- 25 Ağustos 2014
- 20.836
- 49.599
- 798
Şu durumda yanan biz miyiz, yoksa adam mıBi 2 yıl da bunu dinleriz artık.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu durumda yanan biz miyiz, yoksa adam mıBi 2 yıl da bunu dinleriz artık.
İş hayatı birinci kuralMerhaba kızlar iyi akşamlar herkese.Bugun beni aradı açamadım telefonu.Tam o sırada ben de sipariş mailini attım .Neyse tekrar aradı açtım huvese nasılsın iyiyim sen nasılsın falan siparişi cuma gününe kadar getirirsen iyi olur dedim.Tam kapatacaktim teli ramazan nasıl gidiyor huvese alısabildin mi iste ben de ilk gün zorlandım şimdi iyiyim falan dedim var mı bir ihtiyacın dedi yok sağol canının sağlığı dedim.Ramazandan sonra geleceğim yanına dedi yine .En son kapatırken yine sordu bir şeye ihtiyacın var mı dedi.Hayir siparişi verdim tamamdır ben en kısa zamanda getiririm falan dersin.
Bir isteğin var mı ne gibi bir isteğim olabilir ki senden.Ramazandan sonra yanına geleceğim yanıma gelip ne yapacaksın daha yeni geldin zaten .
Sizce bu adamın amacı nedir.
belki bu hakkı vermeyi kendi istiyor beğenemez mi?İş hayatı birinci kural
Karşınızdaki kişi size adınızla hitap ediyor olsa bile siz ola “sen” demeyin. Laubali olma hakkı veriyorsunuz çünkü.
ya adamin amacini siz de gayet iyi anliyorsunuz neden soruyorsunuz anlamadim. bir de bizden mi duymak istiyorsunuz?Merhaba kızlar iyi akşamlar herkese.Bugun beni aradı açamadım telefonu.Tam o sırada ben de sipariş mailini attım .Neyse tekrar aradı açtım huvese nasılsın iyiyim sen nasılsın falan siparişi cuma gününe kadar getirirsen iyi olur dedim.Tam kapatacaktim teli ramazan nasıl gidiyor huvese alısabildin mi iste ben de ilk gün zorlandım şimdi iyiyim falan dedim var mı bir ihtiyacın dedi yok sağol canının sağlığı dedim.Ramazandan sonra geleceğim yanına dedi yine .En son kapatırken yine sordu bir şeye ihtiyacın var mı dedi.Hayir siparişi verdim tamamdır ben en kısa zamanda getiririm falan dersin.
Bir isteğin var mı ne gibi bir isteğim olabilir ki senden.Ramazandan sonra yanına geleceğim yanıma gelip ne yapacaksın daha yeni geldin zaten .
Kıro değil mi :))Yok kiro falan değil konuşması tavrı samimi efendi dj Mahmut orhan onun da konserine gitmiş ama ben heveslenmek de istemiyorum sorular sordu evet ama adım atmak için mesaj atmak vaktin varsa bir yerlerde oturalım mi falan derim ben şahsen
Bir insanı beğenince onun sizinle laubali olmasını mı istersiniz?belki bu hakkı vermeyi kendi istiyor beğenemez mi?
Bence hoşlanmış. Hemen nikah masasına oturmak zorunda değilsiniz ki. Çok tatlı heyecanlar bunlar, sizin de gönlünüz var belli ki akışına bırakın.Merhaba kızlar iyi akşamlar herkese.Bugun beni aradı açamadım telefonu.Tam o sırada ben de sipariş mailini attım .Neyse tekrar aradı açtım huvese nasılsın iyiyim sen nasılsın falan siparişi cuma gününe kadar getirirsen iyi olur dedim.Tam kapatacaktim teli ramazan nasıl gidiyor huvese alısabildin mi iste ben de ilk gün zorlandım şimdi iyiyim falan dedim var mı bir ihtiyacın dedi yok sağol canının sağlığı dedim.Ramazandan sonra geleceğim yanına dedi yine .En son kapatırken yine sordu bir şeye ihtiyacın var mı dedi.Hayir siparişi verdim tamamdır ben en kısa zamanda getiririm falan dersin.
Buna izin veriyorsam evetBir insanı beğenince onun sizinle laubali olmasını mı istersiniz?
Yani bir ay sonra gelirim demiş bir ay uzun bir süre numaranız falan var mı birbirinizde en azından oradan yazması gerekir napıyorsun nasılsın vs gibi sohbet başlatabilirYok kiro falan değil konuşması tavrı samimi efendi dj Mahmut orhan onun da konserine gitmiş ama ben heveslenmek de istemiyorum sorular sordu evet ama adım atmak için mesaj atmak vaktin varsa bir yerlerde oturalım mi falan derim ben şahsen
Doğrusu neyse onu anlattım. Her memleketin insanının belli karakteristik özellikleri var. Onları anlattımBuna izin veriyorsam evetkız isteseydi tepki gösterir cevaplamazdı
Koloniler halinde yaşarlar bu nasıl bir cümle ya ne demek istediğini anladım da belgesel anlatır gibi anlatmışsınız
Ben doğru demiyorsun demedim biraz yazdığınada dikkat et dedim koloni hayvanlara dersin koloni halinde yaşarlarDoğrusu neyse onu anlattım. Her memleketin insanının belli karakteristik özellikleri var. Onları anlattım
ayy bu olursa çok kötü ya kız beğenmiş çocuğu sonuçtaBelki bir yakını için samimiyet kuruyordur. Abisi, kuzeni vs. Bu ihtimal de olasılık dahilinde gibi. Kendi için sorsa enişte var mı diye bir ifade kullanır mı bilemedim.
Enişte var mı diye sorması bana da bir tuhaf geldiayy bu olursa çok kötü ya kız beğenmiş çocuğu sonuçta![]()
bencede kendiEnişte var mı diye sorması bana da bir tuhaf geldiama ondan sonra telden arayıp sorup konuşması bence çocuk kendi hoşlanıyor