Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yani aşırı utangaç birisi. mesela kadınlarla konuşurken gözlerini kaçırır. Biz hep buna bağladık bunu

Şirketin her etkinliğine çağırılan aşırı eğlenceli ve komik olarak tanımladığınız adam aynı zamanda utangaç değildir.

Adamın muhtemelen kadınlarla konuşurken gözlerini kaçırma nedeni: birisinin "kesin benden hoşlanıyor vb" diye laf yaymasını engellemek.

canım erkeklerin genel muhabbeti nolur ya para olur ya araba. arkadaşımla evli olan bir erkekten alıyoruz bu bilgileri :)

Mesele adam tabi ki ama adamın da ne olduğunu bilmek gerek :)

Adam hakkında bilgi toplarken, karşı tarafa da aynı kanalla bilgi aktarıldığını unutmuşsunuz.

Adamı rahat bırakın.

Dışardan gördüğünüz izlenim sizi yanıltabilir. Onun niyeti olsa size uğrardı. Yani dikkani çekerdiniz. Bu iş olmaz.
Hadi ben dikkatini çekmiyorum da adamın etrafında bir çok kadın pervane oluyor hiçbirisi mi çekmez. Yani adam sürekli avrupa seyahatleri bilmem nelere gidiyor onunla birlikte giden arkadaşlar story ler vb şeyler paylaşıyor orada etrafları kadın dolu falan bilemedim ya
Bence anlattığınız profil sizinle ilgilenmez
nasip
Valla bekarken ne utangaclar gordum is pesimde kosmaya gelince hicbirinde utangaclik kalmiyordu. Gecin o isleri.
İşte adam hiç kimsenin peşinde koşmuyor. Yani adam iş peşinde dahi koşmuyor
O zaman farklı bir alanda bilgin varmış gibi ona kitap hediye et. Mesela nöroloji.

38 yaşında erkek, itü gibi birçok sosyal etkinliği okulu bitirip, hala gözlerini kaçırıyorsa aseksüel olabilir.
bu benimde aklıma geldi yani burda söylemek ne kadar doğru da yurt dışı toplantılarında yanında olanlardan duyduklarımız var. Hatta arkadaş ortamında ciddi ciddi soranlar olmuş. Evlendirelim seni falan ama bak cinsel tercihin farklıysa bilelim gibisinden yok yani

Gshshsh niye noroloji?

Çünkü bu alanda son yıllardır çok fazla kitap basılmaya başlandı. Beyin, sinir sistemi hala gizemini koruyan bir yapı. Öyle basit bir alan değil.

Adama gidip burçlar hakkında, saçma sapan popüler kültür hakkında konuşacak değil.

Gay de olabilir tabi, nazik, akıllı , empati duyan yardıma koşan insan cinsi kadın oluyor genelde ya da gay

Yahu ne desin kızım bir oda dolusu tanıdığa evet ben gayim mi desinO Norveçe morveçe yalnız gitmiyordur muhtemelen , beraber gittiği 2. bir erkek vardır.

Adam cinsel tercihini neden iş arkadaşları ile paylaşsın yahu?

Belki ilişki adamı değil. Belki günü birlik yaşıyor. Etrafı kadın dolu olması önemli değil. Onun evleneceği kadına kendisinin "Tamam ben bunla evlenirim" demesi önemli. Boşuna yoruluyorsun.

Zaten böyle birisini bulmuşsa ben nikah şahidi olmaya da razıyım. Böyle kadın bulduysa dünya ahiret abimdir kendisi
Gay de olabilir tabi, nazik, akıllı , empati duyan yardıma koşan insan cinsi kadın oluyor genelde ya da gay
Yahu ne desin kızım bir oda dolusu tanıdığa evet ben gayim mi desinO Norveçe morveçe yalnız gitmiyordur muhtemelen , beraber gittiği 2. bir erkek vardır.
Yahu adamın yıllardır samimi olduğu arkadaşı bilmez mi? kuzeni bilmez mi? adamın yatıp kalktığı kadınları da bilen var. Önceki sevgililerini de bilen var. Bunlar özele girdiği için pek anlatmak istemiyorum ama gay değil bundan eminiz.
Bungalovlara tek gittiğinden emin misiniz?
Etrafında kadınlar dolanıyor, maddi olarak çok iyi, çok harika bir adam ama yalnız. Vardır onun bir bit yeniği. Kafanızda bu kadar büyütmeyin kendisini.
Yani tesadüfen karşılaşanlar var. Ailecek gidip bununla orada karşılaşanlar var. Gittiği bungalov zaten bizim bulunduğumuz ile çok yakın yerde. Hafta sonları genelde zaten millet oralara kaçar bizde.

Ya ama adam haksiz mi? Bence eşlerin her konuda (aile dahil) denk olmasi cok onemli, sonra mutsuz evlilikler, yipranmis hayatlar ortaya cikiyor, ne gerek var, bekarlik daha kaliteli bi yasam tarzi kendine denk birini bulamazsan.

Yani bu adam belliki boş biri degil, ama simdi norolojide bir anda sohbet edecek kadar kendimizi hizla gelistirebilecegimiz bir alan degil, konu sahibini 2-3 soruyla mat edebilir diye dusunuyorum.

Konu sahibi yanlış anlama ben senin bos biri olduğunu dusunmuyorum, genel bir cikarim yapıyorum sadece.

Belki ilişki adamı değil. Belki günü birlik yaşıyor. Etrafı kadın dolu olması önemli değil. Onun evleneceği kadına kendisinin "Tamam ben bunla evlenirim" demesi önemli. Boşuna yoruluyorsun.
Hah işte en büyük şüphemiz bu. Acaba günü birlik mi yaşıyor? Yani yakışıklı, para pul var. İtibar var, makam mevkii var. Bir çok kişi için önemli olan lüks spor araba var. Bu dediğiniz işte en büyük ihtimal geliyor bize de

Böyle sınırları olan adamların dikkatini sadece ve sadece duygusal yanını doldurarak ve güven vererek çekebilirsin. Akademik başarısına aldanıp sakın entelektüel yerden mevzuya gireyim deme. Onun hayatında o konuları konuşabileceği çok insan vardır zaten. İçten içe istedikleri şey, biri gelsin ve tüm duvarlarımı yıksın oluyor. Kaçıngan davranmaman lazım. Biraz muhabbet kurup sonra direkt konuya gir. Aşık oldum desen bile olur.

Olabilir neden olmasın ki yani. Bu kadar kafa yormana gerek yok

Teşekkür ederim yani evet bende YL mezunuyum ama onun kadar yüksek bi akademik kariyerim yok.

Dediğin gibi bilmediğim bi alanda sohbete girsem rezil olmakta var.

Genelde konuşkan, egosuz, kendini iç dünyasını çekinmeden paylaşabilen ve eğlenceli kadınlardan hoşlanıyorlar. Onun gibi davranayım, soğuk olayım diye düşünme. Ama duygu kısmı çok önemli samimiyetine inanması lazım

Sosyal medyasında takip ettiği tipler nasıl?

Hoş bu böyle hesabını düzgün kullanıp, fantazileri için ayrı hesap kullanıyor olabilir.

Herkes her şeyi biliyor adamla ilgili maşallah. Adamın kaldığı eve gidip teftiş yapmıyorlarsa kimle ne yapıyor bilinmez.
Yatıp kalktığı kadınları kim biliyor? Nasıl is yerindeki ortamı bunlar ben anlamadım. Siz bu kadar emin olmayın hiçbir şeyden. Erkekler birbirlerinin eksiğini söylemez kolay kolay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…