- 23 Ağustos 2012
- 49.306
- 228.193
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Bunu farkettik. Gerçekten çok duygusal birisi. Bir kaç kez şahit olduk. Toplu organizasyonla sinemaya falan gittik, bunun ağladığına şahit olduk drama bölümlerinde.Böyle sınırları olan adamların dikkatini sadece ve sadece duygusal yanını doldurarak ve güven vererek çekebilirsin. Akademik başarısına aldanıp sakın entelektüel yerden mevzuya gireyim deme. Onun hayatında o konuları konuşabileceği çok insan vardır zaten. İçten içe istedikleri şey, biri gelsin ve tüm duvarlarımı yıksın oluyor. Kaçıngan davranmaman lazım. Biraz muhabbet kurup sonra direkt konuya gir. Aşık oldum desen bile olur.
Haaaa birde unuttum kızlar, bu türkü hastası bir adam yani adam kod yazarken, yol giderken bi doğa manzarası paylaşırken vs. sürekli türkü dinler, türkülerle paylaşır.
Bunu farkettik. Gerçekten çok duygusal birisi. Bir kaç kez şahit olduk. Toplu organizasyonla sinemaya falan gittik, bunun ağladığına şahit olduk drama bölümlerinde.
Aynı zamanda karşısında birisi ağlarsa o da ağlıyor. Bu da onun huyuymuş. Buralardan girilebilir mi?
Farkettik, şahit olduk derken kaç kişisiniz?Haaaa birde unuttum kızlar, bu türkü hastası bir adam yani adam kod yazarken, yol giderken bi doğa manzarası paylaşırken vs. sürekli türkü dinler, türkülerle paylaşır.
Bunu farkettik. Gerçekten çok duygusal birisi. Bir kaç kez şahit olduk. Toplu organizasyonla sinemaya falan gittik, bunun ağladığına şahit olduk drama bölümlerinde.
Aynı zamanda karşısında birisi ağlarsa o da ağlıyor. Bu da onun huyuymuş. Buralardan girilebilir mi?
4 tane takip ettiği kişi var :)Sosyal medyasında takip ettiği tipler nasıl?
Hoş bu böyle hesabını düzgün kullanıp, fantazileri için ayrı hesap kullanıyor olabilir.
Şüpheniz? Siz kaç kişisiniz salın adamı ya size ne?Hah işte en büyük şüphemiz bu. Acaba günü birlik mi yaşıyor? Yani yakışıklı, para pul var. İtibar var, makam mevkii var. Bir çok kişi için önemli olan lüks spor araba var. Bu dediğiniz işte en büyük ihtimal geliyor bize de
O zaman benden bir türkü sözü gelsin. Evlerinin önü bulgur kazanı oğlanSongül Karlı taklidi yap
4 tane takip ettiği kişi var :)
4 ü de yabancı yazılım şirketleri, broker şirketleri vb.
Yani 1.5 yıldır kafaya taktığım için yakın arkadaşlarımın çoğu biliyor. Şirketten de samimi olduğum bir kaç kişiFarkettik, şahit olduk derken kaç kişisiniz?
hayır canım maske takmak için taktik istemiyorum. Daha önce böyle birisiyle ilişkisi olan birisi olmuştur. Yani nasıl bi yaklaşım gerekir onu öğrenmeye çalışıyorumTaktik verin tavlayım diyorsunuz bir nevi.
Taktikle tavlanana ömür boyu rol yapmak zor olmayacak mı?
Sizi değil maskenizi sevecek çünkü.
Ben böyle bir şeyi kendi benliğime ihanet görürüm.
Doğal olun, olursa olur.
İş yerinden takip eden çok, o kimseyi takip etmez. Sorduklarında da sevmediğim kişiler olabiliyor. Eğer bir kaç kişi takip edersem herkesi takip etmek zorunda kalırım o ayrımı yapamam diyor. O yüzden de kimseyi takip etmiyor.Sizlerle takipleşmiyor mu? İş yerinden kimse yok mu?
Evet. Duygusal yanını göster çekinme. Yani en saf halinle neysen o ol. Taktik falan yapayım deme çakıyorlar hemenHaaaa birde unuttum kızlar, bu türkü hastası bir adam yani adam kod yazarken, yol giderken bi doğa manzarası paylaşırken vs. sürekli türkü dinler, türkülerle paylaşır.
Evet. Duygusal yanını göster çekinme. Yani en saf halinle neysen o ol. Taktik falan yapayım deme çakıyorlar hemenhavalıyım, ulaşılmazım vs asla yapma. Bi de onun özel olduğunu hissettir. İçimi sadece sana açıyorum gibisinden.
Onun kulağına gitmiştir. 1.5 sene başka kişilere kanalize olsaydınız şu an nişan törenin yapılıyordu.Yani 1.5 yıldır kafaya taktığım için yakın arkadaşlarımın çoğu biliyor.
Direk git konuş bence :) Bu adama kem küm etmeye, cilve yapmaya hiç gerek yok kaldı ki hoşuna gitmiyor belli. Açıkça hislerinizden bahsedin hemen pat diye evlenecek değilsiniz beraber vakit geçirmek isterse zaten kabul eder.
Evet. Duygusal yanını göster çekinme. Yani en saf halinle neysen o ol. Taktik falan yapayım deme çakıyorlar hemenhavalıyım, ulaşılmazım vs asla yapma. Bi de onun özel olduğunu hissettir. İçimi sadece sana açıyorum gibisinden.
Deneyeceğim :)Ben de bu taktige ++++ diyorum
gitse muhakkak bana olumlu ya da olumsuz bir dönüşü olmaz mıydı?Onun kulağına gitmiştir. 1.5 sene başka kişilere kanalize olsaydınız şu an nişan törenin yapılıyordu.
Direk git konuş bence :) Bu adama kem küm etmeye, cilve yapmaya hiç gerek yok kaldı ki hoşuna gitmiyor belli. Açıkça hislerinizden bahsedin hemen pat diye evlenecek değilsiniz beraber vakit geçirmek isterse zaten kabul eder.
Valla icimden aynisi gecti, ben olsam hatta hislerimi yazip verirdim
Yani adamına göre ilerleyeceksinValla icimden aynisi gecti, ben olsam hatta hislerimi yazip verirdim