iyi geceler arkadaşlar
evliyim severek evlendik eşimi seviyorum ve hamileyim planlı olmayan bir gebelikti yaşım 27 kafam çok karışık anne olmak istemiyorum bir bebeğin sorumluluğunu kaldıramam eşime ve özgürlüğümüze okadar düşkünüm ki sanki bebek huzurumuzu mutluluğumuzu kaçıracak gibi hissediyorum. bebek çocuk büyük sorumluluklar demek uykusuz geceler,hastalığı doğuma kadar olan rahatsızlıklar doğum stresi bunun gibi durumlar...eşimde istemiyor ama oldu yapacak bişi yok diyor açıkçası kendimi anne olarak düşünemiyorum eşim zaten çocuk gibidir ilgi düşkünüdür onunla uğraşmak bana yetiyor eşimle biz mutluyduk yaşimdi başka sorumluluklar çok kafam karışık mutsuzum eşimede yansıtıp onuda üzmek istemiyorum.annelik duygusundan yoksunum bana göre değil neden böyle oldum ki başkalarının çocuklarını sever idim. ama kendimde olacağını öğrendiğimden beri tüm bebeklerden soğudum. arkadaşımın bebeği oldu daha yeni görmeye bile gitmedim oysa o ne kadar mutlu kızı oldu diye yere göğe sığamıyor ben neden böyle değilim ? benim gibi olanlar varmı acaba
ayrıca düşündüğüm bir şey var ben bebekleri çok severdim fakat arkadaşımın 4 yaşında bir kızı var çok yakın arkadaşımdır bebek beni itiyordu doğduğundan beri görsel olarak yani bişi var anlatamıyorum sonra büyüdü falan geçen sene bana geldiler kız ama öyle bir kız yok yerinde durmuyor yaramaz saldrgan yerdeki taşı aldı bana fırlattı o an bütün bebeklerden çocuklardan soğumama sebep oldu bide itici geliyor bana elimde değil nedenini bilmıyorum en yakın arkadaşım ama durum bu şimdi hep aklıma arkadasımın bebeği gelıyor benımde çocugun ona benzerse yaramaz olursa diye belkide bu bende bilinçaltı yaptı bilemıyorum.çevremde anne olanlar bak gör halimi akıllı ol çocuk yapma diye şaka yollu takılıyor ama gerçeklik payı var bence çünkü yerlerinde duramıyorlar çocuk peşinde içtiği kahveden bile tat alamıyorlar diken üstündeler tatile bile gidemeyen arklarım var çocuk bırakıcak kimse olmadığı için daha bir dolu örnek...
canım benım inanki senin mesajını okurken üzüldüm herkes hayatta bir şekilde sınanıyor ama geç ama erken sizde bebek sahibi olacaksınız inanmak olmanın yarısıdır. bende eşimle tanışmadan önce intihar eşiğindeydim mutszdum üvey anne sıkıntım vardı babam ilgisizdi her ramazan özellikle kavga çıkarır benı evden yollardı üvey annem çok ağladım çok dua ettim 2012 nin yine bir ramazan ayında eşimi çıakrdı allah karsıma dualarımın karşılığı inanın ki allah duyuyor belki okadar güzel dua ediyorsun ki allah sana kıyamıyor verecek elbet istediğini... tez zamanda çocuk sahibi olmanızı tüm iyi niyetimle diliyorum sevgilerAllah size helalinden bi nimet nasip etmiş nankörlük yapmayın bu mübarek günlerde ben anne olamıyorum nasıl ağlıyorum kaç gündür adet oldum diye bu gün doktora gittim bi bayan kürtaj oldu odaya aldılar çıkınca çok fenaydı ve kusuyordu istenmeyen bi gebelikti belliki noldu dedim sekreter kürtaj dedi o an sinirlerim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tuttum keşke onun yerine ben hamile olsaydım o kadar üzgünüm kiii kendime gelemiyorum yalvarırım aldırma bizleri düşün biz ne yapalım
yorum yazmayacaktım ama okadar uzun özenli ve güzel yazmışsınız ki duramadım iyi niyetiniz için çok teşekkür ederim önerinizi canı gönülden dinledim umarım uygulayabilirim bebeği aldırmayı zaten önceki sayfalarda da söyledim böyle bir durum yok kabullenmek istiyorum sadece aşamıyorum bu durumu .çok teşekkürler tekrarYorumlarin hepsini okumadim. Ne yazdin en son bilmiyorum. Konuyu okudum ona gore yazicam..
Ben de esimle severek evlendim. Ama evlenmeden once de kedi kopek gibi kavgalarimiz oldu hala da oluyo ve evliligimizin ikinci ayinda hamile kaldim herkes evliligin otursaydi keske aldir yapamazsin falan fisman dedi benim ailem basta olmak uzre cunku cok kavga ediyoduk iki gun iyiysek ucuncu gun birbirimize giriyoduk seninki gibi ask pitircikligi durumu da hep yoktu yani hala da oyle ancak uc gun asktan patliycak.gibiyiz dorduncu gun nefret ediyoruz neyse ben dinlemedim kimseyi simdi 37 gunluk bi bebegim var ben uykuya yemege rahatima cok duskundum ama 9 hazirandan beri ne araliksiz 3 saat uyudum ne tam doydugumu bilirim cunku ister istemez tilki uykun oluyo doydugunu saniyosun aman nefes aliyo mu kusuyo mu diye ha bire uyanip bakiyosun ve istemesen de ona gore sekilleniyo hayatin zaten.. Ve bi de benim 15 gundur bebegim kucucuk caniyla gaz sancilariyla ugrasiyo esim agresif bi adam bazen dayanamiyo aglamalarina mesela bugun 6 dan beri araliklarla agladi simdi uyudu bebegim ve ramazan da var kavga gurultu yine, bebek agliyo ne memede susuyo ne uyuyo e onun da elinden bisey gelmeyince sinir basiyo benim adami ve benim bosanmayi bile dusundugum oluyo ama suan ikisi de yatiyo yanimda ve ben sukrediyorum.. Dusun bu halime sukrediyorum ki sen esinle cok cok iyi oldugunuzu soyluyosun.. 2 hafta 9 ay farketmez. O bi canli icinde.. Vucudunu dunyani onunla paylasmayi o kadar cok seviceksin ki.. simdi kendini doldurma ben bebek sevmiyorum diye.. Milletin cocuklarina benzicek diye de korkma. Senin hamileligin de sana ozel bebegin de..
Lutfen biraz kendini kandir. Evet yanlis okumadin. Aldirmayi dusunmuyosan kendini kandir.. Bak oyle bi degisicek ki dusuncelerin..
sen de merhamet yok zaten sen olma anaç ruhun olsaydı doğururdun anne şevkatin yoksa doğurma haklısın doğurupta sevgisiz psikopat çocuklar büyütmeBende hamile kalmıştım kabus gibiydi ve biyandan o ara maddi olarak sikintimiz vardi. bebek fikrine isinmaya calistim iyi bakmaya calismadimda degil ama sonuc olarak olmayacakti ve herseyi mahvedecekti bebek daha evliligimin 1. Senesi dolmadi ve icimde annelige dair hicbir his tasimiyordum ,duygusal yazilari bi kenara attim ve dusundum ben daha bu yasta hayatimin geri kalanini bebege adamaya hazir miyim ? Hayir degilim benim bambaska dusunce ve onceliklerim vardi acikcasi omrumden en az 20 seneyi goturmeye niyetim yoktu korkuttu beni ,esim zaten cok katiydi bu konuda o hic mi hic istemedi gidip sonlandirdik hicte salya sumuk olmadim pskolojim bozulmadi ..
Iyi birsey degil tabiki uzuldum simdi regl dahi olsam acaba ustune gormemi diye icim korkuyor sonra sacmalama diyorum daha sıkı korunuyorum ama olaydan geriye reglde olsam bu korku kaldi arada bir test alir dururum
Onun disinda bir sikintim yok olmayan ve isteyenede Allah versin insallah ama her bebek konusunda bik bik milletin basina bizim yok diye gelip bunaltiyorlar ..
Yoksa yok ben ne yapabilirim bu konuda herneyse iyi dusun
sen de merhamet yok zaten sen olma anaç ruhun olsaydı doğururdun anne şevkatin yoksa doğurma haklısın doğurupta sevgisiz psikopat çocuklar büyütme
iddasında bulunmadın zaten kanıtladın çocuğunu aldırmakla ne diyim sızlamadığına göre vicdanında yokmuş bilmediğim bir şey yok herşeyi yazmışsın zaten
Kötü Anneler var ben de öyle olacagima çocuğumu öldururmEvet ben mukemmel anne olamam bazi gercekleri kabullenmek gerek icimde o duygu yokken ve okadar endisem varken oldu bi kere bi doğsunda bakalim diye kumar oynamazdim kendi hayatim ve bebekle
Beni vicdansiz merhametsiz olmakla nitelendirmen agrasif bir insan bile olsam beni kizdirmadı cunku cok vicdanli doguran ve kutsal anne olup onun hakkini veremeyen kadinlarla dolu ortalık dogurup adam gibi ilgilenemeyeceksem dogurmayip vicdansiz ve kötü biri olabilirim bu problem degil
tamam kardeşim ben sana kötü niyetle cevap vermedim inan bu gün doktora gittim ben bebek olsun diye uğraşırıyorum gözümün önünde biride kürtaj yaptırdı sinirlerim çok bozuk hala üstümden atamıyorum tabikide senin hayatın zaten aldırmışsın geçmiş yani eşinde istemiyormuş asla ben senin sadece bik bik milletin başını yiyolar demene takıldım daha saygılı olabiirsin hem konu sahii henüz kürtajı gerçekleştirmemiş bende fikrimi sundumEvet ben mukemmel anne olamam bazi gercekleri kabullenmek gerek icimde o duygu yokken ve okadar endisem varken oldu bi kere bi doğsunda bakalim diye kumar oynamazdim kendi hayatim ve bebekle
Beni vicdansiz merhametsiz olmakla nitelendirmen agrasif bir insan bile olsam beni kizdirmadı cunku cok vicdanli doguran ve kutsal anne olup onun hakkini veremeyen kadinlarla dolu ortalık dogurup adam gibi ilgilenemeyeceksem dogurmayip vicdansiz ve kötü biri olabilirim bu problem degil
senin fikrin seni sen daha iyi tanırsın sıkı sıkı korun kürtaj çok günahhhhhhhhEvet ben mukemmel anne olamam bazi gercekleri kabullenmek gerek icimde o duygu yokken ve okadar endisem varken oldu bi kere bi doğsunda bakalim diye kumar oynamazdim kendi hayatim ve bebekle
Kötü Anneler var ben de öyle olacagima çocuğumu öldururm
nasıl bir vicdan rahatlatma
Devlet kim allah aşkına ben yasal değil demedim kıO bir cocuk degil embriyodur.. ve devlet bu hakki belli bir haftaya kadar yasal kiliyor kimse cocuk bogazlamiyor :)