Cibilliyetsiz kadınlar !

İnsanlar hep konuşur iyisi mi kulaklarınızı tıklayın ve cevaplarını vermekten kaçınmayın. 'Bu eşimle benim vereceğimiz bir karar kimseyi ilgilendirmez'.demekten çekinmeyin. Had bilmeyene had bildirilir.

Merhabalar inanın kimseyle konuşacak kadar yakın değilim 1 yıllık evliyim temmuzdan beri çocuk düşünüyoruz ben çocuk düşünmeye başladım dedim ki doktora gidelim bir problem var mı baktıralım varda tedavi olalım dedim neyse eşimdede Bendede bişey çıkmadı ilk muaneye göre ( hormon testi ultrason sperm testi ) neyse doktor gidin olur dedi Kasım ayındayız daha bebek yok başkada takmadı. Olur falan dedim ama etraf o kadar meraklı ki 1 yıllık evliyim daha herkes bebek soruyor bunu anlarım yanlış bişey ama o kadar alıştık ki artık bu soruya başka soruların yanında çok masum işte geçenlerde cildiyeden eşimin benini aldırmak için doktora gittik bende soru attım gelen yorum çocuk mu olmuyor tedaviye mi gidiyorsun yani bunu bana soran eski iş arkadaşım ne alaka hastaneye sadece bebek için mi gidilir 1 yıllık evliyim neden olmasın !!!! Dünde babamın iş arkadaşı bebek var mı dedi yok dedim neden tedavi mi görüyorsun dedi yani anlamıyorum 1 yıllık evli olan birisinin çocuğu olmaması kısırlık teşhisi için mi yetiyor bugünde anneme bi kadın kızın çok kilo vermiş çocuk yapmak için mi veriyor demiş insanlar (kadınlar ) neden bu kadar meraklı hiç bir erkekten böyle bişey duyamazsınız yada kocamıza kimse böyle sorular soramıyorken neden bize pat diye soruluyor bakın normal benek var mı sorusu değil 1 yıllık evli olan bi insana çocuk yok diye kısırlık teşhisi konulabiliyor ülkede evlenir evlenmez çocuk yapma zorunluluğu var gibi neden herkes bebek yapmak zorunda mı yada bi kaç sene yapmamak çok mu saçma bahsettiğim kadınlar birbirini hiç tanımıyor ama düşünceler ortak ben çok kafaya takan birisi değilken birden kendimi kötü hissetmeye başladım hamile kalmak zorundaymışım gibi hissettim sanki herkes böyle düşünüyor diye düşünmeye başladım yani bu konuyla nasıl başedeceğimi bilemiyorum kimi görsem bebek soruyor bebek sormak için arayanlar mesaj atanlar var yok deyince aaa üzülme olur diyen var ciddi anlamda ülkede kadın sadece üremek için düşüncesi hakim eğer bebeğin olursa mı değerlisin yani kötü tarağı da çok yakınlarım bu kişiler tersleyemiyorum sadece yüz ifademden ses tonumdan belli etmeye çalışıyorum ama biri bitiyor biri başlıyor yani belki uzun bir süre daha anne olamayabilirim nasip işi ve artık bu çıkmazdan nasıl kurtulurum bilemedim o yüzden içimi buraya dökmek istedim eminim benimle aynı şeyleri yaşayan yada yaşamış birileri vardı.
Bin yıllık evliyim daha bana böyle soru sorabilecek bir babayiğit çıkmadı. Çevrem çok steril olduğundan değil, tamamen duruşumdan. O tip sorular sorarlarsa alabilecekleri cevapları biliyorlar, o yüzden bulaşmıyorlar.

Sizin de sorununuz çevrenizdeki insanlar değil sizin duruşunuz.

Malesef ülkemizde aptal insan çok. Bizimde 3 yıl cocugumuz olmadi. İkimizdede sorun yoktu ama olabilirdide, bunun karı kocadan başka kimseyi ilgilendirmemesi lazım zaten. Ama yinede soran sorana. Kaynanam sağolsun yedi düvele duyurdu çocuğumuzun olmadığını. Regl günlerime kadar sormaya başlayınca benim tepem attı tersledim. Eşimde bir güzel haddini bildirdi. Ama etraf durmadı tabi bir kere 'adim çıkmıştı'. Kadının teki bana bir gün eşin sorun etmiyormu dedi hayır dedim ee simdi etmiyor ama ilerde sorun edecek o zaman ne yapacaksın demezmi.

Kör cahil insanlarla dolu etraf ne yazikki. Eğitim yok bilinç yok had bilme yok, empati hiç yok.. Sonra Allah bana (şükürler olsun) nur topu gibi iki tane evlat verdi ve herkesin sesi kesildi.

Cahil adamda boş laf çok. Ciddiye almayın. Bugünlerin tadını çıkarın. Çocuk olunca özgürlüğünüz ciddi anlamda kısıtlanacak. Yeni evlisiniz gezin tozun hayatın tadını çıkarın, boş beleş insanlar yüzünden huzurunuzu kaçırmayın.
Çok iyi geldi yanınız emin olun 💖 allahtan kendi ailem de eşimin ailesidir sormuyor böyle şeyler ama dış kapının dış mandalı çok rahatsız ediyor maalesef bizim ülkemizde kadın olabilmek için anne olabilmek evli kalabilmek için üremek şartmış gibi davranıyorlar bi kaç yıl daha olmazsa bana da böyle sorular gelir eminim buna

Bin yıllık evliyim daha bana böyle soru sorabilecek bir babayiğit çıkmadı. Çevrem çok steril olduğundan değil, tamamen duruşumdan. O tip sorular sorarlarsa alabilecekleri cevapları biliyorlar, o yüzden bulaşmıyorlar.

Sizin de sorununuz çevrenizdeki insanlar değil sizin duruşunuz.
Saygı duyarım ama herkesin mizacı farklı sizin olduğunuz gibi benim olduğum gibi aslında burda bile derine inmek lazım yetiştirilme tarzı aile yapısı vs benim çocukluğumda gençliğinde hep duygularımı bastırarak geçti hayır demesini bilmeyerek belki de bu yüzden bu sorular rahat sorulabiliyor

Merhabalar inanın kimseyle konuşacak kadar yakın değilim 1 yıllık evliyim temmuzdan beri çocuk düşünüyoruz ben çocuk düşünmeye başladım dedim ki doktora gidelim bir problem var mı baktıralım varda tedavi olalım dedim neyse eşimdede Bendede bişey çıkmadı ilk muaneye göre ( hormon testi ultrason sperm testi ) neyse doktor gidin olur dedi Kasım ayındayız daha bebek yok başkada takmadı. Olur falan dedim ama etraf o kadar meraklı ki 1 yıllık evliyim daha herkes bebek soruyor bunu anlarım yanlış bişey ama o kadar alıştık ki artık bu soruya başka soruların yanında çok masum işte geçenlerde cildiyeden eşimin benini aldırmak için doktora gittik bende soru attım gelen yorum çocuk mu olmuyor tedaviye mi gidiyorsun yani bunu bana soran eski iş arkadaşım ne alaka hastaneye sadece bebek için mi gidilir 1 yıllık evliyim neden olmasın !!!! Dünde babamın iş arkadaşı bebek var mı dedi yok dedim neden tedavi mi görüyorsun dedi yani anlamıyorum 1 yıllık evli olan birisinin çocuğu olmaması kısırlık teşhisi için mi yetiyor bugünde anneme bi kadın kızın çok kilo vermiş çocuk yapmak için mi veriyor demiş insanlar (kadınlar ) neden bu kadar meraklı hiç bir erkekten böyle bişey duyamazsınız yada kocamıza kimse böyle sorular soramıyorken neden bize pat diye soruluyor bakın normal benek var mı sorusu değil 1 yıllık evli olan bi insana çocuk yok diye kısırlık teşhisi konulabiliyor ülkede evlenir evlenmez çocuk yapma zorunluluğu var gibi neden herkes bebek yapmak zorunda mı yada bi kaç sene yapmamak çok mu saçma bahsettiğim kadınlar birbirini hiç tanımıyor ama düşünceler ortak ben çok kafaya takan birisi değilken birden kendimi kötü hissetmeye başladım hamile kalmak zorundaymışım gibi hissettim sanki herkes böyle düşünüyor diye düşünmeye başladım yani bu konuyla nasıl başedeceğimi bilemiyorum kimi görsem bebek soruyor bebek sormak için arayanlar mesaj atanlar var yok deyince aaa üzülme olur diyen var ciddi anlamda ülkede kadın sadece üremek için düşüncesi hakim eğer bebeğin olursa mı değerlisin yani kötü tarağı da çok yakınlarım bu kişiler tersleyemiyorum sadece yüz ifademden ses tonumdan belli etmeye çalışıyorum ama biri bitiyor biri başlıyor yani belki uzun bir süre daha anne olamayabilirim nasip işi ve artık bu çıkmazdan nasıl kurtulurum bilemedim o yüzden içimi buraya dökmek istedim eminim benimle aynı şeyleri yaşayan yada yaşamış birileri vardı.
Terslemediğiniz sürece bunu yaşamaya devam edeceksiniz

Kusura bakmayın ama onların soruları ne kadar saçma ise sizin hastane paylaşımlarınız da o denli saçmaAttığjnız her adımı paylaşmak zorunda mısınız?
Ben de vatsap durumlarda görüyorum hastane paylaşımı, sorsan ne var diye bir dert,sormasan ilgisiz görünüyorsun bin dert. ...Görmemiş ayağına yatıyorum çoğu zaman.
Her adımınızı paylaşmayı bırakın,belki sorular azalır.
Bakın ben sosyal medyayı aktif kullana birisiyim ve seviyorum da çünkü hızlı bir iş hayatım var hastanede çalışıyorum çünkü insanlar sosyal medyayı istediği amaçta kullanabilir sevenleride takip edebilir benim hastaneden attığım bi story hastanede çalıştığım için absürt kaçmaz ama yaptığım işle alakalı yada arkadaşlarla olan bir paylaşım değil di bahçe resmi idi ve çalışmadığım ama eskiden çalıştığım yerdi art niyetli olduğu için o soruyu sorabildi bu ayrı ayrıca insanlar istediklerini paylaşabilir seversin takip edersin sevmezsin çıkarsın sen sosyal medya kullanırsın ben kullanman sen aktif kullanırsın ben kullanmam aktif kullanan birisi bu saçma sapan soruları hakediyor mu yani diyelim ki amacım ilgi çekmek için yaptım o paylaşımı yinede çocuğun mu olmuyor tedavi mi görüyorsun sormaları yoksa hayırdır geçmiş olsun neyin mi var diye sorulmalı lütfen benim açtığım konu çok farklı sizin eleştirdiğinizkonu çok farklı

"agustosta italayaya gidecegiz insallah. o yuzden agustosa kadar düşünmüyoruz. hamile kalirsam iptal etmek zorunda kalirim tonla masraf bosa gider" de. temmuza var 9 ay. hamile kalirsan "cocugum daha onemli iptal ettim tatili" dersin, kalamazsan "serefsizler vize vermedi. o kadar da masraf yaptik of puf" dersin😅😅 hem seni 9 ay sorulardan kurtarir hem de "oo masallah zenginler heralde kocasi onu italyaya goturecekmis" der oyle dedikodunu yaparlar

Ben cocugun yapilinca olan bir şey oldugunu saniyordum ve dizilerde filan hamilelik haberini ogrenince saşiran adamlarin neden sasirdigini anlamiyordum bebek yaptiklarini unutup sonra mi akillarina geliyor ve bu kadar sasiriyorlar diye aklimda deli sorular olmuştu bir dönem 😄
ay dizilerde ona ben de sasiriyorum . kadin hamileyim diyor adam şoklardan şoklara giriyor.
iyi de abi sen o kadinla cima ederken o plastigi taktin mi? takmadin
neyine şok oluyorsun bu kadar? kadin seni korunuyorum diye kandirip korunmamazlik yapmadiysa zaten biliyorsundur böyle bir haber geleceğini. sevin et ama sanki elini surmedigin kadinmis gibi de şok olma yani
cildiyeden eşimin benini aldırmak için doktora gittik bende soru attım gelen yorum çocuk mu olmuyor tedaviye mi gidiyorsun
ne sordunuz soruda?

X