- 16 Haziran 2011
- 14.559
- 59.239
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Adamın arkadaş çevresi çok kötüymüş, yazık. Adamın özelini size anlatıp, sohbet konusu yapmak yerine; herkes kendi hayatıyla ilgilense çok daha iyi olur.Zaten böyle birisini bulmuşsa ben nikah şahidi olmaya da razıyım. Böyle kadın bulduysa dünya ahiret abimdir kendisi
Yahu adamın yıllardır samimi olduğu arkadaşı bilmez mi? kuzeni bilmez mi? adamın yatıp kalktığı kadınları da bilen var. Önceki sevgililerini de bilen var. Bunlar özele girdiği için pek anlatmak istemiyorum ama gay değil bundan eminiz.
Yani tesadüfen karşılaşanlar var. Ailecek gidip bununla orada karşılaşanlar var. Gittiği bungalov zaten bizim bulunduğumuz ile çok yakın yerde. Hafta sonları genelde zaten millet oralara kaçar bizde.
Yanlış hatırlamıyorsam boğa burcuyduBu adam kova burcu olabilir mi?
Ben niyeyse sizin tanissaniz da anlasabileceginizi dusunmedim cunku adamin yaptiklarini garipsiyorsunuz. Instayi kullanma sekli bile size garip geliyor diger konudaki yorumunuzu okudum.
Adamin işine, parasina gelen kadin bol olmustur oluyordur kolay yemez yani
Adamı rahat bırakma gibi bir niyeti yok benceAdamın arkadaş çevresi çok kötüymüş, yazık. Adamın özelini size anlatıp, sohbet konusu yapmak yerine; herkes kendi hayatıyla ilgilense çok daha iyi olur.
Adamın ilgisini çekmiyorsunuz demek ki; adamı rahat bırakın yahu.
Düşünmedim değil de işte ben seni sevmiyom lan derseSeviyom lan seni de
Şirkette kaç bekar kadın varsa, o kadar kişiler bence.Farkettik, şahit olduk derken kaç kişisiniz?
Tam ik ya şikayet etmelik değil mi.Adamı rahat bırakma gibi bir niyeti yok bence
Adamın ilgisini çekmiyorsunuz demek ki; adamı rahat bırakın yahu.
Yanlış hatırlamıyorsam boğa burcuydu
Garipsemiyorum ama herkesten farklı olması işte etkiliyor
Ya çok farklı birisi. işte dikkat çeken o oluyor. Yani gidip mesela köy işleri yapıyor bahçe işleri yapıyor. Gidip tarla bahçe alıp ağaç dikiyor. Sonra bakıyorsunuz dağ bayır geziyor. Sonra bakıyorsunuz yurt dışına çıkmış. Yani anormal değil mi? Hepsi birbirinden alakasız şeyler ama hepsini yapıyor.Hayır bir de dağ bayır gezen ,kendince takılan 38 yaşına gelmiş turşusu çıkmış adamın. Niyeti olsa bu yasa kalmazdı bu kadar donanımlı adam.
Ayyy Adamın her şeyine kadar öğrenip burcundan mi emin değilsin?Yanlış hatırlamıyorsam boğa burcuydu
Garipsemiyorum ama herkesten farklı olması işte etkiliyor
Ya olabilir. Bazen tüm özellikleri barındıran harika insanlar evlilik hayatında evin çöpünü atmak istemediği zaman tüm özelliklerin hiçbir anlamı kalmıyorYa çok farklı birisi. işte dikkat çeken o oluyor. Yani gidip mesela köy işleri yapıyor bahçe işleri yapıyor. Gidip tarla bahçe alıp ağaç dikiyor. Sonra bakıyorsunuz dağ bayır geziyor. Sonra bakıyorsunuz yurt dışına çıkmış. Yani anormal değil mi? Hepsi birbirinden alakasız şeyler ama hepsini yapıyor.
Mesela bilgisayar mühendisi adam yıllar sonra neden tekrar sınava girip ziraat mühendisliği okur
Kalbim kadar temiz bu sayfaya hislerimi dökmek istedimValla icimden aynisi gecti, ben olsam hatta hislerimi yazip verirdim