bu bebeği istediğimden emin değilim

offf sanki kanlı canlı, anne baba diyen, emekleyen bir bebeğin canına kıyılacakmış gibi, ne duygu sömürüsü yapmışlar yahu...

asıl korkunç olan, asıl cinayet olan nedir biliyor musunuz? dünyaya isteksizce çocuk getirmek. aman canım seversin nasılsa, ay bebek kokusu şöyle güzel diye konuşanlara da gülüyorum. 20 yaşındaki kızına "senin doğmanı hiç istemedim, seni hiç sevmedim" diyebilen kadınlar var. işte istemeye istemeye, kaza kurşunlarını doğuran kadınlar onlar.

konu sahibine aldır ya da aldırma demek kimsenin haddine değil. çok çok çok iyi düşünmesi lazım. sorumluluk sahibi biri mi, hayatta yapmak istediklerinin ne kadarını yaptı ve kalan hayallerini bir çocukla birlikte gerçekleştirebilir mi? maddi durumları ne alemde? varsa iş hayatı ne olacak? çocuğa bakabilecek bir akraba, bakıcı tutabilecek kadar para var mı? rahatına uykusuna çok düşkün biri mi? eşi bu bebeği ne kadar istiyor? uzuun uzun düşünsün, liste yapsın. eksileri artılarından çoksa da kendi karar versin. çok zorlu bir karar ama bu beden ona ait, hayat ona ait, duygu sömürülerinin etkisinde kalmadan mantığını konuştursun.

annelik içgüdülerinden ziyade dini sebeplerle insanların kürtajı tabulaştırdığını düşünüyorum, söylemeden edemedim.

5 yillk evliyim 19 aylık acayip zeki ve hareketli bir bebeğim var.
Bu 4.hamileligim idi kucagimiza almak nasip oldu. Anne abab olmayı çok istedik. Severek evlendik. Aynı sizin gibi bir evliligimiz var. Aynı şeyleri yasamisiz. Sevgiyi birbirimizde bulduk. Hamileligim çok güzel geçti. Doğum da cahilligim den dolayızorlandim. Ve bu yyazdıklarını harfiyen lohusa sendromunda yaşadım. Bebeğim bir hafta yoğun bakımdayken hüngür hüngür ağlayan ben, bebeğim taburcu olduğunda , Allahım bütün hayatım bitti dedim. Artık esimle yalnız değilim artık sıcak çay icemeyecegim artık canım istediğinde dışarı cikamayacagim. Ve bu konuyu kimseye söylemeye cekindim. Ben bu bebeği bu kadar çok istedim ama bu muydu annelik ???
Sonra aynı ay doğum yapan arkadsima açıldim. Oda aynı şeyleri hissetmiş.
Megersem ben sendroma girmisim. O dönemi bebeğim 32 günlük iken atlattım.
Hissettiklerinde şok olmanın etkisi çok. Hazır değilsin , aldirmsyacaksin ki çok büyükbir ggünahtır. Sana tavsiyem sakin olmaya çalış. Bu bir dönem. Atlatacaksin. Bu kadar güzel birevlilik ve uüstüne bir meyveniz olacak:emir_bebek:
İnşaallah bu kötü zamanları çabucak anlatirsin.
Şu arkadaşının kızına beslediğini duygu bende de var.. Başkasının çocuğuna insanın tahammülü yok . ama annelik başka. Rahim yoluyla kalbine giden bir bağ var. Ve bu senin ına karşı olan bütün duygularını kabartiyor. Allah YARDIMCINIZ olsun.Selametle kkalın.

okadar güzel ve dolu dolu yazmışsın ki bir çırpıda okudum...kendimi gördüm...annelik bizlere çevre baskısından dolayı dayatılmaya çalışılıyor böyle bir durumda var mesela benim büyükannem bana vicdan yaptırıyor senin çocuğunuda göreyim yaşlandım artık bugun var yarın yokum gibi beni üzüyor evlendim 3.aydan itibaren başladı baskılar yaşın geçiyor deniyor nereye geçiyor 27 yaşım yıllarca hayata geç kaldım türlü sorunlarla ergenlğimi çocukluğumu bile yaşayamadım yaşayamadıklarımı eşimle yaşıyorum şimdi her anın tadını çıkarıyorum kaldı ki eşimi zaten bebekler gibi seviyorum bir pamuklara sarmadığım kaldı oda annesi yıllarca çalıştıgı için bakıcıyla büyümüş eksik yoksun birbirmizde bulduk sevgiyi kayınvalidemde aynı şekilde sen yap ben bakarım diyor ben sırf onlar torun duygusu bebek duygusu tatsınlar diye yapıp onlara verecek bir karakter değilim oldu nasılsa baksınlar böyle birşey yok.
şuan ki duygularımla olunca seveceğimi sanmıyorum dolayısıyla burada olsun bak seversin cümlelerine üzülerek katılamıyorum umarım haklı çıkarlar... çok teşekkür ederim hayatınızdan verdiğiniz örnek ve içime su serptiniz iyiki varsınız...

Gerçekten çok zor bir durum. Insanın hazır olmadığı bir durumu yaşaması çok kötü. Hem de bi ömür.. Allah yardımcınız olsun. Ne aldırın diyebiliyorum ne de doğurun seversiniz diyebiliyorum.. umarm en doğru kararı verirsiniz

öncelikle bana güzel mesajlarıyla hayat tecrübeleriyle fikirveren yüreğime su serpen adını tek tek yazmak istiyorum P peaceofmind Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi yasmincafe yasmincafe @AttilaninAnnesi @lavantakokulusandik buket_asude buket_asude @sirinhatun pink_princes pink_princes BatteryLow BatteryLow ZeyMurEl ZeyMurEl Koalina Koalina E endulus34 tatlialirim tatlialirim apple86 apple86 kadesa kadesa jasse jasse cimcime28 cimcime28 @zuzuzuu A arsimet gulit_me gulit_me filmdelisi filmdelisi eftelya95 eftelya95 @Sephoraa D dragongirl ve adını yazamadığım ve pozitif yorumları olan tüm arakadaşlar hepinize çok teşekkurler iyiki varsınız... farklı bakış açısı oldunuz bana...ayrıca saldırılarına maruz kaldığım anne olmakla yanıp tutuşan anne adayları allahta tez zamanda sizi yavrularınıza kavuşturur inşallah...herkese teşekkürler eşimle konuştuk psikolojik yardım alacağım doktor araştırıyorum... daha fazla bu konuda konuşmak istemıyorum noktalıyorum çok teşekkürler tekrar....

Son düzenleme:
öncelikle bana güzel mesajlarıyla hayat tecrübeleriyle fikirveren yüreğime su serpen adını tek tek yazmak istiyorum P peaceofmind Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi yasmincafe yasmincafe @AttilaninAnnesi @lavantakokulusandik buket_asude buket_asude @sirinhatun pink_princes pink_princes BatteryLow BatteryLow ZeyMurEl ZeyMurEl Koalina Koalina E endulus34 tatlialirim tatlialirim apple86 apple86 kadesa kadesa jasse jasse cimcime28 cimcime28 @zuzuzuu A arsimet gulit_me gulit_me filmdelisi filmdelisi eftelya95 eftelya95 ve adını yazamadığım ve pozitif yorumları olan tüm arakadaşlar hepinize çok teşekkurler iyiki varsınız... farklı bakış açısı oldunuz bana...ayrıca saldırılarına maruz kaldığım anne olmakla yanıp tutuşan anne adayları allahta tez zamanda sizi yavrularınıza kavuşturur inşallah...herkese teşekkürler eşimle konuştuk psikolojik yardım alacağım doktor araştırıyorum... daha fazla bu konuda konuşmak istemıyorum noktalıyorum çok teşekkürler tekrar....

hakkınızda hayırlısı olsun :)

Evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim. Ben şok. Nasil olur işte daha cok erken derken kontrole gittik onun kalp atislarini duydm. Herseyi unuttum bi an once dogsun da kucagima alsam diye sabirsizlandim. Dogdu simdi 1 yasinda benim canim o. O olmadan yasayamam artik bi yere birakip ne biliyim gezmeyi birak oglenleri 1 saat uyuyo ben basini bekliyorum uyansa da opsem koklasam cok ozluyorum. Bence sizin boyle dusunmeniz suan normal dogmamis bebek bende sizin gibiydim. Sizi dogumdan sonra yine gormek fikrinizi ogrenmek isterm :)

ben evli değilim ve bu duyguyu bilemem sizi anlayamam fakat tek bir şey rica edeceğim eğer aldırmayıp doğurursanız bebek doğduktan sonra da duygu ve düşüncelerinizi yazabilir misiniz???
Ben daha evlenmeden sizin gibi düşünüyorum sanki biri gelmiş benim ağzımdan yazmış bir bebeğe nasıl tahammül edilir ya ağlar sürekli hiçbir şeyden anlamaz v.s diyorum sonra hayal ediyorum ne bileyim yani benden bir parça düşünüyorum da kimse dokunmasın diye kucağımdan bile indirmem ki diyorum ki ben bu güne kadar bir bebeği doğru dürüst sevmemiş bir insanım

teşekkürler keşke senin gibi düşünsem yani çok tuhaf yanımda yatan bi bebek düşüncesi bile içimi ısıtmıyor acaba lohusa sendromu gibi gebelik sendromu da mı var?
Canim ben de ayni duygular icindeyim merak etme.. benimkiler ikiz hem:KK66:
Saniyorum rahatimizin bozulacak olmasi ve iki cocugun pesinde kosusturmak benim canimı sıkıyor.
Biz tup bebek denedik. Duzensiz adet gordugum icin(hic olmicakmis gibi beynime kazıdım sanirim) dolayisiyla da cocuklardan soguttum kendimi..
Neyseki gecen yıl esimle tartistik, senin yuzunden olmuyor caba bile gostermiyorsun boyle devam edeceksen bosanalim dedi.. ben olur bi sekilde diyordum,sorunum yoktu cunku.. dr lar olur illa ki diyordu. Ne kadar canım yandı o laflarla anlatamam.. neyse dr a kostum tekbasima, 3ay boyunca, utanasıkıla.. birde baktik o da ne? Megerse sorun esimdeymis!! Daha da yıkıldım,bosuna o kdr gururum incinmis.. simdi 4.5 ay oldular bile. Bazen bu dusuncelere kapiliyorum, ama ben hazir degildim,mecbur birakildim,hem de iki tane oldu birini zor kabul etmisken.. 3ay igne yedim, tedavi gordum sorun bende olamasina ragmen,hayatim degisti.. diyorum bu kadari da fazla degil mi? Sonra gecmise bakiyorum da bu cocuk olsun diye ne kdr gozyasi doktum,dua ettim.. dualarim kabul oldu simdi de mutsuz oldum. Sanirim esimle geçen konusmalarda soguttu beni.. ama gecmise bakinca da diyorum o kdr kisi olsun diye yillarini veriyor,istiyor ama olmuyor. Gercekten nankorluk ediyorsun diyorum kendime. Sonra aglamaya basliyorum...
Allah korusun.. down sendromlu olsalardi aldirmayacaktim yine de. Ne emekle oldular , bu cana nasıl kıyarım diye... naptigimi ben de bilmiyorum acikcasi:KK66:
Sanirim hormonlardan boyleyiz,gelgitler oluyor, bazen ufak seyde agliyorum.. bisey olsa ona da dayanamam..
Velhasil tek degilsin..
Ama kalp atıslarini duymak, onlari gormek,saglik olduklarini bilmek de beni ayrica mutlu ediyor..
Sana anne diyecek minikler olacak, tatile cikacagiz onlarla, ikisine de alisveris yapacagim,giydirecegim.. bunlari dusununce de cok mutlu oluyorum..
Yine de cocuk sahibi olabilmek guzel bir duygu.. nankorluk etmemek lazim. Allah im bizleri affetsin.. guzel seyler dusun, nazar degiyor sanirim. Kime ikiz desem ertesi gun aglayarak uyaniyrm, artik demiyorum.. nazar degiyor minnoslarima.. ayrica esim cok cok mutlu,karnimdan opuyor bazen,seviyor onlari.. dunyalar benim oluyor o zaman..
Moralini yuksek tut.. hersey guzel olacak.. annelik kotu olsa kimse cocuk yapmaz hem:KK66:

Allah hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Amin. Hani diyorsunuz eşim ilgi bekliyor ben , şunu yapıyorum bunu yapıyorum, uykudur sorumluluktur v.s işte bunların hiçbiri aklınızın ucuna bile gelmeyecek.
Önce o mis kokusunu çekeceksiniz içinize. Minicik ellerinin size ne kadar ihtiyacı olduğunu duşuneceksiniz.
Kimi zaman uykusuzluktan krizlere gireceksiniz ve yine o kokuyu duyunca rahatlayacaksınız.
Ha bu arada eşinize verdiğiniz ilgiyi kesmenize gerek kalmayacak ki ? İkiniz ortaklaşa o bebeği büyütürseniz, sorumlulukları paylaşırsanız birbirinize ayırdığınız vakit daha çok artacak eskisine oranla.
Geçecek zamanla bunu sakın unutmayın.

Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırla en kısa zamanda nasip etsin yoldaşlarını.
Özellikle hergun gözümün önünde olduğu için buradaki kişilere çok dua ediyorum.

Bende kazayla hamile kalanlardanim ilk gebeligimdi yasim henuz 22 ve bende hazirlikli hissetmiyordum kendimi ve o gun geldi catti bebegin ilk kalp atislarini duydum dünyama degisiklikler girdi adeta. Ve kendimi uzdugum icin ve cok agladigim icin bugun bin pismanlik duyuyorum ve ben suanda bebegimi sabirsizlikla bekliyorum. Icinde can tasidigini hissetmek kadar guzel bi duygu yok. Allah sizin gonlunuze gore versin. Bunu solerken bile rabbimin ne kadar zoruna gittigini dusunmelisin....

ben evli değilim ve bu duyguyu bilemem sizi anlayamam fakat tek bir şey rica edeceğim eğer aldırmayıp doğurursanız bebek doğduktan sonra da duygu ve düşüncelerinizi yazabilir misiniz???
Ben daha evlenmeden sizin gibi düşünüyorum sanki biri gelmiş benim ağzımdan yazmış bir bebeğe nasıl tahammül edilir ya ağlar sürekli hiçbir şeyden anlamaz v.s diyorum sonra hayal ediyorum ne bileyim yani benden bir parça düşünüyorum da kimse dokunmasın diye kucağımdan bile indirmem ki diyorum ki ben bu güne kadar bir bebeği doğru dürüst sevmemiş bir insanım
Bak başka br üye cevaplamış,gerıde oku bence,çok şey öprenırsın

iyi geceler arkadaşlar
evliyim severek evlendik eşimi seviyorum ve hamileyim planlı olmayan bir gebelikti yaşım 27 kafam çok karışık anne olmak istemiyorum bir bebeğin sorumluluğunu kaldıramam eşime ve özgürlüğümüze okadar düşkünüm ki sanki bebek huzurumuzu mutluluğumuzu kaçıracak gibi hissediyorum. bebek çocuk büyük sorumluluklar demek uykusuz geceler,hastalığı doğuma kadar olan rahatsızlıklar doğum stresi bunun gibi durumlar...eşimde istemiyor ama oldu yapacak bişi yok diyor açıkçası kendimi anne olarak düşünemiyorum eşim zaten çocuk gibidir ilgi düşkünüdür onunla uğraşmak bana yetiyor eşimle biz mutluyduk ya:KK43: şimdi başka sorumluluklar çok kafam karışık mutsuzum eşimede yansıtıp onuda üzmek istemiyorum.annelik duygusundan yoksunum bana göre değil neden böyle oldum ki başkalarının çocuklarını sever idim. ama kendimde olacağını öğrendiğimden beri tüm bebeklerden soğudum. arkadaşımın bebeği oldu daha yeni görmeye bile gitmedim oysa o ne kadar mutlu kızı oldu diye yere göğe sığamıyor ben neden böyle değilim ? benim gibi olanlar varmı acaba

ayrıca düşündüğüm bir şey var ben bebekleri çok severdim fakat arkadaşımın 4 yaşında bir kızı var çok yakın arkadaşımdır bebek beni itiyordu doğduğundan beri görsel olarak yani bişi var anlatamıyorum sonra büyüdü falan geçen sene bana geldiler kız ama öyle bir kız yok yerinde durmuyor yaramaz saldrgan yerdeki taşı aldı bana fırlattı o an bütün bebeklerden çocuklardan soğumama sebep oldu bide itici geliyor bana elimde değil nedenini bilmıyorum en yakın arkadaşım ama durum bu şimdi hep aklıma arkadasımın bebeği gelıyor benımde çocugun ona benzerse yaramaz olursa diye belkide bu bende bilinçaltı yaptı bilemıyorum.çevremde anne olanlar bak gör halimi akıllı ol çocuk yapma diye şaka yollu takılıyor ama gerçeklik payı var bence çünkü yerlerinde duramıyorlar çocuk peşinde içtiği kahveden bile tat alamıyorlar diken üstündeler tatile bile gidemeyen arklarım var çocuk bırakıcak kimse olmadığı için daha bir dolu örnek...

Dua et bol bol hamileyken.
Cocucgunda olmasini istedigin ozellikler icin.

merak etme bebegin olunca onun o minnacik yuzunu ellerini kollarini gorunce cok farkli hissedeceksin.
Opmeye doyamiyacaksin.
Benim cocuklarim sakin cocuklar sukur, umarim seninkiler de oyle olur.
Anliyorum seni canavar gibi cocuklari gorunce insanin icine korku giriyor.

Ve bebek buyuk bir sorumluluk ve hayatini deyistiriyor.

Ama sonra tekrar duzen koyup hayatinda kendine ve esine ait alan yaratabilirsin.

Olumsuz dusunme bence.
Bebegin hisseder istenilmedigini ve sonrasinda daha buyuk sorunlar yasar, ozguven eksikligi gibi.

sev o kucuk minnacik seyi.

Ben bir yil ugrastim hic bir sey yokken olmadi sonra uzun suredir istedigim ise girdim on bes gun sonra hamile kalmisim testi gordugum an dunya basima yikilir gibi oldum cocugu istemiyorum dedim ama aldirnayi hic dusunmedim mutluda olmadim aslinda istiyordum sanirim hormonlarinda etkisiyle kisa sureli sok gecirdim.simdi yatip karnimdaki hareketlerini izledikce ole huzur buluyorum ki ilk haftalar ole tuhaf hissetmekle aptallik etmusim diyorum nedeni medir bende bilmiyorum belki sizinkide oyle bir duygu karmasasidir

Cocugunu kucagina aldiginda, iyi ki dogurmusum diyeceksin. Anne degilim, ama bir cok arkadasim böyle diyor.
Hatta ilk cocugu vefat ettiginde, ikinciye hamile kalan arkadasim bu cocugu istemiyorum, bu kiz degil erkek olacak diye Allah'a isyan etmisti tövbe hasa. Ama dogum yaptiktan sonra ben ne yapmisim diyor, cigerparem diyor. Yasin gectikce cocuk yetistirmek daha zor olacak, kafan kaldirmayacak, bence tam zamani.

Tum sayfalari okumadim, sadece konu sahibinin yazdigi ilk yaziyi okudum.

Kendi tecrubemden yola cikip dusuncemi paylasmak istiyorum.

Her kadin anne olmak zorunda degil. Ustelik bunun icin cocuklari sevmemek de gerekmiyor. Ben bebekleri cok severim, cocuklari da oyle. Ama kucuklugumden beri hicbir zaman bebek sahibi olmak istemedim.
Cok asik olup evlendim, hem esim hem de ailesi daha ilk gunden evlat sahibi olmamizi istediler, baskilar, imalar, vs. zamanla o kervana kendi ailem de katildi. Ben ise cok sevdigim bir iste cok yogun calisip surekli seyahatler ve toplantilarla gunlerimi geciriyordum.
Evliligimde yedi yil bitmisti, yasim 31 olmustu. Bebek sahibi olma konusu yuzunden esimle iki sene kadar once bosanma noktasina gelmistik. Basta esim, sonrasinda aileler, arkadas cevresi, akrabalar, is yerindeki herkes surekli "Bebek yap, sonra pisman olacaksin niye yapmadim diye, dunyanin en guzel duygusu, keske daha once yapsaydim diyeceksin, yasin geciyor", vs diye diye diye beynimi ruhumu kemirdi. Ama ben o kadar emindim ki oyle bir ureme istegi icinde olmadigimdan. Hayatimi oldugu gibi seviyordum ve degismesini istemiyordum, hayati anlamli kilmak icin bir bebege de ihtiyacim yoktu.

Dusundum, dusundum, ya cocuk yapmayip esimden vazgecip bosanip kendi istegim dogrultusunds bir hayat yasayacaktim, ya da cocuk isine girisip cevremdekilerin "Gercek hayat, evlilik, aile hayati o zaman basliyor" dedikleri maceraya girisecektim. Istisnasiz herkes, annem bile oyle soyluyorsa vardir bir hikmeti dedim, bebek sahibi olmaya karar verdim.
Ilk dort ay bulanti ve kusma nedeniyle surekli hastanede yattim, korkunctu; sonrasinda guzel bir hamilelik ve normal dogumla cok sukur saglikli bir evladim oldu.

Gebelik ve dogum heyecanli ve guzel surecler, ama "Ay yuzunu gorunce her seyi unutuyorsun, bi gulusu her seye bedel, havai fisekler, kalpler, kelebekler" vs durumu olmadi.
Bebegim simdi 8 aylik, onu elbette cok seviyorum, cok mutlu ve saglikli olmasi icin her seyi yaparim, yapiyorum. Ancak cok net goruyorum ki bebek sahibi olmak benim icin yanlis bir karardi. Ilk krizde bosanmaliydim, hata edip esimle devam ettim, cunku cok seviyordum onu. Anne olmak benim istedigim bir sey degildi, ve bana gore bir sey de degil bunu netlikle goruyorum. Hislerimin tembellikle, bencillikle, sorumluluktan kacmakla filan da bir ilgisi yok, taniyan herkes benim nerdeyse abarti bicimde sorumluluk sahibi ve caliskan oldugumu da bilir.
Ben bu dunyaya bir bebek getirmeyi hic dusunmemistim, esimin cok yogun istegi ve mahalle baskisi beni kendi kararimdan supheye dusurdu ve ikna etti. Ama simdi geri donulmez bir durumdayim. Ustelik bosanmayi dusunuyorum cunku esimi dogum sonrasi bu sekiz aylik surecte bana yasattigi uzuntuler nedeniyle affedemiyorum - ihanet filan degil, aile ici huzursuzluk.

Kariyerim hayli darbe aldi, hayatim asla eskisi gibi olmayacak, esimle iliskim bozuldu, 8 seneyi doldurmak uzere olan evliligimi bitirmeye kararliyim, mutsuzum. Sadece bebegimin iyi ve saglikli olmasi ile avunuyorum, ki istedigim hayat bu degil kendim icin.

Bebek sahibi olmak istemiyorsaniz, kesinlikle olmayin, kimsenin de sizi "Ay annelik dunyanin en guzel duygusu" diye kandirmasina izin vermeyin. Bu cumle, tum samimiyetimle soyluyorum, benim hayatimda duydugum en yaygin, en buyuk palavra.

Uzun sure ugrasip, zorlu, acili sureclerden gecip anne olamayan arkadaslarim bu yazdiklarima kizip tepki gosterebilirler. Onlari da anliyorum, uzuntulerine saygi duyuyorum. Umarim isteyen her kadin anne olur.

Ancak anne olmak istemeyen bir kadina toplumun baski yapip annelige zorlamasi hem o kadin hem de dogacak cocuklar icin kotu. Bebek sahibi olmak istemeyen kadin anormal degildir, sadece istemiyordur, o kadar. Bu bir yanlis degil, kusur degil, sevgisizlik degil, tembellik degil. Keske ben de kendi hislerime ve dusuncelerime guvenip anne olmama kararimda diretseydim.

Telefondan yazdim, zorlaniyorum, cumlelerimde hatalar olduysa affola. Sanirim biraz da uzun oldu, kusuruma bakmayin, bu konuda cok cok cok doluyum, sayfalarca yazip gunlerce konusabilirim.

Herkese iyi gunler.

Cok guzel yazmissin, aynen katiliyorum sana.. tek uzuldugum konu esinle kotu olman.. o istedi diye kendini ikna etmissin sonucta.. insallah duzelirsiniz.. olumsuz dusunme,sabret..

Allah size helalinden bi nimet nasip etmiş nankörlük yapmayın bu mübarek günlerde ben anne olamıyorum nasıl ağlıyorum kaç gündür adet oldum diye bu gün doktora gittim bi bayan kürtaj oldu odaya aldılar çıkınca çok fenaydı ve kusuyordu istenmeyen bi gebelikti belliki noldu dedim sekreter kürtaj dedi o an sinirlerim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tuttum keşke onun yerine ben hamile olsaydım o kadar üzgünüm kiii kendime gelemiyorum yalvarırım aldırma bizleri düşün biz ne yapalım

X