Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İlk buluşmada sorulmadan exlerini anlatıosa, wc ye diye kalkıp arka kapıdan çıkmak en güzeli

Ben kadın olsun erkek olsun, insanın empati yapabilmesi gerektiğini düşünür adımlarımı öyle atması, başına gelen durumu analiz etmesi gerektiğini düşünürüm.
Şimdi konu sahibinin anlatımına göre gayet yakışıklı, peşinde bol miktarda hayranı kadın olan, yazılım sektöründe kariyer yapacak kadar zeki, malı mülkü geliri yerinde bir erkek kişimiz, bir de eğitim ve kariyer olarak adamla yaşları yakın olmasına rağmen adam ile aynı klasmanda olmayan, bir buçuk senedir, adamla aynı ortamda bulunmasına, sosyal mecralar ile yoklama çekmesine yani adamın gözünün önünde olmasına rağmen ilgilenmediği, adamla hobi ve zevk olarak ortak paydası bulunmayan konu sahibimiz var. Adam bu kadar iyi özelliğine ve peşindeki beğenen kadınlara rağmen ciddi anlamda sevgilisi yok, konu sahibine göre sadece takıldığı kadınlar var.
Adam ya kariyer, güzellik, hobileri ile mükemmel kadını bekliyor ya da bu özellikleri olmasa da ilk görüşte kendini çarpacak kadar etkileneceği aşık olacağı kadını. Konu sahibi ikisini de uymuyor zaten. Konu sahibi zaten daha öncede adama sinyaller vermiş sosyal medyadan falan ama adam umursamamış, kaldı ki şirkette üst düzey yönetici olarak yükselebilen bir. mühendisin, bir kadının yakın çevresine bile duyurduğu kadar aleni şekilde belli ettiği ilgisini anlamayacak kadar saf olmasını düşünmek de ayrı komik. Şu saatten sonra adam en fazla konu sahibinin gideceğini düşünerek olaya bir kaçamak olarak bakar ki yapılan yazışma da ona bile hevesli gözükmüyor.
Kaldı ki konu sahibinin gerçekten sevdiğini hoşlandığını falan da düşünmedim ben. Kimse beğendiği adamı anlatırken malı mülkünü hisse senedi yatırımlarına kadar belirtmez. Konu sahibinin anlatış tarzında hoşlandığı adamı anlatan bir kadından çok yaş 35 e geldi, adam hem kariyerli hem paralı hemde yakışıklı beğenilen biri, bunu nasıl kafesler nikahı bastırıım tarzında. Hani bir kadın için son dakika karşısına çıkan büyük ikramiye koca adayı gibi. Ancak atladığı nokta erkekler hele hele öyle dişi tırnağı ile kariyer yapan adamlar öyle kolay oltaya gelmez. Böyle adamlar bu niyetle yaklaşan kadınlar ile en fazla takılmak için görüşüyorlar, çoğu başına iş açmamak için bu niyet ile yaklaşan kadınlara yaklaşmaz bile.

Müko bi adam bi kk 30+ kadınıyla sevgili olursa caaaaart ortadan yırtılıveririz
Olur neden olmasın, benim bir arkadaşım evlendi mesela öyle. Ancak şartlar önemli, burada başka bir konuda da yazdım hatta arkadaşıma da söyledim buraya anonim olarak yazdığımı güldük geçtik. Bakın bu arkadaşım bütün hayatını hayallerinin prensi, muhtemel kocası ile yaşamak için ertelendi, önceliği hep hayatındaki insan ile mutlu bir evlilik oldu ancak bir sürü başarısız flört ve bir kaç ciddi ilişkiden sonra anladı ki öyle bir prens ve mutlu yuva yok. Prens gibi olan adamlarda kendi prensesini arıyor, bu arkadaş sonra dağıttı, psikolojik destek aldı ve toparlandı. Daha önce yapmadığı ertelediği ne varsa yaptı, yeni yeni hobiler edindi, kurslara gitti, tek başına seyahatlere çıktı, kariyerine asıldı, kendini geliştiren seminetlere gitti, tek başına mutlu olmayı dolu dolu yaşamayı keşfetti, bambaşka biri oldu parladı resmen. Sonunda hayatın komik bir şakası olarak balayı hayali olan İtalya seyahatine tek başına çıktığı dönemde orada çok tatlı bir kız arkadaş edindi, onun kardeşi ile yıllar sonra tanışıp evlendi, kocası aynı konu sahibinin beğendiği erkek gibi kariyerli yakışıklı zengin üstelik arkadaştan da yaş olarak bir iki yaş küçük, çocuk bunun o dönüştüğü kadına vuruldu, ancak bu sefer bizim arkadaş istemedi evlilik falan, adam baya uğraştı ikna için. Kocasının bir lafını çok sevmiştim, ben hiçbir zaman beni hayatını cennete çevirecek bir prens olarak gören bir kadın istemedim, kendi cennetini kendi bulan bir kadınla o cenneti paylaşmak istedim demişti. Yani böyle adamlar kendini büyük ikramiye gibi gören kadınları değil, kendi hayatını cennete çevirmiş, peşinde koşacakları kadınları seçiyorlar.

Bu kadar olumsuz yorumu anlayamadım, üyeler toplanıp cullanmış resmen konu sahibesine o sana bakmaz o sana bakmazzzz diye hayırdır kardeşim neyin hırsı bu
Cherry bir bildiğimiz var ki yazıyoruz kardeşim Herif 1,5 sene yoklanmış, sağdan soldan dürtüklenmiş ama tık yok. Borsadaki hisselerine kadar didik didik edilmiş, tatilde kaldığı bungalowun kapısına kadar tüm detaylar araştırılmış. Biri sizi bu kadar araştırsa sorsa soruştursa kulağınıza gelmez miydi? Dinlediği türküden ektiği sebzenin cinsine kadar biliniyor adamın. O sana bakmaz haddini bil diyenlerden değilim ve bunun saçma bir düşünce olduğunu savunuyorum. Ama çekim diye bir şey de var. Herifi göklere çıkarmış öyle mükemmel böyle cool şöyle harika.... Kendi de 4 lisan bilen üst düzey eğitimli biri. Ne diye 1,5 senesini heba etmiş bu abinin peşinde? Sosyal medyadan kaç defa olta attım yemedi yazdığı için ben olmaz dedim.
Biz bunu görünce 2 defa reddedilmişsin yazdık hayır öyle değil diyor. Gönüllü gelmiyorsan borcunu öde demek değil mi bu? Niyeti olan adam, benim gezdiğim yerler ıssız tek olmaz beraber gideriz demez miydi?
Bu kadar donanımlı eğitimli, kültürlü 4 lisan bilen, yıllardır spor yapan taş gibi bir hemcinsimin ıssız adam peşinde heba olmasını istemem açıkçası.

Son düzenleme:
Çok tatlısın gerçekten eski sevgilim odtülü bir matematikçiydi iki yıl falan sevgiliydik taktik maktik yok bambambam yoksa o senin niyetini asla anlayamaz böyle iqsu normal türk erkeklerinden yüksek adamlar hem bu konularda daha tecrübesiz hem de daha saf oluyorlar biraz da ortak ilgi alanınız varsa bence ordan alır yürürsün bu kadar uğraştığına göre beğeniyorsun da sadece kur yapman yeterli olacaktır :)) çünkü erkek yani bunu boş geçemez :)))

Merhaba, bence de olma ihtimali düşük ama ben cesaretinizi takdir ettim açıkcası. Bir kadın olarak ben yapamazdım, ama siz bu cesareti göstermişsiniz. Erkekler kendinden fazla kadınlara da yürüyor. Sorun etmiyorlar. Tavlamak için de ne love bombingler ne taktikler uyguluyorlar. Kadınların eksiği ne? Ayrıca adamla aynı yerde çalıştığınıza göre sizinde kariyerinizde kötü değildir. 35 yaşında ki bir kadın zaten daha olgun, kariyerli, zeki, adamlara yürür yani. Gidipte boş beleş adamlara yürüyecek haliniz yok. Olmazsa olmaz , olursa da kârdasınız.

İlk buluşmada sorulmadan exlerini anlatıosa, wc ye diye kalkıp arka kapıdan çıkmak en güzeli
konusu geçerse eski ilişkilerden bahsedilir, buna asla karşı değilim
belli bir yere kadar ben de merak ederim eğer sahiden tanımak istiyorsam, eski ilişki durumlarını
bu aynı zamanda çok tuzak bir konudur benim için. exine kafası takık olanlar bu konu açılınca kendini kolay belli eder
ama bu vatandaş ex olaylarından da ziyade skor peşinde koşan bir davardı
ben bunu ilk 5 dk içinde anlayıp kendisini yeterince kötü hissettirdim :)
şimdi burada yazıp ifşa olmayayım ama wc diye kaçsam daha az rahatsız olurdu emin ol

mesajlaşma o kadar cringe o kadar cringe ki konu sahibi kendini burada anlattığı gibi iyi bir şirkette iyi pozisyonda çalışan, 4 dil bilen, yakında yurt dışında çalışacak olan bir kadın gibi değilmiş de asgari ücertle alelade vasıf gerektirmeyen bir işte çalışan, lise mezunu, instagram profil kısmında "hayat ünüversitesi mezunu" yazan biriymiş gibi izlenim canlandırdı benim gözümde.
hele o "yemek ısmarlamaya ne dersin?" kısmı korkunç
"ısmarlamak"
off

Benim sizin yazdiginizdan anladigim carsamba gun konusalim dedi yemek demedi ? Tam ne dedi?

Cinsellik isteseydi kampa gitmek isterdi konu sahibiyle bence
Onu bile kabul etmedi adam
Çünkü derdi o değil adamın yorumları da okudum bazı yorumlar çok saçma geldi açıkçası, yok bu zamana kadar beklemiş mükemmeli bekliyomuş falan filan geçiniz lütfen tüm türkiyede iyi sınıfına giren teknik üniversitelerden mezun biri olarak söylüyorum ben mantığını açıklayayım adamın süper egosu çok düşük kadınlarla bir derdi yok çünkü zamanında da kadınlar çok derdi olmamış daha önemli işleri olmuş muhtemelen sosyal özellikle arkadaşlık becerileri çok iyi bu sebeple modern bir kadının ona arkadaşça mı yoksa yürü ya kulum şeklinde mi yürüdüğü üzerine pek düşünmüyor bilmem anlatabiliyor muyum yani o kadar tırt bir kadını alır koluna takar ki şoke olursunuz dkkdkdlf çünkü kendisi muhtemelen aşk sevgi sevgililik müessesesinden uzak ilişki yürütme konularında biraz zayıf bir abimiz. Az yürümmesi gerekiyor bence ya rahat olun en kötü böyle donanımlı biri tarafından red flag yer konu sahibi nolmuş yani??? Aynı şirketteyiz diye çekince de yoktur sanırım 1,5 senedir markaja alındığına göre beyefendi

Bu kadar olumsuz yorumu anlayamadım, üyeler toplanıp cullanmış resmen konu sahibesine o sana bakmaz o sana bakmazzzz diye hayırdır kardeşim neyin hırsı bu
Mesele adamın mükemmel olmasından değil ki ( konu sahibi öyle olduğunu iddia ediyor. Toz kondurmuyor) Mesele şu 1.5 yıl ( uzun bir süre) adam hakkında her şeyi öğrenmiş. Instagramdan olta atmış ( kendi deyimi ile) ama adamın dikkatini hiç çekmemiş. Aynı ortamda bulunan kişi sizi tanımak istese ne olursa olsun tipi,işi vs bir şekilde size ulaşır. Ama adamın bu şekilde hiç bir girişimi olmamış.
O yüzden herkes diyor ki o sana bakmaz. Bakacak olsa bakardı. Erkekler isteyince susuz değirmeni bile döndürür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…