Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin mesajınla gaza geldim az önce WP'den yazdım :)

"O kadar gezip tozuyorsun, gittiğin yerlerden öneriler sunsana yarın gezi yapmak istiyorum"

şeklinde
Cevabını merak ettim gelişmelerden haberdar et belki aşkın filizlenmesine vesile olurum :KK70:
Normalde sizinle konuşurken nasıl? Mimikleri falan. Yani açıkça hislerinizi söyleseniz vereceği tepkiyi az çok tahmin eder misiniz?

Adamın hesabı sanılan profil fotosundaki beyaz atlet bile kimseyi rahatsız etmemişti hatta. :KK70:
Adamın yanına mangal koysan herkes beyaz atletli adam ıyyyy diyecekken, elinde 1 kadeh beyaz şarap olunca takipçi sayısı artmıştı adamın. 😒
gidip bakacağım şimdi merak ettim, beyaz atlet hiç dikkatimi çekmemiş öyle mükemmel anlattı ki kocişkosunu.

Cevabını merak ettim gelişmelerden haberdar et belki aşkın filizlenmesine vesile olurum :KK70:
Normalde sizinle konuşurken nasıl? Mimikleri falan. Yani açıkça hislerinizi söyleseniz vereceği tepkiyi az çok tahmin eder misiniz?
Yani eğlenceli birisi böyle bişey sorunca falan şaka katarak cevap verir. Stresli ortamlarda, gergin ortamlarda şakayla ortamı yumşatır. Doğrusunu söylemek gerekirse bana da diğer arkadaşlara davrandığı gibi davranıyor. Yani hep ılımlı

Ben koştum hatta ilk adımıda atmaktan asla çekinmem ama o aradaki şeyi hissetmişimdir her seferinde sadece adamın adım atmasını beklemektense ben olayı hızlandırdım :KK53:

Ama iste kilit nokta bu arada hissedilen bir enerji varmis ki sen olayi hizlandirmissin. Adam konu sahibinin farkinda bile degil. Beni gor,beni gor diye cirpiniyor adam hic orali degil. Konu sahibinin dur duragi yok tam gaz devam 🤣 ay ben bile buradan tirstim adami dusunemiyorum.

Yani eğlenceli birisi böyle bişey sorunca falan şaka katarak cevap verir. Stresli ortamlarda, gergin ortamlarda şakayla ortamı yumşatır. Doğrusunu söylemek gerekirse bana da diğer arkadaşlara davrandığı gibi davranıyor. Yani hep ılımlı
Hmm... Gizemli ve bir o kadar eğlenceli bir karakter. İnsanın '' sen hayırdır? '' diyesi geliyor :))) Adam yalnızlığa alışmıştır çevresinde ki kadınlardan hoşlanmamıştır belki ama tanışınca, konuşunca belli mi olur sevebilir de. Bu işler hemen ilk görüşte aşkla olacak diye bir kaide yok. Ama tabi çabanıza ve ilgi alakanıza rağmen cevap vermez, her zaman ki gibi davranırsa o zaman o iş yatar :)

Ne yazık ki anlamak istemiyorsun. ben 1.5 yıldır en ufak bir adım atmadım, belirti göstermedim kendisine ilgimle alakalı. ama artık bir adım atmam gerektiğini düşündüm ve buraya yazdım.

Neden pes edeyim? Pes etmezsem belki istediğimi elde ederim. belki edemem. Ama en azından sonucu görürüm ve denemedim diye pişman olmam. Ama pes edersem? sonucu bir ömür bilemem.

Adamın muhtemel banka hesabı ekside olsa, adama kimse dönüp bakmayacak gibi duruyor zaten.

Canım neden bu kadar kafaya taktın? ard arda saydırıp duruyorsun. Emin ol görsen dibin düşer.
Adam çok yakışıklı olabilir ancak sizin adamı beğenme sebepleriniz sadece maddi şeylere dayalı. Şu an sahip olduğu görünüm ve parası.

Adamın beğendiğiniz özelliklerinden parasını çıkarsak, geriye kalanıyla bir ömür geçirmek; gelirinizle adamın borçlarını kapatmak ve evi geçindirmek ister misiniz ?

Hmm... Gizemli ve bir o kadar eğlenceli bir karakter. İnsanın '' sen hayırdır? '' diyesi geliyor :))) Adam yalnızlığa alışmıştır çevresinde ki kadınlardan hoşlanmamıştır belki ama tanışınca, konuşunca belli mi olur sevebilir de. Bu işler hemen ilk görüşte aşkla olacak diye bir kaide yok. Ama tabi çabanıza ve ilgi alakanıza rağmen cevap vermez, her zaman ki gibi davranırsa o zaman o iş yatar :)
Cevap geldi canım :)

"Sordun da ben mi söylemedim? :) "
"Nasıl bir ortam istiyorsun ona göre tarif edeyim. Yani havalar soğudu kamp olmaz. Sabah erkenden çıkıp akşam geri dönmelik mi?"

demiş :)

Siz instagram adresiyle ilgili bir iki bilgi daha verin de buradan birileri bulup şansını denesin bu her şeyi mükemmel olan adam karşısında. :KK70: öve öve bitiremediniz.
Açık açık isteyebilirsin canım öyle başkalarının arkasına saklanma 😀 ha verir miyim? Tabi ki hayır

Senin mesajınla gaza geldim az önce WP'den yazdım :)

"O kadar gezip tozuyorsun, gittiğin yerlerden öneriler sunsana yarın gezi yapmak istiyorum"

şeklinde

"Nasıl bir ortam istiyorsun ona göre tarif edeyim. Yani havalar soğudu kamp olmaz. Sabah erkenden çıkıp akşam geri dönmelik mi?"

Ee ne oldu simdi? Anladigim kadari ile birlikte gitmeyeceksiniz.

Adama bu soruları daha önce niye sormadın kız?
Bungalov tarzında bir gece kalmak için tavsiye alabilirsin ama senin onunla kamp yapman için muhabbeti ilerletmen lazım bu başlangıç olsun artık birkaç kampçı bul instadan at kendisine uzun zamandır takip ettiğini falan söyle :KK53:

Canım neden bu kadar kafaya taktın? ard arda saydırıp duruyorsun. Emin ol görsen dibin düşer.

Siz instagram adresiyle ilgili bir iki bilgi daha verin de buradan birileri bulup şansını denesin bu her şeyi mükemmel olan adam karşısında. :KK70: öve öve bitiremediniz.
Bana "emin ol görsen dibin düşer" demiş. 😒 Bence dibim düşecek mi diye adamın bi fotosunu görmeyi hak ettim. :KK53: :KK70: :KK70:

Ya çok farklı birisi. işte dikkat çeken o oluyor. Yani gidip mesela köy işleri yapıyor bahçe işleri yapıyor. Gidip tarla bahçe alıp ağaç dikiyor. Sonra bakıyorsunuz dağ bayır geziyor. Sonra bakıyorsunuz yurt dışına çıkmış. Yani anormal değil mi? Hepsi birbirinden alakasız şeyler ama hepsini yapıyor.
Mesela bilgisayar mühendisi adam yıllar sonra neden tekrar sınava girip ziraat mühendisliği okur
Türkü çok seven, tarla bahçe işi yapan, sosyal medyadan kimseyi takip etmeyen, kadınlardan gözünü kaçıran arkadaş bana yazları karısını köye götüren herhangi bir adam izlenimi verdi valla siz mi gözünüzde büyüttünüz acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X