Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten böyle birisini bulmuşsa ben nikah şahidi olmaya da razıyım. Böyle kadın bulduysa dünya ahiret abimdir kendisi :KK70:

Yahu adamın yıllardır samimi olduğu arkadaşı bilmez mi? kuzeni bilmez mi? adamın yatıp kalktığı kadınları da bilen var. Önceki sevgililerini de bilen var. Bunlar özele girdiği için pek anlatmak istemiyorum ama gay değil bundan eminiz.

Yani tesadüfen karşılaşanlar var. Ailecek gidip bununla orada karşılaşanlar var. Gittiği bungalov zaten bizim bulunduğumuz ile çok yakın yerde. Hafta sonları genelde zaten millet oralara kaçar bizde.
Adamın arkadaş çevresi çok kötüymüş, yazık. Adamın özelini size anlatıp, sohbet konusu yapmak yerine; herkes kendi hayatıyla ilgilense çok daha iyi olur.

Adamın ilgisini çekmiyorsunuz demek ki; adamı rahat bırakın yahu.

Bu adam kova burcu olabilir mi? 😃
Ben niyeyse sizin tanissaniz da anlasabileceginizi dusunmedim cunku adamin yaptiklarini garipsiyorsunuz. Instayi kullanma sekli bile size garip geliyor diger konudaki yorumunuzu okudum.

Adamin işine, parasina gelen kadin bol olmustur oluyordur kolay yemez yani
Yanlış hatırlamıyorsam boğa burcuydu😀
Garipsemiyorum ama herkesten farklı olması işte etkiliyor

Yani şunu da belirteyim, bende iyi bi üniversitenin iyi bir bölümünden mezunum. 172 boyunda fizik olarak da 24 yaşından beri spor yapan kendisine bakımına önem veren birisiyim. Yani alımım vardır.
Seviyom lan seni de
Düşünmedim değil de işte ben seni sevmiyom lan derse 😀

Yanlış hatırlamıyorsam boğa burcuydu😀
Garipsemiyorum ama herkesten farklı olması işte etkiliyor

Herkesten farkli degil ki ha herkes odtu yl degil ama iskolik olmasi, kamp sevmesi ve doga paylasimlari bunlar bana asiiiri tanidik geldigi icin kova olabilir mi dedim. 😄 adam sadece sizden ve cevrenizden cok farkli ondan dolayi herkesten farkli geliyor size.

😅 Hayır bir de dağ bayır gezen ,kendince takılan 38 yaşına gelmiş turşusu çıkmış adamın. Niyeti olsa bu yasa kalmazdı bu kadar donanımlı adam.
Ya çok farklı birisi. işte dikkat çeken o oluyor. Yani gidip mesela köy işleri yapıyor bahçe işleri yapıyor. Gidip tarla bahçe alıp ağaç dikiyor. Sonra bakıyorsunuz dağ bayır geziyor. Sonra bakıyorsunuz yurt dışına çıkmış. Yani anormal değil mi? Hepsi birbirinden alakasız şeyler ama hepsini yapıyor.
Mesela bilgisayar mühendisi adam yıllar sonra neden tekrar sınava girip ziraat mühendisliği okur

Adam sizi tanıyor sonuçta.

Eğer diyorsanız ki, bana ilgisini çok belli ediyor ama iş ortamında olduğu için çekiniyor. O zaman ilk adım sizden gelebilir.

Ancak adam size de diğerleri gibi davranıyorsa bu güzel değil ve sanki boş bir sonuç gibi görünüyor.

Bebeyim beni neden beğenmedim şimdi aura diye bir gerçek var ben kaç yaşında kadınım ama her ortamda ciddi ilgi çekerim (erkeklerin ilgisinden bahsetmiyorum sadece) enerjimden kaynaklı ben soğuk mesafeli olduğum halde insanlar benle konuşmaya vakit geçirmeye çalışır adam senle 1.5 senedir ilgilenmemiş şimdi neden ilgilensin yani sadece yaş 24 boy 1.72 le de olmuyor demek ki

Ya çok farklı birisi. işte dikkat çeken o oluyor. Yani gidip mesela köy işleri yapıyor bahçe işleri yapıyor. Gidip tarla bahçe alıp ağaç dikiyor. Sonra bakıyorsunuz dağ bayır geziyor. Sonra bakıyorsunuz yurt dışına çıkmış. Yani anormal değil mi? Hepsi birbirinden alakasız şeyler ama hepsini yapıyor.
Mesela bilgisayar mühendisi adam yıllar sonra neden tekrar sınava girip ziraat mühendisliği okur
Ya olabilir. Bazen tüm özellikleri barındıran harika insanlar evlilik hayatında evin çöpünü atmak istemediği zaman tüm özelliklerin hiçbir anlamı kalmıyor 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X