bu bebeği istediğimden emin değilim

bu bir lüks değil cinayet kıyma ona annesi biraz büyüsün bak ne güzel olur annelik hissin benim annemde ben kardeşim arasında 1 buçuk yaş kardeşimden sonra yine hamile kalmış ve aldırmışlar bakamayız diye niye bakılmasın beraberce büyürdük hep rüyasında küçük çocuk görüyo ve ailemin işi hiç ileri gitmedi iflaslar arka arkaya ölümler ömürlerinin bereketi yok diyebilirim bak ablasınında çocuğu olmuyor işte

Yorumlarin hepsini okumadim. Ne yazdin en son bilmiyorum. Konuyu okudum ona gore yazicam..
Ben de esimle severek evlendim. Ama evlenmeden once de kedi kopek gibi kavgalarimiz oldu hala da oluyo ve evliligimizin ikinci ayinda hamile kaldim herkes evliligin otursaydi keske aldir yapamazsin falan fisman dedi benim ailem basta olmak uzre cunku cok kavga ediyoduk iki gun iyiysek ucuncu gun birbirimize giriyoduk seninki gibi ask pitircikligi durumu da hep yoktu yani hala da oyle ancak uc gun asktan patliycak.gibiyiz dorduncu gun nefret ediyoruz neyse ben dinlemedim kimseyi simdi 37 gunluk bi bebegim var ben uykuya yemege rahatima cok duskundum ama 9 hazirandan beri ne araliksiz 3 saat uyudum ne tam doydugumu bilirim cunku ister istemez tilki uykun oluyo doydugunu saniyosun aman nefes aliyo mu kusuyo mu diye ha bire uyanip bakiyosun ve istemesen de ona gore sekilleniyo hayatin zaten.. Ve bi de benim 15 gundur bebegim kucucuk caniyla gaz sancilariyla ugrasiyo esim agresif bi adam bazen dayanamiyo aglamalarina mesela bugun 6 dan beri araliklarla agladi simdi uyudu bebegim ve ramazan da var kavga gurultu yine, bebek agliyo ne memede susuyo ne uyuyo e onun da elinden bisey gelmeyince sinir basiyo benim adami ve benim bosanmayi bile dusundugum oluyo ama suan ikisi de yatiyo yanimda ve ben sukrediyorum.. Dusun bu halime sukrediyorum ki sen esinle cok cok iyi oldugunuzu soyluyosun.. 2 hafta 9 ay farketmez. O bi canli icinde.. Vucudunu dunyani onunla paylasmayi o kadar cok seviceksin ki.. simdi kendini doldurma ben bebek sevmiyorum diye.. Milletin cocuklarina benzicek diye de korkma. Senin hamileligin de sana ozel bebegin de..
Lutfen biraz kendini kandir. Evet yanlis okumadin. Aldirmayi dusunmuyosan kendini kandir.. Bak oyle bi degisicek ki dusuncelerin..

e canım benım ozaman neden tedbırını daha saglam almadın ??? bak burda cogu bayan cocuk ıstegı ıcınde..bende dahil.senın bu konuyu açman çok üzücü

canım benım inanki senin mesajını okurken üzüldüm herkes hayatta bir şekilde sınanıyor ama geç ama erken sizde bebek sahibi olacaksınız inanmak olmanın yarısıdır. bende eşimle tanışmadan önce intihar eşiğindeydim mutszdum üvey anne sıkıntım vardı babam ilgisizdi her ramazan özellikle kavga çıkarır benı evden yollardı üvey annem çok ağladım çok dua ettim 2012 nin yine bir ramazan ayında eşimi çıakrdı allah karsıma dualarımın karşılığı inanın ki allah duyuyor belki okadar güzel dua ediyorsun ki allah sana kıyamıyor verecek elbet istediğini... tez zamanda çocuk sahibi olmanızı tüm iyi niyetimle diliyorum sevgiler

yorum yazmayacaktım ama okadar uzun özenli ve güzel yazmışsınız ki duramadım iyi niyetiniz için çok teşekkür ederim önerinizi canı gönülden dinledim umarım uygulayabilirim bebeği aldırmayı zaten önceki sayfalarda da söyledim böyle bir durum yok kabullenmek istiyorum sadece aşamıyorum bu durumu .çok teşekkürler tekrar

Merhaba
ben de tüm yorumları okumadım. Ama neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Sana aldır veya aldırma diyemem.
Ben de çok vaktsiz bir hamilelik geçirdim başımdan ve aldırdım. Çok net istemiyordum.
Şimdi 1.5 yıldır bebek istiyorum ve Rabbim vermiyor. O zamanlar hiç pişmanlık yaşamadım ama sonradan sonraya çok düşündüm çok vicdan muhasebesi yaptım. Şimdi 4 yaşında olacaktı...
Sadece tecrübe eden biri olarak söyleyebilirim ki bu pişmanlığın geri dönüşü yok.
Allah aileniz için en hayırlı kararı almanızı nasip etsin inşalah

Ben bebek aldırmayı kimse kusura bakmasın çok vahşice canice buluyorum. Kendi bebeğine kıyabilen insandan da her şeyi beklerim.
Bu aldırdım gitti diyerek tanımlayabileceğiniz basit bir olay değil ki. Bir cana, bir hayata kıyıyorsunuz, ha yetişmiş bir insana bunu yapmışsın ha cenine ne farkı var? İstemezsen korunursun korunmayıp hamile kaldıysan sonra istemiyorum keyfime düşkünüm diyerek bebek aldırmak ... çok tuhaf ve bana göre fazla.
Normalde de canımızı sıkan çok insan oluyor, rahatımızı bozan. Çıkartıp vurayım şunu demiyoruz.
En nihayetinde yine sizin hayatınız. Ama en azından aldırma gibi bir düşünceniz varsa bunun basit bir olay olmadığının farkında olun isterim.

Yeter artık ben dayanamıyorum
Bir insanin kaderini başka bir insan belirleyemez
neymiş dünyaya onu sevmeyen bir anne ile mi gozlerini acsinmis
çocuk kaderdiir nigmettir
sen nereden biliyorsun ona nefes alma şansını beynini n içindeki basit planlarla tanimiyorsun
Mutlu ve istekli anne olur ama başka yerden kaderi kötü olur nereden bileceksin
sperm den bahsetmiyoruz ya can o can can!!!
Senin bedenin diyen olmuş günah diye tabu yaptiniz diyen olmuş
geç bunları kardeşim geç bu bi ahlak meselesi

Şimdi doya doya taslayin

Bende hamile kalmıştım kabus gibiydi ve biyandan o ara maddi olarak sikintimiz vardi. bebek fikrine isinmaya calistim iyi bakmaya calismadimda degil ama sonuc olarak olmayacakti ve herseyi mahvedecekti bebek daha evliligimin 1. Senesi dolmadi ve icimde annelige dair hicbir his tasimiyordum ,duygusal yazilari bi kenara attim ve dusundum ben daha bu yasta hayatimin geri kalanini bebege adamaya hazir miyim ? Hayir degilim benim bambaska dusunce ve onceliklerim vardi acikcasi omrumden en az 20 seneyi goturmeye niyetim yoktu korkuttu beni ,esim zaten cok katiydi bu konuda o hic mi hic istemedi gidip sonlandirdik hicte salya sumuk olmadim pskolojim bozulmadi ..
Iyi birsey degil tabiki uzuldum simdi regl dahi olsam acaba ustune gormemi diye icim korkuyor sonra sacmalama diyorum daha sıkı korunuyorum ama olaydan geriye reglde olsam bu korku kaldi arada bir test alir dururum

Onun disinda bir sikintim yok olmayan ve isteyenede Allah versin insallah ama her bebek konusunda bik bik milletin basina bizim yok diye gelip bunaltiyorlar ..
Yoksa yok ben ne yapabilirim bu konuda herneyse iyi dusun

Babası kötü aldır anne hazır değil aldir evlilik dışı aldir ya nerden biliyorsun deli gibi isteyen anne baba belki doğumdan sonra ölecek
kaderi sen mi ciziyorsin
nefretse nefret kardeşim ben çocuk katillerinden nefret ediyorum

sen de merhamet yok zaten sen olma anaç ruhun olsaydı doğururdun anne şevkatin yoksa doğurma haklısın doğurupta sevgisiz psikopat çocuklar büyütme

derdi çeken bilir ah ahhhh düşte gör demişler atalarımız bik bik öteriz böyle derdimizden ne yapalım sevaba gireriz belki bik bik konuşmayla

sen de merhamet yok zaten sen olma anaç ruhun olsaydı doğururdun anne şevkatin yoksa doğurma haklısın doğurupta sevgisiz psikopat çocuklar büyütme

Anne sefkatim var,anaç ruhum var iddasinda bulundum mu ?????? Ve dogurmadim bunuda sana sorarak yapmadim ..
Yaptigin yorum vicdanimi sizlatmiyor bilmedigim birsey diyeceksen buyur :))))

iddasında bulunmadın zaten kanıtladın çocuğunu aldırmakla ne diyim sızlamadığına göre vicdanında yokmuş bilmediğim bir şey yok herşeyi yazmışsın zaten

iddasında bulunmadın zaten kanıtladın çocuğunu aldırmakla ne diyim sızlamadığına göre vicdanında yokmuş bilmediğim bir şey yok herşeyi yazmışsın zaten

Evet ben mukemmel anne olamam bazi gercekleri kabullenmek gerek icimde o duygu yokken ve okadar endisem varken oldu bi kere bi doğsunda bakalim diye kumar oynamazdim kendi hayatim ve bebekle
Beni vicdansiz merhametsiz olmakla nitelendirmen agrasif bir insan bile olsam beni kizdirmadı cunku cok vicdanli doguran ve kutsal anne olup onun hakkini veremeyen kadinlarla dolu ortalık dogurup adam gibi ilgilenemeyeceksem dogurmayip vicdansiz ve kötü biri olabilirim bu problem degil

Kötü Anneler var ben de öyle olacagima çocuğumu öldururm
nasıl bir vicdan rahatlatma

tamam kardeşim ben sana kötü niyetle cevap vermedim inan bu gün doktora gittim ben bebek olsun diye uğraşırıyorum gözümün önünde biride kürtaj yaptırdı sinirlerim çok bozuk hala üstümden atamıyorum tabikide senin hayatın zaten aldırmışsın geçmiş yani eşinde istemiyormuş asla ben senin sadece bik bik milletin başını yiyolar demene takıldım daha saygılı olabiirsin hem konu sahii henüz kürtajı gerçekleştirmemiş bende fikrimi sundum

senin fikrin seni sen daha iyi tanırsın sıkı sıkı korun kürtaj çok günahhhhhhhh

O bir cocuk degil embriyodur.. ve devlet bu hakki belli bir haftaya kadar yasal kiliyor kimse cocuk bogazlamiyor :)
Devlet kim allah aşkına ben yasal değil demedim kı
işte burada devreye giren kritere göre değişir sana göre sadece bir Embryo olabilir ama aynı zamanda ona şans versen kanlı canlı bir evlat o
ayrıca hadi yaptın diyelim
kötü annesi olacağına o hiç olmasın ne demek oluyor ki
insanlara kaderin nasıl vuracagini nerden biliyorsun ki
yasnanan her şey kumar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…