- 23 Ağustos 2012
- 49.312
- 228.216
-
- Konu Sahibi balkopugu26
Deneyeceğim :)
gitse muhakkak bana olumlu ya da olumsuz bir dönüşü olmaz mıydı?
Yanlışlıkla mesaj atmış gibi yapsam nasıl olur
İddia başlatıom çrş günü yemek olmayacak ekecek
ahaha hiç güleceğim yoktu
geçenlerde tinder'dan biriyle buluştum biraz hızlı bir buluşma oldu, kahve buluşması tabii. ama adam inanılmaz kazma çıktı
exlerini falan anlatıyor böyle skor peşinde hıyarın teki çıktı
neyse bi ara laf şeye geldi, ben yazışırken ona biraz geç dönüş yapmıştım
ben pek sık girmiyorum aslında uygulamalara falan, pek gerekmiyor çünkü dedim
nasıl gerekmiyor ya nereden tanışacaksın bulacaksın başka dedi
benim çevrem geniş dedim, bi bozuldu
hani o seks için bile ihtiyacım yok sana mesajı vermek inanılmaz bişey
ben bu kişi kazma çıktığı için bu lafı söylemekten aşırı keyif aldım mesela
Bu kadar olumsuz yorumu anlayamadım, üyeler toplanıp cullanmış resmen konu sahibesine o sana bakmaz o sana bakmazzzz diye hayırdır kardeşim neyin hırsı bu
Olur neden olmasın, benim bir arkadaşım evlendi mesela öyle. Ancak şartlar önemli, burada başka bir konuda da yazdım hatta arkadaşıma da söyledim buraya anonim olarak yazdığımı güldük geçtik. Bakın bu arkadaşım bütün hayatını hayallerinin prensi, muhtemel kocası ile yaşamak için ertelendi, önceliği hep hayatındaki insan ile mutlu bir evlilik oldu ancak bir sürü başarısız flört ve bir kaç ciddi ilişkiden sonra anladı ki öyle bir prens ve mutlu yuva yok. Prens gibi olan adamlarda kendi prensesini arıyor, bu arkadaş sonra dağıttı, psikolojik destek aldı ve toparlandı. Daha önce yapmadığı ertelediği ne varsa yaptı, yeni yeni hobiler edindi, kurslara gitti, tek başına seyahatlere çıktı, kariyerine asıldı, kendini geliştiren seminetlere gitti, tek başına mutlu olmayı dolu dolu yaşamayı keşfetti, bambaşka biri oldu parladı resmen. Sonunda hayatın komik bir şakası olarak balayı hayali olan İtalya seyahatine tek başına çıktığı dönemde orada çok tatlı bir kız arkadaş edindi, onun kardeşi ile yıllar sonra tanışıp evlendi, kocası aynı konu sahibinin beğendiği erkek gibi kariyerli yakışıklı zengin üstelik arkadaştan da yaş olarak bir iki yaş küçük, çocuk bunun o dönüştüğü kadına vuruldu, ancak bu sefer bizim arkadaş istemedi evlilik falan, adam baya uğraştı ikna için. Kocasının bir lafını çok sevmiştim, ben hiçbir zaman beni hayatını cennete çevirecek bir prens olarak gören bir kadın istemedim, kendi cennetini kendi bulan bir kadınla o cenneti paylaşmak istedim demişti. Yani böyle adamlar kendini büyük ikramiye gibi gören kadınları değil, kendi hayatını cennete çevirmiş, peşinde koşacakları kadınları seçiyorlar.Müko bi adam bi kk 30+ kadınıyla sevgili olursa caaaaart ortadan yırtılıveririz
Cherry bir bildiğimiz var ki yazıyoruz kardeşimBu kadar olumsuz yorumu anlayamadım, üyeler toplanıp cullanmış resmen konu sahibesine o sana bakmaz o sana bakmazzzz diye hayırdır kardeşim neyin hırsı bu
Biz bunu görünce 2 defa reddedilmişsin yazdık hayır öyle değil diyor. Gönüllü gelmiyorsan borcunu öde demek değil mi bu? Niyeti olan adam, benim gezdiğim yerler ıssız tek olmaz beraber gideriz demez miydi?Benim gezdiğim yerleri sen gezemezsin biraz efor gerekiyor birde baya ıssız olur tehlikeli senin için dedi.
Bende o zaman birlikte gidelim dedim yine gülücük atıp dayanamaz geri dönmek istersin dedi :)
Bende o zaman bana yemek borcun var yarın yemek ısmarlamaya ne dersin dedim, ailesinin yanına gelmiş. 29 ekim tatili için 4 günlük tatil var diye ailesini ziyarete gelmiş, çarşamba gün ayarlayalım neden olmasın bir yemek senden önemli mi demiş :)
Çok tatlısın gerçekten eski sevgilim odtülü bir matematikçiydi iki yıl falan sevgiliydik taktik maktik yok bambambam yoksa o senin niyetini asla anlayamaz böyle iqsu normal türk erkeklerinden yüksek adamlar hem bu konularda daha tecrübesiz hem de daha saf oluyorlar biraz da ortak ilgi alanınız varsa bence ordan alır yürürsün bu kadar uğraştığına göre beğeniyorsun da sadece kur yapman yeterli olacaktır :)) çünkü erkek yani bunu boş geçemez :)))kızlar bir şirkette asistan olarak çalışıyorum. 35 yaşındayım, bende müzmin bekarlardanım.
Çalıştığım şirket büyük bir şirket, yurt dışına hava araçları için ekipman üretimi yapılan bir firma. Firmanın işi gereği erkek çalışan çok ama çoğu evli. Bir tane bekar var o da tamamen iş koliğin teki. 37 yaşında bilgisayar mühendisi. İTÜ mezunu, ODTÜ yüksek lisans mezunu falan. Hatta şöyle diyeyim bu manyak can sıkıntısına bu sene de üniversite sınavına girip, ziraat mühendisliği yazdı onu okuyor.
sosyal olarak çevresiyle çok iyi anlaşan herkes tarafından sevilen birisi. Maddi olarak şirkette en fazla kazananlardan birisi, yurt dışı borsalarında falan ciddi hisseleri olan birisi ama o kadar mütevazi o kadar salaş birisi ki bunu anlamazsınız bile.
Asıl konu şu ki, bu kişi çok uzun zamandır dikkatimi çekiyor ama bir türlü ben onun dikkatini çekemiyorum. Yani sosyal medyada falan olta atmaya çalıştım onu da yemedi. Kendisinin instagram hesabı var fakat adam doğa ve kamp hastası. Sürekli doğa yürüyüşlerine gidiyor, kamp yapmaya gidiyor ve onları paylaşıyor. Yani instagramı kullanma amacı da bu. Hal böyle olunca bir türlü muhabbete girecek konu bulamıyorum.
Hafta sonları falan yani ne zaman bi tatil olsa, hep tek başına ya gidip bungalov falan kiralayıp kalıyor ya doğa yürüyüşüne gidiyor ya da böyle nerde işte su kenarı, orman falan oralara gidiyor. Çoğu tatili boş geçirmiyor.
Şirkette herkesle muhabbeti iyidir herkes çok sever ama sınırları olduğu için kimse o sınırlardan içeri giremiyor. Kime sorsanız dünya iyisi derler, gerçekten de öyle birisi. Ama gel gör ki o çizdiği sınır çizgisini aşamıyorum. Ben bu adamın nasıl dikkatini çekebilirim? Ya da bu adam nelerden hoşlanır?
Bir kaç kişi arkadaş ortamında konuştuklarında evlenmeye karşı olmadığını ama hazır hissetmediğini falan söylemiş. Yani evliliğe uzak birisi değil ama nasıl içine çekebiliriz
Cinsellik isteseydi kampa gitmek isterdi konu sahibiyle benceB balkopugu26 konu sahibi adam cinsellik odaklı olabilir sakın ilk buluşmadan böyle bir hataya düşme. Uyarmak istedim.
Ya nasıl yatacaklar küçücük çadırda ? İlk buluşma için saçmaKAmpa neden götürmemiş yaa kötü bişi bu
konusu geçerse eski ilişkilerden bahsedilir, buna asla karşı değilimİlk buluşmada sorulmadan exlerini anlatıosa, wc ye diye kalkıp arka kapıdan çıkmak en güzeli
mesajlaşma o kadar cringe o kadar cringe ki konu sahibi kendini burada anlattığı gibi iyi bir şirkette iyi pozisyonda çalışan, 4 dil bilen, yakında yurt dışında çalışacak olan bir kadın gibi değilmiş de asgari ücertle alelade vasıf gerektirmeyen bir işte çalışan, lise mezunu, instagram profil kısmında "hayat ünüversitesi mezunu" yazan biriymiş gibi izlenim canlandırdı benim gözümde.Cherry bir bildiğimiz var ki yazıyoruz kardeşimHerif 1,5 sene yoklanmış, sağdan soldan dürtüklenmiş ama tık yok. Borsadaki hisselerine kadar didik didik edilmiş, tatilde kaldığı bungalowun kapısına kadar tüm detaylar araştırılmış. Biri sizi bu kadar araştırsa sorsa soruştursa kulağınıza gelmez miydi? Dinlediği türküden ektiği sebzenin cinsine kadar biliniyor adamın. O sana bakmaz haddini bil diyenlerden değilim ve bunun saçma bir düşünce olduğunu savunuyorum. Ama çekim diye bir şey de var. Herifi göklere çıkarmış öyle mükemmel böyle cool şöyle harika.... Kendi de 4 lisan bilen üst düzey eğitimli biri. Ne diye 1,5 senesini heba etmiş bu abinin peşinde? Sosyal medyadan kaç defa olta attım yemedi yazdığı için ben olmaz dedim.
Biz bunu görünce 2 defa reddedilmişsin yazdık hayır öyle değil diyor. Gönüllü gelmiyorsan borcunu öde demek değil mi bu? Niyeti olan adam, benim gezdiğim yerler ıssız tek olmaz beraber gideriz demez miydi?
Bu kadar donanımlı eğitimli, kültürlü 4 lisan bilen, yıllardır spor yapan taş gibi bir hemcinsimin ıssız adam peşinde heba olmasını istemem açıkçası.
Benim sizin yazdiginizdan anladigim carsamba gun konusalim dedi yemek demedi ? Tam ne dedi?Yukarıdaki yorumlarda yazdım ama özet geçeyim.
Buradan cesaret bularak, kendisine mesaj attım. Kamp vs. muhabbeti. Kamp olumsuz olunca o zaman bana bir yemek borcun var dedim. Öylelikle çarşamba gün yemeğe çıkmak için konuşmuş olduk. Olay bu :)
Çünkü derdi o değil adamın yorumları da okudum bazı yorumlar çok saçma geldi açıkçası, yok bu zamana kadar beklemiş mükemmeli bekliyomuş falan filan geçiniz lütfen tüm türkiyede iyi sınıfına giren teknik üniversitelerden mezun biri olarak söylüyorum ben mantığını açıklayayım adamın süper egosu çok düşük kadınlarla bir derdi yok çünkü zamanında da kadınlar çok derdi olmamış daha önemli işleri olmuş muhtemelen sosyal özellikle arkadaşlık becerileri çok iyi bu sebeple modern bir kadının ona arkadaşça mı yoksa yürü ya kulum şeklinde mi yürüdüğü üzerine pek düşünmüyor bilmem anlatabiliyor muyumCinsellik isteseydi kampa gitmek isterdi konu sahibiyle bence
Onu bile kabul etmedi adam
Mesele adamın mükemmel olmasından değil ki ( konu sahibi öyle olduğunu iddia ediyor. Toz kondurmuyor) Mesele şu 1.5 yıl ( uzun bir süre) adam hakkında her şeyi öğrenmiş. Instagramdan olta atmış ( kendi deyimi ile) ama adamın dikkatini hiç çekmemiş. Aynı ortamda bulunan kişi sizi tanımak istese ne olursa olsun tipi,işi vs bir şekilde size ulaşır. Ama adamın bu şekilde hiç bir girişimi olmamış.Bu kadar olumsuz yorumu anlayamadım, üyeler toplanıp cullanmış resmen konu sahibesine o sana bakmaz o sana bakmazzzz diye hayırdır kardeşim neyin hırsı bu