İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

5 Yaş çok değil ama
20 ye 25 de çok farkederken
30 ve 35 yaşında iki insan için ayni yas sayılır.
27 ye 33 çok uzak yaşlar değil

Esim ile tanıştığım zaman 27 yaşındaydım o 25

Su an 32 yaşındayım o 30 :) yani 3 de olsa evlenirdim 4 de olsa :)

Merhaba kızlar iyi akşamlar herkese.Bugun beni aradı açamadım telefonu.Tam o sırada ben de sipariş mailini attım .Neyse tekrar aradı açtım huvese nasılsın iyiyim sen nasılsın falan siparişi cuma gününe kadar getirirsen iyi olur dedim.Tam kapatacaktim teli ramazan nasıl gidiyor huvese alısabildin mi iste ben de ilk gün zorlandım şimdi iyiyim falan dedim var mı bir ihtiyacın dedi yok sağol canının sağlığı dedim.Ramazandan sonra geleceğim yanına dedi yine .En son kapatırken yine sordu bir şeye ihtiyacın var mı dedi.Hayir siparişi verdim tamamdır ben en kısa zamanda getiririm falan dersin.
Bir isteğin var mı ne gibi bir isteğim olabilir ki senden.Ramazandan sonra yanına geleceğim yanıma gelip ne yapacaksın daha yeni geldin zaten .
Sizce bu adamın amacı nedir.

Merhaba kızlar iyi akşamlar herkese.Bugun beni aradı açamadım telefonu.Tam o sırada ben de sipariş mailini attım .Neyse tekrar aradı açtım huvese nasılsın iyiyim sen nasılsın falan siparişi cuma gününe kadar getirirsen iyi olur dedim.Tam kapatacaktim teli ramazan nasıl gidiyor huvese alısabildin mi iste ben de ilk gün zorlandım şimdi iyiyim falan dedim var mı bir ihtiyacın dedi yok sağol canının sağlığı dedim.Ramazandan sonra geleceğim yanına dedi yine .En son kapatırken yine sordu bir şeye ihtiyacın var mı dedi.Hayir siparişi verdim tamamdır ben en kısa zamanda getiririm falan dersin.
Bir isteğin var mı ne gibi bir isteğim olabilir ki senden.Ramazandan sonra yanına geleceğim yanıma gelip ne yapacaksın daha yeni geldin zaten .
İş hayatı birinci kural
Karşınızdaki kişi size adınızla hitap ediyor olsa bile siz ola “sen” demeyin. Laubali olma hakkı veriyorsunuz çünkü.

ya adamin amacini siz de gayet iyi anliyorsunuz neden soruyorsunuz anlamadim. bir de bizden mi duymak istiyorsunuz?

Enişte var mı ne demek ya :)) Erkek arkadaşın olup olmadığını mı soruyor bu şekilde? E ozaman sen otomatik olarak yenge konumunda olmuyor musun? Sorma şekli usulsüz olmuş bence.

Ve evet sizinle ilgileniyor kesinlikle.

Yok kiro falan değil konuşması tavrı samimi efendi dj Mahmut orhan onun da konserine gitmiş ama ben heveslenmek de istemiyorum sorular sordu evet ama adım atmak için mesaj atmak vaktin varsa bir yerlerde oturalım mi falan derim ben şahsen
Kıro değil mi :))
Bi daha düşün bence.

Belki bir yakını için samimiyet kuruyordur. Abisi, kuzeni vs. Bu ihtimal de olasılık dahilinde gibi. Kendi için sorsa enişte var mı diye bir ifade kullanır mı bilemedim.

Bence hoşlanmış. Hemen nikah masasına oturmak zorunda değilsiniz ki. Çok tatlı heyecanlar bunlar, sizin de gönlünüz var belli ki akışına bırakın.

Yok kiro falan değil konuşması tavrı samimi efendi dj Mahmut orhan onun da konserine gitmiş ama ben heveslenmek de istemiyorum sorular sordu evet ama adım atmak için mesaj atmak vaktin varsa bir yerlerde oturalım mi falan derim ben şahsen
Yani bir ay sonra gelirim demiş bir ay uzun bir süre numaranız falan var mı birbirinizde en azından oradan yazması gerekir napıyorsun nasılsın vs gibi sohbet başlatabilir

Buna izin veriyorsam evet 😀 kız isteseydi tepki gösterir cevaplamazdı
Koloniler halinde yaşarlar bu nasıl bir cümle ya ne demek istediğini anladım da belgesel anlatır gibi anlatmışsınız
Doğrusu neyse onu anlattım. Her memleketin insanının belli karakteristik özellikleri var. Onları anlattım

Doğrusu neyse onu anlattım. Her memleketin insanının belli karakteristik özellikleri var. Onları anlattım
Ben doğru demiyorsun demedim biraz yazdığınada dikkat et dedim koloni hayvanlara dersin koloni halinde yaşarlar
Doğru dediysem evet genelde birbirlerine verirler kızlarını güven açısından daha doğru bulurlar bunun olmasıda gayet normal zorla vermiyorlar sonuçta aile bağları kuvvetli hep bir aradalar ve de Diyarbakır olması çeşitli önyargılar oluyor bir kesim için konuşabilirsin ama dalga geçer gibi konuşuluyor kıro falan dinlediği şarkılar ne alaka bende semicenk dinlerim merve özbeyi dinlerim severim

Son düzenleme:
Back
X