bu bebeği istediğimden emin değilim

Böyle istemeyerek yok kilo aldım , yok hayatım değişecek diyerek bu çocuğu dünya getireceksiniz üzülüyorum...
Ve doğru düzgün korunmayıp bu sekilde hamile kalıp ben korundum diyenleri de anlamıyorum...

zaten ne olursa o sacma kalabaliktan milletin herseye maydonoz olmasindan oluyor..anne bebek yanliz kalmali..bunu 2. bebegimde daha iyi anladim ben...kv doguma gelmisti guyya ama destekten cok kostek oldu gitti bana..bu yuzden herkes cekirdek ailesiyle kalsin daha iyi..yoksa insan cocuguna adapte olamiyor..kaldiki benim cok guclu bagim vardi 2. bebegimlede..ha noldu ilk bebegimde dikislerim oyle agirdiki..bebegim agladiginda yuvarlana yuvarlana gidiyordum yavrumu emzirmeye...ha 2. dede oyle giderdim ne olacakti diyorum simdilerde...kv gitti hala bebegimin huylarini tam bilmiyordum dusunun...

toplum olarak hata zaten yeni dogurmus kadinin basina bu kadar ususmede...hersey sirasinca olmali bana kalirsa...adapte olamamak baska cocugu hic istememek baska...birde bazi seyleri yasayip gormek fedakarlik yapmak baska...hani anne olunca anladim denir ya..iste gercekten goruyorsun anyayi konyayi...annenin neler hissettigini zamaninda..resmen evrim gecirmis gibi oluyorsun..ben oyle oldum...herseye bakis acim oyle degistiki...

bi arkadas demis..kendimi bilmem neyin annesi diye etiketlemiycem filan..anne olduktan sonra bunlarin bi onemi kalmiyor...o kuzularin annesi olma vasfi sana verildigi icin binlerce kez sukredeceksin...Rabbim her isteyene ver diyeceksin...ben oyle diyorum, duam o yondedir..Rabbim her isteyene tattirsin bu guzel duygulari...sabrin sonu selamettir insaAllah isteyen herkes anne olur...

konu sahibi arkadasin..bende yaramaz cocuklari sevmezdim, kim severki dimi?? ama saksi degilki bu cocuklar dimi kolay olan nedirki?? lokmani bile cigneyip cigneyip yutacaksin...cignemeden yutta gor bakalim neler olacak...buyuduklerinde hic birsey hatirlamiycaz insaAllah..yeterki saglikli sihhatli olalim..Rabbim bizlere maddi manevi guc versin onlara bakabilmek icin..ve hayirli evlat olsunlar...guzel mutlu hayatlari olsun...

yoruluyorsun bazi seyler kisitlaniyor belki...ama bunlar hepsi geciyor gececek insaAllah...

buarada aldirsan bu cocugu diyelim...bir gun ya anne olmak istersen?? iste o zaman Rabbim vermezse, hangi duygularda olacagin konusunda bi fikrin var mi?? kotu dusunceleri at kafandan..yavruna adapte ol bana kalirsa...kendi ihmalliginizi o masum yavrudan cikartmayin derim bende...

hahhaa cok guldum bu yoruma..kac kiloymuski konu sahibesi??

ben bekarken oyle dusunurdum, kiloyu cok dert ederim zannederdim...ama hamile kaldim her kiloda sevindim nolduysa..hahaha..bebegin soz konusuysa kilo teferruattir...g.tleri kaldirip az spor yapsak kilo milo viz gelir..

ben cok zayıf hamıle kaldım
hamıle kalana kadarda ne catlagım ne selulıtım hıcbıseyım yoktu
daha 8 haftada catladım ben
30 kılo aldım
ve oglum 5 aylıkken eskı kıloma gerı dondum
konu sahıbı 70 kılo
ben suanda 100 gr dert edıyorum 50 kıloyum onu anlayamam 70 kılo olana kadar nerdeydı derım yanı kusura baksın dıye yazıyorum

yani bu duruma ne denir bilinmez ama bende 19 haftalık hamileyim başlarda çok ilginç gelmişti alışamadım tuhaflaştım zayıf biriyim ya kilo alırsam endişeleri kapladı derken şuan yarıladık hala aynı gibiyim sadece 6 ki,lo aldım pek belli değil 57 oldum ama umrumda değil gelse diye dört gözle bekliyorum kokusu nefesi gözleri elleri hep hayal lerimde açıkcası sevmekmi insan bebeği için ölür bence yaşamın bir döngüsü bende çalışıyorum bebeği kime bırakcam endişeleri oluyor elbette ama bi şekilde yürüyecek eşime bende oldukça düşkünüm paylaşma düşüncesi bile zor ama bu bebekte onun bir parçası ona benziyecek onun gibi bakıcak onun gibi konuşacak hep bu hayaller okadar güzel ki ilerledikçe bence daha iyi anlıyacağını düşünüyorum ben şimdiden herşeyini aldım nerdeyse sabırla bekliyorum ki ben boyuma göre oldukca zayıftım 175 51 kg suan az karınla bire gerilmeler sancılar yaşıyorum ama umrumda değil uykum zaten yok derecede 10 defa kalkıyorum bide o halde işe gidiyorum ama emin ol sadece doğmasını bekliyorum eşime benziyecek diye çünki onu çok seviyorum ondan olana nasıl aşık olunmazki buda var hayatta 2 kişi kalmak bi açıdan iyi olabilir ama varlığını emanet edeceğin birine ihtiyacın var ben şuan senin sadece maddi şeylerden feragat etmek istemediğini düşünüyorum manevi açıdan bak olaya ortanıza alacaksınız birlikteliğinizin meyvesini koklayacaksınız bu sizi daha çok bağlayacak hayata çünkü artık bir amacınız olacak hayatta bu anı beklemek isteyen okadar aile varki daha geçen gün öğrendiğim haber ilk hamileliği 3aylıkken düşen bir arkadaşımın ikinci çocuğu doğumda öldü emin ol bu senin şuan düündüğünden daha kötü o anneyi hayal et bi nekadar kötü kısaca hayatta olmayacak şeyler oluyor sen kalbini ferah tut çocuk nasıl yetişirse öyle büyür inan ve doğur bak hayat daha neşeli geçecektir sevgiler

boyu kac acaba :)

ilk hamile kalmadan 50 kilo olmama az kalmisti -ki hamile kaldim..yemekten ilk 2 ay 4 kg birden aldim...2. gebelikte bir kac ay kendimi salmistim zaten...gene cok kilolu degildim...56 filandim..suan 59...ama hedef 50...ins. olurum bi gun :) bende 25 kilo alanlardanim..hic birseyde asiriya gitmesemde canimin istedigini yedim dogruya dogru..ama abartmadim genede.....suan benim yavruda 5 aylik sayilir..eski kiloma var bir 5-6 kilo...cok dert etmiyorum ama bu dogumdan sonra kv bizde oldugundan spora vakit ayiramadim bu yuzden bel bolgesi kalin gibi duruyor..halbuki eski elbiselerime giriyorum..ama oturunca midemin cikiyor gibi durmasi hosuma gitmiyor..tekrar ince belli olurum insaAllah hahha cok detayli anlattim kusura bakma

1,65
kusura bakmasın kımse asla bu sekılde konusmazdım ama zaten oldukca kilolu biri 3 kilo ya 3 kilo nedir ki.
arkadasın dediği gibi konuşa konuşa bu duygularlada doguracak bebeciği
bahsettıgın bel kısmı bendee var ama umurumda degıl hatta ben hamılelıgımde catlak kremı bıle surmedım
catlarsam catlayım razıyım ondan gelene dedım ve sonuna kadarda 1 gr catlak onleyıcı krem surmeyerek hayatımdakı en buyuk cesretı gosterdım. kı benı sız bılmezsınız etrafım bılır 100 gr alsam ben ac dururm 1-2 gun takıntılıyım

resimdeki bebek sizin mi? inanmiyorum gülüyooooor resmeeen allah bagislasin suan cok duygulandim resminizeee ayyyyyyy

hahhaa sporla gider herhalde o bolge..yani zayifliyorsun ama bel ve gobek orantisi degisik oluyor..hatta bole gobegin yokmus gibi duruyorda..kalin belli oluyorsun iste benimde umrumda degildi catlak matlak...aldim krem ama bende surmedim..bereket catlamamistim..2. de cok az catladim, pek belli degil...ama belli olsada umrum olmaz herhalde...icinde koca bir dunya var..catlakta olsa patlakta olsa ne olur? asil catlamayi dogumda yasiyorsun zaten hahah boyle konusuyorumda konu sahibi iyice urkecek

Birkaç sene sonra çevrenizden çocuk baskısı görmeye başladığınızda bugünkü durumunuzu mumla ararsınız.
O size Allah'ın bir lütfu.
Ayrıca ne kadar özgürlük falan deseniz de o sizin parçanız canınızdan kanınızdan.
Allah isteyen herkese nasip etsin,sağlıkla,hayırla,ömürle....

ALLAHIN BİR LÜTFU O ZATEN GÜZELLİKLER HERZAMAN BULMAZ İNSANI BELKİDE BU SİZİN BAĞINIZI AŞKINIZI DAHADA KUVVETLENDİRECEK BENCE BU GEREKSİZ TAKINTILARLA YIPRATMA KENDİNİ VE ŞÜKRET. MUTLULUKLAR

bayanlar konu sürekli trend olmasın diye cevap yazmıyorum ama yinede aktif oluyor sizden ricam konuyu daha fazla aktif etmeyelim yorum atan bana katılan katılmayan destek olan herkese sonsuz teşekkürler...

istersen bildir O okypete ye kapansın konuyu. Zaten iyice geyiğe bağlamış boy Kilo analizleri bilmem ne Mune

sen benım kilomu ne
sen benım kılomu nerden bılıosn kı ? yeter artık yeter gercekten yeter sayfalar dolusu eleştiri yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…