evet canım aynen o şekilde2 haftalık gebelık takvımını de ilk defa gördüm :=)
neden korunmadınız? yoksa korunup hamıle kalanlardan mısınız?
teşekkürler keşke senin gibi düşünsem yani çok tuhaf yanımda yatan bi bebek düşüncesi bile içimi ısıtmıyor acaba lohusa sendromu gibi gebelik sendromu da mı var?O uykusuz geceler yazmissiniz ya o uykusuz gecelerde uykuyu asla dusunmeyeceksin bebeginin bi gulumsemesiyle mutlu olacaksin. 5aylik bebegim var dogdugundan beri geceleri hep ayakta bazen uyanmiyor bsymi oldu diye gidip nefesini dinliyorum. Boyle bsy ANNELIK. Bazi hanimlarimiz 20sene beklerken Allah size boyle bir mucize evinize bereket gondermis daha ne istiyorsun. Eminim onu kucagina aldiginda bu dusunduklerin aklina bile gelmeyecek.
gebelık takvımınden yola cıkarak söyluyorumevet canım aynen o şekilde
inanın aklımdan geçiyor sonlandırma fikri günahından çekimserim... ne yaşayacağımı kestiremıyorum ya doğdugunda sevmezsem ne bilim bu gibi tuhaf düşüncelerim var belkide geçiçidirKalp atışlarını duyduğunuzda, kucağınıza aldığınızda seveceksiniz demeyeceğim size.
Bu durumda sonlandırmak en mantıklısı.
Doğduğunda kabullenemeyip bebeğe birşey yapacaksınız bilinmez.
Hassas bir çizgi, iyi düşünmek lazım, sonradan hissedilen bir duygu değil bu.
merak ettiğim için canım evrelerini hangi evrede diye çünkü ben sanmıştım ki gün gün değişik bilgiler yazıyor ama ıkı gundur aynı... sanırım hafta hafta değişiyorgebelık takvımınden yola cıkarak söyluyorum
sanki bir sahiplenme var gibi bebege karsı?
korunduk evet buna rağmen...bebeğe kıyma fikrinden uzağım önceliklerimde yok ama kabullenemıyorumda karışık bir durumO bebek için nelerini heba eden insanlar var..
eyyy rabbim şu mübarek günlerde herkese gönlüne göre ver..
o cana kıymayın..
korunsaydınız..
teşekkürler keşke senin gibi düşünsem yani çok tuhaf yanımda yatan bi bebek düşüncesi bile içimi ısıtmıyor acaba lohusa sendromu gibi gebelik sendromu da mı var?
gün gün değişik bilgiler var evet. burada gebelıgını 2. haftada öğrenen çok az insan varmerak ettiğim için canım evrelerini hangi evrede diye çünkü ben sanmıştım ki gün gün değişik bilgiler yazıyor ama ıkı gundur aynı... sanırım hafta hafta değişiyor
O bebek için nelerini heba eden insanlar var..
eyyy rabbim şu mübarek günlerde herkese gönlüne göre ver..
o cana kıymayın..
korunsaydınız..
Aminnn inşallahAllahım gerçekten isteyenlere versin inşallah bebeği sizin gibiler değil.