Merhaba
Yagmurzamani_
gelmedi canım daha.Ben de anlamadım.Isyerine gelip 1 saat beni soru yağmuruna tutuyorsun. Enişte var mıdan başladın hafta sonu ne yaparsın nerde oturuyorsun ciğer sever misin konsere gider misin hafta sonu ne yaparsın.Annesinin resmini gösterdi ona benzediğimi söylerler dedi.Oturdu kalkmadi kapıya baktım 3 4 kere bana misin işin vardır gideyim demedin.
Kalkarken ramazandan sonra geleceğim diyorsun.2 gün sonra arıyorsun nasılsın var mı bir isteğin diyorsun yok canının sağlığı dedim tekrar soruyorsun kapatmadan ramazandan sonra geleceğim diyorsun yine.
Kandilimi kutluyorsun whatsaptan huvese kandilin kutlu olsun .Bayramımı kutluyorsun mesaj atıyorsun o kadar tedarikçi firma ile çalışıyorum kandilimi bayramimi özel olarak kutlayan olmadı toplu mesaj atarlardı belki .
Bayramdan sonra geleceğim diyorsun.
Geleceksen gel yani bu nedir böyle 5 kere de söylemezsin aynı şeyi gelip ne diyeceksin Allah aşkına.20 dk uzaklıkta yerin zaten gelmeden ararsın bir gün önce ya da geleceğin gün müsaitsen geleceğim diye bu kadar sürekli hatırlatır gibi geleceğim geleceğim bu ne yani.Gel yani ne yapayım.
Neyse geçen hafta perşembe siparişleri geçtim tatlı mı kurabiye mı alaraktan sende cay ısmarlarsan tabi karşıda işlerim var gelmeden sana haber ederim diyorsun.
Yarın perşembe yazmadı bir şey daha.Arkadasim da ya çekingen tecrübesiz ya işi var yogun firma sahibi çünkü ziyaretlere odeme almaya o gidiyor yazar bence dedi başkası da korkuyor dedi.
Niye bu kadar soru sorarsin ha bire geleceğim dersin 1 senedir tanıyorum kandilimi bayramımi kutlamazdin ne oldu da kutlamaya başladın.
Ben hiçbir şey anlamadım gerçekten kızlar .