• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

İyi akşamlar kizlar kadir geceniz mübarek olsun.Bu adam bana bugün kandil mesajı attı isteyken kandilimi kutladı bir an şaşırdım heycandan nasılsın ne yapıyorsun ramazandan sonra geleceğim musait misin diye sordu.
Düğün hazırlıkları başlasın:halay:

Merhaba kızlar.Benim 2.5 senedir bir firmada çalışıyorum sekreter olarak. Yaklaşık 8 aydır şirketin gıda temizlik malzemeleri için bir firma ile çalışıyoruz. Firmanın sahibi genç bir çocuk.Ben ne zaman ürünleri ay başı sipariş etsem satın alma fatura ödeme olaylarıyla ilgili bu çocukla konuşuyorum.
Neyse çocuk kibar sessiz efendi biri gerçekten ürünleri zamanında teslim ediyor ödeme konusunda da bazı müşteriler gibi sıkmıyor.
Gel gelelim bu çocuk daha önce 2 kere gelmişti ofise tatlı da getirmisti ikram olarak geçen hafta da bana yazdı huvese seni ziyaret etmek isterim ben de tabi beklerim bir çayımızı içersin dedim.Neyse geldi bu Cuma karşımdaki ufak toplantı odasına geçtik nasıl gidiyor huvese nasılsın klasik konuşmalar. Sonra nerde oturuyorsun nerelisin boş zamanlarında ne yaparsın hangi bölümü okudun falan diye sordu ben diyarbakirliyim o da aynı ben dış ticaret okudum o da dış ticaret okumuş annesi ile babası ayriymis uzun bir süredir benim de babamı kaybedeli 22 yıl oldu 33 yaşındayım bu arada .
Çocuk da 26 yaşında yaşını hiç göstermiyorsun diksiyonun çok düzgün işinin takibini iyi yapan sorumluluk sahibi birine benziyorsun işini iyi yapıyorsun falan dedi.
Sonra bana sordu sen nasıl geçirirsin hafta sonlarını ben de genelde evde vakit geçiririm arada dışarı çıkarım falan dedim.O da Ortaköy giderim sahilde takilirim merve Özbek semicenk konserlerini kacirmamaya çalışırım .Ben gerçekten anlayamadım benimle ilgili sorular sordu nelerden hoşlandığından bahsetti ben en fazla 15 20 dk bir çay içip gider diye düşündüm.
Sonra enişte var mı huvese dedi yok dedim ona da hem iş hem ev hayatı zor oluyordan girdi sonra hayatımda biri yok dedim .O da insan bazen yanında birisinin olmasını istiyor falan dedi.
Yani anlayacağınız ben hep dinleyen ve kısa cevaplar veren soruları soran hep oydu.Nerdeyse 45 dk sürdü konuşma. Masadan kalkarken 1 ay sonra ramazandan sonra seni ziyarete gelirim dedi.
Normalde çayını içersin isler nasıl gidiyor falan dersin kalkarsın. Bu Cuma nasıl bir konuşma oldu ben de anlayamadım.
Bu çocuk neden benimle bu kadar is dışında sohbet etti.Uzun zamandan beri kimse yok hayatımda o kadar uzağım ki bu konulara sizce neden bu kadar soru sorup tanımak istercesine sorular sordu.
Tedarikçi dediğin satınalma aslında tehlikeli olur bunlar sanki kendi cebindeki parayla alıyor gibi havaya girerler

Merhaba soru sahibi, bence de hoşlanmış senden :)

Yaş farkı çok değil ama karakterine bağlı biraz olgun biri mi vs...
Ramazandan sonra bi tart bakalım iş dışında görüşmek isteyecek mi? arayacak mı falan

Merhaba Yagmurzamani_ Yagmurzamani_ gelmedi canım daha.Ben de anlamadım.Isyerine gelip 1 saat beni soru yağmuruna tutuyorsun. Enişte var mıdan başladın hafta sonu ne yaparsın nerde oturuyorsun ciğer sever misin konsere gider misin hafta sonu ne yaparsın.Annesinin resmini gösterdi ona benzediğimi söylerler dedi.Oturdu kalkmadi kapıya baktım 3 4 kere bana misin işin vardır gideyim demedin.
Kalkarken ramazandan sonra geleceğim diyorsun.2 gün sonra arıyorsun nasılsın var mı bir isteğin diyorsun yok canının sağlığı dedim tekrar soruyorsun kapatmadan ramazandan sonra geleceğim diyorsun yine.
Kandilimi kutluyorsun whatsaptan huvese kandilin kutlu olsun .Bayramımı kutluyorsun mesaj atıyorsun o kadar tedarikçi firma ile çalışıyorum kandilimi bayramimi özel olarak kutlayan olmadı toplu mesaj atarlardı belki .
Bayramdan sonra geleceğim diyorsun.
Geleceksen gel yani bu nedir böyle 5 kere de söylemezsin aynı şeyi gelip ne diyeceksin Allah aşkına.20 dk uzaklıkta yerin zaten gelmeden ararsın bir gün önce ya da geleceğin gün müsaitsen geleceğim diye bu kadar sürekli hatırlatır gibi geleceğim geleceğim bu ne yani.Gel yani ne yapayım.
Neyse geçen hafta perşembe siparişleri geçtim tatlı mı kurabiye mı alaraktan sende cay ısmarlarsan tabi karşıda işlerim var gelmeden sana haber ederim diyorsun.
Yarın perşembe yazmadı bir şey daha.Arkadasim da ya çekingen tecrübesiz ya işi var yogun firma sahibi çünkü ziyaretlere odeme almaya o gidiyor yazar bence dedi başkası da korkuyor dedi.
Niye bu kadar soru sorarsin ha bire geleceğim dersin 1 senedir tanıyorum kandilimi bayramımi kutlamazdin ne oldu da kutlamaya başladın.
Ben hiçbir şey anlamadım gerçekten kızlar .

siyah_puding siyah_puding o günkü bana sorduğu sorular bu yaptıkları benden etkilendiğini dusundum çünkü direk enişte var mı kaç yaşındasın hayatımda biri yok diyince sordukca sordu eğer biri var deseydim o konuşma o gün o kadar uzun sürmeyecekti eminim

Bayram kandıl kutlamalar birden sürekli geleceğim demeler normal değil

siyah_puding siyah_puding kimseye güvenmiyorum cnm ben artık her şeye şüphe ile bakar oldum.
Gelmezse gelmesin kısa keserim iş dışında tek kelime etmem onunla ne hali varsa görsün

Yine başlamışsın triplere.
Adam biraz da senden bekliyor. Kaç defa aramış sormuş. Yazsana gelmiyor musun diye. Sürekli triplerdesin.
Klasik Huvese tepkisi: (durduk yere) Yüzüne bakmam, muhatap olmam, oralı olmam.
Türkçesi: Kafayı takarım, her haline anlam yüklerim, kendi kendime triplere girerim.
:KK53:

Belki de sizden bir mesaj bekliyor çünkü bayramda kandilde falan yazmış eğer hoşlandıysanız siz mesaj atın nasılsınız vs diye

Back
X