- 4 Haziran 2024
- 191
- 344
-
- Konu Sahibi balkopugu26
İlgisi olmayan adamın neyini ghostlayacak ki? Adam umursamıyor. İlgisinin farkındadır bence.Ahh bacimsuuu ahh bacimsuuu, ben de saniyorum konunun oncesi var o yuzden borc yazdin, yok olmadi bak bu, cok acemi bi hamle. Ghostlamaya mecbursun bu durumda, kafasini karistirmak zorundasin
Buna katılıyorum işte . Erkek isterse herşeyi halleder ve yapar. Benim eşim sevgiliyken yalova feribot yolundan tarlalarin arasından geçip Bursa'ya gelmişti minibüs bulamayınca, ogrenciydik o zaman. Bursa otogarda sabahlamisti ayazda beni beklerken. İsterse çağırıldı yani kampa seni. Senin peşinde koşsunlar boşver yaİlgisi olsa gidilecek bir kamp yeri ayarlar. Sana gelmez demez. Gelen yer bulur. Erkekler hoşlanıyorsa olmazı oldurur.
benzer yorumu ben de yazdımDünden beri bu durumu çok normal görüp tavsiye vermene şaşırıyordumnormalde aklımda başında tavsiyelerin olur çünkü ama demek ki oradaki olayı anlamamissin adam net şekilde 2 kere reddetti aslında, 1 benim yerler sana gelmez diye, 2 şimdi ailemin yanındayım diye. İnsan o zaman yemek sözün olsun diyince aa olsun tabi der, bu abi direkt ailemin yanındayım diyor, dönünce yapalım bile demiyor. Yani tabi ki buluşunca baş başa olunca fikri değişebilir ama şu durumda 2 kere istemediğini belli eden birine zorla yemek daveti ettirdi
Adam aynı işyerinde direkt red etmek işi zorlaştırmak istemiyor. Arkadaşlık ayağı çekecek. Yemekte de büyük ihtimalle arkadaş ayağı yapıp üstü kapalı uzak dur diyecek.benzer yorumu ben de yazdım
konu sahibi bana ne dedi biliyor musunuz
"aleni bir reddetme yok ortada" dedi
reddedilmediğini düşünüyor yani
Oysa yüzde 50 den fazla erkek bu kamp olayına balıklama atlar ama anlatamıyoruz arkadaşa ve kötü bide biz oluyoruz :)benzer yorumu ben de yazdım
ilgi alanı uymasa da olur. Elektrik önemli etkilenme yani en başta. Zamanla çiftler birbirinin ilgi alanına vakit ayırıyor zaten. Çekim olmadıysa zor yanı bence bilemedim.Boş adamların dikkatini çekmek kolay olur da işte böyle adamın dikkatini çekmek çok zor olur çünkü kafaları hep bir şeyle meşguldür bakınız yeni üniversite okuyorboş vakitlerinde de hobileri var nereden yakalayabilirsiniz bilmem ama işiniz zor çok güzelliğe de bakmaz böyle adamlar ilgi alanlarından yakalayabilirseniz ne âlâ sizi takip ediyorsa valla gerekirse kampa gidin
Aynen öyle. Aynı işyerinde olunca net olarak hayır diyememis sonra kırılır ayıp olur diye. Bahanelerle reddetmiş gayet kibarca. Güzel bir davranış neticede yüzyüze bakacaklar gerginlik istemez kimse işyerinde.Adam aynı işyerinde direkt red etmek işi zorlaştırmak istemiyor. Arkadaşlık ayağı çekecek. Yemekte de büyük ihtimalle arkadaş ayağı yapıp üstü kapalı uzak dur diyecek.
Profesyonelce uzaklaştırmak istiyor ne yazık ki
Niye bulamasin ya.
Benim motosiklet kullanmaya basladigim zamanlar Trde çok kadin yoktu motor kullanan en azindan benim yasadigim sehirde sayiliydi yani birbirimizi bilirdik. Ama 2024 çok daha buyuk kitleler oluştu motosiklet kullanan kizlar cok goruyordum Istanbuldayken baya buyuk yüzlerce kadin gruplari var oyle 1-2 tane degil. Motosiklet meraki olanlar zaten bayilir bu kamp gezi işlerine yük gibi gelmiyor yani.
Bekarken Iyi kazanc sahibi olmamam ve fakir olmam disinda her bir kriter bana uyuyor mesela
Evlenmeden önce de motosiklet gezileri, kamp, doga yuruyusleri, yurtdisi cikis engeli olmamasi hepsi vardi.
Fakirken bunlari nasil yaptim ailem almisti motosikletimi filan.
bahsedilen kişi arkadaşım olduğu için hemen açıklık getireyimE yani bak fakir olmaması kriterine takılınıyor mesela...ya bosversene bilirim o tipleri bulsa da anlaşamaz bu sefer çünkü neden bilio musun istiyor ki kadın tamamen bunun hayatına odaklansın...Karsısımdakinin de bi hayatı bi geçmişi istekleri olacagını hiçe sayıyorlar...Motor vs ok de kadın cocuk isticek cocukla kampa gitmek istemicek, cocuk oldu mu hayat rutine biniyor okuldan al bırak hsonu kursu...adam yine boşanacak çünkü kadın biraz evde yanımda ol dicek...zaten bu yuzden bosanmıstır yine aynı
Yani o espiri tarzı olarak oldu. Madem kampa götürmüyorsun, yemek borcun var o zaman mahiyetinde
Gerçekten anlamamış olması çok ilginç. Ben bu duruma düşmüş olsam yemeğe elimde birkaç gezi rotası ile gelir, ciddi ciddi bilgine danışmak istemiştim diye konuyu dağıtırım. Ha yine anlayacak da en azından daha az üzücü olur. Yine de adam yemeği de bir şekilde geçiştirecek belli ki sevmiyor aynı iş yerinde böyle yakinliklarbenzer yorumu ben de yazdım
bahsedilen kişi arkadaşım olduğu için hemen açıklık getireyim
motorcu kadın sayısı elbette çok. biz izmirde yaşıyoruz zaten, izmirde dolu.
arkadaşın önünde bana göre 2 engeli var, bir tanesi çocuğunun olması.
çocuk annesinde ama hafta sonları falan bizimkinde kalıyor. hayatına girecek olan ciddi kadının bu çocuğa okey olması lazım
ikinci sebep de, aura. evet dolu bir adam, evet çok iyi kalpli ama tip ve aura olarak etkileyici değil bence
ben bir kadın olarak söylüyorum bunu
ben motorcu arkadaş grubuyla da tanıştım, içlerinde 3 tane falan gerçekten karizma herifler var
bizimki onlar kadar değil mesela
arkadaşımı gömmüş gibi olmak istemezdim ama burada biz bizeyiz ve anonimiz, düşüncemi açıkça söylememde sakınca yok bence
aradığı kriterlerdeki kadın ben olsam arkadaşımdan daha yakışıklı, daha cool, daha uzun boylu, daha iyi ses tonu olan birini isterdim mesela
ya en kötü ihtimal yatağa atma gözüyle bakar erkekler böyle şeylereOysa yüzde 50 den fazla erkek bu kamp olayına balıklama atlar ama anlatamıyoruz arkadaşa ve kötü bide biz oluyoruz :)
Kesinlikleya en kötü ihtimal yatağa atma gözüyle bakar erkekler böyle şeylere
bak en kötü ihtimalle.
ciddi düşünmese bile olsun be en azından sevişiriz bana da skor olur diye düşünür
bu adamda o da yok.
ya en kötü ihtimal yatağa atma gözüyle bakar erkekler böyle şeylere
bak en kötü ihtimalle.
ciddi düşünmese bile olsun be en azından sevişiriz bana da skor olur diye düşünür
bu adamda o da yok.
Ben el yükseltiyorum ve size başka bir tavsiye veriyorum. Yemeğin tarihini değiştirin. Önemli bir işim çıktı ama şu şu günler müsaitim yazın. Sana hangisi uygunsa o gün görüşelim Çarşamba pek mümkün görünmüyor yazın. Yani olursa olur olmazsa kısmet değilmiş havası estirin. O günü iple çekiyor görünmeyin.Aynen canım. Yani konuyu resmen bambaşka yere çekenler oldu. Yani nasılsa olmaz diye oturup beklemek yerine ben deneme yolunu tercih ettim. Bu Cesareti gösterdim
Ben el yükseltiyorum ve size başka bir tavsiye veriyorum. Yemeğin tarihini değiştirin. Önemli bir işim çıktı ama şu şu günler müsaitim yazın. Sana hangisi uygunsa o gün görüşelim Çarşamba pek mümkün görünmüyor yazın. Yani olursa olur olmazsa kısmet değilmiş havası estirin. O günü iple çekiyor görünmeyin.
Beklemişsiniz işte. 1,5 sene 18 ay az mı? Niye daha önce harekete geçmemişsiniz diye sormuyorum çünkü sosyal medyada ufak ufak olta attım yemedi yazdınız. Yani demek ki niyetinizi belli etmişsiniz adam da karşılık vermemiş. Siz sosyal medyada araştırmıyor musunuz yazanlar olmuş, evet bakılır araştırılır ama adamın yatırımı borsası hissesi malı mülkü de araştırılmamalı. Siz mal düşkünüsünüz demek değil bu. Hiç böyle hissiyata kapılmadım. Sadece size maddi manevi mükemmel görünen bekar bir erkeğin peşine düşmüşsünüz. Buraya kadar normal, karşı tarafa rahatsızlık vermeden kendi içinizde sevgi yaşıyorsunuz.
2 ay sonra yurtdışına gidiyorsunuz ve belki o da gelir diyorsunuz. Belki. Ya başka ülkeye giderse ya devamlı Türkiye'de kalmak isterse?? Ben denize açılayım rüzgar eserse ne ala, esmezse oturur rüzgarı beklerim havasından çıkın. Ya yemekte yine bir şey belli olmazsa, ya yine davranışından konuşmasından net olmazsa? Olumsuz konuşmadı, bu iyi işaret deyip 1,5 senenizi daha mı heba edeceksiniz?
Belki hepimizi şaşırtacak gelişmeler olur yemekte bilemeyiz ama olmama ihtimali daha yüksek. O sorduğunuz soruşturduğunuz kişiler mutlaka iz bırakmıştır arkalarında. Yani biliyor. Mesela adam size mazeret sunmuş o olmaz bu olmaz demiş ama en sonunda yemek borcun var demişsiniz. Yani borcunu öde demişsiniz adam da tamam ödeyeyim demiş. Bakın burada bir üye konu açmıştı. Onun da eşi yazılımcıydı maddi durum vs çok iyiydi. Aile akraba ziyaretlerinde adam konuşmuyor sohbet etmiyor diye kavga etmişler. Yani önceleri göze batmayan şeyler sonradan batıyor. Böyle cool havalı herkesten farklı tipler çekici geliyor ama iş sonunda bayramda ailemi ziyaret etmedik, sus pus oturdun beni rezil ettin kavgasına dönüyor.
ahaha hiç güleceğim yoktuHahahaha
Aynen
İhtiyacı da yoktur belki camping fuckbody si falan varsa
Bence nefret ettirmeden sınırlarını ufaktan aşarsan radarına girebilirsin insanlar kötü şeyleri hafızalarda tutmaya daha çok meyillidirkızlar bir şirkette asistan olarak çalışıyorum. 35 yaşındayım, bende müzmin bekarlardanım.
Çalıştığım şirket büyük bir şirket, yurt dışına hava araçları için ekipman üretimi yapılan bir firma. Firmanın işi gereği erkek çalışan çok ama çoğu evli. Bir tane bekar var o da tamamen iş koliğin teki. 37 yaşında bilgisayar mühendisi. İTÜ mezunu, ODTÜ yüksek lisans mezunu falan. Hatta şöyle diyeyim bu manyak can sıkıntısına bu sene de üniversite sınavına girip, ziraat mühendisliği yazdı onu okuyor.
sosyal olarak çevresiyle çok iyi anlaşan herkes tarafından sevilen birisi. Maddi olarak şirkette en fazla kazananlardan birisi, yurt dışı borsalarında falan ciddi hisseleri olan birisi ama o kadar mütevazi o kadar salaş birisi ki bunu anlamazsınız bile.
Asıl konu şu ki, bu kişi çok uzun zamandır dikkatimi çekiyor ama bir türlü ben onun dikkatini çekemiyorum. Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi. Kendisinin instagram hesabı var fakat adam doğa ve kamp hastası. Sürekli doğa yürüyüşlerine gidiyor, kamp yapmaya gidiyor ve onları paylaşıyor. Yani instagramı kullanma amacı da bu. Hal böyle olunca bir türlü muhabbete girecek konu bulamıyorum.
Hafta sonları falan yani ne zaman bi tatil olsa, hep tek başına ya gidip bungalov falan kiralayıp kalıyor ya doğa yürüyüşüne gidiyor ya da böyle nerde işte su kenarı, orman falan oralara gidiyor. Çoğu tatili boş geçirmiyor.
Şirkette herkesle muhabbeti iyidir herkes çok sever ama sınırları olduğu için kimse o sınırlardan içeri giremiyor. Kime sorsanız dünya iyisi derler, gerçekten de öyle birisi. Ama gel gör ki o çizdiği sınır çizgisini aşamıyorum. Ben bu adamın nasıl dikkatini çekebilirim? Ya da bu adam nelerden hoşlanır?
Bir kaç kişi arkadaş ortamında konuştuklarında evlenmeye karşı olmadığını ama hazır hissetmediğini falan söylemiş. Yani evliliğe uzak birisi değil ama nasıl içine çekebiliriz