Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh bacimsuuu ahh bacimsuuu, ben de saniyorum konunun oncesi var o yuzden borc yazdin, yok olmadi bak bu, cok acemi bi hamle. Ghostlamaya mecbursun bu durumda, kafasini karistirmak zorundasin
İlgisi olmayan adamın neyini ghostlayacak ki? Adam umursamıyor. İlgisinin farkındadır bence.

İlgisi olsa gidilecek bir kamp yeri ayarlar. Sana gelmez demez. Gelen yer bulur. Erkekler hoşlanıyorsa olmazı oldurur.
Buna katılıyorum işte . Erkek isterse herşeyi halleder ve yapar. Benim eşim sevgiliyken yalova feribot yolundan tarlalarin arasından geçip Bursa'ya gelmişti minibüs bulamayınca, ogrenciydik o zaman. Bursa otogarda sabahlamisti ayazda beni beklerken. İsterse çağırıldı yani kampa seni. Senin peşinde koşsunlar boşver ya

benzer yorumu ben de yazdım
konu sahibi bana ne dedi biliyor musunuz
"aleni bir reddetme yok ortada" dedi
reddedilmediğini düşünüyor yani

Adam aynı işyerinde direkt red etmek işi zorlaştırmak istemiyor. Arkadaşlık ayağı çekecek. Yemekte de büyük ihtimalle arkadaş ayağı yapıp üstü kapalı uzak dur diyecek.
Profesyonelce uzaklaştırmak istiyor ne yazık ki

ilgi alanı uymasa da olur. Elektrik önemli etkilenme yani en başta. Zamanla çiftler birbirinin ilgi alanına vakit ayırıyor zaten. Çekim olmadıysa zor yanı bence bilemedim.

Aynen öyle. Aynı işyerinde olunca net olarak hayır diyememis sonra kırılır ayıp olur diye. Bahanelerle reddetmiş gayet kibarca. Güzel bir davranış neticede yüzyüze bakacaklar gerginlik istemez kimse işyerinde.

bahsedilen kişi arkadaşım olduğu için hemen açıklık getireyim
motorcu kadın sayısı elbette çok. biz izmirde yaşıyoruz zaten, izmirde dolu.
arkadaşın önünde bana göre 2 engeli var, bir tanesi çocuğunun olması.
çocuk annesinde ama hafta sonları falan bizimkinde kalıyor. hayatına girecek olan ciddi kadının bu çocuğa okey olması lazım
ikinci sebep de, aura. evet dolu bir adam, evet çok iyi kalpli ama tip ve aura olarak etkileyici değil bence
ben bir kadın olarak söylüyorum bunu
ben motorcu arkadaş grubuyla da tanıştım, içlerinde 3 tane falan gerçekten karizma herifler var
bizimki onlar kadar değil mesela
arkadaşımı gömmüş gibi olmak istemezdim ama burada biz bizeyiz ve anonimiz, düşüncemi açıkça söylememde sakınca yok bence
aradığı kriterlerdeki kadın ben olsam arkadaşımdan daha yakışıklı, daha cool, daha uzun boylu, daha iyi ses tonu olan birini isterdim mesela

Gerçekten anlamamış olması çok ilginç. Ben bu duruma düşmüş olsam yemeğe elimde birkaç gezi rotası ile gelir, ciddi ciddi bilgine danışmak istemiştim diye konuyu dağıtırım. Ha yine anlayacak da en azından daha az üzücü olur. Yine de adam yemeği de bir şekilde geçiştirecek belli ki sevmiyor aynı iş yerinde böyle yakinliklar

E yani herkes kendini bilecek..
Ona bakarsan ne göbekli bakımsız erkekler gördüm kadın şöyle olacak böyle olacak deyip yalnız gezen...

Oysa yüzde 50 den fazla erkek bu kamp olayına balıklama atlar ama anlatamıyoruz arkadaşa ve kötü bide biz oluyoruz :)
ya en kötü ihtimal yatağa atma gözüyle bakar erkekler böyle şeylere
bak en kötü ihtimalle.
ciddi düşünmese bile olsun be en azından sevişiriz bana da skor olur diye düşünür
bu adamda o da yok.

Aynen canım. Yani konuyu resmen bambaşka yere çekenler oldu. Yani nasılsa olmaz diye oturup beklemek yerine ben deneme yolunu tercih ettim. Bu Cesareti gösterdim
Ben el yükseltiyorum ve size başka bir tavsiye veriyorum. Yemeğin tarihini değiştirin. Önemli bir işim çıktı ama şu şu günler müsaitim yazın. Sana hangisi uygunsa o gün görüşelim Çarşamba pek mümkün görünmüyor yazın. Yani olursa olur olmazsa kısmet değilmiş havası estirin. O günü iple çekiyor görünmeyin.

Beklemişsiniz işte. 1,5 sene 18 ay az mı? Niye daha önce harekete geçmemişsiniz diye sormuyorum çünkü sosyal medyada ufak ufak olta attım yemedi yazdınız. Yani demek ki niyetinizi belli etmişsiniz adam da karşılık vermemiş. Siz sosyal medyada araştırmıyor musunuz yazanlar olmuş, evet bakılır araştırılır ama adamın yatırımı borsası hissesi malı mülkü de araştırılmamalı. Siz mal düşkünüsünüz demek değil bu. Hiç böyle hissiyata kapılmadım. Sadece size maddi manevi mükemmel görünen bekar bir erkeğin peşine düşmüşsünüz. Buraya kadar normal, karşı tarafa rahatsızlık vermeden kendi içinizde sevgi yaşıyorsunuz.

2 ay sonra yurtdışına gidiyorsunuz ve belki o da gelir diyorsunuz. Belki. Ya başka ülkeye giderse ya devamlı Türkiye'de kalmak isterse?? Ben denize açılayım rüzgar eserse ne ala, esmezse oturur rüzgarı beklerim havasından çıkın. Ya yemekte yine bir şey belli olmazsa, ya yine davranışından konuşmasından net olmazsa? Olumsuz konuşmadı, bu iyi işaret deyip 1,5 senenizi daha mı heba edeceksiniz?

Belki hepimizi şaşırtacak gelişmeler olur yemekte bilemeyiz ama olmama ihtimali daha yüksek. O sorduğunuz soruşturduğunuz kişiler mutlaka iz bırakmıştır arkalarında. Yani biliyor. Mesela adam size mazeret sunmuş o olmaz bu olmaz demiş ama en sonunda yemek borcun var demişsiniz. Yani borcunu öde demişsiniz adam da tamam ödeyeyim demiş. Bakın burada bir üye konu açmıştı. Onun da eşi yazılımcıydı maddi durum vs çok iyiydi. Aile akraba ziyaretlerinde adam konuşmuyor sohbet etmiyor diye kavga etmişler. Yani önceleri göze batmayan şeyler sonradan batıyor. Böyle cool havalı herkesten farklı tipler çekici geliyor ama iş sonunda bayramda ailemi ziyaret etmedik, sus pus oturdun beni rezil ettin kavgasına dönüyor.

Asla yapmaz 4 gözle yemeği beklio dk sayıyo

Hahahaha
Aynen
İhtiyacı da yoktur belki camping fuckbody si falan varsa
ahaha hiç güleceğim yoktu
geçenlerde tinder'dan biriyle buluştum biraz hızlı bir buluşma oldu, kahve buluşması tabii. ama adam inanılmaz kazma çıktı
exlerini falan anlatıyor böyle skor peşinde hıyarın teki çıktı
neyse bi ara laf şeye geldi, ben yazışırken ona biraz geç dönüş yapmıştım
ben pek sık girmiyorum aslında uygulamalara falan, pek gerekmiyor çünkü dedim
nasıl gerekmiyor ya nereden tanışacaksın bulacaksın başka dedi
benim çevrem geniş dedim, bi bozuldu
hani o seks için bile ihtiyacım yok sana mesajı vermek inanılmaz bişey
ben bu kişi kazma çıktığı için bu lafı söylemekten aşırı keyif aldım mesela

Bence nefret ettirmeden sınırlarını ufaktan aşarsan radarına girebilirsin insanlar kötü şeyleri hafızalarda tutmaya daha çok meyillidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…