Merhabalar inanın kimseyle konuşacak kadar yakın değilim 1 yıllık evliyim temmuzdan beri çocuk düşünüyoruz ben çocuk düşünmeye başladım dedim ki doktora gidelim bir problem var mı baktıralım varda tedavi olalım dedim neyse eşimdede Bendede bişey çıkmadı ilk muaneye göre ( hormon testi ultrason sperm testi ) neyse doktor gidin olur dedi Kasım ayındayız daha bebek yok başkada takmadı. Olur falan dedim ama etraf o kadar meraklı ki 1 yıllık evliyim daha herkes bebek soruyor bunu anlarım yanlış bişey ama o kadar alıştık ki artık bu soruya başka soruların yanında çok masum işte geçenlerde cildiyeden eşimin benini aldırmak için doktora gittik bende soru attım gelen yorum çocuk mu olmuyor tedaviye mi gidiyorsun yani bunu bana soran eski iş arkadaşım ne alaka hastaneye sadece bebek için mi gidilir 1 yıllık evliyim neden olmasın !!!! Dünde babamın iş arkadaşı bebek var mı dedi yok dedim neden tedavi mi görüyorsun dedi yani anlamıyorum 1 yıllık evli olan birisinin çocuğu olmaması kısırlık teşhisi için mi yetiyor bugünde anneme bi kadın kızın çok kilo vermiş çocuk yapmak için mi veriyor demiş insanlar (kadınlar ) neden bu kadar meraklı hiç bir erkekten böyle bişey duyamazsınız yada kocamıza kimse böyle sorular soramıyorken neden bize pat diye soruluyor bakın normal benek var mı sorusu değil 1 yıllık evli olan bi insana çocuk yok diye kısırlık teşhisi konulabiliyor ülkede evlenir evlenmez çocuk yapma zorunluluğu var gibi neden herkes bebek yapmak zorunda mı yada bi kaç sene yapmamak çok mu saçma bahsettiğim kadınlar birbirini hiç tanımıyor ama düşünceler ortak ben çok kafaya takan birisi değilken birden kendimi kötü hissetmeye başladım hamile kalmak zorundaymışım gibi hissettim sanki herkes böyle düşünüyor diye düşünmeye başladım yani bu konuyla nasıl başedeceğimi bilemiyorum kimi görsem bebek soruyor bebek sormak için arayanlar mesaj atanlar var yok deyince aaa üzülme olur diyen var ciddi anlamda ülkede kadın sadece üremek için düşüncesi hakim eğer bebeğin olursa mı değerlisin yani kötü tarağı da çok yakınlarım bu kişiler tersleyemiyorum sadece yüz ifademden ses tonumdan belli etmeye çalışıyorum ama biri bitiyor biri başlıyor yani belki uzun bir süre daha anne olamayabilirim nasip işi ve artık bu çıkmazdan nasıl kurtulurum bilemedim o yüzden içimi buraya dökmek istedim eminim benimle aynı şeyleri yaşayan yada yaşamış birileri vardı.