- 26 Ekim 2024
- 87
- 93
- 36
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Ne yazık ki herkese karşı eşit mesafedeAdam sizi tanıyor sonuçta.
Eğer diyorsanız ki, bana ilgisini çok belli ediyor ama iş ortamında olduğu için çekiniyor. O zaman ilk adım sizden gelebilir.
Ancak adam size de diğerleri gibi davranıyorsa bu güzel değil ve sanki boş bir sonuç gibi görünüyor.
Canım kendimi anlatmak ya da övüyor gibi görünmek için sana cevap vermedim. 24 yaşında değilim, 24 yaşından beri spor yapıyorum.Bebeyim beni neden beğenmedim şimdi aura diye bir gerçek var ben kaç yaşında kadınım ama her ortamda ciddi ilgi çekerim (erkeklerin ilgisinden bahsetmiyorum sadece) enerjimden kaynaklı ben soğuk mesafeli olduğum halde insanlar benle konuşmaya vakit geçirmeye çalışır adam senle 1.5 senedir ilgilenmemiş şimdi neden ilgilensin yani sadece yaş 24 boy 1.72 le de olmuyor demek ki
Yok ya böyle adam çöp atmasın ben atarım :)Ya olabilir. Bazen tüm özellikleri barındıran harika insanlar evlilik hayatında evin çöpünü atmak istemediği zaman tüm özelliklerin hiçbir anlamı kalmıyor
Adamın beraber yaşadığı bir hayat arkadaşı vardır belki ya da evlenmeyi düşündüğü birine denk gelmemiştir henüz.Hayır bir de dağ bayır gezen ,kendince takılan 38 yaşına gelmiş turşusu çıkmış adamın. Niyeti olsa bu yasa kalmazdı bu kadar donanımlı adam.
Adam 38 yaşında ve bekar olunca, niye turşusu çıkmış olsun ki.
Adamın beraber yaşadığı bir hayat arkadaşı vardır belki ya da evlenmeyi düşündüğü birine denk gelmemiştir henüz.
Adam 38 yaşında ve bekar olunca, niye turşusu çıkmış olsun ki.
Zaten kimse yaşına inanmıyor. yurt dışından toplantıya gelenler falan max. 30 diyor.Ya tabii ki de mecazi dedim. Bu kadar abartmasina karşılık. En nihayetinde insan ya hu. Adamın zaten niyeti yok belli.
Yaş 24 değil; yaş 35, 24 yaşından beri spor yapan ve bakımına önem veren birisiymiş.Bebeyim beni neden beğenmedim şimdi aura diye bir gerçek var ben kaç yaşında kadınım ama her ortamda ciddi ilgi çekerim (erkeklerin ilgisinden bahsetmiyorum sadece) enerjimden kaynaklı ben soğuk mesafeli olduğum halde insanlar benle konuşmaya vakit geçirmeye çalışır adam senle 1.5 senedir ilgilenmemiş şimdi neden ilgilensin yani sadece yaş 24 boy 1.72 le de olmuyor demek ki
Tamam bu adamınkini çekmiyorsun 1.5 sene demedin mi sorun adam işte ilgi alanında değilsin bunum güzellik çirkinlik yaş kriter hiç birşeyle ilgisi yokNe yazık ki herkese karşı eşit mesafede
Canım kendimi anlatmak ya da övüyor gibi görünmek için sana cevap vermedim. 24 yaşında değilim, 24 yaşından beri spor yapıyorum.
Madem bahsedilmesi gerekiyor bahsedeyim, bugün bir ortama girsem emin ol fazlasıyla dikkat çekerim. çekiyorum da. Ama mesele bu değil işte. Yani mesele ben değilim.
Yok ya böyle adam çöp atmasın ben atarım :)
Yanlışlıkla mesaj atmış gibi yapsam nasıl olur
35 de güzel bir yaş zaten beni yanlış anlıyor şimdiye ilgisini çekebilseydi çekerdi adamın çekmiyor demek istiyorumYaş 24 değil; yaş 35, 24 yaşından beri spor yapan ve bakımına önem veren birisiymiş.
Adamın muhtemel banka hesabı ekside olsa, adama kimse dönüp bakmayacak gibi duruyor zaten.Ya tabii ki de mecazi dedim. Bu kadar abartmasina karşılık. En nihayetinde insan ya hu. Adamın zaten niyeti yok belli.
O zaman eyw bilader dersin asdfgYani şunu da belirteyim, bende iyi bi üniversitenin iyi bir bölümünden mezunum. 172 boyunda fizik olarak da 24 yaşından beri spor yapan kendisine bakımına önem veren birisiyim. Yani alımım vardır.
Düşünmedim değil de işte ben seni sevmiyom lan derse
dünki kendi halinde mühendis çıkacak bu adam oraya doğru koşuyoruz.Zaten kimse yaşına inanmıyor. yurt dışından toplantıya gelenler falan max. 30 diyor.
Yani abartma konusuysa, tek bu kadar zirveye çıkaran ben değilim bu adamı :) Tanıyan herkes bu tarz konuşur
Ne yazık ki anlamak istemiyorsun. ben 1.5 yıldır en ufak bir adım atmadım, belirti göstermedim kendisine ilgimle alakalı. ama artık bir adım atmam gerektiğini düşündüm ve buraya yazdım.Tamam bu adamınkini çekmiyorsun 1.5 sene demedin mi sorun adam işte ilgi alanında değilsin bunum güzellik çirkinlik yaş kriter hiç birşeyle ilgisi yok
Neden pes edeyim? Pes etmezsem belki istediğimi elde ederim. belki edemem. Ama en azından sonucu görürüm ve denemedim diye pişman olmam. Ama pes edersem? sonucu bir ömür bilemem.Azminize hayran kaldim. Hic pes etmeyecek gibi bir haliniz var.
Canım neden bu kadar kafaya taktın? ard arda saydırıp duruyorsun. Emin ol görsen dibin düşer.Adamın muhtemel banka hesabı ekside olsa, adama kimse dönüp bakmayacak gibi duruyor zaten.
Adamın parasını, cinsel yaşamını ağızlarına sakız etmiş bir grup bekar kadın var şirkette. İnsan ortamı gözünde canlandırınca, adama hak veriyor.35 de güzel bir yaş zaten beni yanlış anlıyor şimdiye ilgisini çekebilseydi çekerdi adamın çekmiyor demek istiyorum
35 de güzel bir yaş zaten beni yanlış anlıyor şimdiye ilgisini çekebilseydi çekerdi adamın çekmiyor demek istiyorum
Senin mesajınla gaza geldim az önce WP'den yazdım :)O zaman eyw bilader dersin asdfg
İşte onu demek istiyorum adım atmasına gerek yok ki ve biz kadınlar ister istemez bakışlarımızla bunu zaten belli ederiz ben o ortamda olsam o enerjiyi 40m öteden hissederim adam farketmedi yani hiç bakışlarından öylemiYa bir erkrgin dikkatini cekse o erkegi kimse tutamaz.
Ne burcusun?Senin mesajınla gaza geldim az önce WP'den yazdım :)
"O kadar gezip tozuyorsun, gittiğin yerlerden öneriler sunsana yarın gezi yapmak istiyorum"
şeklinde
Neden pes edeyim? Pes etmezsem belki istediğimi elde ederim. belki edemem. Ama en azından sonucu görürüm ve denemedim diye pişman olmam. Ama pes edersem? sonucu bir ömür bilemem.
Adamın hesabı sanılan profil fotosundaki beyaz atlet bile kimseyi rahatsız etmemişti hatta.dünki kendi halinde mühendis çıkacak bu adam oraya doğru koşuyoruz.
ne mikkeeemmmel bir kocaydı o da.