- 20 Haziran 2024
- 1.156
- 1.259
- 48
- 48
Erkek ve kadın arkadaşça görüşebilir, başbaşa kahve de içer buna karşı değilim ama erkek arkadaşınızın söylediği kısmen doğru aslında. Öyle bir toplumda yaşıyoruz ki insanlar yanlış anlayabilir, siz dostça yaklaşırsınız ama karşı tarafı hele 1 aydır tanıdığınız birinin içini tam olarak bilemeyebilirsiniz. Ha size asılacak olsa siz kendinizi korursunuz elbette karşılık vermezsiniz ama yine de hoş bir durum olmaz. Hem sizi başbaşa gören başka insanların ne düşüneceğini de bilemezsiniz. Bu nedenle bu tür ilişkilerde yanlış anlaşılmaya neden olabilecek şeylerden biraz uzak durmakta veya temkinli olmakta yarar var. Görüşün konuşun ama biraz mesafeli... Mesela komik bir reels atar bir gülücük atarsınız ama diyelim arka arkaya göndermeye başladı cevap vermezsiniz.. Veya geç saatte yazdı, sabah cevap verirsiniz gibi gibi. Buradan erkek arkadaşınız kıskanç ve kısıtlayıcı biri mi tam karar veremedim, iş arkadaşınızla tanıştırmışsınız, çocuğu sevmiş, evli arkadaşınıza ilçeyi gezdirmişsiniz bir şey dememiş, eski arkadaşlarınızla görüşmenize de bir şey demiyor.. Ama için için kıskanıyor da bu yüzünü belli etmiyor böyle sizi yokluyor ileride kısıtlayıcı olur mu bilmiyorum. Fazla kıskançlık iyi bir şey değil. Ancak toplumumuzda bazı şeyler yanlış anlaşılabiliyor ve siz iyi niyetli olsanız bile bu konuda da dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum.
Son düzenleme: