Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada konu sahibi adamı gözünde çok büyütmüşsün. Halbuki sen de donanımlı 4 dil bilen bir kadınsın. Ülkemizde kaç kişi 4 dil biliyor? 1 dili bile zor biliyorlar.
Sanırım senin yaş ilerlediği için her şeyi hazır bir adam var önümde onu kaçırmayayım düşüncesi olmuş ama bence yanlış.
Önce kendi donanımının farkında olmasın. Kimler kimlerle birlikte oluyor. Mesele donanımdan ziyade kafa yapısı ve hayata bakış açısı ile ilgili.
Umarım çarşamba çarşafa dolanmaz

Yani konuyu çok saçma sapan yerlere çekiyorsunuz. Cevap vermeyeyim Çarşamba gününü bekleyeyim diyorum ama bazı yorumlar gerçekten aşırı saçma.

Şimdi bazıları demiş ki, adamı öve öve bitirememiş, işte adam aslında mükemmel değil ama kendisi mükemmel gösteriyor falan.

Arkadaşlar hepimiz çok iyi biliriz ki, kadınların hisleri gayet iyidir ve gözlemleri de gayet iyidir. Biz erkekler gibi birşeye odaklanıp o doğrultuda yönelmeyiz. Sonuç olarak 35 yaşında bir kadınım. Gözlem yeteneğimde gayet iyidir.
İster abartıyor diyin, ister kendisi mükemmelleştiriyor diyin ne derseniz diyin ama bu adam eminim ki bir çok kadının elde etmek isteyeceği bir adam. Burada açılan konuları görüyoruz. Benim kocam şöyle hödük benim sevgilim böyle kalas bilmem ne böyle bir dönemde böyle bir adam benim için ve eminim buradaki bir çok kişi için mükemmeldir.
Altında yüzlerce personel çalışıp en ufak egosu olmayan, Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde kazanıp bir gram egosu olmayan, çaycısından tutun, temizlik personeline kadar herkesle şakalaşabilecek kadar mütevazı, çocuk parkına girip çocuklarla top oynayıp, eğlenecek kadar eğlenceli bir adamdan bahsediyoruz.
Bu adam sabah işe gelirken yolda kimi görürse görsün arabasına alıp işe getiren adamdır. Temizlik personeli ya da üst düzey yönetici ayrımı yapmaksızın.

Burada bir çok ayrımtıyı yazmadım. Çünkü istediğim bu ayrıntıların bilinmesi değil, benim ne yapabileceğimi öğrenmekti.

Yani yiğidi öldür ama hakkını ver demişler. Ben bu adamla bir yola çıksam da çıkmasam da, bu adamın hakkını yemem.

Yani ben bu adamdan 1 günde etkilenmedim arkadaşlar. Ya da parası malı mülkü itibarından etkilenmedim. Bu adamın İNSANLIĞINDAN mütevazı oluşundan, eğlenceli ve kimseye tepeden bakmayan huyundan etkilendim

Adam eğitim ve yaşam tarzı olarak bazı çıtaları aşmış, kendi içine dönük güçlü bir dünyası var, bu tip erkeklerin ikili ilişkilerde başarılı olduğunu pek görmedim. 37 yaşında bu kadar nitelikli birisi sürekli yalnızsa bir problem vardır ya da tercihleri başkadır belki bunları da düşünmek lazım. Bir de şu var ki bazı insanlar yakın markajı sevmez bana basit gelir mesela ilgimi çekmez, biraz geri durup özel hayatıyla ilgili fikir edinmeye çalışın derim

Bu kadar detayı bilmek tehlikeli değil mi, adamı her saniye takip mi ediyorsunuz? Bize bunu kendi açınızdan yazsaydınız, yani adam size bunu yapsaydı hemen git şikayet et derdik, siz demez miydiniz? Yanında çocuk olmayan adamlar çocuk parkına gitmesinler lütfen. Şu yazdıklarınızdan ben çok rahatsız oldum. Salıncakta çocuğu sallarken banklarda yalnız oturan herifleri boğasım gelirdi eskiden.

Kocasının işiyle övünen kezbanlardan değilim ama bilmenizi isterim benim eşim bu beyefendinin iki üst pozisyonunda. Yani, sizde yok diye kıskanıyorsunuz falan demeyin. Yahu madem bu kadar benimsemişsiniz niye gidip konuşmadınız da 1,5 sene kendinize işkence ettiniz? Kendinizde neyi eksik buldunuz da çekimser kaldınız? Evet abarttıkça abartmışsınız adamı. Çaycısından temizlik personeline şakalaşmak vs. bunlar zaten olması gereken davranışlar değil mi? Hangimiz iş arkadaşını yolda görürsek almayız? Temiz iyi niyetli düzgün bir insan ve gayet insani davranışlar bunlar ama yapanı über süper mükemmel ötesi yapmaz ki. Size niye sönük de olsa bir ışık yakmamış bu çok düşünceli egolu insan? Çabanızın araştırmalarınızın farkında değil mi?

Yemek randevusunu erteleyin fikrini de ben verdim ve hala yapmanız gerektiğini söylüyorum. Tabi olur, işini halledince ara veya şu gün gidelim mi vs şeklinde konuşmazsa zaten cevap bellidir, bırakırsınız işin peşin. Ama belki de yeni tarih için heyecanlı davranır mutlaka gidelim yapalım edelim der, biz de size bu iş olacak galiba, yürüyün deriz.

Yalnız şu forumda mühendis adamlara , kariyer için hayatı yaşayamamış, ilişki tecrübesi yoktur, sosyal yönü gelişmemiştir falan diye yorum yapan arkadaşlara çok gülüyorum. Ciddi olarak kariyer yapan, iyi şirketlerde çalışan insanlar bilir ki bu tür şirketlerde sadece mesleki yeterlilik yetmez, adamın sosyal yönüne, insanı ilişkilerine, insani ilişkilerdeki öngörü ve tecrübelerine falan deli gibi bakarlar. Sırf bu kriterler yüzünden mesleki bilgisi çoook ileri olmasına rağmen, yönetici kısmına yükselemeyen kariyeri ileri gitmeyen bir sürü insan var. Böyle tabiri caizse iğne deliğinden geçen adamların sırf ona aleni yürüdü diye o kadar yıl bütün ilgisine cevap vermediği kadını hayatının kadını yapacağını düşünenler hangi yaz dizisini izliyorlar merak ettim.
Böyle adamlar kendi mükemmel kadını arar diyen arkadaşlar, çok genç, güzel kariyerli, kültürlü kadın demiyorlar ki. Böyle adamların mükemmel kadını genelde, hayatta mutlu olmak için bir erkeğin hayatındaki varlığına ihtiyaç duymayan, kendi hayatına mutluluğunu ve iç huzurunu bir başına sağlayabilen, adamın kariyeri , tipi parası nedeni ile bir adamın peşinden koşmayan kadınlar. Yani adamın hayatına girebilmeyi bir başarı hedef gibi görmeyenler oluyor genelde. Tabi ortak zevkler ve hobiler de aranılan başka koşullar. Yoksa herkesin mükemmeli farklı çünkü ancak böyle adamların ilişkilerinde kendisi ile sevgili olmak, evlenmeyi başarı gören, mutluluğu bunda arayan kadın değil, zaten huzurlu ve mutlu olan kadın istiyorlar. Bunun tek başına tiple yaşla ilgisi yok yani. Kimi kadın vardır gayet olgun yaşta, öyle aman aman güzelliği de yoktur ama öyle bir hayat duruşu aurası vardır ki ne adamlar peşinden koşar, kimi kadın vardır bebek gibidir ama tipi kadının yarısı etmeyen adamların peşinde evlensin, ayrılmasın diye koşar. Bu bakış açısını göremeyen kadınlar da böyle yakışıklı kariyerli adam bu kadında ne bulmuş, demek ki adamın sosyal yönü zayıf, ilişki tecrübesi yok, kadın kafeslemiş gözü ile bakar durur.

Gerçekten sadece merak ettiğim için soruyorum. Çünkü gerçekten bu saçma yorumlardan sıkıldım. Bu bahsettiğim kişinin 2 üst pozisyonu CEO ve yönetim kurulu pozisyonu oluyor. Bizim çalıştığımız şirkette Türkiye'de Forbes 100 listesinde daima ilk 8 de yer alan şirket.

Eşiniz hangi şirkette ceo ya da yönetim kurulu üyesi? Bunu konudan bağımsız gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Yani kimsenin kimseyi övdüğü yok. Bir konu konuşuluyor. Kalkıp saçma sapan yükseliyorsunuz. Kocanız şöyleymiş böyleymiş. Ya Allah aşkına konudan bağımsız lütfen merak ettim eşiniz hangi şirkette hangi üst düzey pozisyonda? Eğer çalıştığım şirketin piyasa değerinden yüksek ve gerçekten bilinen bir şirketse, ve eşiniz gerçekten bu kadar yüksek katmadeğerli bir şirkette katma değerli bir pozisyondaysa, ben özrümü dileyip dilediğniz herşeyi yapmaya hazırım

Son düzenleme:
Sonlara doğru konuyu okumadım mesajlaşmada kaldım ilerleyince belki mesajımı güncellerim. Ama 1.5 sene adım atmayan, liseli kızlar gibi bakma ile yetinen bir kadının konu açar açmaz adama gayet de cesur bir mesaj atıp buluşma önermesi inandırıcı gelmedi bana. Nedense de hep konu açınca gelişmeler hızlanır feyk konularda. Konu burda benim için inandırıcılığını yitirdi.

Hıhı evet. Fake konu. Adama mesaj attım direkt buluşalım dedim evet. Konuda öyle gaza getirdiler ki öfff be iyi gaza geldim hemen buluşma teklif etmeliyim dedim ve ettim. Ya Allah aşkına ya okuduğunuzu tam anlamıyorsunuz ya da sadece yazmak için yazıyorsunuz. Bak bakalım cesurca direkt buluşalım mı yazmışım? Kime ne anlatıyorum ki, nasılsa anlamak istediğiniz yerden kapasiteniz yettiği kadarını anlayacaksınız

adama gay olabilir bile dendi, ama adam ilgilenmiyor sizinle :) bir erkek bir kadınla ilgilendiğinde utangaçlık filan fıs gelir tırs gider. ilgisini çekmişl olsaydınız bunu öğrenirdiniz şimdiye kadar.

eğer kendini bu kadar negatife bağlarsan zaten çarşamba günü kendini gerçekleştiren kehanet olacak. yani olumsuz olacak. bence olumlu yorumlara odaklan

parasından etkilenmediysen neden iki lafından biri bu adamın kazancı ve parası pulu o zaman?
adamın hisse senetlerine varana kadar döktün burada millete
hobi konusunda bana verdiğin cevapta kazandığının 100de birini yiyor dedin
şimdi de gelmişsin türkiye ortalamasının üstünde kazanıyor diyorsun
parasından etkilenmemiş bir insan adamın parasını bu kadar diline dolamaz.

sen hayatında hiç maddi durumu iyi birine denk gelmedin herhalde
bu adamla benzer kazançta ve pozisyonda başka erkekler yok sanıyorsun herhalde
bak tatlım sürekli kibirli bir şekilde cevap verip durduğun üyeler var ya hani
onların yarısının eşi zaten senin adamdan daha iyi durumda.
bazı üyelerin de direkt kendisi seninkiyle benzer pozisyonda çalışma hayatına ve kazancına sahipler
elalemin adamının parası ve malı mülküyle kimseye burada hava atıp durma
çok özür dilerim ama her cümlenden ayrı bir "cringe"lik akıyor ya senin
kesinlikle kendinle alakalı verdiğin bilgilerin doğru olma ihtimali yok.
iyi bir pozisyonda iyi bir şirkette çalışıp 4 yabancı dil bilen kariyerli, iyi eğitimli bir kadının kurabileceği cümleler değil seninkiler
benim çevremde senin tasvir ettiğin pozisyonda kadın erkek karışık onlarca insan var, hiçbiri senin gibi değil
patiswiss ceo'su skandal bir kadın vardı ya hani, tam o profil canlanıyor gözümde sen cevap yazdıkça. inanılmaz benziyorsun o ceo'ya.
sen belli ki o şirkette temizlik veya yemek personeli falansın. kendine de bir hayal dünyası kurmuşsun gelmişsin buraya yazıyorsun

Son düzenleme:
IT sektöründe CEO yerine yazılımcının kıdemi daha önemlidir. Eşim 53 yaşında, yeni yetme yazılımcı değil ve yurtdışında doğup büyümüş, Türkçe hariç 3 lisan konuşuyor. 10 sene önce İsviçre'de cilt kanseri tarayan yapay zeka programını yapıp üniversite hastanesine hibe etmişti mesela. %96 oranında başarı sağladı. O zaman daha yapay zeka bu kadar ileri değildi. O uygulamayı geliştirdiler ve ülke çapında kullanılıyor. Eşim hiç bir hak iddia etmedi açık kaynak olarak verdi. İtibar paradan önemli diye düşündü. Şimdi çalıştığı yer Amaz..We. Servi.. Hani şu MAANG beşlisi var ya,
Met., ( eski adı Face..ok)
Amaz..
Appl.
Goog..
Nvid..
Yazılım ve teknoloji sektöründe bu şirketlerde çalışmak istemeyen bir tane yazılımcı bulamazsınız. Googl..'ın teklifini kabul etmemişti çünkü deniz olmayan bir ülkedeydi. Yani böyle mütevazi lükse de sahibiz.

ML,AI, Senior Solution - Cloud Architect konularında uzman. Türkiye'de yaşamıyoruz. En az 20 yıl kıdem gerektiren bir pozisyonda. Bu aralar da 2 head hunter tarafından daha iyi şartları olan şirketlerle görüşüyor. Biri de Nvid..a. O istiyor ama ben Amerika olduğu için istemiyorum. İki ergen çocuk için riskli buluyorum, zorbalık görsünler istemiyorum. Ama remote çalışmada anlaşırlarsa niye olmasın. Bir bakın bakalım Nvidi. senior pozisyonda 20 sene tecrübesi olan AI uzmanlarına ne ödüyor?

Yeter mi bu kadar görgüsüzlük? Ocak ayında yurt dışına gidiyor olmanız sizin için iyi olacak gibi. Çok mükemmel başarılı yakışıklı süper kazanan, borsada yatırımı parası olan ne kadar çok kişi olduğunu görürsünüz belki. Bu nedenle kendinizi bu kadar baskılayıp adamı da göklere çıkarmayın yazdım ama gereksiz bir iyi niyetmiş benimki. Sizde bayağı bayağı kompleks oluşmuş. İlahlaştırmışsınız bu beyefendiyi, kendinizi de çok çok alt pozisyonda görüyorsunuz.

Benim sizin yazdiginizdan anladigim carsamba gun konusalim dedi yemek demedi ? Tam ne dedi?

Konu sahibi beni takmadın ama benim anladığım adam çarşamba günü yemek günü ayarlamaktan bahsediyor, yemek yemekten değil. eğer konuyu açmazsa açmayı düşünüyor musunuz merak ettim?

Ben yaptığınıza karşı değilim. benim de benimle önce ilgilenen sonra ilgisini çeken birine karşı son bir atak yapmışlığım var. benimki iyi bitmedi, gerçi arkama bakınca iyi ki olmamış diyorum o ayrı. ama sonrasında 1 yıl aynı ortama girerken gerildim. sizde de öyle olamsın sonra?

eğer kendini bu kadar negatife bağlarsan zaten çarşamba günü kendini gerçekleştiren kehanet olacak. yani olumsuz olacak. bence olumlu yorumlara odaklan
Çıldırtıyorlar çünkü
Sen o bahsettiklerinden hangisisin? Senin vasfın nedir?
Güzel sallamışsınız. Zuckerberg de eşinizin bacanağıdır muhtemelen. Müsait olunca bende birazdan açayım bi biyografi yazayım buraya.

Şu saatten sonra isteyen istediğini yazsın. Umrumda değil. Çünkü hayatım boyunca görmediğim kadar embesili burada gördüm. Kocası oranın buranın bilmem neyiymiş de işte nvidia falan adamı paylaşamıyormuş da karısı da gelmiş burda kk da yorum kovalıyor yersen.

Resmen millet oturmuş burada can sıkıntısı gidermek için millete saldırır olmuş.

Dediğim gibi son yorumum. Kim ne sallarsa sallasın umrumda değil. Çarşamba yemeğe giderim, buradan banlanmamış olursam sonucu yazarım.

Delirttiniz sonunda ya

konu ben ve benim vasıflarım değil tatlım
zaten kendim hakkında detaylı bilgi vermem ben bu sitede
burada sürekli kendini kanıtlama çabası içinde olup hayali dünyanda kurduğun senaryoları yazan sensin, ben değilim.
sen gerçek olsan sırf ifşa olmama durumunu akıl edeceğin için adam hakkında da kendin hakkında da bu kadar bilgi vermezdin buraya
ama zaten salladığın için bin tane şey yazabiliyorsun buraya, nasıl olsa hepsi yalan.

bu arada, sen önce ayrı yazılması gereken "de"yi doğru yazmayı öğren ondan sonra biyografı yazarsın buraya
güya yüksek lisans yaptım demişsin ama imlan ortaokul terk.

kendinle alakalı verdiğin bilgilerin doğru olma ihtimali yok.
iyi bir pozisyonda iyi bir şirkette çalışıp 4 yabancı dil bilen kariyerli, iyi eğitimli bir kadının kurabileceği cümleler değil seninkiler
Bundan bende şüphelenmeye başladım. Sanki sizin yazdığınız gibi. 4 lisan olayı falan da abartı olabilir. Müdür, genel müdür, CEO falan bunlar IT sektöründe çok da geçerliliği olmayan ünvanlar. Yani var tabi yok değil ama çok deneyimli yazılımcının Machine Learning uzmanının getir götürünü yapar. Bu sektöre hakim biri bunları bilir zaten. Farklı bir hikaye gibi yansıtıyor olabilir.
Neyse ne artık, kendi bilir.

tasvir ettiği tarzda insanlar üslup bilir, adap bilir, nerede ne konuşacağını bilir.
bunda hiçbiri yok
düzgün kariyeri olan, maddi sorunu olmayan, görmüş geçirmiş bir kadın burada elalemin adamının hisse senetlerini, kazandığı parayı mı konuşur sizce?
bunlar çok özür dilerim ama aşırı düşük standartlarda yaşayan eğitimsiz insanların yapacağı hareketlerdir
mesela gelmiş hepimize embesil demiş burada.
arkadaş, insan ettiği hakaretten bile belli eder kendini. ortaokul terk ağızla konuşuyor kadın.
embesil ne demek, gel zekice laf sok öyle git. embesil nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…