Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Borc olayini ben anlamadim ya muhabbeti de okudum oysa.
Adama soru soran sizsiniz, kamp teklif ediyorsunuz olumsuz oluyor sonra birden bire ilk defa yazistiginiz adama "bana yemek borcun var" diyorsunuz. Nerden borclu oldum ben buna diye dusunmez mi insan, hani teklif etmek icin borcun var da denmez ki.
Ben de merak ediyorum carsamba ne olcak ama olumlu olursa hesabimi silerim deeeermişim.

Cerez senin okurken catlaman normal cunku sen de uzun suredir birini bulamamaktan yakinan birisin. O kadar bunalmissin ki bir ara esim temali bir konun bile vardi simdi sen bu durumdayken verdigin akillar senin capinda cok sahane olabilir ama konu sahibi kendini rezil etmesin dedik.

Boş adamların dikkatini çekmek kolay olur da işte böyle adamın dikkatini çekmek çok zor olur çünkü kafaları hep bir şeyle meşguldür bakınız yeni üniversite okuyor boş vakitlerinde de hobileri var nereden yakalayabilirsiniz bilmem ama işiniz zor çok güzelliğe de bakmaz böyle adamlar ilgi alanlarından yakalayabilirseniz ne âlâ sizi takip ediyorsa valla gerekirse kampa gidin

Aslında herkes ayni şeyi düşünüyor, bir tek kendisi farkında değil.

Madem Çarşamba günü yemeğe gideceksiniz kamp ile ilgili bir şeyler öğren youtube videoları izle Atik ailesi olur Benjamin TV olurBenjamin TV dekileri izle biraz bir şeyler kap dikkatini çekmemesi mümkün değil

Leopar +45 sarışın kadınlara yakışıyor bence sadece
Ahu Tugba foreva.

Ben en cok Ahu bacimsuya yakistiriyordum, rahmetli ne giyerdi leopari.

Borc olayini ben de anlamadım yalan yok. Konunun basindan beri buradayım halbuki.

Sonunda anlayan birisi çıktı. Tam olarak bu işte.
Ben beni kesin beğenir kesin olur demiyorum. Öyle bir iddaa da atmadım ortaya. Ben deneyeceğim olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil
Keşke adam kamp olayını red ettiğinde yemek borcun var diye atlamasaydın. Çok zorlamışsın. Böyle bir adama böyle ısrar kıyamet ilgini göstererek yapamazdın.
umarım gönlüne göre olur ama umut vaad eden bir yazışma olmamış.

Of sen de beni unutamadın
İyi de kadın normal olarak birini tanımak istiyo gömmüşsünüz de gömmüşsünüz.

Bu bahsettiğin kişi bankta ideal kadını beklerken iskelet olan karikatür gibi...
30-40 arası olacak, kamp yapacak, motor kullanacak, işi gücü yerinde olacak, iyi kazanacak seyahetlerde yük olmıcak, başka hiç kendi hobileri başka işi falan olmıcak sadece adama takılacak...Böyleleri boşanır bidaha da evlenemez 50'ye gelir çekiciliği kalmaz ama hala onun memesi küçük bunun poposu büyük, şu motor sevmiyor derler...e madem gitsin instadaki meşhur harley kadına takılsın, aa pardon o da 40 yaş üstü bak olmadı

Belki de yemeğe gidince siz beğenmeyeceksiniz valla baştan çok beğenip sonra bir hareketinden de soğuyabilirsiniz bunlar olası şeyler bakalım neler olacak

Oyle Bir adamla evliyim , ban ban ban olaya girin , yemekte bir başka randevu çıkarsa ortak zevklerden falan , bu iş oldu bilin . Yatakta da evlenme teklifi edersiniz artık

Of sen de beni unutamadın
İyi de kadın normal olarak birini tanımak istiyo gömmüşsünüz de gömmüşsünüz.

Ya niye gomelim? Konuyu bastan beri takip ettin mi? Ben ettim cunku dun aksam bdv.de daha eksinli konu yoktu :) uyenin butun yazdiklarini okudun mu? Olta atmaya calismak bilmem ne..yok parasinin bilmem kacini yiyormus..bana bir kadin olarak bu yazdiklari bu kadar itici geldiyse ilk mesajlasmada konu yemege gelince adam bir tarafiyla gulmustur. Bir insan birine bir adim atacagim diye kendini komik durumlara dusurmemeli. Ustelik uye 36 yasinda. Tabi sen kimseyi bulamadigini soyledigin icin bir yerde seni anlayabiliyorum ama tavsiyem pesinden kosulan taraf olun. Sizin bu yoklugunuzu muhtemelen karsi taraf hissediyordur.

Gomme olayina gelince sen herhalde uyenin yazdiklarini ya okumadin ya da olayi cok icsellestirdin taraflisin. Acayip komik cikislari vardi birkac kisiye.

Belki de yemeğe gidince siz beğenmeyeceksiniz valla baştan çok beğenip sonra bir hareketinden de soğuyabilirsiniz bunlar olası şeyler bakalım neler olacak
Tabi ki herşey olabilir. Şuan konuşulan, konuştuğumuz herşey varsayım. Yani belki dediğiniz gibi benim hoşuma gitmeyen davranışları olacak, belki ben en baştan veto yicem. İşte amacım tüm bu belirsizlikleri yok etmek.

Bence konu sahibi gayet chill takılıyor, okuduğum mesajlarından ben sizin gibi ciddiye aldığını düşünmüyorum.Zaten yurtdışına gidecekmiş gider ayak iki gün gönül eğlendirsin ne olacak ki yani.

Yani o espiri tarzı olarak oldu. Madem kampa götürmüyorsun, yemek borcun var o zaman mahiyetinde
Ahh bacimsuuu ahh bacimsuuu, ben de saniyorum konunun oncesi var o yuzden borc yazdin, yok olmadi bak bu, cok acemi bi hamle. Ghostlamaya mecbursun bu durumda, kafasini karistirmak zorundasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…