- 20 Ocak 2010
- 44.881
- 150.338
- 43
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Ben koştum hatta ilk adımıda atmaktan asla çekinmem ama o aradaki şeyi hissetmişimdir her seferinde sadece adamın adım atmasını beklemektense ben olayı hızlandırdımHicbir erkegin pesinde kosmadim. Bu sebeple sizi anlamam pek mumkun degil.
Cevabını merak ettim gelişmelerden haberdar et belki aşkın filizlenmesine vesile olurumSenin mesajınla gaza geldim az önce WP'den yazdım :)
"O kadar gezip tozuyorsun, gittiğin yerlerden öneriler sunsana yarın gezi yapmak istiyorum"
şeklinde
O da sizin kararınız.Hicbir erkegin pesinde kosmadim. Bu sebeple sizi anlamam pek mumkun degil.
gidip bakacağım şimdi merak ettim, beyaz atlet hiç dikkatimi çekmemiş öyle mükemmel anlattı ki kocişkosunu.Adamın hesabı sanılan profil fotosundaki beyaz atlet bile kimseyi rahatsız etmemişti hatta.
Adamın yanına mangal koysan herkes beyaz atletli adam ıyyyy diyecekken, elinde 1 kadeh beyaz şarap olunca takipçi sayısı artmıştı adamın.
Yani eğlenceli birisi böyle bişey sorunca falan şaka katarak cevap verir. Stresli ortamlarda, gergin ortamlarda şakayla ortamı yumşatır. Doğrusunu söylemek gerekirse bana da diğer arkadaşlara davrandığı gibi davranıyor. Yani hep ılımlıCevabını merak ettim gelişmelerden haberdar et belki aşkın filizlenmesine vesile olurum
Normalde sizinle konuşurken nasıl? Mimikleri falan. Yani açıkça hislerinizi söyleseniz vereceği tepkiyi az çok tahmin eder misiniz?
Ben koştum hatta ilk adımıda atmaktan asla çekinmem ama o aradaki şeyi hissetmişimdir her seferinde sadece adamın adım atmasını beklemektense ben olayı hızlandırdım
Hmm... Gizemli ve bir o kadar eğlenceli bir karakter. İnsanın '' sen hayırdır? '' diyesi geliyor :))) Adam yalnızlığa alışmıştır çevresinde ki kadınlardan hoşlanmamıştır belki ama tanışınca, konuşunca belli mi olur sevebilir de. Bu işler hemen ilk görüşte aşkla olacak diye bir kaide yok. Ama tabi çabanıza ve ilgi alakanıza rağmen cevap vermez, her zaman ki gibi davranırsa o zaman o iş yatar :)Yani eğlenceli birisi böyle bişey sorunca falan şaka katarak cevap verir. Stresli ortamlarda, gergin ortamlarda şakayla ortamı yumşatır. Doğrusunu söylemek gerekirse bana da diğer arkadaşlara davrandığı gibi davranıyor. Yani hep ılımlı
Ne yazık ki anlamak istemiyorsun. ben 1.5 yıldır en ufak bir adım atmadım, belirti göstermedim kendisine ilgimle alakalı. ama artık bir adım atmam gerektiğini düşündüm ve buraya yazdım.
Neden pes edeyim? Pes etmezsem belki istediğimi elde ederim. belki edemem. Ama en azından sonucu görürüm ve denemedim diye pişman olmam. Ama pes edersem? sonucu bir ömür bilemem.
Adamın muhtemel banka hesabı ekside olsa, adama kimse dönüp bakmayacak gibi duruyor zaten.
Adam çok yakışıklı olabilir ancak sizin adamı beğenme sebepleriniz sadece maddi şeylere dayalı. Şu an sahip olduğu görünüm ve parası.Canım neden bu kadar kafaya taktın? ard arda saydırıp duruyorsun. Emin ol görsen dibin düşer.
Cevap geldi canım :)Hmm... Gizemli ve bir o kadar eğlenceli bir karakter. İnsanın '' sen hayırdır? '' diyesi geliyor :))) Adam yalnızlığa alışmıştır çevresinde ki kadınlardan hoşlanmamıştır belki ama tanışınca, konuşunca belli mi olur sevebilir de. Bu işler hemen ilk görüşte aşkla olacak diye bir kaide yok. Ama tabi çabanıza ve ilgi alakanıza rağmen cevap vermez, her zaman ki gibi davranırsa o zaman o iş yatar :)
Açık açık isteyebilirsin canım öyle başkalarının arkasına saklanmaSiz instagram adresiyle ilgili bir iki bilgi daha verin de buradan birileri bulup şansını denesin bu her şeyi mükemmel olan adam karşısında.öve öve bitiremediniz.
Senin mesajınla gaza geldim az önce WP'den yazdım :)
"O kadar gezip tozuyorsun, gittiğin yerlerden öneriler sunsana yarın gezi yapmak istiyorum"
şeklinde
Ee ne oldu simdi? Anladigim kadari ile birlikte gitmeyeceksiniz.Cevap geldi canım :)
"Sordun da ben mi söylemedim? :) "
"Nasıl bir ortam istiyorsun ona göre tarif edeyim. Yani havalar soğudu kamp olmaz. Sabah erkenden çıkıp akşam geri dönmelik mi?"
demiş :)
Adama bu soruları daha önce niye sormadın kız?Cevap geldi canım :)
"Nasıl bir ortam istiyorsun ona göre tarif edeyim. Yani havalar soğudu kamp olmaz. Sabah erkenden çıkıp akşam geri dönmelik mi?"
Açık açık isteyebilirsin canım öyle başkalarının arkasına saklanmaha verir miyim? Tabi ki hayır
Senin olduğun her ortam olur de.Cevap geldi canım :)
O zaman kendi kocasını övsün milletin övdüklerini takip etmesinArkadas evli
Canım neden bu kadar kafaya taktın? ard arda saydırıp duruyorsun. Emin ol görsen dibin düşer.
Bana "emin ol görsen dibin düşer" demiş.Siz instagram adresiyle ilgili bir iki bilgi daha verin de buradan birileri bulup şansını denesin bu her şeyi mükemmel olan adam karşısında.öve öve bitiremediniz.
Türkü çok seven, tarla bahçe işi yapan, sosyal medyadan kimseyi takip etmeyen, kadınlardan gözünü kaçıran arkadaş bana yazları karısını köye götüren herhangi bir adam izlenimi verdi valla siz mi gözünüzde büyüttünüz acaba?Ya çok farklı birisi. işte dikkat çeken o oluyor. Yani gidip mesela köy işleri yapıyor bahçe işleri yapıyor. Gidip tarla bahçe alıp ağaç dikiyor. Sonra bakıyorsunuz dağ bayır geziyor. Sonra bakıyorsunuz yurt dışına çıkmış. Yani anormal değil mi? Hepsi birbirinden alakasız şeyler ama hepsini yapıyor.
Mesela bilgisayar mühendisi adam yıllar sonra neden tekrar sınava girip ziraat mühendisliği okur