Ben böyle düşünüyorum.bencede tartışmayın bayanlar hayatlar,kafalar ,yaşayışlar sabit kimsenin kimsenin fikrini değiştirmesi söz konusu olamaz kırıcı olmayalım lütfen anne olmak istemeyen bunu kabullenemeyen ben gibi bayanlarada lütfen yüklenmeyelim daha fazla bizler çocuk istediğiniz için yanıp tutuştuğunuz için herhangi bir eleştiride bulunmuyorsak sizlerde lütfen aynı şekilde olunuz.herkesin kendi hayatı kendi kararı kendi bedeni...meryemd lütfen katil katil diyip veryansın etmeyiniz... o sizin görüşünüz benim için geçerli değil ben aldırmayı düşünmuyorum zaten ama aldırmış olan bayanlara hayatlarına saygı duyunuz kimbilir ne travmalar geçirmiştir biraz objektif lütfen. saygılar
amin inşallahhhhBöyle konuları gördükçe sinir oluyorum, korunun kardeşim, hepiniz mi korunurken hamile kalıyorsunuz? Nasıl bir başarı bu? Sevişmesini biliyosunuzda, korunmasını mı bilmiyorsunuz? Ne hakkınız var, bir bebeğin hayatını sonlandırmaya? Neyse burada nokta koyayım, sinirlerime hakim olamıcam yoksa... Allah'ım yalvarırım çocuğu isteyen ve bakabilecek güçteki insanlara ver, herkes anne olmayı hak etmiyor...
bende cevap vermeyeceğim zaten sizin gibi konunun başını ve en sonunu okuyan bayanlara...korunduğumu defalarca açıkladım ikincisi aldırmayacağımı söyledim konunun başından giriyorsunuz hiç bir sayfaya bakmadan deyim yerindeyse gazlanıp kafanızda kendi kendinize şekillendirip birde üstüne sinirlerinizi bozuyorsunuz yapmayın tatlı bayanlar...Böyle konuları gördükçe sinir oluyorum, korunun kardeşim, hepiniz mi korunurken hamile kalıyorsunuz? Nasıl bir başarı bu? Sevişmesini biliyosunuzda, korunmasını mı bilmiyorsunuz? Ne hakkınız var, bir bebeğin hayatını sonlandırmaya? Neyse burada nokta koyayım, sinirlerime hakim olamıcam yoksa... Allah'ım yalvarırım çocuğu isteyen ve bakabilecek güçteki insanlara ver, herkes anne olmayı hak etmiyor...
Bütün korunma yöntemleri %100 garanti veriyor çünkü, siz de haklısınız yaBöyle konuları gördükçe sinir oluyorum, korunun kardeşim, hepiniz mi korunurken hamile kalıyorsunuz? Nasıl bir başarı bu? Sevişmesini biliyosunuzda, korunmasını mı bilmiyorsunuz? Ne hakkınız var, bir bebeğin hayatını sonlandırmaya? Neyse burada nokta koyayım, sinirlerime hakim olamıcam yoksa... Allah'ım yalvarırım çocuğu isteyen ve bakabilecek güçteki insanlara ver, herkes anne olmayı hak etmiyor...
Ya ya 100 de 1 lik ihtimal gidiyor, tüm istemeyenleri buluyor, hadi ordanBütün korunma yöntemleri %100 garanti veriyor çünkü, siz de haklısınız ya
Aldırmayacağınızı okudum, direkt size hitap etmedim kusura bakmayın.. Sevişirken iyi güzel, ama gebe kalınırsa, ben bu bebeği istemiyorum, aldırayım mı aldır mıyım mı? Git sen beynini aldır diyorum içimden ? Insan kendi kanının canının hayatına nasıl son verebilir? 2 kuzu annesi olarak evlat konusu benim bam telim, istemeyen korunacak, nasıl olsa olmaz diyenler hep hamile kalıyor..100 de 1 ihtimal herkesi bulmaz...bende cevap vermeyeceğim zaten sizin gibi konunun başını ve en sonunu okuyan bayanlara...korunduğumu defalarca açıkladım ikincisi aldırmayacağımı söyledim konunun başından giriyorsunuz hiç bir sayfaya bakmadan deyim yerindeyse gazlanıp kafanızda kendi kendinize şekillendirip birde üstüne sinirlerinizi bozuyorsunuz yapmayın tatlı bayanlar...
hassasiyetinize saygı duyuyorum... anlıyorum teşekkürler yinede fikirleriniz içinAldırmayacağınızı okudum, direkt size hitap etmedim kusura bakmayın.. Sevişirken iyi güzel, ama gebe kalınırsa, ben bu bebeği istemiyorum, aldırayım mı aldır mıyım mı? Git sen beynini aldır diyorum içimden ? Insan kendi kanının canının hayatına nasıl son verebilir? 2 kuzu annesi olarak evlat konusu benim bam telim, istemeyen korunacak, nasıl olsa olmaz diyenler hep hamile kalıyor..100 de 1 ihtimal herkesi bulmaz...
ya tamam ne diyim herkes bildiğini okur okumuş ALLAH bana ve tüm isteyenlere bu hissi yaşatsın şahsım adına söylüyorum engellide olsa down sendromluda riskli gebelikte olsa doğurcam evlat bizim elimizde olan bişey değilmiş Allah ol der ve olurmuş ne gelirse razıyım rabbimden iyi geceler