sizinle daha fazla konuşmak istemiyorum galiba soorunlusunuz başka açıklama bulamadim.
Seni sabaha kadar çok güzel bir şekilde rencide ederdim ama tutacağım kendimi zaten üsluptan dolayı banlanacaksın seninle beraber gelmek istemiyorum. Sana deli divane olduğunu zannettiğin adamla başarılar

Seni sabaha kadar çok güzel bir şekilde rencide ederdim ama tutacağım kendimi zaten üsluptan dolayı banlanacaksın seninle beraber gelmek istemiyorum. Sana deli divane olduğunu zannettiğin adamla başarılar
Deli divane olduğunu dusunmuyorummm neyse boşver anlatmak istediğimi anladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…