bu bebeği istediğimden emin değilim

Böyle konuları gördükçe sinir oluyorum, korunun kardeşim, hepiniz mi korunurken hamile kalıyorsunuz? Nasıl bir başarı bu? Sevişmesini biliyosunuzda, korunmasını mı bilmiyorsunuz? Ne hakkınız var, bir bebeğin hayatını sonlandırmaya? Neyse burada nokta koyayım, sinirlerime hakim olamıcam yoksa... Allah'ım yalvarırım çocuğu isteyen ve bakabilecek güçteki insanlara ver, herkes anne olmayı hak etmiyor...

Ben böyle düşünüyorum.

sonuçta kimsenin önünü kesip zincire vurmuyoruz fikrimi sunuyorum sen aksini düşünüyorsan sen bilirsin

amin inşallahhhh

bende cevap vermeyeceğim zaten sizin gibi konunun başını ve en sonunu okuyan bayanlara...korunduğumu defalarca açıkladım ikincisi aldırmayacağımı söyledim konunun başından giriyorsunuz hiç bir sayfaya bakmadan deyim yerindeyse gazlanıp kafanızda kendi kendinize şekillendirip birde üstüne sinirlerinizi bozuyorsunuz yapmayın tatlı bayanlar...

Bütün korunma yöntemleri %100 garanti veriyor çünkü, siz de haklısınız ya

Aldırmayacağınızı okudum, direkt size hitap etmedim kusura bakmayın.. Sevişirken iyi güzel, ama gebe kalınırsa, ben bu bebeği istemiyorum, aldırayım mı aldır mıyım mı? Git sen beynini aldır diyorum içimden ? Insan kendi kanının canının hayatına nasıl son verebilir? 2 kuzu annesi olarak evlat konusu benim bam telim, istemeyen korunacak, nasıl olsa olmaz diyenler hep hamile kalıyor..100 de 1 ihtimal herkesi bulmaz...

hassasiyetinize saygı duyuyorum... anlıyorum teşekkürler yinede fikirleriniz için

Aminnnnn

Kızzz, basliga
"Aldırmak da istemiyorum ama.."
diye dip not dusseneee

Ne kadar güzel birşey sen ki emin değilim diyorsun çevremde 10 yıldır çocuğu olmayan isteyen türlü tedaviler deniyen nice insan var . Bende yaşım daha küçük 26 yaşındayım ama bende bir evladımın olmasını istiyorum ama şuanda imkanlar dahilinde olması yasak MS hastasıyım tedavi sürecim yeni başladı ve 2 yıl yasak aynı zamanda PKO hastasıyım.

Şu sözü unutma Cennet Annelerin Ayakları Altındadır.

Olumsuz şeyler düşünme - Olumlu düşün ve bu güzel duyguyu en güzel şekilde yaşamaya rabbimin sana sunduğu bu güzelliği. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun umarım düşüncen değişir evladına kavuşunca.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar versin.

Bir can almak ne kadar günah.. esimin halasida aldirmis ikinci bebegine hamile kalirken,sonra ne mi oldu... isleri gücleri hic dogru düzgün gitmemis esinin hic bi saglik problemi olmadan 1 bacagi gitmis bir cok felaketler gecirmisler halada isleri gucleri ras gitmiyor. Unutmayin ki bi can aldiginizda bütün felaketler sizi bekliyor hic bi isiniz duzgun gitmez. Öbür dünyada cok buyuk hesabi var sen o cani nasil aldiysan öbür dünyada bu cani karsina getircekler nasil aldirdiysan bunuda yiceksin diye önüne getircekler. Bu dünyada nasil katil olupta birini öldürebiliosa öbür dünyada bunun hic affi yok... Allah affetsin...

Sizin yerinizde olsam bebegimi sevmeye calisirdim, simdiden sonra onu istemediginizi vs bir kenara birakin guzel seylrre odaklanmaya calisin, cok masum, gunahsiz tertemiz, size sevgiyle bakan size bagli, koala gibi yapisik olmak isteyen minicik bi insan gelicek hayatiniza, ben 6 aydir anneyim, evet zor ama inanilmaz lezzetli.. B

Bebeginizi istemediginizi unutun, karninizi oksayin seni seviyorum deyin, o sizin can yoldasiniz artik, sevgiyle buyuyecek sevgiye ihtiyaci var,, istenmedigini hisseder, lutfen onu uzup stresr sokmayin, anne olduktan sonra insana inanilmaz bir merhamet duygusu geliyor, anne oldugumdan beri dunyada eziyet goren, aci ceken cocuklati dusunup aglarim, sirf bu yuzden bu dunya kotuluklerle dolu oldugi icin bebekler gibi masum canlilar kotuluk gordugu icin yasamak istemiyorum bunlari dusunurken yasamak bana aci veriyor.. Keske dunyadaki butun istenmeyen, sevilmeyen, zulum goren bebekleri cocuklari bana verseler, onlara kucak acsam, merhamet gostersem, sevip oksasam.. Onlati sevmeyen bir insan bana gore cok kati kalplidir.. Egerki bi cocuk saygisizsa, kufur ediyorsa, bu bana gore cocugun degil ailenin hatasidir, bir seylerin eksikligindndir..

Lutfen bebeginizi sevin, alismak zor evet, plansiz olmus anlayabiliyorum ama cabalayin,esinizede sevdirin, sosyal nedyadaki sirin bebekleri takip edin mesela, yada ebeveynlikle ilgili komik filmler izleyin..

Aldirmayi dusunmuyormussunuz, zaten boyle olmasi gerekiyordu, cok ilginc insanlarin kendisinde boyle bit hak gorebilmesi, direk cinayet, baska hic bir aciklamasi yok.. bu bedenler emanet halbuki bize keske bunu unutmasak..

Valla hangi psikoliyle bosyle dusunuyorsun bilmiyorum ama bu durumun empatisideyok seni anlayamam kusura bakma.burda oku bakalim.bebek isteyen insanlarin ne caba gosterip neler cektiklerini..ben dahil 3 kere dusuk yasadim ve her birinde testteki kirmizi cizgiyi bile gormek nasil sevindirmisti,o ikinci cizgi her defasinda bana annelik duygusunu hissettirdi ogunden sonra bebeklerimi kucagima alacagim gunu hayal ettim dualar ettim.ne olursa olsun saglikli olsun, isterse uykusuz biraksin uzerime kussun,evi dagitsin maddiyati onemsemedim bile cunku gelen bebek bereketi ve sevgisiyle geliyor..ne diyeyim Allah hakedene versin insaallah..bende.o hakedenlerden olurum insallah..inan ne dicemi bilmiyorum.hamile kaldim sansliyim demiyorsunda neyse.

Esiniz ne dusunuyor peki ben de bunu merak ettim. Psikolojik olabilir her sey. Eger o da sizin gibi dusunmuyorsa yardimci olabilir size

Seversin emin ol.suan saskinlik icindesin cunku istemiyor fikri Bilinc altina yerlesmisti ondan suan sana zor geliyordur ama o kalp atisini.duysan varyaa dunyalara bedel senin kalbinden daha guclu attigina hayret ediceksin o sesi duymak icin doktor randevularini iple cekiceksin.sonra icinde hareketlerini hissediceksin kipirdamasi icin sevmedigin tatlilaribile yiyesin gelicek sonra hazirliklar onun.icin en iyi seyleri kendinden once dusuneceksin.birde soyle dusun o kadar kisi var ne para ne tedavi sonrasinda bile nasip olmamis veya hamile kalipta herseye ragmen bebegi tutunamayan..ama sen sukret haline inanki bebegine bisey olursa simdi istemiyorum korkuyorm dersin ama cok uzulursun sonrasinda keske boyle dusunmeseydim psikolojisine girersin

Vallahi ne yalan soyleyeyim ben de bebeklere karsi mesafeliyim...ve istemiyorum da..planlamiyorum da..olmamasi icin ekkkkstra dikkat ediyorum.. yani garip ama aslinda anac biriyimdir... Ama istemeyincede istemiyor insan..cok dusundum acaba bende mi sorun diye ama lakin bence degil karakter meselesi.. bakiyorum mesela bazi bayanlar yolda girdugu bebeklere atlar sever, her gordugu bebege bayilir ama o olay bende yok.. her bebegi sevimli bulmam ne biliyim ilgimi cekmezler.. yani kediler kopekler daha sevimli geliyor bana o derece yani.. bazilari simdi okuyup olur mu oyle sey yaa diyecek ama oluyor iste.. esimde bende ayni sekildeyiz... ama dusunuyorum da kazara oyle bir durum olsa ne olur diye bakiyorum..sanieim hamile kalan bayanlara o duyguda geliyor ve vazgecemiyorlar.. ben de baya tereddutte kalirdim sanirim.. malumunuz bir can soz konusu olan..cok bocalardim sanirim, ama asla istemememe ragmen aldiramazdim sanirim ya.. bence sizde kiymayin.. cunku benzesiyoruz, yani su an emin olun sizi anlayabiliyorum, olumsuz tumm dusuncelerinizi..ama cevreden goruyoruz ki kucaklarina aldiklaeinda en olmaz diyenler bile bambaska oluyorlar

On dakka önce bir haber okudum burada o haberi okumasam belki size ılımlı bir cok güzel sey söyleyebilirdim ama söylemeyecegimm bebek icin hayırlısı ne ise o olsun öldürün şimdiden diyemeyecegim itici geliyorsa da bakıp büyütmeyin şefkat yoksunu olmasın en iyisi burada hergün evlat icin dua eden ailelerden birine verirsin onlar bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…